Nujno! Dnevna meditacija za Indijo in Pakistan ob 17:15 uri

POSODOBITEV 31. 03. 2019 - Premik ure na poletni čas (ob 18:15 uri)

Zatem, ko je zračni boj med jedrsko oboroženima sosedama Indijo in Pakistanom vodil v izgubo zračnega plovila na obeh straneh, so napetosti hitro narastle.

Neprestano kresanje isker se je začelo 14. februarja s samomorilskim bombnim napadom na indijske policijske enote v Kašmirju, severni regiji, ki je od 1947. leta dalje jabolko spora med Islamabadom in New Delhijem.V luči tistega incidenta, smo tekom prejšnjega tedna za Kašmir gostili posebno dnevno meditacijo Budičnih stolpov ob 17:00 uri.Cilj indijskega napada je bilo območje blizu pakistanskega mesta Balakot iz province Khyber-Pakhtunkhwa, ki se nahaja okoli 50 km od meje nadzora v Kašmirju, ki so jo zastavili ZN. Ta meja nadzora služi kot dejanska meja v tej sporni regiji. Vir: https://www.rt.com/news/452540-india-pakistan-hostilities-escalate/

Napetosti med Indijo in Pakistanom so se močno zaostrile v torek, ko je New Delhi poslal ducat lovskih letal napasti domnevne teroristične kampe na Pakistanskem ozemlju. 

V sredo sta nato obe državi izjavili, da sta medsebojno sestrelili lovska letala, Pakistan pa je potem, ko so indijska vojna letala prvič po vojni iz leta 1971 napadla znotraj pakistanskega zračnega prostora, zajel tudi indijskega pilota.   

Krožijo tudi poročila, da so kopenske enote obeh držav na več kot ducat lokacijah izmenjale ogenj.Čeprav sta obe vladi izjavili, da želita zmanjšati napetosti, se lahko situacija še naprej zaostri in razvije v vojno med dvema jedrskima silama.  


Zato bomo za uravnovešanje situacije med Indijo in Pakistanom organizirali dnevno meditacijo ob 16:15 uri po UTC času (ob 17:15 uri v Sloveniji, o.p.). Ta čas meditacije smo izbrali zato, da se nam lahko pridruži  več ljudi iz Indije, Pakistana in preostale Azije. To meditacijo bomo izvajali, dokler se situacije ne razreši na miren način.   

Tu lahko pretvorite UTC čas vaš lokalni časovni pas:


Za to meditacijo je tu dogodek na Facebooku:


Tu so navodila meditacije (predlagani čas meditiranja je 15 minut):

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite svoj namen prinašanja miru in zdravljenja situaciji med Indijo in Pakistanom ter še posebej sporni regiji Kašmirju.   

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra roza Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca1, ki se nato spusti do vašega telesa. 

4. Predstavljajte si, kako ta Svetloba teče skozi vaše srce ter nato skozi vaše roke neposredno do vseh ljudi, ki so del konflikta med Indijo in Pakistanom ter jih uravnoveša in situaciji prinaša mir. Prepustite Svetlobi, da nato teče naprej ter ozdravi vse ostale konflikte po svetu.   

5. Prosite prisotnost Boginje (Božansko žensko), da pride v vaše telo.

6. Prosite prisotnost Boginje, da usmeri energije miru in harmonije k vsem nerazrešenim situacijam v zvezi s kašmirskim konfliktom ter vsem ljudem, ki so del tega konflikta. Nato pustite tem energijam, da tečejo še naprej in ozdravijo vse ostale konflikte po svetu. Dovolite tem energijam, da nekaj minut tečejo skozi vaše srce in skozi vaše roke v situacijo v Kašmirju. 

Boginja hoče mir in mir bo.


Če ste tako vodeni, lahko med posebno dnevno meditacijo Budičnih stolpov ob 17:00 uri ustvarite tudi Budični stolp nad Kašmirjem. Navodila in vodene meditacije v različnih jezikih so na voljo na spodnji povezavi:   


Za to posebno meditacijo Budičnih stolpov je tu povezava do dogodka na Facebooku:


Predlagamo tudi, da se ta najnovejši oboroženi spopad vključi v meditacijo za nujne primere, ki poteka vsak dan ob 15:00 uri. Predstavljajte si, kako se vse napetosti popolnoma umirijo, ter da čim prej pride do mirne rešitve.   Zmaga Luči!


-----------------------------------------------------------------------O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija za nujne primere ob 15:00 uri:


Meditacija z Boginjo ob 15:30 uri:


Meditacija Ključ do Svobode ob 16:00 uri:


Meditacija s Kozmično Centralno Raso ob 16:15 uri:


Meditacija Budičnih stolpov ob 16:30 uri:


Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.Opomba prevajalke:
1 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Komentarji