Sveže novice o meditacijah


Tu so sveže novice v zvezi s sledečimi temami:

  • Opomnik za marčevsko meditacijo ob spomladanskem enakonočju, opomnik za mesečno zdravljenje na daljavo z Mojstri Modrosti1 in zdravilnimi zvezdnimi žarki, opomnik za meditaciji ob polni Luni 
  • novo osredotočanje v okviru meditacije za nujne primere: ciklon Idai. 


Tu je opomnik za prihajajoče meditacije in seansi zdravljenj na daljavo, ki se bodo zvrstile v tem tednu.


Marčevska meditacija ob spomladanskem enakonočju v sredo, 20. 03. 2019 ob 22:58 uri

Hitro se bližamo marčevskemu enakonočju, ki bo nastopil v sredo, 20. 03. 2019, meditacijo pa bomo izvajali ob točnem času enakonočja in sicer ob 22:58 uri.


Kot je bilo v prejšnji objavi, je spomladansko enakonočje močan čas energije Boginje in trenutek ravnovesja med dnevom in nočjo. Mati Zemlja je uravnovešena med poletjem in zimo. Dan in noč sta v harmoniji.

Letošnje spomladansko enakonočje bomo izkoristili za povezovanje z žensko prisotnostjo Boginje in negovanje lastnosti ljubezni, sočutja in nežnosti za stabilizacijo tranzicije in nevtralizacije krutosti, ki tako prevladuje na površju planeta in sicer bomo to storili tako, da bomo ob trenutku spomladanskega enakonočja, 20. 03. 2018 ob 22:58 uri, izvedli meditacijo z Boginjo.Zato se prosimo, če tako želite, pridružite meditaciji ob spomladanskem enakonočju ter jo delite po spletu. Vse informacije v zvezi z meditacijo, vključno z njenimi navodili, so na voljo na tej povezavi:


Tu sta povezavi do vodenih meditacij z Boginjo v različnih jezikih:Za to meditacijo pa je tu še dogodek na Facebooku:
Opomnik za mesečno zdravljenje na daljavo z Mojstri Modrosti1 in zdravilnimi zvezdnimi žarki

Pred meditacijo ob decembrskem solsticiju, lahko sodelujete tudi v mesečni seansi zdravljenja na daljavo z Mojstri Modrosti in zdravilnimi zvezdnimi žarki, ki jo organizirata Mednarodna Skupina Zlate Dobe ter japonska ekipa Pripravimo se na Spremembo. Namen teh seans je pomagati vsem ljudem širom sveta pri zdravljenju njihovega notranjega bitja in misli.

To je darilo, ki ga vsem podarjajo brezplačno.


Ta mesec se bosta dve seansi zdravljenja na daljavo odvili ob sledečih časih:  

Prvi dan: Sreda, 20. 03. 2019 od 15:00 do 15:30 ure.

Drugi dan: Četrtek, 21. 03. 2019 od 15:00 do 15:30 ure.

Ob zgoraj navedenih časih lahko obiščete njihov Youtube kanal (spodnja povezava) ter se udeležite njihovega zdravljenja na daljavo. 


Brez zadržkov se udeležite katerekoli ali pa obeh seans.

Tu je naš dogodek za seanse zdravljenja na daljavo na Facebooku:


Za več informacij o tem zdravljenju na daljavo prosimo obiščite tudi spodnjo povezavo do spletne strani Mednarodne skupine Zlate dobe.

Meditacija ob polni Luni dne 21. 03. 3019 ob 15:45 uri

Prihajajoče spomladansko enakonočje se bo, odvisno od vašega časovnega pasu, zgodil na isti dan kot super polna Luna, ki bo tudi zadnja super Luna letošnjega leta.
Kombinacija enakonočja in super polne Lune bo energijo Boginje le še bolj okrepila, kar bo pomagalo razkrojiti vso preostalo primarno anomalijo na površju planeta, zato lahko izkoristimo to priložnost za manifestacijo pozitivnih sprememb, katerih si vsi tako zelo želimo. 

Meditacijo ob polni Luni bomo izvajali v četrtek, 21. 03. 2019, ob 15:45 uri.

Za meditacijo ob polni Luni je tu dogodek na Facebooku::


Navodila za  meditacijo ob polni Luni so na voljo na spodnji povezavi:


Vodene zvočne meditacije v 9-ih jezikih, pa so na voljo tukaj:
Meditacija Miru za Sirijo, dne 21. 03. 2018 ob 02:42 uri  

Ob točnem času polne Lune na dan 21. 03. 2018 ob 02:42 uri, bomo izvajali tudi meditacijo Miru za Sirijo. 


