Sveže novice o meditacijah

Tu so sveže novice o sledečih temah: 
  • Izbruh kolere v Jemnu zaradi državljanske vojne
  • Izraelski napad Palestine
  • Meditacija za brazilske splošne volitve v nedeljo, 07. 10. 2018 ob 18:00 uri
  • Opomnik za meditacijo ob prazni Luni
  • Pomembnost meditacij z Boginjo
  • Meditacija triangelskih skupin Luči


Izbruh kolere v Jemnu zaradi državljanske vojne

Od pričetka trenutne državljanske vojne marca 2015, ostajajo življenjski pogoji v Jemnu kritični. To je ena najrevnejših držav Bližnjega Vzhoda.  


Državo trenutno pesti najhujši izbruh te resne bolezni, ki povzroča drisko, saj so zabeležili 1,2 milijona primerov okužb, od aprila 2017 pa kar 2500 smrtnih primerov. Izbruh se je pojavil oktobra 2016, nato je pogostost okužb upadla, zatem pa se je avgusta 2017 pojavil nov val okužb.  Zaradi slabih pogojev v državi je zelo težko dostopati do čiste pitne vode, kar je vodilo to tega izbruha. 

Zaradi tega predlagamo vključitev tega primer v meditacijo za nujne primere, ki poteka dnevno ob 16:00 uri. 


Predstavljajte si lahko, kako se situacija s kolero umirja oz. zmanjšuje ter kako ljudje ponovno pridobijo dostop do čiste pitne vode. Prav tako si lahko predstavljajte, kako se vojna v Jemnu popolnoma konča ter kako ljudje začno živeti nova življenja v miru z vso podporo in pomočjo, ki jo potrebujejo, da ponovno zgradijo zaradi vojnega pustošenja uničeno državo.Izraelski napad na Palestino

Kot smo na blogu o tem že poročali, Izrael redno napada Palestino.  


Tamkajšnja situacija se nadaljuje, 


prihajajo pa tudi poročila, da izraelske sile namenoma ubijajo palestinske otroke. 


Zato je pomembno, da si tekom meditacije za nujne primere še naprej predstavljamo, kako se tamkajšnja situacija izboljšuje, zato da se napadi na Palestino prenehajo ter da Izrael in  Palestina razrešita ta konflikt na najboljši možni način. Meditacija za brazilske splošne volitve v nedeljo, 07. 10. 2018 ob 18:00 uri


V nedeljo, 07. 10. 2018, bodo v Braziliji potekale splošne volitve za predsednika, podpredsednika ter nacionalni kongres, kot tudi za regijske guvernerje, zakonodajne skupščine ter  zvezdne zakonodajne zbore. 


Proti ključnim predsedniškim kandidatom teh bodočih volitev se je zvrstilo že veliko konfliktov in protestov. 
Da bodo volitve potekale  kolikor mirno bodo le lahko ter da se bo upoštevalo svobodno voljo Brazilcev, predlagamo množično meditacijo ob 18:00 uri.   

Tu so navodila: 

1. Sprostite se z nekaj minutnimi globoki vdihi.

2. Predstavljajte si izžarevanje žarka Svetlobe iz vaše čakre Zvezde Duše1 (ki se nahaja 20 cm nad vašo glavo) v čakre Zvezd Duš vseh ljudi, ki meditirajo.

3. Predstavljajte si, da se s to svetlobo, ki izžareva iz vaše čakre Zvezde duše, povezujete z  zemeljskim svetlobnim omrežjem ter z vsemi ljudmi, ki meditirajo.

4. Predstavljajte si, kako imajo Brazilci mirne volitve ter kako s svojo svobodno voljo volijo novega predsednika, nacionalni kongres ter guvernerje. Predstavljajte si, kako rezultati volitev odsevajo svobodno voljo brazilskih državljanov. Predstavljajte si, kako njihov novi kongres in predsednik državi prinašata enotnost, mir, obilje, svobodo, ljubezen in harmonijo.

5. Predstavljajte si, kako se v tej regiji sidra več Svetlobe ter kako se prisotnost Boginje v Braziliji poveča. 

6. Predstavljajte si, kako se prisotnost Boginje širi in zaobjame celotno državo, ozdravi Južno Ameriko ter se nato še bolj razširi in ozdravi celoten svet. 

7. Predstavljajte si, kako se prisotnost Boginje v Braziliji zasidra za stalno. 

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite tej meditaciji.Opomnik za meditacijo ob prazni Luni

Naslednja meditacija ob prazni Luni bo nastopila v torek, 09. 10. 2018 ob 16:45 uri.

