Intervju s Cobro za aktivacijo Božanske intervencije

Ekipa bloga Radi imamo množične meditacije, Mednarodna skupina Zlate dobe in uradna japonska skupina Pripravimo se na spremembo, so organizirale intervju s Cobro za nadaljnje ozaveščanje o aktivaciji Božanske intervencije.

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2021/11/aktivacija-bozanske-intervencije-dne-21.html

V tem intervjuju je Cobra podal svoj vpogled na številne teme, vključno s tem, kaj lahko storimo za povečanje pozitivnega učinka aktivacije Božanske intervencije, trenutno planetarno situacijo in kaj lahko storimo, da ohranimo zagon aktivacije v naslednjem letu. Postavili smo tudi številna vprašanja, ki smo jih prejeli.

Tu je posnetek intervjuja na našem Youtube kanalu: 

 

Posebna zahvala Mednarodni ekipi Zlate dobe in uradni japonski skupini Pripravimo se na spremembo za njihovo krasno podporo tega intervjuja.

Sledi prepis intervjuja:

Hoshino: Pozdravljeni! Danes je 7. december 2021, moje ime je Hoshino in tukaj sem s svojimi dobrimi prijatelji Patrickom in Jedijem, ki sta predstavnika Mednarodne skupine Zlate dobe, ter Terry-sanom iz uradne japonske skupine Pripravimo se na spremembo. Torej dobrodošla Patrick in Jedi.

Patrick: Pozdravljeni, hvala za povabilo!

Jedi: Živjo, Jedi tukaj!

Hoshino: In dobrodošel Terry-san.

Terry: Pozdravljeni!

Hoshino: Veseli nas, da lahko intervjuvamo Cobro o aktivaciji Božanske intervencije. Povprašali bomo tudi po svežih novicah o situaciji, na kaj se lahko osredotočimo naslednje leto ter zastavili številna vprašanja, ki smo jih prejeli. Torej dobrodošel Cobra.

Cobra: Hvala, hvala.


1.del: Aktivacija Božanske intervencije 21. 12. 2021


Hoshino: Začnimo z aktivacijo Božanske intervencije. Prvo vprašanje je torej za delavce Luči: ni si težko predstavljati prvega stika, vendar pa si morda ne bo enostavno predstavljati neposredne intervencije Izvora na Zemljo, saj takšne meditacije še nismo izvajali. Ali nam lahko priskrbite nekaj posebnih slik in vizualizacije za izvajanje tega koraka?

Cobra: Ok, Izvor ne bo interveniral neposredno, ampak bo posredoval preko energijskih polj. Tako si lahko predstavljate zelo močna, pozitivna energetska polja, ki prihajajo na Zemljo in pretvorijo vso temo, spreminjajo vso negativo v pozitivo, nato pa si konkretneje predstavljamo, kako se pozitivne rase fizično manifestirajo in pomagajo pri tej transformaciji.

Hoshino: Ok, hvala. Taoizem verjame, da se je eno najvišjih božanstev Yuanshi Tianzun rodilo na dan zimskega solsticija. Ali je on izvenzemeljsko bitje? Ali bi bilo koristno, če si ga predstavljamo, kako nam pošilja briljantno belo svetlobo med našo meditacijo Božanske intervencije?

Cobra: Da, on je pozitivno izvenzemeljsko bitje in seveda je koristno, da si ga predstavljamo, kako pošilja briljantno belo svetlobo, samo ne ravno med meditacijo, ker imamo za to poseben protokol, vsekakor pa lahko pred in po meditaciji.

Hoshino: Prav, hvala za odgovor. Ali bo koristilo, če bi meditacijo Božanske intervencije izvajali na naših zasebnih mestih v okviru projekta satelitskih krožnikov Prvega stika?

Cobra: Da, vsekakor.

Hoshino: Ok in če bi ljudje to meditacijo izvajali na sedežu Združenih Narodov v New Yorku in si predstavljali, kako plejadska ladja pristane na trati ZN za uradni Prvi stik, ali bi takšna vizualizacija ustvarila dodaten učinek?

Cobra: Da, to je pravzaprav zelo dobra ideja.

Hoshino: Ja, torej lahko ljudje gredo do sedeža ZN na meditacijo. Navodila za meditacijo omenjajo, da si predstavljamo, da se odvijata Prvi stik in Božanska intervencija. Zakaj sile Luči poudarjajo, da bi si morali predstavljati oba prizora v tem določenem času?

Cobra: Ker je prvič v človeški zgodovini realno možno, da dosežemo kritično maso, ki lahko sproži določene spremembe, na katere upamo.

Hoshino: Prav, to je smiselno. Povezava s Prisotnostjo JAZ SEM ni posebej vključena v navodila za meditacijo, vendar ali bi se morali zaradi pomena Prisotnosti JAZ SEM v zvezi s  sprejemanjem dekretov dejansko povezati s svojo prisotnostjo JAZ SEM pred in med meditacijo?

Cobra: Da, to bi bilo pravzaprav zelo koristno.

Hoshino: Prav, hvala. Ko bomo odrejali takojšnjo manifestacijo Prvega stika z dobronamernimi galaktičnimi bitji in Božansko intervencijo, ali bi bilo učinkovitejše, če bi si predstavljali nekaj ustreznih vizualizacij, namesto da bi samo naglas izrazili namero?

Cobra: Najmočnejša stvar bi bila, če bi naredili obe stvari hkrati.

Hoshino: V redu, ok. Marca 2014 ste omenili, da so temne sile zahtevale, da Izvor preneha dajati informacije Mojstrom Modrosti1 in Galaktični konfederaciji o njihovih tajnih dejavnostih in načrtih. Ali lahko med množično meditacijo še vedno prosimo Izvor, da razkrije vse aktivnosti temnih sil, da bi pospešili proces osvoboditve?

Cobra: Da, vsekakor.

Hoshino: V redum hvala. V svoji prejšnji objavi ste omenili, da bo Galaktična konfederacija zgradila dve Dysonovi sferi2, ko bo v našem Sončnem sistemu dovolj Svetlobe. V intervjuju s Sestrstvom Vrtnice pa ste omenili, da je Galaktična konfederacija v zgodnjih začetnih fazah gradnje teh sfer. Ali se bo gradnja teh Dysonovih sfer pospešila, če bo naša meditacija uspešno dosegla kritično število sodelujočih?

