Opomnik za mesečno zdravljenje na daljavo z Mojstri Modrosti in zdravilnimi zvezdnimi žarki, za meditacijo ob polni Luni ter meditacijo miru za Sirijo


V ponedeljek, 22. 10. 2018 in torek, 23. 10. 2018, bo potekala seansa zdravljenja na daljavo z Mojstri Modrosti1 in zdravilnimi zvezdnimi žarki, ki jo organizirata Mednarodna Skupina Zlate Dobe ter japonska ekipa Pripravimo se na Spremembo. Namen teh seans je pomagati vsem ljudem širom sveta pri zdravljenju njihovega notranjega bitja in misli. To je darilo, ki ga vsem podarjajo brezplačno.  


22. (ponedeljek) in 23. (torek) oktobra bosta ob sledečih časih potekala dva zdravljenja na daljavo:


Prvi dan: 22. 10. 2018 od 16:00 do 16:30 ure.Drugi dan: 23. 10. 2018 od 16:00 do 16:30 ure.Ob zgoraj navedenih časih lahko obiščete njihov Youtube kanal (spodnja povezava) ter se udeležite njihovega zdravljenja na daljavo. 
Brez zadržkov se udeležite katerekoli ali pa obeh seans.Tu je naš dogodek na Facebooku:
Za več informacij o tem zdravljenju na daljavo prosimo obiščite tudi spodnjo povezavo do spletne strani Mednarodne skupine Zlate dobe.
V sredo, 24. 10. 2018 bomo imeli meditacijo ob polni Luni ob 16:45 uri.


Za to meditacijo je tu dogodek na Facebooku:


Ob točnem času polne Lune ob 18:45 uri, pa bo potekala tudi meditacija Miru za Sirijo.


Pomembno je vedeti, da Sirija še ni popolnoma osvobojena ter da je situacija na določenih območjih še vedno nevarna.  

S pomočjo energije polne Lune lahko na območje Sirije zasidramo več energije Boginje ter tako prispevamo k razreševanju situacije na najboljši možen način.   

Informacije o tej meditaciji, vključno z navodili, so na voljo tukaj:


Za to meditacijo je tu povezava do našega dogodka na Facebooku:


Tu je povezava do vodenih zvočnih meditacij v različnih jezikih:
Zmaga Luči!
-----------------------------------------------------------------------
O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo vsak dan pridružite meditaciji za nujne primere ob 16:00 uri, meditaciji Ključ do Svobode ob 17:00 uri ter meditaciji Budičnih stolpov ob 17:30 uri.

Povezava do meditacije za nujne primere:


Povezava do meditacije Ključ do Svobode:


Povezava do meditacije Budičnih stolpov: 


Za različne namene organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek s pomočjo spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.Opomba prevajalke:
1 Mojstri Modrosti (ang. Ascended Masters) – Povzdignjeni  Mojstri  Modrosti so duše, ki so pridobile mojstrstvo skozi mnoga zemeljska življenja, da bi vodili človeštvo in iz višjih nivojev predstavili (oznanjali) načrt povzdignjenja. Na internetu boste v slovenščini poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension (Ascended Masters).

Komentarji