Sveže novice za meditacijo za nujne primere: zaščita za Juliana Assanga


Nekaj medijskih hiš poroča o možnosti, da se bo azil Juliana Assanga, ustanovitelja WikiLeaks, ukinil med obiskom ekvadorskega predsednika Lenina Morena v Veliki Britaniji.   

Morenov obisk ni ''uradni vladni obisk'' – tam je, da bi se udeležil konference o invalidnosti. Toda primer Juliana Assanga, ki na ekvadorski ambasadi že šest let živi kot iskalec azila, je tako za Ekvador kot tudi Veliko Britanijo politični kot tudi finančni problem.   

Julian Assange je pred več kot petimi leti prosil Ekvador za azil zatem, ko se ni želel predati sodnim oblastem ''brez upravičenega razloga'' potem, ko so ga švedski sodni preiskovalci želeli zaslišati v zvezi s potencialnimi obtožbami, ki kasneje niso nikoli obstale.    

Obstajala je možnosti, da če bi ga izročili Švedski in tam zaslišali, da bi ga lahko nato predali ZDA. Njegova medijska organizacija WikiLeaks je osramotila ZDA z objavo tajnih dokumentov, ki so jih posredovali žvižgači iz ZDA. 

Čeprav so švedski preiskovalci pred več kot enim letom opustili svojo preiskavo in na Švedskem ni več obtožnic proti Julianu Assangu, mu odhod iz ambasade še vedno preprečuje britanska tiralica. V ZDA proti Julianu Assangu ni znanih nobenih obtožnic.     

Čeprav proti njemu ni nobenih obtožnic razen britanske tiralice, je Julian Assange že šest let dobesedno zapornik ekvadorske ambasade, saj Velika Britanija ni podala nobenega jamstva za njegov varen izhod iz države.  Zaton predlagamo, da do konca tega tedna vključimo Juliana Assanga v meditacijo za nujne primere ob 17:00 uri, zato da se lahko situacija razreši na najboljši možni način. Zmaga Luči!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


O tem blogu:


Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.
Če ste tako vodeni, se nam prosimo vsak dan pridružite pri meditaciji Preboja ob 16:00 uri in meditaciji za nujne primere ob 17:00 uri.


Za različne namene organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek s pomočjo spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.Komentarji