Novo osredotočanje v okviru meditacije za nujne primere: zaščita za Montauk Daniela


Montauk Daniel, eden izmed David Wilcockovih insajderjev, je bil diagnosticiran z rakom na debelem črevesu. En mesec se je poskušal zdraviti z alternativnim zdravljenjem. Na žalost njegovo zdravljenje ni doseglo želenih učinkov. Njegovo življenje je trenutno v nevarnosti.  

Pravkar sem izvedel, da so mojemu dolgoletnemu prijatelju  in super-insajderju Montaku Danielu napovedali le še teden dni življenja.
Prosim pošljite mu ljubeče misli in molite zanj, da si bo hitro opomogel ter da bo operacija črevesja uspela.
To je 04. 05. 2019 objavi na svoji strani. Z njim sem govoril dve uri in tudi vse posnel:
''Že cel mesec izvajam alternativna zdravljenja raka in izgleda, da niso učinkovala. Moje črevesje ni uspelo izločiti strupov in stvari so se nabrale do točke, ko je vse skupaj že smrtonosno. Zdravnik pravi, da mi brez kirurškega posredovanja ni ostal niti teden dni življenja.
Tako se v torek, 07. 05. 2019 vračam na Huntsmannov onkološki inštitut, koder bom šel na operacijo. To bo tem odvratnim Arhontom dalo priložnost, da me zopet napadejo, toda tokrat bom pripravljen! Warp moč je ponovno vzpostavljena in imam močno podporo, zato bodo še presenečeni.
Zahvaljujoč vsem ljudem, ki so mi pošiljali svojo energijo, duhovnim svetovalcem in angelski podpori – bom zbrcal Arhontske riti… zato mi voščite vso srečo!
DW: V Luči te smrtne nevarnosti je Daniel pristal na to, da stopi iz ozadja. Na žalost še vedno ne morem predvajati v živo iz svojega Youtube kanala. Izgleda, da glede tega do 02. 06. 2019 ne morem narediti ničesar.
Zato mu prosim pošljite nekaj zdravilnih misli. Predstavljajte si, kako prestane operacijo in si ponovno povrne zdravje. Pošljite ljubeče energije zanj in za njegova mnoga žrtvovanja za Razkritje.
Hvala,
Dawid Wilcock

Montauk bo v torek, 07. 05. 2019 imel operacijo na Huntsmannovem onkološkem inštitutu.  


Predlagamo, da se ga vključi v meditacijo za nujne primere, ki poteka dnevno ob 16:00 uri. Predstavljajte si, kako Montauk uspešno prestane operacijo in si ponovno povrne zdravje. Če želite, se lahko tudi predstavljate, kako ga obdaja vijolični plamen.  


Zmaga Luči!


Komentarji