Sveže novice o meditaciji za nujne primere – požari v Evropi in ZDA


Prišla je sezona požarov. Požari v Grčiji so vzeli toliko življenj, da je Grčija razglasila tri dni žalovanja. Reševalne akcije še vedno potekajo. 

Na švedskem potekajo evakuacije področja švedskega arktičnega kroga, koder ognjeni zublji zaradi najhujše suše zadnjih 74-ih let še vedno niso ugasnili.


Kmetje v Veliki Britaniji poročajo o ''visoko vnetljivih pogojih'': 


V Kaliforniji požari besnijo že po celotni državi, mesta blizu Yosemitskega narodnega parka so evakuirali, prav tako pa so še vedno požari  v južnem Oregonu. 

V nedeljo so poročali o bliskih nad področji južno od oregonske/kalifornijske meje, kar prinaša nekaj olajšanja skrbi in omejitev sproženja potencialnih novih požarov, vendar je dim, ki se razteza prek prizadetih področjih, že onesnažil kvaliteto zraka. Kvaliteta zraka je bila v ponedeljek na najnižji stopnji, za preostanek tedna pa tudi ne napovedujejo izboljšanja.  
Zgornja karta prikazuje trenutne požare in onesnažen zrak. (Photo: Oregon Smoke Blog / Oregon Department of Forestry)

Ogenj se še vedno širi tudi v divjini Kalmiopsis. (Photo: Incident Command Teams / Inciweb) Oblasti priporočajo nošnjo mask na prostem in so še dejale, naj občutljivi segmenti populacije, kot so majhni otroci in nosečnice, premislijo o zapustitvi mest. Razposlali so tudi opozorila o evakuacijah.  

Ker se požari na vseh področjih širijo ter tudi onesnažujejo zrak, bi želeli dodati te pojave v meditacijo za nujne primere, ki poteka dnevno ob 17:00 uri, dokler se situacije ne izboljšajo.  


Prosimo predstavljajte si, kako so vsi ljudi in živali na področjih, kjer besnijo požari, na varnem ter si še predstavljajte, kako vse družine, ki so potrebne varne evakuacije, prejmejo pomoč. Predstavljajte si, kako vsi, ki so bili poškodovani ali izgubili ljudi, prejmejo zdravljenje.  

Prosimo predstavljajte si še, kako so vsi gasilci in reševalci na varnem med gašenjem in preprečevanjem širjenja požarov, zato da se lahko zavaruje nadaljnje domove in obdelovalne površine.    

Prosimo, da si prav tako še predstavljate, kako se kvaliteta zraka izboljša. Predstavljajte si, kako vsi elementali pomagajo in kako so vsi na varnem, ko ogenj za seboj pusti prerojeno zemljo. Predstavljajte si, kako Boginje Hestija (Boginja domačega ognjišča, arhitekture in družine, doma in države), Adrestija (hčer Aresa in Afrodite) in Harmonija (nesmrtno Boginjo harmonije in skladnosti) pomagajo pri uravnovešanju in zdravljenju situacije.  
Zmaga Luči!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


O tem blogu:


Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.
Če ste tako vodeni, se nam prosimo vsak dan pridružite pri meditaciji Preboja ob 16:00 uri in meditaciji za nujne primere ob 17:00 uri.

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditacija-preboja-ob-1500-uri-in.html

Za različne namene organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/p/aktualne-meditacije.html

V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek s pomočjo spodnje povezave:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.

Komentarji