Cobra: Ja, to bo eden izmed učinkov same meditacije, če bomo 21. decembra dosegli kritično število 144.000 sodelujočih ljudi, ki bodo meditirali.

Hoshino: V redu, to se zelo dobro sliši, hvala. Ali bodo sile Luči odstranile črni kamen3 in vsebnik podkvantne anomalije4 v bazi Urim, če meditacija doseže kritično število soidelujočih?

Cobra: Ne pričakuje se še, da bo to odstranjeno, vendar se bo postopek odstranjevanja močno pospešil, če bomo dosegli kritično število sodelujočih.

Hoshino: Ja, to se sliši zelo dobro. Kakšne vrste mineralov in duhovnih predmetov bi priporočili za manifestiranje Prvega stika in Božanske intervencije?

Cobra: Kamni Čintamani5 so seveda so najmočnejši za povezovanje s pozitivnimi izvenzemeljskimi rasami, zlasti s Sirijčani. Tudi akvamarin6 je zelo močan za povezovanje z Galaktično konfederacijo, Gošenit7 pa je zelo močan za povezovanje z vašo prisotnostjo JAZ SEM. Torej ti trije kamni skupaj bi bili zelo učinkoviti pri vzpostavljanju tega stika.

Hoshino: Ok super. Ali nam lahko prosim date nekaj navdihujočih in spodbudnih besed skupnostim NLP navdušencem in duhovnim skupinam, da bodo razumele pomen peticije za osvoboditev planeta in meditacije o Božanski intervenciji?

Cobra: Mislim, da imamo zdaj vsi, ki bi resnično radi doživeli Prvi stik v svojem življenju, orodje za pospešitev tega procesa in vsi, ki so tako vodeni, lahko sodelujejo pri tem. Tisti, ki bodo sodelovali pri tem, bodo tisti, ki bodo pisali zgodovino. Mi bomo tisti, ki se bomo zapisali v zgodovinske knjige, ko se bodo pisale zgodbe o tem, kako je bil Stik dosežen na dolgi rok.  

Hoshino: Ok, super, hvala za sporočilo. Zdaj predajam besedo Terry-sanu za sveže novice o situaciji.

2. del: Sveže novice o situaciji


Terry: Ok, najlepša hvala. Prvo vprašanje: mnogi Delavci luči so med ojačevalno meditacijo ob Sončevem mrku občutili nekaj zelo radostnih in nadobudnih energij. Kakšno korist točno je ta ojačevalna meditacija prispevala h glavni meditaciji?

Cobra: Pravzaprav da, imeli smo zelo fokusirano poenoteno skupino, ki je izvajala to ojačevalno meditacijo in dejansko je prišlo do energetskega preboja ravno ob trenutku maksimalnega mrka. Ena od posledic te ojačevalne meditacije je bila, da je število podpisov na spletnem mestu za peticijo dobesedno eksplodiralo. Lahko preverite, kaj se je dogajalo v zadnjih dneh s številom podpisov in pozitivno boste presenečeni.

Terry: Da, točno tako. Najlepša hvala. Naslednje vprašanje: dejali ste, da je bilo od marca dalje nekaj ključnih pozitivnih Zmajevih članov ubitih ali aretiranih na celinski Kitajski. Kakšen so bile posledice teh incidentov na strategijo sil Luči? In kakšen je položaj preostalih Zmajevih članov? So zdaj na varnem?

Cobra: Ne izpostavljajo se, prejeli so nekaj dodatnih navodil, kako naprej, vendar je natančna strategija seveda tajna.

Terry: Ok, razumem. Hvala. Naslednje vprašanje: kako je mogoče primerjati magnitudo sončnega bliska ob Dogodku s sončnim izbruhom X1, ki se je zgodil 29. oktobra in je bil glede na vesoljsko vremensko lestvico NOAA precej močan? In ali bi bilo mogoče izmeriti, kolikokrat močnejše bo to od npr. Carringtonovega sončnega izbruha iz leta 1859?

Cobra: Pričakujem, da bo to nekajkrat močnejše od Carringtonovega dogodka iz leta 1859.

Terry: Razumem, le nekajkrat močnejše, ok.

Cobra: Da, vendar ne sme biti premočan, to moramo preživeti. Torej, ta začetni sončni izbruh ob Dogodku ne bo katastrofalen, to bo samo pulz, ki bo sprožil proces planetarne transformacije. Torej to ne bo destruktivno. 

Terry: Razumem, to se dobro sliši. Najlepša hvala. Naslednje vprašanje: znanstveniki so pred kratkim odkrili, da v bližini galaktičnega centra obstaja velikanska pregrada, ki preprečuje, da bi večina kozmičnih žarkov prodrla v lokalno galaksijo. Ali je ta pregrada pravzaprav Dysonova sfera, ki so jo zgradile sile Luči za filtriranje energij iz Kozmičnega Centralnega Sonca8?

https://www.livescience.com/milky-way-center-cosmic-ray-barrier

Cobra: To je kombinacija naravnega plazemskega mehurčka, ki se nenehno ustvarja okoli vsakega galaktičnega centra v vsaki galaksiji. Temu plazemskemu mehurčku seveda dodatno pomaga Galaktična centralna rasa, ki uravnava pretok energij po vsej galaksiji, zato da lahko galaktično življenje uspeva in se razvija.

Terry: Razumem, hvala. Junija ste omenili, da so sile Luči namestile Mjolnir9 v ikozaedrski formaciji. Pred kratkim ste dejali, da bodo sile Luči zgradile dve ikozaedrski Dysonovi sferi v našem Sončnem sistemu. Zakaj so sile Luči izbrale to obliko? Kako lahko to obliko uporabimo v našem vsakdanjem življenju, zlasti za duhovno rast?

