Meditacija Budičnih stolpov za zaustavitev požarov pri Černobilu


4. aprila je moški požigal suho travo v bližini 30-kilometrske izločitvene cone okoli jedrske elektrarne v Černobilu.


Od takrat naprej se je ta požar tekom tedna širil. Ukrajinski gasilci se trudijo zajeziti plamene v bližini Pripjata, ki se nahaja na onesnaženem območju zaradi katastrofe v Černobilu leta 1986.

Požari se zdaj približujejo zapuščeni jedrski elektrarni. Zaradi močnega vetra, ki je pihal v ponedeljek, 13. 04. 2020, so plameni prestopili protipožarno preseko in dosegli območje, ki se nahaja le kilometer stran od jedrske elektrarne, kjer so shranjeni visoko radioaktivni odpadki.


Po poročanju Greenpeacea je največji požar zajel 34.000 hektarjev, drugi požar, katerega ognjeni zublji se nahajajo le kilometer od jedrske elektrarne, pa 12.000 hektarjev.


V boju proti požaru je bilo na območje razposlanih približno 390 reševalcev, 90 enot specializirane strojne opreme in šest letal.

Obenem pa so ravni sevanja na območju presegle normo za več kot 16 odstotkov.

Če se bodo požari nadaljevali in jih bo veter še naprej širil, lahko razpršijo radionuklide, atome, ki sevajo. To bo povzročilo hudo škodo vsem bitjem v okoliških krajih.

Zato predlagamo izvajanje nove dnevne meditacije ob 20:15 uri s katero bomo vzpostavili Budični stolp na Černobilu, ko bo razblinil požare, dokler se jih ne bo v celoti zajezilo in pogasilo.

Spodnja preglednica prikazuje čase meditacije v izbranih časovnih pasovih:Čas
Časovni pas
Mesto
08:15
HST
Honolulu
11:15
PDT
Los Angeles
12:15
MDT
Denver
13:15
CDT
Čikago
14:15
EDT
New York
15:15
BRT
Rio de Janeiro
18:15
UTC
Reykjavik
19:15
BST
London
20:15
CEST
Ljubljana
20:15
EET
Kairo
21:15
MSK
Moskva
21:15
EEST
Chernobyl
Naslednji san
01:15
ICT
Bangkok
02:15
CST
Tajpej
03:15
JST
Tokio
04:15
AEST
Sydney
06:15
NZST
Auckland

Čas meditacije na ostalih lokacijah si lahko ogledate tukaj: 


Če ste tako vodeni, se nam prosimo pridružite in delite meditacijo daleč naokoli.

Za to meditacijo je tu naš dogodek na Facebooku: 


Tu je povezava do vodenih meditacij v različnih jezikih na Youtubu: V slovenščini:Tu so navodila meditacije Budičnih stolpov za zaustavljanje požarov pri Černobilu: 

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti. Globoko vdihnite briljantno belo svetlobo. Izdihnite vse, kar vam ne služi več. Nekajkrat ponovite. Nato izrecite sledečo ali pa podobno mantro, naglas ali pa po tihem, kakor ste vodeni:   

"Jaz sem Duša,

Jaz sem Božanska Svetloba,
Jaz sem Božanska Volja, 
Jaz sem Božanska Ljubezen, 
Jaz sem fiksen načrt sebe, Duše."

2. Predstavljajte si, kako vaša čakra zvezde duše1 zažari z briljantno belo svetlobo. Predstavljajte si, kako se ta svetloba v obliki vrtinca spiralno spušča navzdol ter čisti vaše energijsko polje.  

3. Visoko na nebu, okoli 14,5 km nad izbrano lokacijo, si predstavljajte peterokrako zvezdo. Predstavljajte si, kako se ta zvezda lesketa visoko nad izbrano lokacijo, ter sveti z briljantno belo svetlobo. 

4. Sedaj si predstavljajte, kako beli ogenj AN izžareva iz Galaktičnega Centralnega Sonca2 skozi vse točke Luči našega Sončnega sistema, nato ta steber potuje skozi peterokrako zvezdo ter naprej skozi območja požarov pri Černobilu globoko do središča Zemlje. Ta steber si predstavljajte nekaj minut.

5. Predstavljajte si, kako se iz peterokrake zvezde spušča briljanten vrtinec bele svetlobe ter se pomika spiralno navzdol v smeri urinega kazalca in odstranjuje ter pretvarja vse nizke vibracije, temne entitete in temne energije ter jih prinaša nazaj k peterokraki zvezi na transmutacijo. Ta vrtinec vrteče se bele svetlobe si predstavljajte nekaj minut.   

6. Predstavljajte si, kako je ta Budični stolp popolnoma povezan z vsemi Budičnimi stolpi na planetu. Predstavljajte si, kako je povezan s planetarnim svetlobnim omrežjem pod, nad in na površju planeta ter kako je povezan z vsako točko Luči, kakor to vodijo Povzdignjenja Bitja. Predstavljajte si, kako je vse povezano s tem Budičnim stolpom na točki peterokrake zvezde v omrežju briljantne bele svetlobe.

7. Sedaj v imenu Vira, v imenu prisotnosti Jaz Sem večne svetlobe, izjavljamo in poveljujemo, da je ta Budični stolp na območju požarov pri Černobilu popolnoma dokončan na vseh ravneh, kakor je to vodil Vir.


Spodnje slike lahko uporabite kot pomoč pri vizualizaciji Budičnega stolpa nad Černobilom.


Sveže novice v zvezi s Černobilskimi požari so na voljo na spodnji povezavi:Zmaga Luči!

--------------------------------------

O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij. 

Meditacija za konec koronavirusa:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/04/meditacija-za-konec-koronavirusa-ob.html

Meditacija za zaustavitev globalnega izbruha koronavirusa na vsake štiri ure:


Meditacija za zaustavitev izbruha Koronavirusa v Italiji na vsake štiri ure:


Meditacija Rože Življenja ob 14:00 uri in na vsake štiri ure ter tudi kolikor pogosto je le možno:


Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:


Meditacija z Boginjo 16:30 uri:


Meditacija za konec koronavirusa ob 17:00 uri:


Meditacija s Kozmično Centralno Raso 17:15 uri:


Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:


Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi izredno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.


Opombi prevajalke:

1 Čakra zvezde duše – čakra, ki se nahaja nad kronsko čakro in stoji 15 – 20 cm (oz. za dolžino dlani) nad glavo (pri nekaterih ljudeh tudi do 60 cm nad glavo). Imenuje se tudi sedež duše. Skozi to čakro v fizično telo vstopata duhovna energija in božanska ljubezen.


2 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Komentarji