Meditacija za Pakistan [Posodobljeno 15. 09. 2022]

Odkar se je v Pakistanu začela sezona monsunov, so poplave prizadele 33 milijonov ljudi, žal pa je umrlo najmanj 1325 ljudi, med njimi 466 otrok.

https://news.sky.com/story/pakistan-flooding-record-breaking-rains-threaten-4-500-year-old-archaeological-site-as-lake-close-to-overflowing-12691231

https://www.bbc.co.uk/news/world-asia-62764224

Monsunsko deževje je prav tako uničilo 1,4 milijona domov.

Trenutno je sladkovodno jezero Manchar v južni provinci Sindh tik pred tem, da bi prestopilo bregove in poplavilo bližnje mesto Sehwan. Lokalne oblasti se po svojih najboljših močeh trudijo prebiti nasipe ob jezeru za nadzorovano znižanje gladine vode, da preprečijo, da bi le-to nenadzorovano prestopilo bregove in poplavilo bolj gosto poseljena območja.

Območja, ki jih je prizadelo monsunsko deževje

Več kot 500.000 ljudi trenutno živi v začasnih taboriščih v Beludžistanu, Khyber Pakhtunkhwi, Sindhu in Pandžabu. Vendar se soočajo s slabimi higienskimi razmerami, saj ni prostora za prhe ali stranišča.

https://www.pakistantoday.com.pk/2022/09/07/shame-misery-as-floods-leave-many-without-toilets/

Prav tako pa pomanjkanje čiste pitne vode povzroča širjenje bolezni.

Številne države so poslale humanitarno pomoč, vendar je potrebnega še več truda, da bodo vsi, ki so jih prizadele poplave, lahko prejeli vse življenjsko nujne potrebščine.

https://www.pakistantoday.com.pk/2022/09/07/un-begins-massive-relief-operation-for-flood-victims/

Organizirali smo dnevno meditacijo za nudenje energetske podpore Pakistanu s katero si bomo predstavljali, kako vsi ljudje, ki so jih prizadele poplave, prejmejo vse potrebščine, zato da si država lahko čimprej opomore.

Meditacijo se bo izvajalo vsak dan ob 13:15 uri, lahko pa jo izvajate tudi kolikor pogosto jo le želite ob prosto izbranem času.

Sledeča tabela prikazuje čase meditacije v različnih časovnih pasovih:

Čas

Časovni pas

Mesto

01:15

HST

Honolulu

04:15

PDT

Los Angeles

05:15

MDT

Denver

06:15

CDT

Čikago

07:15

EDT

New York

08:15

BRT

Rio de Janeiro

11:15

UTC

Reykjavik

12:15

GMT

London

13:15

CEST

Ljubljana

13:15

EET

Kairo

14:15

MSK

Moskva

16:45

IST

New Delhi

18:15

ICT

Bangkok

19:15

CST

Tajpej/Peking

20:15

JST

Tokio

21:15

AEST

Sydney

23:15

NZST

Auckland

Tu je povezava do dogodka na Facebooku: 

https://www.facebook.com/events/1219120245549971

Tu pa je povezava do vodene meditacije v različnih jezikih:

https://bit.ly/3qvhwPy

V slovenščini:

Tu pa so navodila meditacije, predlagani čas meditiranja je 15 minut:

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite svoj namen za prinašanje zdravljenja situacijam v Pakistanu, da se ljudem na območjih, ki so jih prizadele poplave, priskrbi vse potrebščine ter da na teh območjih ne pride do dodatnih poplav.

3. Prikličite Vijolični Plamen iz njegovega primarnega izvora, da postavi zaščitni krog okoli vas, ki bo trajal med to meditacijo in po njej. Prosite ga, naj pretvori vse, kar ne služi Svetlobi.

4. Predstavljajte si, kako iz Galaktičnega Centralnega Sonca1 izžareva steber roza Svetlobe, ki se nato spusti navzdol, preko vašega telesa, globoko do središča Zemlje.

5. Predstavljajte si, kako se ta Svetloba pretaka skozi vaše srce in se nato izliva preko vaših rok neposredno do vseh ljudi, ki so del situacije v Pakistanu ter jih uravnoveša in zdravi to situacijo.

6. Predstavljajte si, kako ljudem v Pakistanu priskrbijo vse potrebščine, vključno s hrano, čisto vodo in prostori za prhanje, da lahko prebrodijo poplave. Predstavljajte si, da poplav ni več in da se lahko ljudje čim prej vrnejo k svojemu normalnemu vsakdanjiku.

 

To situacijo lahko vključite tudi v meditacijo za nujne primere, ki poteka vsak dan ob 16:00 uri.

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditacija-preboja-ob-1500-uri-in.html 

 

Zmaga Luči!

-----------------------------------------------------------------------

O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Nujna meditacija za mir med Rusijo in Natom na vsake 4 ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2022/06/nujna-meditacija-za-mir-med-rusijo-in.html

Nujna meditacija za zaustavitev izbruha opičjih koz na vsake 4 ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2022/05/nujna-meditacija-za-zaustavitev-izbruha.html

Dnevna meditacija za zdravljenje los angeleškega vrtinca ob 21:45 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2022/02/dnevna-meditacija-za-zdravljenje-los.html

Dnevna meditacija za zdravljenje ljubljanskega vrtinca ob 20:45 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2022/01/dnevna-meditacija-za-zdravljenje.html

Nujna meditacija za osvoboditev vseh talcev iz podzemnih baz:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2021/05/nujna-meditacija-za-osvoboditev-vseh.html

Meditacija za Tajvan na vsake 4 ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2021/09/meditacija-za-tajvan-na-vsake-4-ure.html

Meditacija za Afganistan na vsake 4 ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2021/08/meditacija-za-afganistan-na-vsake-4-ure.html

Meditacija Rože Življenja ob 14:00 uri in na vsake štiri ure ter tudi kolikor pogosto je le možno:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2019/09/meditacija-roze-zivljenja-na-vsake-4-ure.html

Meditacija za preprečevanje zdravstvene tiranije, vsak dan ob 23:30 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/09/meditacija-za-nevtralizacijo.html

Meditacija za konec koronavirusa:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/04/meditacija-za-konec-koronavirusa-ob.html

Meditacija za zaustavitev globalnega izbruha koronavirusa na vsake štiri ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/01/nujno-meditacija-za-zaustavitev.html

Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditacija-preboja-ob-1500-uri-in.html

Meditacija 'Vrtinec Boginje' ob 16:30 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2021/01/meditacija-vrtinec-boginje-vsak-dan-ob.html

Meditacija za konec koronavirusa ob 17:00 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/04/meditacija-za-konec-koronavirusa-v.html

Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/10/dnevna-meditacija-budicnih-stolpov-ob.html

Meditacija s Kozmično Centralno Raso 17:45 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2019/02/meditacija-s-kozmicno-centralno-raso.html

Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/p/aktualne-meditacije.html

 

Donacije skladu Radi Imamo Množične Meditacije

V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi izredno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:

paypal.me/WeLoveMassMedis 

Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.


Skupina zdravljenja Radi Imamo Množične Meditacije 

Vabljeni ste se pridružiti naši skupini zdravljenja, v kateri lahko zdravilce z vsega sveta prosite za zdravljenje. Iščemo tudi kvalificirane zdravilce, da se pridružijo tej skupini v pomoč ljudem, ki potrebujejo zdravljenje.

https://www.facebook.com/groups/672169430262119


Opomba prevajalke:

Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Komentarji