Cobra: Ta formacija v obliki svete geometrije je najučinkovitejša pri usmerjanju energij proti planetom, zato sile Luči uporabljajo to obliko. In seveda lahko uporabite isto obliko v svojih meditacijah, še posebej med procesom aktivacije svetlobnega telesa, če kdo izvaja to. Oblike svete geometrije lahko temu procesu precej pomagajo in ga pospešijo.

Terry: Razumem, hvala, najlepša hvala. To je zelo zanimivo. Ok, naslednje vprašanje: Izbruh covida-19 na Tajvanu je bil obvladovan na Tajvanu v samo šestih mesecih, novih lokalnih primerov nismo opazili že skoraj 30 dni. Podobna situacija se je zgodila tudi na Japonskem: po največjem številu okuženih konec avgusta, se je na Japonskem število okuženih drastično zmanjšalo za razliko od pričakovanj javnih medijev. Zdaj so številke skorajda zanemarljive. Toliko znanstvenikov ne ve, zakaj je pandemija tako dramatično izginila na Tajvanu ter na Japonskem. Ali je to posledica tamkajšnjega močnejšega omrežja iz kamnov Čintamani ali zaradi tamkajšnjega posebnega projekta tahionskih10 komor, o katerem je bilo junija na kratko poročano na vašem blogu?

Cobra: Gre za kombinacijo treh glavnih dejavnikov. Prvi glavni dejavnik je, da je sev virusa, ki je bil sproščen v Italiji, odgovoren za večino okužb s kovidom od takrat naprej, rekel bi od konca februarja 2020 naprej in zelo malo primerov tega seva je doseglo Japonsko ali Tajvan. Drugi dejavnik je, da je Tajvan še posebno izvajal najučinkovitejše ukrepe za nadzor pandemije, zlasti na začetku. Tretji dejavnik pa sta seveda gostota omrežja iz kamnov Čintamani in število tahionskih komor. Vsi ti dejavniki so skupaj prispevali k temu, da je število primerov padlo skoraj na nič.

Terry: Ok, razumem. Najlepša hvala. V prejšnji objavi ste omenili, da je kamen Čintamani Zmajem znan tudi kot Ye Ming Zhu. Torej, Ye Ming Zhu pomeni svetleča koralda, nočna svetleča koralda. Ali kamni Čintamani na Aldebaranu11 in Antaresu12 ponoči zares svetijo sami od sebe? Ali pa je to le duhovna metafora?

Cobra: Obstajajo nekateri kamni, ki žarijo in svetijo ponoči, vendar to niso kamni Čintamani. Ti svetleči kamni so znani po vsej galaksiji, vendar je še prezgodaj, da bi jih predstavili populaciji na površju planeta, ker so zelo močni in zloraba te moči ne bi bila dobrodejna. Gre torej za res, res močne kamne z zelo močno duhovno silo, vendar jih ni na površju planeta.

Terry: Jih bodo torej predstavili enkrat kasneje?

Cobra: Predstavili jih bodo tistim, katerih stanje zavesti bo kompatibilno s temi kamni.

Terry: Razumem, ok. Najlepša hvala. Metaverse13, znan tudi kot virtualna realnost, postaja priljubljen koncept. Kaj si sile Luči mislijo o tej novi tehnologiji virtualne resničnosti? Ali dobronamerne galaktične civilizacije uporabljajo virtualno realnost za izkušanje alternativenga življenja?

Cobra: Ta koncept metaversa, ki so ga vpeljali, je pravzaprav past. Njegov namen je ljudi postaviti še globlje v matrico. Sile Luči uporabljajo to tehnologijo VR (navidezne realnosti, o.p.) zelo redko. Uporabljajo jo, ko je to zares potrebno, ker obstajajo boljši načini za pristop k realnosti.

Terry: Torej je bolje, da se temu izognemo?

Cobra: Pravzaprav da.

Terry: Naslednje vprašanje: ali je propad vrtinca na jezeru Kivu povzročil kakršenkoli negativen vpliv na časovnico za Dogodek in globalno situacijo?

Cobra: Zmanjšal je kakovost energije po vsem planetu, prisotne je več teme, toda na splošno ta propad ni imel večjega vpliva. Torej, kakovost energije po planetu je nekoliko slabša, vendar ni prišlo do dramatičnih stranskih učinkov.

Terry: Odlično, to je dobro slišati. Naslednje vprašanje: Francija je pred kratkim spremenila modro barvo državne zastave iz kobaltno modre v mornarsko modro. Mornarsko modra je simbol francoske revolucije. Ali so spremembo sprožile sile Luči?

Cobra: Ne.

Terry: Ok, v redu. Najlepša hvala. To je konec drugega dela. Zdaj prehajamo na tretji del, ki ga bo vodil Patrick.


3. del. Pojasnila


Patrick: Ok, hvala Cobra. Tretji del je v zvezi s pojasnili. Prvo vprašanje: kakšen je povezava med kvantnim svetom in nefizičnimi ravninami, zlasti med plazmo in eteričnimi ravninami?

Cobra: Pravzaprav imajo vse ravnine, fizične in nefizične, vgrajeno kvantno dimenzijo. Prostor-časovni kontinuum je torej strukturiran na način, da ima v mikroskopskem merilu kvantni svet, ki ima nekoliko drugačne fizikalne zakone kot makroskopska realnost, ki jo doživljamo.

Patrick: O, dobro. Naslednje vprašanje. Ali sta Guanyin14 in Izida15 ista boginja? Je Guanyin pravzaprav azijski avatar slednje?

Cobra: Nista popolnoma ista boginja, vendar so si deli tega arhetipa zelo podobni.

Patrick: Ok. Naslednje vprašanje: Kako velik premer delovanja ima popolnoma delujoča tahionska komora? Ne mislimo samo na notranjost komore, ampak se sprašujemo, ali ima vpliv tudi na okolico?

Cobra: Ocenil bi, da je polmer delovanja približno 48,2 km.

Patrick: Oh, v redu. Naslednje vpranje: v misijah za gradnjo omrežij velja pravilo, da moramo pri zakopavanju kamnov čintamani vsakega zakopati vsaj 30 metrov stran od morganita in tibetinskega kristala svobodne volje. Včasih ne moremo vedeti, če je nekdo drug že zakopal kakšne kamne v bližini. Ali lahko razložite razlog za to pravilo in kakšne negativne učinke bi imeli, če bi zakopali kamen čintamani, morganit ali tibetanski kristal znotraj 30 metrov?

