Nujno! Meditacija za orkan Willo & tajfun Yutu dnevno ob 18:00 uri

POSODOBITEV 28. 10. 2018 - PREMIK URE NA ZIMSKI ČAS (ob 17:00 uri)

Orkan Willa se približuje mehiški pacifiški obali kot potencialno katastrofalna nevihta 5. stopnje, saj se je v zadnjih 48-ih urah ''eksplozivno'' okrepila, kot so navedli v nacionalnem centru za orkane.  V ponedeljek zjutraj je bila najvišja hitrost vetra 257 km/h, s čimer se Willa uvršča med najmočnejše orkane. Trenutna moč je rahlo manjša od orkana Mihaela, ko je pred manj kot dvema tednoma dosegel severozahodno Florido.  

Vir: https://edition.cnn.com/2018/10/22/world/hurricane-willa-mexico-wxc/index.html

Odkar se je čez pretekli vikend oblikovala, se je nevihta neverjetno bliskovito okrepila. Od nedeljskega pa do ponedeljkovega jutra, se je hitrost vetrov orkana Wille okrepila na 128 km/h, od tropske nevihte do orkana 5. stopnje, pa se je Willa razvila v manj kot 48-ih urah.  

https://edition.cnn.com/2018/10/22/world/hurricane-willa-mexico-wxc/index.html

Willa bo v predele Mehike najverjetneje prinesla obsežne padavine. Napovedujejo, da bo to nevaren orkan, ko bo pozno v torek dosegel Marijine otoke in jugozahodno obale Mehike. Skupaj z uničujočimi vetrovi pričakujejo življenjsko nevarne priobalne in kopenske poplave.   

http://www.severe-weather.eu/tropical-weather/a-major-borderline-category-5-hurricane-in-eastern-pacific-expected-to-make-landfall-in-mexico-tomorow/

Vir: http://www.severe-weather.eu/tropical-weather/a-major-borderline-category-5-hurricane-in-eastern-pacific-expected-to-make-landfall-in-mexico-tomorow/

Poleg orkana Wille, se trenutno nahaja še en potencialno življenjsko nevaren tajfun Yutu, ki se trenutno nahaja vzhodno od Tajvana. Čeprav njegova pot še ni točno določena, napovedujejo, da bo Guamu in severnim marianskim otokom prinesel nevšečnosti od poplav in uničujočih vetrov do nevarno razburkanega morja.Zato predlagamo izvajanje dnevne meditacije ob 18:00 uri za razpustitev orkana Wille in tajfuna Yutu, dokler se oba ne razblinita.

Če ste tako vodeni, lahko ta pojava vključite tudi v dnevno meditacijo za nujne primere, ki poteka dnevno ob 16:00 uri.


Tu lahko spremljate pot orkana Wille: 


In tu pot tajfuna Yutu: 


Če ste tako vodeni, se nam prosimo pridružite in delite to meditacijo po spletu.

Tu je naš dogodek na Facebooku:


Navodila:

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite vaš namen uporabe te meditacije kot orodja za pospešitev procesa razpuščanja orkana Wille in tajfuna Yutu. 

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra  Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca1 skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema, nato pa potuje preko vašega telesa do središča Zemlje. Predstavljajte si še en steber Svetlobe, ki se dviguje iz središča Zemlje preko vašega telesa navzgor proti nebu k vsem bitjem Luči našega Sončnega sistema in galaksije. Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetlobe ohranite aktivna nekaj minut.


4. Sedaj si predstavljajte, kako mehka, rožnata svetloba razpušča orkan Willo in tajfun Yutu ter ju napravlja neškodljivega. Predstavljajte si, kako ta mehka rožnata svetloba ščititi vse ljudi ter njihovo lastnino na poti pomikanja orkana in tajfuna. Predstavljajte si, kako se ta situacija razreši na najbolj pozitiven način, kot je to le možno.

Za to meditacijo lahko uporabite eno izmed starejših vodenih zvočnih meditacij, med vizualizacijami 2. in 4. koraka samo zamenjajte termin ''orkan Irma'' v ''orkan Willa in tajfun Yutu''.


Starejša vodena meditacija v slovenščini:
Zmaga Luči!


--------------------------------


O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo vsak dan pridružite meditaciji za nujne primere ob 16:00 uri, meditaciji Ključ do Svobode ob 17:00 uri ter meditaciji Budičnih stolpov ob 17:30 uri.

Povezava do meditacije za nujne primere:


Povezava do meditacije Ključ do Svobode:


Povezava do meditacije Budičnih stolpov: 


Za različne namene organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek s pomočjo spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.


Opomba prevajalke:
1 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Komentarji