Opomnik za meditacije ob prazni Luni v petek, 13. 07. 2018

Jutri vas vabimo k sodelovanju v nekaj pomembnih meditacijah, h katerim se lahko pridružite če ste tako vodeni!

Meditacijo z Boginjo bomo pri nas izvajali ob 04:48 uri, ob točnem času prazne Lune.

Za celoten urnik si oglejte našo stran z Aktualnimi meditacijami.

Ob TOČNEM času prazne Lune predlagamo izvajanje meditacije z Boginjo (Vrnitev Boginje in Vrtinec Boginje) kot tudi meditacijo spolnega zdravljenja. 

Navodila za vse tri so na voljo na sledeči povezavi:
http://recreatingbalance1.blogspot.com/p/goddess-meditations.html

Meditacija z Boginjo v slovenščini je na voljo tukaj: 


Kot smo omenili v eni izmed prejšnjih objav, je petek 13. povezan s templjarsko časovnico Vrnitve Svetlobe ter je tudi dan praznovanja in vrnitve Boginje.  


Naš dragi Brat Untwine poziva Božansko Moškost, da se zoperstavi zlu in na Zemljo privede Pravico:

'Ta poziv je namenjen še posebej moškim, bratom in tudi ženskam, da v petek, 13. 07. 2018, ob 04:37 uri prikličejo ter se povežejo z energijo Božanske Moškosti, kar je 10 minut pred točnim časom prazne Lune (in tudi pred začetkom ali pa kot del obreda Svete Zveze, ki jo boste izvajali istega dne.) Zatem lahko nadaljujete z meditacijami Boginje in obredi Svete Zveze. 


Angleška vodena meditacija spolnega zdravljenja je na voljo na sledeči povezavi: Meditacije v ostalih jezikih bodo objavljene, ko bodo na voljo.

Predlagamo tudi, da se ljudje po vsem svetu zberejo in sodelujejo v meditaciji ob prazni Luni ob 'rednem' mesečnem času v petek, 13. 07. 2018 ob 16:45 uri.

Meditacija Miru ob prazni Luni v slovenščini je na voljo tukaj:Vsem želimo Blagoslov Prazne Lune in veliko Ljubezni ter SvetlobeP.S.: Vsem bralcem bloga se opravičujemo za pozen prevod, saj je bila pozno objavljena tudi izvorna objava v angleščini .

Komentarji