Cobra: Ok, jaz se s tem ne bi preveč obremenjeval, če bi se to občasno slučajno zgodilo, vendar bi se radi izognili motnjam energij, ker imajo kamni čintamani največji učinek, če delujejo sami, brez motenj. Torej, če imamo te močne kamne, kar vsi ti so, preblizu skupaj, lahko to povzroči določeno motnjo, ki bi nekoliko zmanjšala njihovo učinkovitost, a to je vse. 

Patrick: Ok, naslednje vprašanje. Ali je kamen Kolumbianit16 iz Sirija17 enak kamnu Čintamani? Če ne, kakšne lastnosti ima Kolumbianit?

Cobra: Ni isto kot kamen Čintamani, je pa podoben. Ima malce, malo drugačno vibracijsko frekvenco. Je nekoliko manj učinkovit, toda kljub temu je zelo močan kamen.

Patrick: V redu. naslednji. Zdaj, ko je energija Boginje na površju Zemlje izjemno pomanjkljiva, ali lahko to stanje izboljšamo tako, da zakopljemo več morganitov18?

Cobra: V določeni meri da.

Patrick: Ok, naslednje vprašanje: ko se kamen Čintamani zakoplje v Zemljo, nastane s tem  angelski energijski vrtinec za čiščenje okoliškega plazemskega polja. Ali zakopani morganiti ustvarijo vrtince energije Boginje za sidranje več energije Boginje na Zemlji?

Cobra: Zopet, do določene mere da.

Patrick: Ok. Če je temu tako, kako velik vrtinec energije Boginje lahko v premeru ustvari 10g tahioniziranih morganitov?

Cobra: Rekel bi približno 3-5 km, nekaj takega.

Patrick: Ok. Omenili ste, da lahko gošeniti pospešijo naš proces povzdignjenja19. Ali lahko okrepimo vrtince povzdignjenja, kot sta gora Fuji in gora Jade, tako da zakopljemo gošenite na teh gorah?

Cobra: Da.

Patrick: Ok, kako velik vrtinec energije povzdignjenja lahko v premeru ustvari 10g tahioniziranih gošenitov?

Cobra: Ponovno okoli 3 ali 5 km.

Patrick: Ok. Naslednje vprašanje: nošenje akvamarina nam lahko pomaga pri povezovanju z energijami pete dimenzije, matičnimi ladjami in Atlantido. Kakšne koristi ima lahko akvamarin, ko ga zakopljemo v okviru gradnje energetskega ormežja in kako velik energijski vrtinec lahko v premeru ustvari 10g akvamarinov?

Cobra: Če zakopljete akvamarine, lahko okrepite povezavo med matičnimi ladjami v orbiti in površjem planeta, kar je seveda zelo koristno. In spet bi bil premer vrtinca približno 3 ali 5 km.

Patrick: Ok, naslednje vprašanje: Vvprovinci Hunan na Kitajskem obstaja posebna vas, imenovana "vas reinkarnacije". Rečeno je, da se tamkajšnjih več kot sto lokalnih vaščanov spominja svojih preteklih življenj. Kako so lahko ti ljudje skupinsko imuni na izgubo spomina, ki jo povzročajo vsadki?

Cobra: Prišlo je do napake, v strukturi matrice je tam luknja, ki jo je kriminalna kabala odkrila prepozno. Nekateri ljudje so se izmuznili skozi kopreno20 med inkarnicijo s sicer ne povsem nedotaknjenimi spomini, ampak bolj, bolj kompletnimi, kot jih ima ostala populacija.

Patrick: Torej sliši se, kot da je ta vas razpoka v matrici.

Cobra: Da, ne zdaj, ampak pred desetletji je prišlo do razpoke.

Patrick: Oh, ok. Naslednje vprašanje: včasih ste dejali, da ne smemo naglas govoriti o svoji nameri za vzpostavitev zasebnega območja za Prvi stik. Ali je zdaj varno izgovoriti naše povabilo Plejadčanom za fizični stik na glas?

Cobra: Seveda ne. Z navodili se ni nič spremenilo, navodila ostajajo točno takšna, kakršna so, zato tega ne izgovarjajte naglas.

Patrick: Ok, razumem. Naslednje vprašanje: kakšno je razmerje med silami Luči, Odporniškim Gibanjem in tako imenovano zemeljsko Alianso?

Cobra: Ok, sile Luči so izraz, ki zajema vse različne frakcije, ki delajo za Svetlobo. O Odporniško Gibanju sem že tolikokrat govoril, da ne bom ponavljal, zemeljska Aliansa pa so ljudje na površju planeta, ki si prizadevajo osvoboditi planet.

Patrick: Oh, ok. Naslednje vprašanje: tolikokrat slišimo o tako imenovanih skupinah "Visoki Beli (ang. Tall Whites, o.p.)". Ali obstajajo azijska ali afriška izvenzemeljska bitja? Če je temu tako, kako pomagajo človeštvu v okviru planetarnega osvobajanja?

Cobra: Da seveda, obstajajo ljudje, ki izgledajo podobno vsaki večji rasi, ki je na planetu Zemlji in vsaka od teh različnih ras pomaga na svoj način.

Patrick: Ok, naslednje vprašanje: kako pomembno so Zmajeve družine v okviru planetarnega osvobajanja?

Cobra: Ja, imamo dve glavni skupini, modre in rdeče Zmaje. To je poenostavljen prikaz. Torej modri Zmaji delujejo predvsem na duhovnem vidiku planetarnega osvobajanja, delajo z meditacijami, s svojimi okultnimi praksami, pozitivnimi manifestacijskimi rituali, s svojim energijskim delom. Rdeči Zmaji pa delujejo predvsem na področju informacij v vojskah in znotraj finančnega sistema. Večina njihovega dela ni javna, iz očitnih razlogov njihove aktivnosti niso vidne.

