Peticija in deklaracija za neposredno fizično intervencijo


Po navedbah Cobre se od maja naprej nahajamo v gama časovnici. Ta časovnica se vrti okoli neposredne fizične intervencije sil Luči. 


V zgoraj omenjeni objavi se nahaja povezava do peticije, ki poziva k osvoboditvi planeta Zemlje v sodelovanju z dobronamernimi silami, ki izvirajo onkraj površja tega planeta kot so Plejadčani, Sirijčani, Andromedčani, Agarčani in Odporniško Gibanje.  


To peticijo so sprožili leta 2013 ter jo sedaj ponovno aktivirali, zato da lahko prebujena populacija izrazi svojo željo za bolj neposredno intervencijo Sil Luči. 

Zato prosimo, da podpišete to peticijo če tako želite in širite povezavo do te peticije po internetu, zato da lahko pridobimo kolikor podpisov le lahko, kolikor hitro le lahko. 

Da bi okrepili naš namen ter svobodno voljo pri naprošanju sil Luči za fizično intervencijo, s katero se bo zemeljska situacija razrešila, lahko med svojimi meditacijami uporabite tudi sledečo deklaracijo o fizični intervenciji.Tu je besedilo deklaracije:

"Pozivam sile Luči, da na Zemljo privedejo pravico in ozdravijo situacijo na Zemlji.

Pozivam Plejadčane, Arkturčane, Sirijčane, angelsko kraljestvo ter Agarčane.

Dovolj je dovolj. Mi, človeštvo, prosimo za fizično intervencijo.

Tako naj bo in tako je!"

Če ste tako vodeni, lahko izvajajte tudi meditacijo odloka 0010110, ki poteka dnevno ob 16:20 uri.  

To kodo smo prejeli preko Azijskih kontaktov kot ključ za pospeševanje odvijanja Dogodka. Priporočajo, da se ga uporabi kot meditacijsko orodje za osredotočanje našega namena pri uresničevanju tega cilja. Funkcijo odloka močno okrepi tudi kombinacija le tega s svetlobnimi mandalami. Ta odlok je binarna koda za usklajevanje z močjo Galaktičnega Centralnega Sonca1. Izraža tudi ''Funkcijo Nične Točke'', koder sta 001 in 110 zrcalno invertirani, kar vodi v osrednjo ''nično'' poravnavo s središčem Vira.     
Tu je povezava do dogodka na Facebooku za to meditacijo:.

https://www.facebook.com/events/631741787191096

Vodena meditacija v slovenščini: 


Tu pa se nahajajo vodene zvočne meditacije v ostalih jezikih:

https://www.youtube.com/playlist?list=PL-ujIE4tLGbHJwBTjYinZoLOHt81nQBDc


Zmaga Luči!


Opomba prevajalke:
1 Galaktičnega Centralnega Sonca – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Komentarji