Nujno! Meditacija za Iran vsak dan ob 18:00 uri

Od leta 2018 dalje, si ZDA, Izrael in frakcija Savdske Arabije, ki jo podpirajo Jezuiti/Rothschildi, prizadevajo zrežirati vojno z Iranom z malteškimi vitezi. Skušajo izkoristiti energetski odtis Rimsko-Perzijskih vojn, ki so temelj Šiitskega-Sunitskega konflikta.


Od maja 2019 dalje, pa je konflikt med Iranom in ZDA eskaliral na nov nivo. 


Na žalost je v zadnjih nekaj dneh prišlo do novih dogodkov,  ki so obe strani potisnili veliko bližnje vojni. Preberete lahko sledeči članek, ki zelo jasno obrazloži novo situacijo:

https://stillnessinthestorm.com/2019/07/on-the-brink-of-world-war-3-here-are-5-major-developments-within-the-last-48-hours/

Kriminalna kabala1 skuša zanetiti to vojno za odvračanje pozornosti od Epsteinovega škandala.

Zato bomo organizirali nujno meditacijo, ki bo potekala vsak dan ob 18:00 uri, da bi zmanjšali napetosti in preprečili večji konflikt med Iranom in ZDA. (*POSODOBITEV: Prehod na zimski čas z dnem 27. 10. 2019 - sedaj meditacija poteka ob 17:00 uri.)

Za to meditacijo je tu dogodek na Facbooku:

https://www.facebook.com/events/2464075163813794/

Tu pa je povezava do te vodene meditacije v različnih jezikih:

http://bit.ly/2YhMNJ1

                                                                         V slovenščini:Tu so navodila meditacije (predlagani čas meditiranja je 15 minut):

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.  

2. Navedite svoj namen prinašanja miru in zdravljenja situaciji v Iranu. 

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra roza Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca2, ki se nato spusti do vašega telesa. 

4. Predstavljajte si, kako se ta Svetloba pretaka skozi vaše srce in se nato izliva preko vaših rok neposredno do vseh ljudi, ki so del iranskega konflikta ter jih uravnoveša in situaciji prinaša mir. Prepustite tej Svetlobi, da potuje naprej in zdravi vse preostale svetovne konflikte.  

5. Prosite prisotnost Boginje (božansko ženskost) da usmeri energije miru in harmonije vsem nerazrešenim situacijam v zvezi z iranskim konfliktom ter vsem vpletenim ljudem, ki so del tega konflikta. Naj te energije nato tečejo naprej in pozdravijo vse preostale svetovne konflikte. Prepustite tem energijam, da za nekaj minut še naprej tečejo skozi vaše srce in nato skozi vaše roke v situacijo v Iranu.


Boginja hoče mir in mir bo.


Opombi prevajalke:

1 Kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

2 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Komentarji