Patrick: Ok, naslednje vprašanje: kako lahko delavci in bojevniki Luči Zmajevega izvora učinkovito uporabijo kamne Čintamani ali druge minerale, ko se poskušajo povezati s svojim domačim svetom?

Cobra: Ok, tisti, ki so Zmajevega izvora, bi morali najti svoj kamen, ki povezuje njihov domači svet. Tega se še ni odkrilo na površju planeta, to še ni javno znano. Torej, do takrat lahko uporabijo običajne meteorite, ki so približek tega. Običajni železo-nikljevi meteoriti najbližji približek, ki ga trenutno lahko najdem.

Patrick: Ok, naslednje vprašanje: ali je družina Zmajev prisotna v Južni Ameriki?

Cobra: Da, vendar zelo malo.

Patrick: Ok,  naslednje vprašanje. Ko že govorimo o Ameriki, Američani so pred kratkim praznovali svoj zahvalni dan. Toda večina Američanov nima pojma o tem, kakšno pomembno vlogo so nekoč igrali Indijanci v zgodnji ameriški zgodovini. Po ustanovitvi ZDA so belci ameriške domorodce celo izdali in jih preganjali. Ali je ta zgodovinski dogodek vplival na duhovni razvoj te države? In kako lahko ozdravimo to travmo?

Cobra: Da, jezuiti so prišli v ZDA v 17. stoletju ter zatrli številne duhovne tradicije ameriških domorodcev. To je možno delno pozdraviti s tem, da te duhovne prakse priznamo in jih podpiramo ter dejansko podpiramo vse ljudi, ki pripadajo tem duhovnim tradicijam.

Patrick: Ok, naslednje vprašanje: omenili ste, da je bil izvorni japonski cesar Drakonec. Lahko govorite o njegovem imenu? Ali je on ali ona pozitiven Drakonec?

Cobra: Ime mu je Jimmu in izhaja iz pozitivne drakonske rase in sicer iz enega izmed, rekel bi kraljevskih drakonskih rodov. Bil je povezan z Boginjo sonca Amaterasu. Torej on je bil tisti, ki je na Japonsko dejansko prinesel določeno visoko kulturo, ko je tam dejansko pristal pred mnogimi, mnogimi tisočletji.

Patrick: Ok, naslednje vprašanje: Benjamin Fulford je omenil, da obstaja tajna družba, imenovana Yata Garasu oz. trinožna vrana. Ali poznate to skupino? Ali deluje za Luč?

Cobra: Da, poznam to skupino, nahaja se v Kjotu. Kjoto je zelo močan energetski vrtinec na Japonskem z zelo močnimi skrivnimi tradicijami in družba trinožnih vran je ena izmed teh skupin. Teoretično je pozitivna, dela za Luč, seveda pa je prisotne veliko infiltracije in ne strinjam se z vsem, kar počno, zato bi pazljivo rekel, da nekako delajo za Svetlobo.

Patrick: Ok, naslednje vprašanje: minilo je štiri leta, odkar so sile Luči zagnale projekt Pomlad breskvovih cvetov. Ali je zdaj varno razkriti namen tega projekta? Če ne, ali lahko z našim občinstvom delite nekaj razkritih podatkov?

Cobra: Ne, ni še čas. Nič se ni spremenilo, to se bo razkrilo, ko bodo stvari res boljše.

Patrick: Ok, naslednje vprašanje: ali je možno, da bodo iz črnega kamna v bazi Urim izdelali nove bombe s toplet delci21? Ali lahko temne sile sploh še ustvarijo nove bombe s toplet delci?

Cobra: Ok, teoretično bi lahko temne sile ustvarile majhen, zelo majhen kondenzat top kvarkov22, ki pa bi se zelo hitro razgradil, torej s praktičnega stališča ne morejo več izdelovati bomb s toplet delci.

Patrick: Ok, zelo dobro. Naslednje vprašanje: ko ste leta 2019 promovirali Rožo Življenja, ste omenili, da temne sile urejajo temno nepravilno plazmo blizu površja planeta Zemlje na podlagi trapezoidnih, neharmoničnih geometrijskih oblikah in tudi popačenoh neevklidskih geometrijah. Kako je mogoče uporabiti trapezoidno in neevklidsko geometrijo za sidranje negativne plazme? In tudi, ali bi se morali izogibati ustvarjanju trapezoidnih oblik ali bivanja v bližini trapeznih oblik (zgradb, o.p.) v našem vsakdanjem življenju?

Cobra: Ok. Tako kot lahko pozitivna sveta geometrija izboljša naše življenje, lahko tudi negativna geometrija povzroči izkrivljanje energijskega polja. Ni vam treba pretirano skrbeti, da bi se zares izogibali trapeznim oblikam ali čemur podobnemu, toda vseeno se malo le zavedajte tega. To informacijo sem objavil samo zato, da bi se ljudje zavedali, kakšne geometrije uporabljajo temne sile v svojih ritualih, torej to je bilo objavljeno samo za splošno ozaveščenost o situaciji, ampak zaradi tega vam ni treba pretirano srbeti.

Patrick: Ok, naslednje vprašanje: ali je možno, da pride do osvoboditve planeta Zemlje tudi, če ne bi bilo Dogodka? Ali je blisk Dogodka obvezen, da pride do osvoboditve?

Cobra: Blisk Dogodka je del procesa, to je organski del procesa in brez tega si osvoboditve ne morem predstavljati.

Patrick: Ok, naslednje vprašanje: Kako bo galaktični val ljubezni iz Galaktičnega centralnega Sonca23 izničil vse negativnosti na Zemlji iz znanstvenega vidika?

Cobra: Izvor bo preprosto preoblikoval dovolj primarne anomalije, tako da negativnost ne mogla več obstajati. Ko torej izgine dovolj primarne anomalije, je teoretično nemogoče ustvariti negativnost in tako je teoretično nemogoče, da bi negativnost obstajala še naprej. Torej, ko bo dovolj te anomalije izginilo, bo izginila tudi tema.

Patrick: Ok, naslednje vprašanje: v kitajski kulturi v okviru Tai-Chija črna barva običajno predstavlja Jin, bela pa Jang. Nekateri ljudje menijo, da je to dvojnost in ravnovesje med temo in svetlobo. Ali je ta koncept pravilen?