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/09/sveze-novice-o-meditacijah-in-opomnik.html

Astrologija ob tej prazni Luni nakazuje dobro priložnost za osredotočanje na notranje delo. Tako kot je opisal Untwine  bo to dober dan, ''da se umaknemo iz zunanjega sveta ter zazremo globoko navznoter, v univerzalni Ocean Ljubezni, koder se lahko vse izpusti ter obnovi."

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2018/10/planetary-alignments-october-2018.html

"To notranje delo bo vodila energija planeta Venere, saj se bo 05. 10. 2018 začela pomikati retrogradno, kar bo trajalo 40 dni, do 16. 11. 2018. To je močan čas ponovnega rojstva, ki bo oznanil nov Venerin cikel 19-ih mesecev, znan kot sinodični cikel Venere."

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite tej meditaciji miru ob prazni Luni ter pomagajte ozemljiti energije Boginje z Venere na Zemljo.

Za to meditacijo je tu dogodek na Facebooku:

https://www.facebook.com/events/478321195895017/

Tu pa lahko najdete vodene zvočne meditacije:

https://goo.gl/UMG9Zd


Pomembnost meditacij z Boginjo

Medtem, ko se čiščenje temnih sil ter napredek planetarnega osvobajanja stopnjuje, smo vstopili v novo obdobje povečane tektonske aktivnosti.

http://zmagaluci.blogspot.com/2018/09/sveze-novice-o-situaciji.html

https://stillnessinthestorm.com/2018/09/signs-of-shift-the-number-of-global-earthquakes-over-the-last-30-days-is-over-50-above-normal/

Po drugi strani pa situacija na Bližnjem Vzhodu ostaja kritična, kot je to razvidno iz zgornjih odstavkov o Jemnu in Palestini.

Ti konflikti, vključno s situacijo v Siriji, motijo tok energije Boginje po vsem planetu.

Zato je zelo pomembno, da kolikor veliko ljudi le lahko izvaja dve meditaciji z Boginjo čim pogosteje. Ti dve meditaciji sta Vrtinec Boginje in pa Vrnitev Boginje.

http://zmagaluci.blogspot.com/2018/02/moc-boginje.html

Ta blog že dalj časa organizira dnevne meditacije z Boginjo ob 16:30 uri, zato se nam, če ste tako vodeni, prosimo pridružite ter pomagajte zasidrati prisotnost Boginje.

Navodila in informacije o tej meditaciji se nahajajo na spodnji povezavi:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditacija-boginje-ob-1530-uri-med.html


Meditacija triangelskih skupin Luči

V tem kritičnem obdobju planetarnega osvobajanja, so se tudi povečali napadi na delavce Luči širom sveta.

Kot je Unwine predlagal že dolgo časa nazaj, lahko za okrepitev omrežja Luči okoli planeta kot tudi za krepitev zaščite in harmonije med delavci Luči tvorimo skupine triangelov, ki bodo med seboj povezane na nivoju Duše.

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2018/01/triangle-groups-of-light.html

Z rednim izvajanjem te meditacije, lahko našim sodelavcem Luči pošljemo ali pa prejmemo energetsko podporo.

Navodila za nastanek trinagelske skupine kot tudi navodila meditacije se nahajajo na zgornji povezavi.

Za to meditacijo vsako sredo poteka tudi dogodek na Facebooku in sicer ob 20:30 uri.

https://www.facebook.com/events/201623333976500

Vendar lahko z vašo skupino to meditacijo brez skrbi izvajate pogosteje ter tudi ob kateremkoli drugem času, če tako želite.


Zmaga Luči!

-----------------------------------------------------------------------

O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo vsak dan pridružite meditaciji za nujne primere ob 16:00 uri in meditaciji Ključ do Svobode ob 17:00 uri.

Povezava do meditacije za nujne primere:


Povezava do Meditacije Ključ do Svobode:


Za različne namene organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek s pomočjo spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.


Opomba prevajalke:
1 Čakra zvezde duše – čakra, ki se nahaja nad kronsko čakro in stoji 15 – 20 cm (oz. za dolžino dlani) nad glavo (pri nekaterih ljudeh tudi do 60 cm nad glavo). Imenuje se tudi sedež duše. Skozi to čakro v fizično telo vstopata duhovna energija in božanska ljubezen.

Komentarji