Meditacija ob novem dnevu Venere v petek, 26. 10. 2018 ob 16:16 uri


Venera, Boginja Ljubezni, se je 5. oktobra začela pomikati retrogradno. Ta retrogradna faza bo trajala 40 dni.

https://astrobutterfly.com/2018/09/18/venus-evening-star-venus-morning-star/

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2018/10/planetary-alignments-october-2018.html

To se zgodi natanko ob koncu Venerinega cikla, ko se Venera iz zvezde Večernice spremeni v zvezdo Danico.

Novi Venerin cikel se bo začel 26. oktobra 2018 in bo trajal 19 mesecev. Natanko takrat, ko bo Venera pričela z novim ciklom ob 16:16 uri, se bo nahajala najbližje Zemlji.

Kot je opisal Untwine, bo prvih 20 retrogradnih dni od 5. do 26. oktobra 2018 kot nalašč primernih za notranje delo, senčno delo, za izpuščanje starih stvari, iskanje notranje ljubezni ter ljubezni do vseh okoli nas.

Nova Venera, ki bo nastopila 26. oktobra, je preobrat, dejanski začetek cikla ter najboljši čas za ceremonijo zastavljanja ciljev v novem ciklu.


Zato ob tej priložnosti predlagamo izvajanje posebne meditacije za izpuščanje vsega, s čimer več ne resoniramo ter za ponovno združevanje z našim notranjim otrokom.

Ko je Cobra omenil v svojih najnovejših svežih novicah, je veliko ljudi v skupnostih delavcev in bojevnikov Luči, ki imajo skrivno življenje kot agenti kriminalne kabale1, vendar se v teh negativnih omrežjih nahajajo proti svoji volji in bi pobegnili, če bi le lahko. 

https://zmagaluci.blogspot.com/2018/10/sveze-novice-o-situaciji.html

Nova Venera ponuja odlične razmere za pošiljanje zaščite vsem bojevnikom ter delavcem Luči, zato da se lahko vsi pozdravimo ter da se lahko vsi, še posebej agenti kriminalne kabale, ozrejo navznoter ter se osvobodijo vsega programiranja, nadzora in zatiranja. 

To meditacijo bomo izvajali v petek, 26. 10. 2018 ob 16:16 uri. 

Tu je oznanilo o času meditacije:

https://goo.gl/s37vdS

Tu je odštevalnik časa do pričetka meditacije:

https://goo.gl/M1vy5b

Za to meditacijo je tu povezava do dogodka na Facebooku: 

https://www.facebook.com/events/1429293250507506/

Tu pa je povezava do vodenih zvočnih meditacij:


https://goo.gl/aeTRKV

Navodila:

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite vaš namen uporabe te meditacije ob pričetku novega Venerinega cikla kot orodja za izpustitev starih stvari, iskanje notranje ljubezni ter ljubezni do vseh okoli nas.

3. Sedaj si predstavljajte izžarevanje stebra briljantne zlate Svetlobe iz jedra planeta Venere skozi vsa bitja na Zemlji, zatem pa ta steber potuje preko vašega telesa do jedra planeta Zemlje. Predstavljajte si še en steber modro-zelene Svetlobe, ki se dviguje iz jedra Zemlje preko vašega telesa navzgor proti nebu k vsem višje-dimenzionalnim bitjem Venere. Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe obeh sestrskih planetov, katerih svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra svetlobe ohranite aktivna nekaj minut in si predstavljajte, kako se z vsakim novim vdihom povezava med Zemljo in Venero okrepi. 

4. Predstavljajte si, kako planet Venera pošilja obnovljeno energijo Boginje na površje Zemlje. Predstavljajte si, kako ta energija v vseh ljudeh na površju Zemlje aktivira njihov notranji ženski princip ter ga uravnovesi z njihovim notranjim moškim principom. Predstavljajte si, kako vsi podoživijo svojega notranjega otroka. 

5. Sedaj si predstavljajte, kako se popolnoma nova realnost na Zemlji aktivira na miren in nepretresljiv način ter si še predstavljajte, kako se svetlobno omrežje Čintamani kamnov2 popolnoma aktivira.

Predstavljajte si, kako vse bojevnike in delavce Luči očiščuje Vijolični Plamen, kako jih objema ljubezen tekoče roza Svetlobe EELE, Sirijskega angela Ljubezni, ter kako jih Beli Ogenj AN osvobodi vsega programiranja, nadzora ali zatiranja. 

6. Predstavljajte si, kako se na Zemlji vzpostavi večni mir ter kako nastopi druga renesansa tako znanstvenega kot duhovnega znanja.

Boginja želi nov začetek in do novega začetka bo prišlo!

Predlagani čas meditacije je 15 minut.

Vodena zvočna meditacija v slovenščini:Vodene meditacije v ostalih jezikih: https://www.youtube.com/playlist?list=PL-ujIE4tLGbF6OGVabljeni ste se pridružiti tudi meditaciji ob polni Luni dne 24. 10. 2018 ob 16:45 uri,

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/09/opomnik-za-meditacijo-ob-septembrskem.html

kot tudi meditaciji Miru za Sirijo dve uri kasneje, ob točnem času polne Lune ob 18:45 uri.

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/05/sirite-po-internetu-meditacija-miru-za.html

22. in 23. 10. 2018 se bo odvilo novo mesečno zdravljenje na daljavo, podrobnosti bodo objavljene takoj, ko bodo na voljo. 

Prav tako bomo 31. 10. 2018 gostili posebno meditacijo z Boginjo za nevtralizacijo temnih ritualov na Noč čarovnic. Več podrobnosti o tej meditaciji bomo objavili kmalu na tem blogu.   

Do takrat prosimo še naprej sodelujte v novi dnevni meditaciji Budičnih stolpov, ki pomaga krepiti Svetlobno omrežje okoli planeta,

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/10/dnevna-meditacija-budicnih-stolpov-ob.html 

kot tudi v meditaciji Ključ do Svobode in meditaciji za nujne primere.

Ves naš trud bo silam Luči v veliko pomoč, ki nas bo pripeljal bližje k Dogodku.

Vse naše meditacije so na voljo na sledeči strani:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/p/aktualne-meditacije.html


Zmaga Luči!


-----------------------------------------------------------------------


O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo vsak dan pridružite meditaciji za nujne primere ob 16:00 uri, meditaciji Ključ do Svobode ob 17:00 uri ter meditaciji Budičnih stolpov ob 17:30 uri.

Povezava do meditacije za nujne primere:


Povezava do meditacije Ključ do Svobode:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/08/nov-urnik-dnevnih-meditacij.html

Povezava do meditacije Budičnih stolpov:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/10/dnevna-meditacija-budicnih-stolpov-ob.html

Za različne namene organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek s pomočjo spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.


Opombi prevajalke:

1 Kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

2 Čintamani kamen ali Safordit – Tektit  čudovite vijoličasto rjave barve. Prihaja s planeta, ki kroži okrog zvezde Sirius. Safordite najdemo samo na eni lokaciji blizu mesta Saford v Arizoni. Izmed vseh Tektitov je to kamen z najvišjo vibracijsko frekvenco. Safordit pomaga pri raztapljanju vsadkov, vcepljenih miselnih vzorcev iz časa Atlantide. Raztaplja vse miselne vzorce in čustvene blokade ter nas povezuje z zavestjo kozmične ljubezni in božanske milosti. V podzemnem kraljestvu Šambale je Safordit poznan po imenu Činta Mani. Več na: http://www.moldavit.si/safordit.

Komentarji