Cobra: To ni ravnovesje med temo in svetlobo, to je samo prikaz polarnosti božanske ženskosti in božanske moškosti. To nima nič opraviti s temo ali Svetlobo.

Patrick: Ok. Katere barve bi torej priporočali za prikaz Jina in Janga, če ne uporabljamo črno-bele?

Cobra: Lahko uporabljate črno-belo, s črno-belo ni problema.

Patrick: Ok, ok. Hvala za vaša pojasnila, zdaj pa preidimo na naslednji del.

 

4. del: leto 2022

 

Jedi: Ok, zadnji del je zelo kratek. Prvo vprašanje: katere dejavnosti ali gradnjo omrežij Luči naj organiziramo, če želimo ohraniti zagon aktivacije Božanske intervencije in omogočiti Izvoru, da čim več intervenira v situacijo na površju planeta v naslednjem letu?

Cobra: Ok, po aktivaciji 21. decembra lahko uporabite ta zagon v svojih skupinah, da se povežete, da se s pomočjo meditacij povezujete z našimi galaktičnimi prijatelji, z Galaktično konfederacijo, z Aštar komando, Plejadčani, Sirijčani. Torej samo ohranite to povezavo, ki bo vzpostavljena ter ohranite kanal odprt.

Jedi: Ok, super. Naslednje vprašanje: odnosi med Tajvanom in Kitajsko so zdaj zelo občutljivi in ​​zapleteni. Kako bi sile Luči rešile morebitno agresijo Kitajske na Tajvan?

Cobra: Če se ta situacija zaostri, bi bilo pomembno izvesti globalno množično meditacijo za mir v tej regiji.

Jedi: Ok, to bomo še naprej počeli. Ok. Pred leti ste dejali, da lahko nekaj ljudi osvobodi celotno galaksijo z napredno meditacijo vrtinca Boginje. Ali menite, da bomo imeli možnost izvesti to meditacijo naslednje leto ali pred Dogodkom?

Cobra: Zelo malo verjetno je, da se bi to zgodilo pred Dogodkom.

Jedi: Ok, v redu. Najlepša hvala, Cobra. To je konec vprašanj. Kakšno sporočilo bi radi posredovali ljudem po svetu v zvezi s to peticijo in meditacijo?

Cobra: To je odlična priložnost, da zberemo svoje sile in naredimo en velik skok h končni osvoboditvi. Situacija s peticijo je videti zelo dobro, zbranih je bilo veliko podpisov, prav tako pa se moramo osredotočiti tudi na glavno meditacijo 21. decembra, da odredimo odloke, vse tri odloke med meditacijo na glas, kar bo dodalo le še dodatno moč naši aktivaciji. Rad bi se zahvalil vsem, ki delate, rad bi se zahvalil vsem ekipam, vsem prevajalcem, vsem anketarjem za delo za osvoboditev človeštva. Najlepša hvala in zmaga Luči!

Jedi: Hvala, Cobra. Zmaga Luči!

Patrick: Zmaga Luči.

Terry: Zmaga Luči. Najlepša hvala.

Hoshino: Hvala vsem, ki ste poslušali ta intervju. Zmaga Luči!

-----------------------------------------------------------------------

O tem blogu:


Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Aktivacija Božanske intervencija dne 21. 12. 2021 ob 17:00 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2021/11/aktivacija-bozanske-intervencije-dne-21.html

Nujna meditacija za osvoboditev vseh talcev iz podzemnih baz:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2021/05/nujna-meditacija-za-osvoboditev-vseh.html

Meditacija za Tajvan na vsake 4 ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2021/09/meditacija-za-tajvan-na-vsake-4-ure.html

Meditacija za Afganistan na vsake 4 ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2021/08/meditacija-za-afganistan-na-vsake-4-ure.html

Nujna meditacija za mir v Izraelu in Gazi:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2021/05/nujna-meditacija-miru-za-izrael-na.html

Meditacija Rože Življenja ob 14:00 uri in na vsake štiri ure ter tudi kolikor pogosto je le možno:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2019/09/meditacija-roze-zivljenja-na-vsake-4-ure.html

Meditacija proti zrežiranemu drugemu valu zapiranja območij, vsak dan ob 22:30 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/09/meditacija-za-nevtralizacijo.html

Meditacija za konec koronavirusa:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/04/meditacija-za-konec-koronavirusa-ob.html

Meditacija za zaustavitev globalnega izbruha koronavirusa na vsake štiri ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/01/nujno-meditacija-za-zaustavitev.html

Meditacija za zaustavitev izbruha Koronavirusa v Italiji na vsake štiri ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/02/nujno-meditacija-za-zaustavitev-izbruha.html

Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditacija-preboja-ob-1500-uri-in.html

Meditacija 'Vrtinec Boginje' ob 16:30 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2021/01/meditacija-vrtinec-boginje-vsak-dan-ob.html

Meditacija za konec koronavirusa ob 17:00 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/04/meditacija-za-konec-koronavirusa-v.html

Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/10/dnevna-meditacija-budicnih-stolpov-ob.html

Meditacija s Kozmično Centralno Raso 17:45 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2019/02/meditacija-s-kozmicno-centralno-raso.html

Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/p/aktualne-meditacije.html

 

Donacije skladu Radi Imamo Množične Meditacije

V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi izredno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:

paypal.me/WeLoveMassMedis 

Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.

 

Skupina zdravljenja Radi Imamo Množične Meditacije 

Vabljeni ste se pridružiti naši skupini zdravljenja, v kateri lahko zdravilce z vsega sveta prosite za zdravljenje. Iščemo tudi kvalificirane zdravilce, da se pridružijo tej skupini v pomoč ljudem, ki potrebujejo zdravljenje.

https://www.facebook.com/groups/672169430262119


 

Opombe prevajalke:

Mojstri Modrosti (ang. Ascended Masters) – Povzdignjeni  Mojstri  Modrosti so duše, ki so pridobile mojstrstvo skozi mnoga zemeljska življenja, da bi vodile človeštvo in iz višjih nivojev predstavile (oznanjale) načrt povzdignjenja. Na internetu boste v slovenščini poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension (Ascended Masters).

