Meditacija za prejemanje in ohranjanje Čiste Svetlobe ter združevanje s Prisotnostjo JAZ SEM


Povzdignjenje1 je cilj vseh bitij tega vesolja. Dogodek, ki ga vsi pričakujemo, je sprožilo za skupinski proces Povzdignjenja vsakega bitja na tem planetu.


Kot je Cobra omenil v preteklosti, je prakticiranje kozmičnega diha Kobre (kar NI v direktni povezavi s avtorjem bloga The Portal) eden najhitrejših načinov za pospešitev individualne poti Povzdignjenja pred Dogodkom.


Še en zelo pomemben element je povezovanje z našo prisotnostjo JAZ SEM:  

Individualna meditacija za prejemanje in ohranjanje čiste Svetlobe in za združevanje s Prisotnostjo JAZ SEM je bila človeštvu dana s kanaliziranjem nadangela Mihaela.


Nadangel Mihael nam predstavi Steber Čiste Bele Svetlobe. Ko prikličemo Steber Čiste Bele Svetlobe, lahko povišamo našo vibracijsko frekvenco in vzpostavimo zaščito, ki je del te Svetlobe, povsod okoli nas.

Namen tega stebra je zvišati vašo vibracijsko frekvenco, kar vam lahko pomaga počutiti se povezani z Virom. Več Svetlobe, ko je imate, večja bo vaša sposobnost obvladovanja prihodnjih motenj in ovir. Te težave in ovire vas ne bodo več zlahka zmotile ali vplivale na vas. Ovire lahko na vas škodljivo vplivajo le, če jim to dovolite. Dovoljenje za škodovanje jim dajete zato, ker se počutite osamljene, izvzete, boječe in nezmožne shajanja.

Ko se duhovno razvijate, postanete vredni večje Svetlobe, z njo, pa pride zmožnost premagovanja vseh ovir.

Avtor te meditacije predlaga, da spremenite energijo znotraj in okoli vas in dvigujete svojo vibracijo do ravni Višje Svetlobe vsako jutro, ko se vstanete. Prikličite Steber Čiste Bele Svetlobe, da se tvori okoli vas. Vstopite v Svetlobo in se združite s Prisotnostjo JAZ SEM. Potem to zopet ponovite pred spanjem.  

Navodila meditacije so enaka izvornim navodilom, ki so na voljo na zgornjih povezavah, mi smo jih samo oblikovali po korakih kot pa da bi jih podali po odstavkih. Predlagani čas meditiranja je 20 minut, zato da se lahko doseže željeni učinek.  

Tu je povezava do vodene meditacije v angleščini in drugih jezikih:


V slovenščini:

Navodila: (Predlagani čas meditiranja je 20 minut)

1. Za pričetek meditacije globoko vdihnite in sedite ali lezite v udoben položaj.

2. Sedaj izrecite sledečo invokacijo: "Naj se steber čiste bele svetlobe spusti name in oblikuje okoli mene. Kličem Prisotnost JAZ SEM ki SEM. Svojo Prisotnost JAZ SEM prosim, da se združi in zlije z menoj."

Sprva boste morda težko občutili spremembo ali premik v svojem energijskem polju. Pomembno je, da vztrajate in še naprej prosite Steber svetlobe naj vas obdaja. Včasih vaša vibracija postane tako počasna, da vas Prisotnost JAZ SEM ki SEM, ne more doseči. To se zgodi zato, ker obstaja določena raven energijske vibracije, pod katero se ta Prisotnost ne bo spustila, zato boste morali dvigniti svojo vibracijo na frekvenco, ki bo dosegla to Prisotnost. Steber svetlobe bo zvišal vibracijo okoli vas. Ko stojite v tem stebru, nižje vibracije izzvenijo, vi pa začnete nabirati več svetlobe in energije.

3. Prosite steber svetlobe, cilinder svetlobe, tunel svetlobe; ni pomembno, kako ga poimenujete; pomembno je le, da se obkrožite s svetlobo in ji dovolite, da poviša vaše vibracije.

