Nov fokus v okviru meditacije za nujne primere: super tajfun Kong-rey


Potem, ko je tajfun Trami v nedeljo zvečer dosegel zahodno Japonsko, se bo super tajfun Kong-rey, ki ima trenutno moč orkana 4. stopnje, proti koncu tega tedna zopet približal otokom Ryukyu.   Ker si otoki Ryukyu še niso povsem opomogli po nastali škodi tajfuna Tramija, bi še en udarec super tajfuna Kong-reya manj kot teden kasneje le še povečal obseg škode ter možnost poplav. Prebivalci, ki so se evakuirali ali pa so med pustošenjem tajfuna Tramija bili brez elektrike, se lahko še enkrat soočijo z enakimi težavami.

Po navedbah AccuWeather, naj bi Miyako in Okinawa doživela najhujše, kar bo vključevalo uničujoče vetrove in nalive. Med najhujšim delom nevihte lahko sunki vetra ponovno dosežejo 160 km/h.V prihajajočem vikendu bo super tajfun Kong-rey dosegel Južno Korejo ter s seboj prinesel uničujoče vetrove in močno deževje.

Zato predlagamo vključitev super tajfuna Kong-Reya v meditacijo za nujne primere, ki poteka dnevno ob 16:00 uri, dokler se tajfun ne razblini. Predstavljajte si, kako se tajfun umiri ter povzroči čim manj škode.  


Tu je povezava do dogodka na Facebooku za to meditacijo: 


Tu pa je povezava do vodene zvočne meditacije: V slovenščini:Zmaga Luči!


-----------------------------------------------------------------------


O tem blogu:


Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo vsak dan pridružite meditaciji za nujne primere ob 16:00 uri in meditaciji Ključ do Svobode ob 17:00 uri.

Povezava do meditacije za nujne primere:


Povezava do Meditacije Ključ do Svobode:


Za različne namene organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek s pomočjo spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.

Komentarji