Dysonova sfera – hipotetična megastruktura, ki popolnoma obkroža zvezdo in zajame večino njene oddane energije. Koncept je prvič opisal Olaf Stapledon v svojem zananstveno-fantastičnem romanu Star Maker (1937), kasneje pa ga je populariziral Freeman Dyson v svojem članku iz leta 1960 "Iskanje umetnih zvezdnih virov infrardečega sevanja''. Dyson je špekuliral, da bi bile takšne strukture logična posledica naraščajočih potreb tehnološke civilizacije in bile potrebne za njeno preživetje. Predlagal je, da bi iskanje takih struktur lahko vodilo v odkrivanje naprednega, inteligentnega nezemeljskega življenja. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Dyson_sphere.

črni kamen – kepa kondenzata težkih top/antitop kvarkov, pripeljana na Zemljo z Rigela leta 1996. Črni Kamen je center primarne anomalije teme in je veliko nevarnejši od bombe s strangelet delci, saj so top kvarki veliko težji od strange kvarkov.

primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

Čintamani ali Safordit – Tektit  čudovite vijoličasto rjave barve. Prihaja s planeta, ki kroži okoli zvezde Sirij. Safordite najdemo samo na eni lokaciji blizu mesta Saford v Arizoni. Izmed vseh Tektitov je to kamen z najvišjo vibracijsko frekvenco. Safordit pomaga pri raztapljanju vsadkov, vcepljenih miselnih vzorcev iz časa Atlantide. Raztaplja vse miselne vzorce in čustvene blokade ter nas povezuje z zavestjo kozmične ljubezni in božanske milosti. V podzemnem kraljestvu Šambale je Safordit poznan po imenu Činta Mani. Več na: http://www.moldavit.si/safordit.

Akvamarin - zelenkastomoder mineral in drag kamen. Akvamarin je heksagonalno kristalizirana različica silikatnega minerala berila. Ima trdoto po Mohsu od 7,5 do 8. Njegova kemična sestava je Be3Al2Si6O18. Barvo ima zaradi dodatka titanovih ali železovih ionov. Simbolizira mesec marec in je kristal dobre samopodobe. Na moč vibracij tega kristala močno vpliva tudi Luna. Okrepil bo vašo samopodobo, pomagal vam bo sprejeti samega sebe. Postali boste zadovoljni in srečni, izražali se boste kot si vi želite, brez zadržkov in sramu. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Akvamarin_(mineral) in https://www.kosmika-trgovina.si/Akvamarin.

Gošenit – brezbarvni beril. Ime je dobil po mestu Goshen v Massachusettsu, ZDA, kjer so ga prvič opisali. Gošenit se nahaja skoraj na vseh nahajališčih berila. V preteklosti se je zaradi prozornosti uporabljal za izdelavo leč za očala, sedaj pa se uporablja predvsem v draguljarstvu in kot surovina za pridobivanje berilija. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Beril.

Kozmično Centralno Sonce – nebesno telo, ki je povezano z vsemi Galaktičnimi Centralnimi Sonci (z vsemi galaksijami) v vesolju.

Mjolnir – kladivo skandinavskega boga Thora, s katerim je lahko ustvarjal tornade, nevihte, strele, sicer pa je to tehnologija 5D Cliffordovega torusa, ki se ga projicira v 4D in 3D.  Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Thor in https://en.wikipedia.org/wiki/Thor.

10 tahioni – sub-atomski delci, ki vsebujejo celoten spekter spiritualne Svetlobe. To so bili prvi delci, ki jih je ustvaril Vir/Stvarnik v samem začetku tega vesolja, zato so direktna povezava z Virom in oddajajo pravi originalni načrt stvarstva. To vključuje originalen načrt o vsakem izmed nas, od naše duše (ki je del Vira). Tahioni zmeraj obstajajo istočasno na vseh ravninah, fizični, eterični, astralni, itd. Svetloba nosi informacije, resnico in ko posedujemo pravilne informacije, se lahko naše celotno bitje, vsa naša telesa (fizično, astralno, itd.) ponovno uskladijo s to resnico. Torej tahioni lahko začnejo zdravljenje katerekoli bolezni na fizičnem, mentalnem, čustvenem itd. nivoju.

11 Aldebaran – (α Bika (α Tau, α Tauri)) je oranžna orjakinja, ki je od Sonca oddaljena okoli 65 svetlobnih let in se nahaja v ozvezdju Bika. To je najsvetlejša zvezda v ozvezdju Bika in običajno 14. najsvetlejša zvezda na nočnem nebu, čeprav v svoji svetlosti variira med magnitudama 0.75 in 0.95. Možno je, da okoli Aldebarana kroži planet nekajkratne velikosti Jupitra. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Aldebaran.

12 Antares – (α Škorpijona (α Sco, α Scorpii)) je najsvetlejša zvezda v ozvezdju Škorpijon in ena najsvetlejših na celotnem nočnem nebu. Poleg Aldebarana, Spike in Regula je ena izmed štirih najsvetlejših zvezd, ki ležijo manj kot 5° od ekliptike. Po barvi podoben Aldebaran leži skoraj neposredno nasproti Antaresu v živalskem krogu. V primerjavi z našim Soncem, bi njen premer dosegel Jupitrovo tirnico. Masa zvezde je 15 do 18 Sončevih, njen izsev pa je 10.000 krat večji. Oddaljen je približno 600 svetlobnih let od Sonca in je dvozvezdje. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Antares.

