Sveže novice o meditacijah


Najprej bi se radi zahvalili vsem, ki so v petek, 26. 10. 2018 sodelovali v meditaciji ob novem dnevu Venere ob 16:16 uri. 

Tu so sveže novice v zvezi s sledečimi temami:

  • Meditacija Svetlobe ob noči čarovnic od 30. 10. – 02. 11. 2018  14:30 uri
  • Pomembnost meditacije Budičnih stolpov
  • Sveže novice v zvezi z meditacijo za nujne primere
  • Premik ure – bodite pozorni na spremembe časov meditacij v vašem lokalnem časovnem pasu
  • Knjiga o množičnem prebujanju

Meditacija Svetlobe ob noči čarovnic od 30. 10. – 02. 11. 2018  14:30 uri

Proti koncu meseca oktobra bo kriminalna kabala1 izvajala še več temnih ritualov, še posebno pred nočjo čarovnic dne 30. 10. 2018, na noč čarovnic 31. 10. 2018, na praznik Samhain 01. 11. 2018 ter na dan vseh svetih 02. 11. 2018, ki je tudi dan mrtvih (pri nas dan spomina na mrtve praznujemo 01. 11. 2018, o.p.)
To je obdobje, ko se odvija veliko človeškega in živalskega žrtvovanja. 

Da bi nevtralizirali negativni učinek teh temnih ritualov, bomo od 30. 10. do 02. 11. 2018 ob 14:30 uri izvajali posebno dnevno meditacijo z Boginjo. Navodila te meditacije so na voljo na spodnji povezavi: 
Vodene zvočne meditacije za to meditacijo v različnih jezikih so na voljo tukaj: 
Vodena meditacija v slovenščini:

Za to meditacijo je tu na voljo dogodek na Facebooku: 
Pomembnost meditacije Budičnih stolpov

Eden izmed razlogov, zakaj kriminalna kabala še naprej izvaja vse vrste temnih ritualov je, da želi ustvariti energetsko situacijo za svoje lastne cilje in agende, ki se lahko nato manifestirajo v fizičnem svetu, kot je npr. zasužnjenje celotne populacije na površju planeta ter odlašanje planetarne osvoboditve.  


To naredijo tako, da vlijejo temno energijo preko ključnih vrtincev omrežja planetarnih energijskih tokov, ki se imenujejo energijske silnice (zmajeve črte2). S tem, ko ohranjamo Budične stolpe na ključnih lokacijah, kar je iniciativa sile Luči, ki jo je posredoval Cobra, lahko pomagamo prečistiti energijo, ki kroži po planetu.  Ko se v omrežju nahaja dovolj Svetlobe, se lahko učinkovitost temnih ritualov zmanjša in izniči. Prav tako se lahko s tem priskrbi optimalno okolje za napredek sil Luči v okviru planetarnega osvobajanja in končnega poraza skupine Himera3Zato prosimo, če ste tako vodeni, nadaljujte z dnevnim izvajanjem meditacije Budičnih stolpov nad izbranimi lokacijami.   
Sledeča animacija vam lahko pomaga predstavljati si Budični stolp tekom meditacije. Posebna zahvala gre skupini azijskih delavcev Luči, ki so jo ustvarili.   
Pred ali po meditaciji Budičnih stolpov bi bilo morda koristno izvesti tehnike zaščite, ki so navedene tukaj: 
Sveže novice v zvezi z meditacijo za nujne primere

Z našo dnevno meditacijo za nujne primere ob 15:00 uri, želimo vsem kritičnim situacijam na Zemlji in vsem njenim prebivalcem priskrbeti potrebno zdravljenje.  Spodaj je seznam situacij, ki jih moramo dodati tej meditaciji: 

