Protokol za zaščito proti negativnim energijam in entitetam [Posodobljeno 03. 04. 2022]

Kot je omenil Cobra, so v avrična polja mentalnih teles skoraj vseh inkarniranih bitij na površju tega planeta vdrle entitete, imenovane Nevidni.


Nevidni so arhontične entitete, ki naseljujejo nižjo mentalno raven okoli površja planeta in one so tiste, ki ustvarjajo in manifestirajo matrico lažnih idej. To so bitja, ki so odgovorna za ideje kot so karma, primarna direktiva1, trpljenje z namenom, vsemogočni Bog, dualnost z namenom, ravna Zemlja, drugi zakon termodinamike kot poslednja resnica, hitrost svetlobe kot največja hitrost, monogamija kot edina izbira, globalno segrevanje, ideologija prebujenosti, teorija kritične rase, itd.

Nevidni so entitete, ki so skoraj prozorni, kremasto môtni madeži, ki jih skorajda ni mogoče zaznati na mentalni ravni, niti za napredne jasnovidce.

Nekaj načinov ugotavljanja reptilske infekcije na astralni ravni, je na voljo tukaj:

https://theeventhub2015.blogspot.com/2022/01/signs-of-astral-plane-reptilian-infection-by-dark-agenda.html

Za zaščito proti tej infekciji, kot tudi proti negativnim energijam in entitetam, je bil razvit nov protokol.

Ta protokol vam bo pomagal, da ostanete zaščiteni na vsaki ravni, na kateri obstajate. To je odlična stvar za zaščitenje pred spanjem. Lahko ga uporabite tudi za zaščito drugih, če imate za to njihovo dovoljenje.  

Enkrat, ko boste sprakticirali ta protokol, ga lahko v trenutku zmanifestirate za svoje energijsko delo, meditacije in dnevne rituale zaščite, itd.   

Tu je seznam predvajanj na Youtubu z vodenimi meditacijami v različnih jezikih: 

https://bit.ly/3KJEEll

V slovenščini:

Navodila:

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti. Parkrat globoko vdihnite in izdihnite, da se osredotočite in usmerite svojo zavest navznoter, v vaše notranje bitje.

2. Prikličite Vijolični Plamen iz njegovega primarnega izvora, da okoli vas postavi sfero iz svoje transformativne svetlobe. Prosite ga, naj očisti vaše fizično telo, plazemsko telo, eterično telo, astralno telo in mentalno telo, skratka vsa vaša energijska telesa vseh negativnih misli, ki prihajajo tako od vas kot tudi od zunanjih virov. Prosite ga, naj pretvori vse psihične napade, prekletstva in črno magijo ter katerikoli vir, ki vam ne želi dobro. Prosite ga, naj odstrani motnje, povzročene z negativno tehnologijo, pa tudi demonske parazitske entitete in Nevidne, vključno z njihovimi prehranjevalnimi cevkami in lovkami. Prosite, da se vse omenjeno takoj pretvori v čisto belo svetlobo in zahtevajte, da se napadi trajno zaustavijo. 

3. Medtem, ko sfero Vijoličnega Plamena ohranjate aktivno, prikličite Beli ogenj AN, da aktivirate steber Belega Ognja, ki se spušča preko vašega temena, navzdol skozi vaš osrednji kanal čaker in se zasidra v središče Zemlje. Prosite Beli Ogenj, da zatesni in zaceli vse luknje, razpoke in raztrganine v vašem energijskem polju, ki jih je povzročilo karkoli, kar je bilo prej pritrjeno na vas in je povzročalo škodo. Prosite Beli Ogenj, da ozdravi vsa sprožila, travme in rane, ki ste jih doživeli v svojem življenju in odpravi vsakršno škodo ter okrepi vaše telo in energijsko polje. Prosite Beli Ogenj, da izniči vse vsadke. Beli Ogenj AN vam zdaj daje moč s svojimi visokofrekvenčnimi svetlobnimi lastnostmi. Globoko zajemajte zrak, zato da vdihnete to multidimenzionalno Svetlobo globoko v svoje bitje, saj vam le-ta daje mentalno jasnost in zmožnost dostopanja do višje modrosti. Uporabite ta Beli Ogenj AN za preglasitev vseh nižjih prepričanj, vedênj in konceptov, ki ne prihajajo iz božanskega Izvora.

4. Zdaj prosite Beli ogenj AN, da ustvari sveto geometrijsko obliko, imenovano dodekaeder, okoli vašega celotnega bitja. Opazujte, kako ta dodekaeder sije z briljantnim Belim Ognjem, napolnjenim s svetlikajočimi se mavričnimi delci. Prosite ga, naj se vrti počasi v smeri urinega kazalca in aktivira vrtinec Svetlobe okoli vas. Ta dodekaeder izžareva zdravljenje in zaščito. Dodekaeder vam daje moč svojih sposobnosti odstranjevanja ovir in omogoča, da organski tok vaših energijskih teles ali Svetlobnega telesa začne naravno teči. Dodekaeder vam pomaga preoblikovati in dvigniti vašo zavest na višjo vibracijo. Pomaga vam zapečatiti vaša energijska polja pred kakršnimikoli vdori, iluzijami in temnimi napadi, pri čemer ohranja vaše telo in um varna pred motnjami ter negativnimi ali nadzornimi miselnimi oblikami.