13 Metaverse - akronim, ki je nastal iz besede "Meta", ki pomeni "transcendentno" in "verse", ki pomeni vesolje. Uporabnikom omogoči izkušnjo nove, umetne in spletne realnosti virtualnih svetov z 3D digitalnimi liki (avatarji). Deluje na podlagi tehnologije VR očal. Beseda Metaverse se v glavnem uporablja za opis pojma prihodnje različice interneta, ki jo sestavljajo kolektivni, virtualno skupni in povezani 3D prostori, združeni v zaznano virtualno vesolje. Metaverse je zbliževanje našega fizičnega in digitalnega sveta, ki ga sproži napredek blockchaina ter razvoj AR in VR. Ena izmed prvih iger v okviru Metaversa je bila široko poznana Second Life. Več na: https://blog.desdelinux.net/sl/metaverse-prihajajo-vse-male-nove-tehnologije/https://sl.bitcoinethereumnews.com/blockchain/how-blockchain-and-vr-help-to-discover-the-future/https://en.wikipedia.org/wiki/Metaverse.

14 Guanyin (tudi Kuan jin,  Quan Yin) – kitajska boginja, ki je Mati Božja Vzhoda, enako, kot je pri nas Marija. Boginja milosti, sočutja in zaščite. Vedno se odzove na vse molitve, ki jih naslovimo nanjo. Pokličete jo lahko, ko potrebujete sočutje in odpuščanje in ko potrebujte nežno in ljubečo pot za realizacijo svojih potreb. Pomaga tudi, da ste blagi, prijazni in nežni do sebe in drugih. Še posebej se izkaže pri prejemanju in izkazovanju ljubezni, pri ženstveni milini, lepoti in moči, usmiljenju in varovanju žensk in otrok. Več na: https://duhovnost.eu/quan-yin/ in http://angelski-dotik.si/spoznaj-nas/boginje/1120-boginja-kuan-jin.

15 Izida (egipč. Aset, Eset in Iset gr. Isis, ang. Isis) – Egipčanska boginja dneva, življenja, čarovnije, narave, zdravja, modrosti, božanska mati, sestra boginje Neftide, Seta in Hora starejšega, sestra in žena boga Ozirisa, četrti otrok in prva hči boga zemlje Geba in boginje neba Nut. Članica velike egipčanske eneade. Izida je bila v starem Egiptu ena izmed najbolj priljubljenih in čaščenih boginj. Izida je predstavljena tudi kot mati mladega faraona, skupaj z Neftido ga ščitita pred zlom. Izida ima z Ozirisom sina Heru-ja oz. Hora (gr. Horus), boga neba, utelešenje faraona, ki se ga v enem izmed najbolj znanih egipčanskih mitov ne prikazuje kot njenega brata (Horus starejši), ampak kot sina.

16 kolumbianit – sveti kamen Kolumbijskih indijancev iz Muiska plemen. Indijanci mu pravijo "Piedra Rayo", kar pomeni "Kamen Luči" ali "Svetlobni Kamen". Povezan je s svetim, Božjim izvorom. Kolumbijski vrači ga uporabljajo pri svojih obredih kot sredstvo za komunikacijo z Bogom. Prav tako ga uporabljajo za preroška videnja. Nastal je ob padcu velikega meteorita pred cca. 29 milijoni let, skupaj s Saforditom. Je zelo redek, veliko redkejši od Moldavita in Safordita. Več na: http://www.moldavit.si/kolumbijanit.

17 Sirij (α  Velikega Psa (α CMa, α Canis Majoris)) – najsvetlejša zvezda na Zemljinem nočnem nebu. Od Osončja je oddaljen 8,6 svetlobnega leta. S prostim očesom ga vidimo kot eno zvezdo, a je pravzaprav dvozvezdje, ki ga sestavljata zvezda glavnega niza Sirij A in njen šibak spremljevalec, bela pritlikavka Sirij B. Slednji je ena najmasivnejših znanih belih pritlikavk z 98 % mase našega Sonca, katere prostornina pa ne presega Zemljine. Njuna medsebojna razdalja niha med 8,2 in 31,5 AU. (Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Sirij).

18 morganit - oranžen ali roza dragi kamen, vrsta berila, znan tudi kot rožni beril ali rožni smaragd. Roza barvo mu dajejo Mn2+ ioni. Morganit je kristal božanske ljubezni in čustvenega zdravljenja, prinaša sočutje in samozavest. Morganit stabilizira čustveno polje, spodbuja ljubeče misli ter prinaša modrost in umirjenost uma, kot kristal srca se lahko uporablja za privabljanje sorodne duše ali za poglabljanje trenutne zveze. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Morganite_(gem) in https://www.ustvarjalneideje.si/si/blog/morganit-b116.html.

19 povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

20 koprena (angl. The Veil) –  Pred okoli 26 000 leti so Arhonti razglasili, da je ta planet njihova lastnina in vsa njegova živa bitja njihovi talci in sužnji. Za planet so razglasili, da je karantena in vsako vesoljsko plovilo, ki je vstopalo ali izstopalo iz tega planeta, je moralo imeti posebno dovoljenje Arhontov. Arhonti so ohranjali svoj nadzor s posebno tehnologijo, imenovano koprena. Koprena je ograja elektromagnetne frekvence na nižji astralni in še posebno na eterični ravni, ki se razteza maksimalno 13,840 km navzgor in navzdol od površja planeta ter v veliki meri preprečuje Svetlobi prodirati v karanteno Zemlje. S kopreno operirajo ne-fizični Arhonti. To tehnologijo bi najboljše opisali kot eterični HAARP. Ta tehnologija pači strukturo prostor/časa na kvantnem nivoju in tako ustvarja velike težave za pogonske sisteme NLP-jev pozitivnih zunajzemeljskih ras. V preteklosti je koprena močno oteževala napredek pozitivnih izvenzemeljskih ras naproti temu planetu. Več na: https://zmagaluci.blogspot.com/p/koprena.html.

21 toplet delci – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz zgornjih (top - t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o zgornjih (top - t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).

22 Zgornji kvark (kvark top oz. kvark vrh ali resnica) – eden izmed osnovnih delcev, ki pripada družini kvarkov (tretji generaciji). Ima električni naboj enak +2/3 in maso okoli 172,04 GeV/c2. Prištevamo ga med fermione s spinom 1/2. Njegov antidelec je antikvark t (ima naboj -2/3). Podobno kot drugi kvarki, nosi enega izmed treh barvnih nabojev. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Kvark_t in https://en.wikipedia.org/wiki/Top_quark.

23 Galaktično Centralno Sonce  nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Komentarji