Meditacija za Juliana Assangea [Posodobljeno 16. 07. 2022]

17. junija je britanski minister za notranje zadeve odobril izročitev Juliana Assangea, ustanovitelja Wikileaksa, Združenim državam. Britanska sodišča so zaključila, da njegova izročitev ne bi bila nekompatibilna z njegovimi človekovimi pravicami ter da se bo z njim primerno ravnalo.  

https://www.bbc.co.uk/news/uk-61839256

Assange se je nemudoma pritožil na višje sodišče v Londonu, da bi preprečilo njegovo izročitev Združenim državam, koder bi mu sodili zaradi kazenskih obtožb.

https://www.bbc.co.uk/news/uk-62008245

https://www.aljazeera.com/news/2022/7/1/wikileaks-assange-lodges-uk-appeal-against-us-extradition

Assangevi podporniki in odvetniki trdijo, da je deloval kot novinar in da je upravičen do zaščite svobode govora po prvem amandmaju. Trdijo, da je primer politično motiviran, da bi se soočil z nečloveškim ravnanjem in da v ZDA ne bi imel poštenega sojenja.

Izjava, ki jo je objavil Wikileaks, pravi, da bi moralo biti vsakogar, ki mu je mar za svobodo izražanja, "globoko sram", ker je notranji minister odobril Assangeovo izročitev.

»Julian ni storil nič slabega. Ni storil kaznivega dejanja in ni kriminalec. Je novinar ter urednik in kaznovan je, ker opravlja svoje delo,«

Assange je v zaporu Belmarsh odkar so ga leta 2019 odvlekli z ekvadorskega veleposlaništva v Londonu, kjer je živel od leta 2012. 

Zato priporočamo meditacijo, da zaščitimo Juliana Assangea in preprečimo njegovo izročitev Združenim državam.

Meditacija bo potekala vsak dan ob 13:30 uri. Če želite, prosimo brez zadržkov izvajajte to meditacijo tudi ob drugih časih.

Spodnja preglednica prikazuje čase meditacije v določenih časovnih pasovih:

Čas

Časovni pas

Mesto

01:30

HST

Honolulu

04:30

PDT

Los Angeles

05:30

MDT

Denver

06:30

CDT

Čikago

07:30

EDT

New York

08:30

BRT

Rio de Janeiro

11:30

UTC

Reykjavik

12:30

GMT

London

13:30

CEST

Ljubljana

13:30

EET

Kairo

02:30

MSK

Moskva

05:00

IST

New Delhi

06:30

ICT

Bangkok

07:30

CST

Tajpej/Peking

08:30

JST

Tokio

09:30

AEST

Sydney

11:30

NZST

Auckland

Tu je povezava do dogodka na Facebooku: 

https://www.facebook.com/events/765750894423707

Tu je povezava do seznama predvajanj te vodene meditacije v različnih jezikih: 

https://bit.ly/3IxUnnC

V slovenščini:

Tu pa so navodila meditacije (predlagani čas meditiranja je 15 minut):

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite svoj namen prinašanja zaščite in zdravljenja situaciji Juliana Assangea.

3. Prikličite Vijolični Plamen iz njegovega primarnega izvora, da postavi zaščitni krog okoli vas, ki bo trajal med to meditacijo in po njej. Prosite ga, naj pretvori vse, kar ne služi Svetlobi.

4. Predstavljajte si, kako iz Galaktičnega Centralnega Sonca1 izžareva steber roza Svetlobe, ki se nato spusti navzdol, preko vašega telesa, globoko do središča Zemlje.

5. Predstavljajte si, kako se ta Svetloba pretaka skozi vaše srce in se nato izliva preko vaših rok neposredno do vseh ljudi, ki so vpleteni v situacije Juliana Assangea ter jih uravnoveša in prinaša mir in zaščito. Prepustite tej roza Svetlobi, da potuje naprej in zdravi vse preostale konflikte po svetu.

6. Prosite prisotnost Boginje (božansko ženskost) in vse sile Luči, da usmerijo energije zaščite in zdravljenja Julianu Assangeu. Prosite in odredite silam Luči, da Julianu Assangeu privedejo zaščito pred izročitvijo in si še predstavljajte, kako energije Svetlobe in Ljubezni uravnovešajo vse ljudi, ki so vpleteni v te situacije. Naj te energije nato tečejo naprej in pozdravijo vse preostale konflikte po svetu. Prepustite tem energijam, da za nekaj minut še naprej tečejo skozi vaše srce in nato skozi vaše roke v te situacije.

Zmaga Luči!

-----------------------------------------------------------------------

O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.


Nujna meditacija za mir med Rusijo in Litvo na vsake 4 ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2022/06/nujna-meditacija-za-mir-med-rusijo-in.html

Nujna meditacija za zaustavitev izbruha opičjih koz na vsake 4 ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2022/05/nujna-meditacija-za-zaustavitev-izbruha.html

Dnevna meditacija za zdravljenje los angeleškega vrtinca ob 21:45 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2022/02/dnevna-meditacija-za-zdravljenje-los.html

Dnevna meditacija za zdravljenje ljubljanskega vrtinca ob 20:45 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2022/01/dnevna-meditacija-za-zdravljenje.html

Nujna meditacija za osvoboditev vseh talcev iz podzemnih baz:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2021/05/nujna-meditacija-za-osvoboditev-vseh.html

Meditacija za Tajvan na vsake 4 ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2021/09/meditacija-za-tajvan-na-vsake-4-ure.html

Meditacija za Afganistan na vsake 4 ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2021/08/meditacija-za-afganistan-na-vsake-4-ure.html

Meditacija Rože Življenja ob 14:00 uri in na vsake štiri ure ter tudi kolikor pogosto je le možno:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2019/09/meditacija-roze-zivljenja-na-vsake-4-ure.html

Meditacija za preprečevanje zdravstvene tiranije, vsak dan ob 23:30 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/09/meditacija-za-nevtralizacijo.html

Meditacija za konec koronavirusa:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/04/meditacija-za-konec-koronavirusa-ob.html

Meditacija za zaustavitev globalnega izbruha koronavirusa na vsake štiri ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/01/nujno-meditacija-za-zaustavitev.html

Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditacija-preboja-ob-1500-uri-in.html

Meditacija 'Vrtinec Boginje' ob 16:30 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2021/01/meditacija-vrtinec-boginje-vsak-dan-ob.html

Meditacija za konec koronavirusa ob 17:00 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/04/meditacija-za-konec-koronavirusa-v.html

Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/10/dnevna-meditacija-budicnih-stolpov-ob.html

Meditacija s Kozmično Centralno Raso 17:45 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2019/02/meditacija-s-kozmicno-centralno-raso.html

Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/p/aktualne-meditacije.html

 

Donacije skladu Radi Imamo Množične Meditacije

V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi izredno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:

paypal.me/WeLoveMassMedis 

Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.


Skupina zdravljenja Radi Imamo Množične Meditacije 

Vabljeni ste se pridružiti naši skupini zdravljenja, v kateri lahko zdravilce z vsega sveta prosite za zdravljenje. Iščemo tudi kvalificirane zdravilce, da se pridružijo tej skupini v pomoč ljudem, ki potrebujejo zdravljenje.

https://www.facebook.com/groups/672169430262119



Komentarji