Pomembno je vedeti, da Sirija še ni popolnoma osvobojena, saj Islamska država še vedno nadzoruje določena območja v Siriji.


S pomočjo energije polne Lune lahko na območje Sirije zasidramo več energije Boginje ter tako prispevamo k razreševanju situacije na najboljši možen način.   

Informacije o tej meditaciji, vključno z navodili, so na voljo tukaj:


Za to meditacijo je tu povezava do našega dogodka na Facebooku:


Tu pa je povezava do vodenih zvočnih meditacij v različnih jezikih:
Dnevno osredotočanje v okviru meditacije za nujne primere: ciklon Idai

Močan tropski ciklon Idai je bil po ciklonu Jokwe iz leta 2008 najmočnejši tropski ciklon, ki je prizadel Mozambik. Idai, deseta poimenovana nevihta in rekorden sedmi intenziven tropski ciklon iz sezone ciklonov 2018-19 na območju JZ indijskega oceana, je nastal iz tropske depresije, ki se je 4. marca tvorila vzhodno od mozambiške obale.    


Intenziven tropski ciklon Idai v približevanju mozambiški provinci Sofala dne 14. 03. 2019, kmalu zatem, ko je dosegel vrhunec intenzitete. Vir: https://en.wikipedia.org/wiki/Cyclone_Idai#/media/File:Idai_2019-03-14_1135Z.jpg

Po navedbah predsednika Filipa Nyusijja, bi lahko število mozambiških žrtev zaradi ciklona Idai naraslo na 1000.

15. marca je Ida dosegel obalo blizu mozambiškega pristaniščnega mesta Beira kot intenziven tropski ciklon, v četrtek so vetrovi pihali s hitrostjo do 177 km/h, reševalne ekipe pa so mesto dosegle šele v nedeljo.   

Poplave in močni vetrovi so uničili domove in potrgali strehe z betonskih zgradb.  

Več kot 1500 ljudi je bilo poškodovanih zaradi padajočih dreves in stavbnega drobirja, vključno s cinkastimi ostrešji.

Nick Mangwana je za Reuters dejal, da je v sosednjem Zimbabveju, kjer so razglasili izredne razmere, na jugu in vzhodu umrlo več kot 80 ljudi. Oblasti so sporočile, da se je predsednik Emmerson Mnangagwa iz svojega obiska ZAE predčasno vrnil v domovino, da bi neposredno sodeloval pri državnem odzivu.  

Škoda, ki jo je povzročil ciklon Idai v Beiri, Mozambik, marca 2019. Slika: Mednarodna zveza društev Rdečega Križa in Rdečega Polmeseca (IFRC). Vir: http://floodlist.com/africa/mozambique-zimbabwe-tropical-cyclone-idai-march-2019

Močno je bil prizadet tudi Malavi. Reliefweb poroča, da je zaradi poplav, ki jih je povzročil ciklon še preden je dosegel kopno, umrlo najmanj 122 ljudi.

V prihodnjih dneh obstaja za severno polovico Mozambika in južni Malavi možnost nadaljnjega deževja.


Zato predlagamo vključitev tega nedavnega vremenskega pojava v meditacijo za nujne primere, ki poteka vsak dan ob 15:00 uri. Predstavljajte si, kako se intenzivno deževje preneha in kako se ljudje kar se da hitro vrnejo nazaj k svojim življenjem ob oskrbi z vsemi potrebščinami in medicinsko oskrbo.  Zmaga Luči!


-----------------------------------------------------------------------


O tem blogu:


Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija za nujne primere ob 15:00 uri:


Meditacija z Boginjo ob 15:30 uri:


Meditacija Ključ do Svobode ob 16:00 uri:


Meditacija s Kozmično Centralno Raso ob 16:15 uri:


Meditacija Budičnih stolpov ob 16:30 uri:


Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.


Opombe prevajalke:

1 Mojstri Modrosti (ang. Ascended Masters) Povzdignjeni  Mojstri  Modrosti so duše, ki so pridobile mojstrstvo skozi mnoga zemeljska življenja, da bi vodili človeštvo in iz višjih nivojev predstavili (oznanjali) načrt povzdignjenja. Na internetu boste v slovenščini poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension (Ascended Masters).

Komentarji