Nov fokus v okviru dnevne meditacije za nujne primere: Izpad elektrike v Venezueli

Po političnih nemirih, primanjkovanju hrane ter drugih osnovnih potrebščin, prebivalci Venezuele sedaj prenašajo še najhujši izpad elektrike v zadnjih desetletjih, ki traja že od 7. marca. Električni mrk je zatemnil 21 od 23 venezuelskih držav.


Mrk je povzročil krize v bolnišnicah. Šolskih in večina poslovnih aktivnosti je bilo zaustavljenih, ljudje pa skušajo shajati s situacijo na kakršenkoli način le lahko.Po vsej državi je veliko nemira in stiske. To dolgo obdobje primanjkovanja elektrike je v hladilnikih  povzročil gnitje že tako pičle hrane. Bolnišnice z muko ohranjajo delovanje nujne opreme.  


Čeprav se elektriko počasi vzpostavlja po državi, je situacija še vedno kritična.

Zato predlagamo, da se to situacijo v Venezueli vključi v našo dnevno meditacijo za nujne primere, ki poteka dnevno ob 15:00 uri


Predstavljamo si lahko, kako se elektriko čimprej vzpostavi po vsej državi, zato da se lahko ljudje vrnejo k normalnemu življenju v tem času političnih nemirov. Lahko si tudi še predstavljamo, kako Vijolični plamen očisti Venezuelo in ponovno vzpostavi mir ter pomaga privesti mirno rešitev, ki bo služila ljudem.  

Prosimo predstavljajte si še, kako Svetloba zaobjame električno omrežje po vsej državi in ga tako zaščiti pred nadaljnjo škodo.  


Zmaga Luči!


----------------------


O tem blogu:Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija za nujne primere ob 15:00 uri:


Meditacija z Boginjo ob 15:30 uri:


Meditacija Ključ do Svobode ob 16:00 uri:


Meditacija s Kozmično Centralno Raso ob 16:15 uri:


Meditacija Budičnih stolpov ob 16:30 uri:


Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči. 

Komentarji