ŠIRITE PO INTERNETU! Meditacija za pošiljanje Jeffrey Epsteinove duše v Galaktično Centralno Sonce danes, 10. 08. 2019, ob 21:50 uri


Jeffrey Epstein je preminil na današnje sobotno jutro po lokalnem času. 


Toda v nasprotju s poročili v javnih medijih, so ga ubili, da bi mu preprečili razkriti razsežnosti zlorab otrok na njegovih zasebnih zemljiščih.  Kot rezultat očitnega ''samomora'' vodje pedofilskega kroga, Jefreya Epsteina, nas Sile Luči preko Cobre naprošajo, da pomagamo pošiljati svetlobo in zaščito, da se njegovo dušo varno pospremi v roke Sil Luči. Ko bo varno voden skozi plazemsko raven, ga bodo odpeljali v Galaktično Centralno Sonce1 za njegove neodpustljive grehe nad otroci in človeštvom. To nas bo pomaknilo naprej na najbolj pozitivno časovnico Povzdignjenja2 za planet Zemljo.  

To množično meditacijo bomo izvajali danes, 10. 08. 2019 ob 21:50 uri. 

Ob tem času se začne obdobje Lune brez znaka. Izvajanje meditacije med obdobjem, ko se Luna ne nahaja v nobenem zodiakalnem znaku pomeni, da se sile teme ne bodo mogle vmešavati.  
https://www.moontracks.com/void_of_course_moon_dates.html

To obdobje Lune brez znaka pred vstopom v znak Kozoroga bo trajalo do 6:50 ure dne 11. 08. 2019. Prosimo brez zadržkov izvajajte to meditacijo kolikorkrat želite tekom tega obdobja po glavni meditaciji ob 21:50 uri, ki bo potekala danes, 10. 08. 2019.

V tej meditaciji si moramo predstavljati, kako sile Luči nemudoma zajamejo Jeffreja Epsteina med njegovim prehodom skozi plazemsko raven, zato da ga Arhonti ne bi ''rešili'', zatem pa si bomo predstavljali, kako ga nemudoma pospremijo v Galaktično Centralno Sonce.

Za to meditacijo bomo kot glavno orodje uporabili tehniko Budičnega stolpa. Tu je slika, ki prikazuje strukturo Budičnega stolpa:Tu so navodila (predlagani čas meditiranja je 15 minut):

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite svoj namen uporabe te meditacije kot orodja za pomoč silam Luči pri spremljanju Jeffreya Epsteina v Galaktično Centralno Sonce.

3. Visoko na telesom Jeffreya Epsteina si predstavljajte peterokrako zvezdo. Predstavljajte si, kako se ta zvezda lesketa visoko nad njim ter sveti z briljantno belo svetlobo.  

4. Sedaj si predstavljajte, kako beli ogenj AN izžareva iz Galaktičnega Centralnega Sonca skozi vse točke Luči našega Sončnega sistema, nato ta steber potuje skozi peterokrako zvezdo ter naprej skozi telo Jeffreya Epsteina globoko do središča Zemlje. Ta steber si predstavljajte nekaj minut.

5. Predstavljajte si, kako se iz peterokrake zvezde spušča briljanten vrtinec bele svetlobe ter se pomika spiralno navzdol v smeri urinega kazalca ter nosi dušo Jeffreya Epsteina nazaj k peterokraki zvezi na transmutacijo. Ta vrtinec vrteče se bele svetlobe si predstavljajte nekaj minut.

6. Predstavljajte si, kako sile Luči nemudoma zajamejo Jeffreya Epsteina med njegovim prehodom skozi plazemsko raven, zato da ga Arhonti ne bi ''rešili'', nato pa si predstavljajte, kako ga nemudoma pospremijo do Galaktičnega Centralnega Sonca.  

Tej meditaciji se mora pridružiti kar se da čim več ljudi, zato jo prosim delite po spletu. Če lahko silam Luči pomagamo nemudoma poslati Jeffreya Epsteina v Galaktično Centralno Sonce, bo to velik korak k planetarni osvoboditvi!

Zmaga Luči!


Opombi prevajalke:


1 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.
2 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

Komentarji