4. Predstavljajte si, da vas Prisotnost čaka na vrhu tega stebra, cilindra ali tunela. Zamislite si, da je tam. Naj vaše srce prepriča vaš um, da je dejansko tam. Na tej točki začnite pomikati energijo navzgor skozi vašo kronsko čakro na vrhu glave.

5. Znotraj tega stebra svetlobe se pomaknite navzgor, v smeri Višje svetlobe.

Nad vašo glavo se nahajajo čakre, od osme do dvanajste. Predstavljajte si, da se energija pomakne do vaše osme čakre, pri kateri se ustavi in jo napolni z energijo.

6. Predstavljajte si, da se energija pomakne še bolj navzgor do vaše devete čakre, koder ustavi in jo napolni z energijo.

7. Predstavljajte si, da se energija nato pomakne do vaše desete čakre, kjer se ustavi in jo napolni z energijo.

8. Predstavljajte si, da se energija pomakne še višje, do vaše enajste čakre, pri kateri ustavi in jo napolni z energijo,

9. Sedaj si predstavljajte, da se energija pomakne do vaše dvanajste čakre, kjer se ustavi in jo napolni z energijo.

Na ta način se energija pomika od čakre do čakre in doseže dvanajsto čakro v trinajsti dimenziji realnosti, prestolu JAZ SEM, ki SEM. Tam se boste srečali s svojo Prisotnostjo JAZ SEM. Prisotnost JAZ SEM, ki je manifestirana esenca Boga, sedi na prestolu JAZ SEM, ki SEM.

10. Sedaj si predstavljajte, kako se približate Prisotnosti JAZ SEM in se zlijete in združite z njo. Prisotnost ima eterično telo, ki izžareva Čisto Svetlobo. Svetloba blešči navzdol iz vseh smeri. Vzemite si premor in nekaj časa meditirajte ter se kopajte v energiji Prisotnosti JAZ SEM.

Vsakič, ko boste to prakticirali, boste lahko absorbirali višjo raven svetlobe, dokler se ne boste z njo prepojili in utelešali Svetlobo Prisotnosti JAZ SEM ki SEM. Potem boste morda povabljeni, da se usedete na Prestol JAZ SEM ki SEM in v celoti absorbirate Svetlobo. Ko boste popolnoma zliti s Prisotnostjo, lahko prosite, da se skupaj z vami spusti nazaj v vaše telo. To naredite v treh rundah.

11. V prvi rundi se srečate, zlijete in združite z vašo Prisotnostjo JAZ SEM. Prisotnost pripeljite nazaj dol in z njo prepojite svoje telo od vrha glave vse do vaših stopal in jo pripeljete navzdol do središča Matere Zemlje.

12. V drugi rundi se znotraj vašega stebra bele Svetlobe ponovno pomaknite navzgor v Prisotnost JAZ SEM ki SEM; in se premešajte, zlijte in združite v Enosti. Povlecite to energijsko vibracijo navzdol in jo vlijte v vsako čakro vašega telesa in bitja, navzdol do vaših stopal in preko vaših stopal naprej navzdol vse do središča Matere Zemlje.  

13. V tretji rundi se po isti poti vrnite nazaj gor in po zlitju z vašo Prisotnostjo JAZ SEM postavite svoja vprašanja. Ko zaključite s svojimi vprašanji, prisluhnite morebitnim odgovorom. Preostale odgovore boste prejeli, ko jih boste potrebovali. Če želite napojiti svoje telo, pripeljite združeno in zlito esenco JAZ SEM ki SEM navzdol v svoje telo.


Zmaga Luči!


------------------------------------------------


O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij. 

Meditacija za konec koronavirusa:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/04/meditacija-za-konec-koronavirusa-ob.html

Meditacija za zaustavitev globalnega izbruha koronavirusa na vsake štiri ure:


Meditacija za zaustavitev izbruha Koronavirusa v Italiji na vsake štiri ure:


Meditacija Rože Življenja ob 14:00 uri in na vsake štiri ure ter tudi kolikor pogosto je le možno:


Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:


Meditacija z Boginjo 16:30 uri:


Meditacija za konec koronavirusa ob 17:00 uri:


Meditacija s Kozmično Centralno Raso 17:15 uri:


Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:


Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi izredno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.
Opombe prevajalke:1 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

Komentarji