5. Ko v celoti aktivirate dodekaeder iz Belega Ognja AN, prosite sfero Vijoličnega Plamena, ki je bila prej ustvarjena okoli vas, da se preoblikuje v 3-dimenzionalno sfero, znano kot Roža življenja.

Predstavljajte si, kako ta sveta geometrijska oblika v celoti zaobjame dodekaeder, v katerem se nahajate. Zdaj ste znotraj dveh popolnih sfer. Roža življenja iz Vijoličnega plamena vas poživlja in ščiti. Prosite jo, naj takoj pretvori in prečisti vse iz kateregakoli vira, ki bi vam lahko škodoval. Sedaj jo prosite, naj se vrti počasi v nasprotni smeri urinega kazalca okoli dodekaedra iz Belega ognja AN. S tem, ko se premikata v nasprotnih smereh, ti dve sferi ustvarjata močno pregrado pred vsem, kar poskuša vdreti in povzročiti težave. Medtem, ko se vrtita v svojih posameznih smereh, ustvarjata intenzivno energijsko polje Svetlobe ali zaščitno polje, ki aktivira vaša energijska telesa z visokofrekvenčnim torzijskim poljem Svetlobe. Tako ste varno zaščiteni. Prav tako pomaga med vašim osebnim notranjim delom pri odstranjevanju vzorcev/prepričanj, iluzij in programov, ki vam ne služijo in pomaga vašemu procesu povzdignjenja.

6. Nato lahko prosite to energijsko polje, da vas skrije pred vsem, kar vam ne služi in/ali kar ne služi Svetlobi. Tako naj bo in tako je.


Zmaga Luči! 

---------------------------------------------------------

O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Aktivacija Božanske intervencije natanko ob trenutku polne Lune:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2021/12/meditacija-bozanske-intervencije-ob.html

Nujna meditacija za osvoboditev vseh talcev iz podzemnih baz:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2021/05/nujna-meditacija-za-osvoboditev-vseh.html

Meditacija za mir med Rusijo in NATOM na vsake 4 ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2022/01/nujna-meditacija-za-mir-med-rusijo-in.html

Meditacija za Ukrajino na vsake 4 ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2021/12/nujna-meditacija-za-mir-v-ukrajini-na.html

Meditacija za Tajvan na vsake 4 ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2021/09/meditacija-za-tajvan-na-vsake-4-ure.html

Meditacija za Afganistan na vsake 4 ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2021/08/meditacija-za-afganistan-na-vsake-4-ure.html

Meditacija Rože Življenja ob 13:00 uri in na vsake štiri ure ter tudi kolikor pogosto je le možno:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2019/09/meditacija-roze-zivljenja-na-vsake-4-ure.html

Meditacija za preprečevanje zdravstvene tiranije, vsak dan ob 22:30 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/09/meditacija-za-nevtralizacijo.html

Meditacija za konec koronavirusa:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/04/meditacija-za-konec-koronavirusa-ob.html

Meditacija za zaustavitev globalnega izbruha koronavirusa na vsake štiri ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/01/nujno-meditacija-za-zaustavitev.html

Meditacija za nujne primere ob 15:00 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditacija-preboja-ob-1500-uri-in.html

Meditacija 'Vrtinec Boginje' ob 15:30 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2021/01/meditacija-vrtinec-boginje-vsak-dan-ob.html

Meditacija za konec koronavirusa ob 16:00 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/04/meditacija-za-konec-koronavirusa-v.html

Meditacija Budičnih stolpov ob 16:30 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/10/dnevna-meditacija-budicnih-stolpov-ob.html

Meditacija s Kozmično Centralno Raso 16:45 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2019/02/meditacija-s-kozmicno-centralno-raso.html

Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/p/aktualne-meditacije.html

 

Donacije skladu Radi Imamo Množične Meditacije

V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi izredno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:

paypal.me/WeLoveMassMedis 

Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.


Skupina zdravljenja Radi Imamo Množične Meditacije 

Vabljeni ste se pridružiti naši skupini zdravljenja, v kateri lahko zdravilce z vsega sveta prosite za zdravljenje. Iščemo tudi kvalificirane zdravilce, da se pridružijo tej skupini v pomoč ljudem, ki potrebujejo zdravljenje.

https://www.facebook.com/groups/672169430262119


Opombe prevajalke:

1 primarna direktiva (iz serije Zvezdne steze, ang. Star Trek) – v filmskem vesolju Zvezdnih stez je Primarna direktiva vodilno načelo Zvezdne flote, ki svojim članom prepoveduje vmešavanje v naravni razvoj nezemeljskih civilizacij. Primarna direktiva ščiti manj razvite, nepripravljene civilizacije pred nevarno težnjo dobronamernih posadk zvezdnih ladij, da uvajajo napredno tehnologijo, znanje in vrednote. Primarna direktiva je bila od uvedbe v prvi sezoni izvorne serije Zvezdnih stez ključni element zapletov številnih epizod različnih serij Zvezdnih stez. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Prime_Directive.

Komentarji