Novo osredotočanje v okviru dnevne meditacije za nujne primere: Močan tropski ciklon Veronika


Močan tropski ciklon Veronika, ki je trenutno orkan 3. stopnje, se približuje zahodni avstralski obali. Za daljše obdobje se napoveduje uničevalne sunke vetra, deževje s poplavami in nevarno dvigovanje plime. Po vremenskih napovedih se za dele pilbarske obale napoveduje močne nevihte, visoka možnost za poplavo pa grozi posestvom v Port Hedlandu.  

Odkar se je ciklon Veronika približal obali, se je njegovo pomikanje zelo upočasnilo, posledično bo zaradi tega nastopilo daljše obdobje močnega deževja. 

Prav tako lahko sunki vetra  med 110-160 km/h povzročijo škodo tudi zelo dobro utrjenim domovom ter porušijo veliko dreves. Priobalne skupnosti lahko ostanejo brez elektrike ali vode še nekaj dni ali tednov po ciklonu.   Zato predlagamo vključitev ciklona Veronika v meditacijo za nujne primere, ki poteka vsak dan ob 15:00 uri, dokler se ciklon ne razblini. Predstavljajte si, kako ta ciklon povzroči čim manj škode kot je to le mogoče. Predstavljamo si tudi lahko, kako se po razkroju ciklona Veronika stanje priobalnih skupnosti prizadetega območja čim hitreje normalizira.  

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditacija-preboja-ob-1500-uri-in.html

Za to meditacijo je tu povezava do dogodka na Facebooku:

https://www.facebook.com/events/2803884173170962

Tu pa je povezava do vodenih meditacij v različnih jezikih:

https://goo.gl/27N8yV

Morda bi si želeli ogledati tudi ta kratek video, ki prikazuje, kako so naše meditacije pomagale zmanjšati učinek super tajfuna Mangkhuta in orkana Florence med 11. in 16. 09. 2018. Posebna zahvala skupini predanih delavcev Luči iz Azije, ki so ustvarili ta izvrsten video.   

Zmaga Luči!


-----------------------------------------------


O tem blogu:


Blog Radi imamo množične meditacije sestavlja ekipa mednarodnih prostovoljcev, ki organizirajo množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija za nujne primere ob 15:00 uri:


Meditacija z Boginjo ob 15:30 uri:


Meditacija Ključ do Svobode ob 16:00 uri:


Meditacija s Kozmično Centralno Raso ob 16:15 uri:


Meditacija Budičnih stolpov ob 16:30 uri:


Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.

Komentarji