Iztirjenje hitrega vlaka na Tajvanu 


Prejšnjo nedeljo, 21. 10. 2018, je v Yilanu, severovzhodno od Tajvana, iztiril hitri vlak.
Za Tajvan je bila to  najhujša železniška nesreča v zadnjih 27-ih letih, saj je umrlo 18 ljudi, 187 ljudi pa je bilo poškodovanih.Prosimo, če ste tako vodeni, naslednjih nekaj dni vključite to nesrečo v meditacijo za nujne primere, zato da lahko priskrbimo energetsko podporo vsem, ki so trpeli v tej nesreči, kot si lahko tudi vizualiziramo, kako vsi tisti, ki so v nesreči izgubili svoje življenje, prejmejo močno potrebovano zdravljenje na astralni ravni.  Zaščita za delavce Luči Kot je Cobra omenil v svojih svežih novicah dne 13. 10. 2018, je v skupnosti delavcev in bojevnikov Luči mnogo ljudi, ki imajo skrivno življenje kot agenti kriminalne kabale. Toda mnogo izmed njih je v omrežjih kriminalne kabale proti svoji volji in bi pobegnili, če bi le lahko.
Predlagal je meditacijo, kjer ''si predstavljamo, kako vse delavce in bojevnike očiščuje Vijolični Plamen, kako jih obdaja tekoča roza Svetloba EELE (EELA – Sirijčanski angel ljubezni) ter kako jih Beli Ogenj AN osvobaja vsega programiranja, nadzora ali zatiranja".To smo vključili v našo novo meditacijo ob novem dnevu Venere. Po nadaljnjem posvetovanju nam je Cobra predlagal, da vključimo to vizualizacijo v meditacijo za nujne primere, zato prosimo, če tako želite, vključite to zaščito tekom  meditacije za nujne primere.Cobra je tudi predlagal, da lahko nadaljujete s to vizualizacijo ob svojem izbranem času. Super tajfun Yutu Kot smo že poročali prej, je super tajfun Yutu enakovreden orkanu 5. stopnje.  Potem, ko je povzročil obsežno gmotno škodo severnim marianskim otokom, se Yutu sedaj pomika proti Filipinom in Tajvanu. 
Super tajfun Yutu je najverjetneje eden najmočnejših tajfunov in orkanov tega leta, saj prekaša moč super tajfuna Mangkhuta, ki je prejšnji mesec južni Kitajski povzročil obsežno škodo.  
Zato prosimo še naprej vključujte super tajfun Yutu v meditacijo za nujne primere, kot tudi sodelujte v dnevni meditaciji ob 18:00 uri, dokler se popolnoma ne razblini. 

Premik ure – prosimo bodite pozorni na spremembe časov meditacij v vašem časovnem pasu

Ko se severna polobla se pripravlja na zimo, južna pa na poletje, številne države premaknejo urine kazalce. 


Zaradi tega prosimo bodite pozorni na spremembe časov meditacij v vašem lokalnem časovnem pasu.
S pomočjo spodnje povezave lahko UTC čas pretvorite v vaš lokalni časovni pas:

Knjiga o množičnem prebujanju

Proti koncu leta in ob decembrskem solsticiju bomo na tem blogu objavili še več posebnih meditacij.


Do takrat si lahko preberete to knjigo o množičnem prebujanju, ki jo napisal sodelavec Luči. V knjigi je dokumentirano, kako blizu planetarni osvoboditvi smo prišli in kako so naša dela Luči, kot so množične meditacije, prispevala k temu cilju.   
Vsem želimo srečno novo Venero! 

Zmaga Luči!


--------------------------------


O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo vsak dan pridružite meditaciji za nujne primere ob 16:00 uri, meditaciji Ključ do Svobode ob 17:00 uri ter meditaciji Budičnih stolpov ob 17:30 uri.

Povezava do meditacije za nujne primere:


Povezava do meditacije Ključ do Svobode:


Povezava do meditacije Budičnih stolpov: 


Za različne namene organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek s pomočjo spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.Opombe prevajalke:

1 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

2 Zmajeve črte ali energetske linije (ang. ley lines) – energetsko ''ožilje'' (omrežje) planeta Zemlje. Omrežju zmajevih črt pravimo geometrijsko pravilni matrici energijsko-informacijskih silnic, ki pravzaprav omogočajo življenje na Zemlji. To so podzemeljski energetski kanali, po kate­rih tečejo energije v različnih globinah zemeljske skorje in so različnih dimenzij. Pogosto ta energija prodre na površino zemlje; mesta, na katerih se to zgodi, se imenujejo akupunkturne točke zemlje, če pa je izhod energij na presečiščih večjih ener­getskih kanalov, govorimo o mestih moči. (Delno povzeto po besedilu Energetske točke, Metod Čufar, Jesenice, junij 2010)

3 skupine Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.

Komentarji