ČASOVNO OBČUTLJIVO! Budični stolpi na članih družin črnih rodbin od 01. 04. 2019 – 08. 06. 2019 [Posodobljeno]

Posodobitev: 

Pomembno je, da se pred izvajanjem meditacije Budičnih stolpov na člane družin črnih rodbin zaščitite. Če želite, lahko uporabite tehniko zaščite, ki je opisana na spodnji povezavi:  


Energija Boginje je na tem planetu že mnogo tisočletij močno zatrta.

Ena izmed ključnih frakcij temnih sil, ki aktivno zatira energijo Boginje, sestoji iz družin črnih rodbin.

Kot je omenil Cobra, so družine črnih rodbin povezane z Jezuiti in alergične na energijo Boginje. Rade bi jo izbrisale s površja planeta, kot so to že nekajkrat poskušale storiti. Člani teh družin, kot so Pallavicini, Orsini, Massimo, Borghese, Aldobrandini, Colonna, Pacelli, Odescalchi,  Ortolani  in Luzzatti, prejemajo ukaze neposredno od Arhontov in so v središču zarote proti Boginji.  

Te družine bijejo okultno vojno proti družinam belih rodbin, ki skušajo širiti Svetlobo in podpirati ženske lastnosti, kot so sočutje, sprejemanje, ustvarjalnost, ljubezen…


Da bi pomagali nevtralizirati dejanja družin črnih rodbin proti energiji Boginje, predlagamo ustvarjanje Budičnih stolpov na člane teh družin. To meditacijo podpira tudi Cobra.

To je časovno občutljiva meditacija, saj bi vsak dan ob 17:45 uri ustvarili po en Budični stolp za vsakega člana, začenši s ponedeljkom, 01. 04. 2019, zaključili pa bi v soboto, 08. 06. 2019.

Če tako želite, lahko Budične stolpe ohranjate na kateremkoli izmed teh članov tudi po zgoraj predlaganem obdobju.


Podrobnosti o teh članih črnih rodbin, skupaj z njihovimi slikami, so na voljo tukaj:


Tu je povezava do dogodka na Facebooku:

https://www.facebook.com/events/2335822153368551/


Tu so navodila za meditacijo Budičnih stolpov:

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti. Globoko vdihnite briljantno belo svetlobo. Izdihnite vse, kar vam ne služi več. To nekajkrat ponovite. Nato izrecite sledečo ali pa podobno mantro, naglas ali pa po tihem, kakor ste vodeni:

"Jaz sem Duša,
Jaz sem Božanska Svetloba,
Jaz sem Božanska Volja,
Jaz sem Božanska Ljubezen,
Jaz sem fiksen načrt sebe, Duše."

2. Predstavljajte si, kako vaša čakra zvezde duše1 zažari z briljantno belo svetlobo. Predstavljajte si, kako se ta svetloba v obliki vrtinca spiralno spušča navzdol ter čisti vaše energijsko polje.

3. Visoko na nebu, okoli 14,5 km nad članom črne rodbine, si predstavljajte peterokrako zvezdo. Predstavljajte si, kako se ta zvezda lesketa visoko nad izbranim članom družine črnih rodbin, ter sveti z briljantno belo svetlobo.

4. Sedaj si predstavljajte, kako beli ogenj AN izžareva iz Galaktičnega Centralnega Sonca2 skozi vse točke Luči našega Sončnega sistema, nato ta steber potuje skozi peterokrako zvezdo ter naprej skozi izbranega člana družine črnih rodbin, globoko do središča Zemlje. Ta steber si predstavljajte nekaj minut.

5. Predstavljajte si, kako se iz peterokrake zvezde spušča briljanten vrtinec bele svetlobe ter se pomika spiralno navzdol v smeri urinega kazalca in odstranjuje ter pretvarja vse nizke vibracije, temne entitete in temne energije ter jih prinaša nazaj k peterokraki zvezi na transmutacijo. Ta vrtinec vrteče se bele svetlobe si predstavljajte nekaj minut.

6. Predstavljajte si, kako je ta Budični stolp popolnoma povezan z vsemi Budičnimi stolpi na planetu, z planetarnim svetlobnim omrežjem pod, nad in na površju planeta ter z vsako točko Luči, kakor to vodijo Povzdignjenja Bitja, Predstavljajte si, kako je vse povezano s tem Budičnim stolpom na točki peterokrake zvezde v omrežju briljantne bele svetlobe.

7. Sedaj v imenu Vira, v imenu prisotnosti Jaz Sem večne svetlobe, izjavljamo in poveljujemo, da je ta Budični stolp na izbrani lokaciji popolnoma dokončan na vseh ravneh, kakor je to vodil Vir.

Predlagani za meditiranje te meditacije je 15 minut.


Tu je povezava do vodenih meditacij, ki so na voljo v 14-ih jezikih:

https://goo.gl/Lp9g8G

Vodene meditacije lahko uporabite tako, da med vizualizacijo v 3. in 7. koraku zamenjate besedi ''izbrano lokacijo'' z ''izbranim/-ega članom/-a ''.

Pomembno je, da se pred izvajanjem meditacije Budičnih stolpov na člane družin črnih rodbin zaščitite. Če želite, lahko uporabite tehniko zaščite, ki je opisana na spodnji povezavi:  


Boginja hoče Mir in Mir bo!


-----------------------

O tem blogu:


Blog Radi imamo množične meditacije sestavlja ekipa mednarodnih prostovoljcev, ki organizirajo množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:


Meditacija z Boginjo ob 16:30 uri:


Meditacija Ključ do Svobode ob 17:00 uri:


Meditacija s Kozmično Centralno Raso ob 17:15 uri:


Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:


Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.Opombi prevajalke:

Čakra zvezde duše – čakra, ki se nahaja nad kronsko čakro in stoji 15 – 20 cm (oz. za dolžino dlani) nad glavo (pri nekaterih ljudeh tudi do 60 cm nad glavo). Imenuje se tudi sedež duše. Skozi to čakro v fizično telo vstopata duhovna energija in božanska ljubezen.

Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Komentarji