Intervju s Cobro 2023 z ekipami WLMM, IGAG in uradno japonsko skupino PFC v zvezi s projektom 'Templji Boginje'

Ekipa bloga Radi imamo množične meditacije (WLMM), Mednarodna skupina Zlate dobe (IGAG) in uradna japonska skupina Pripravimo se na spremembo (PFC Japan Official), so organizirale nov intervju s Cobro, da bi se pogovorili o projektu ‘Templji Boginje’ ter najnovejši situaciji planetarnega osvobajanja.

Tu je posnetek intervjuja na našem Youtube kanalu (v angleščini): 

 

Posebna zahvala Mednarodni ekipi Zlate dobe in uradni japonski skupini Pripravimo se na spremembo za njihovo krasno podporo tega intervjuja.

Sledi prepis intervjuja:


1. del: Sveže novice o situaciji

Hoshino: Lep pozdrav vsem skupaj! Danes je 31. januar 2023. Moje ime je Hoshino in spet sem tukaj z mojima krasnima prijateljema, Patrickom in Jedijem, ki sta predstavnika Mednarodne skupine Zlate dobe, ter Terry-sanom iz uradne japonske skupine Pripravimo se na Spremembo. Zbrali smo se, da naredimo nov intervju s Cobro in sicer imam zelo dobra vprašanja v zvezi s projektom ‘Templji  Boginje’ in v zvezi z najnovejšimi svežimi novicami o situaciji. Brez nadaljnjega odlašanja bom prepustil Terry-sanu, da postavi vprašanja.

Terry: V objavi "Vrnitev duha" ste omenili, da ko bodo črne luknje iz vsadkov in invertiranega omrežja na površju planeta odstranjene in se znižale pod kritično raven, se bo pozitivna duhovna energija iz budične ravni ponovno začela pretakati po mentalni, astralni, eterični ter fizični ravni na površju planeta. Kakšno je razmerje med pozitivno energijo in mehurčki nebes?

Cobra: Ok, ta pozitivna energija bo prišla iz Galaktičnega centralnega Sonca1 in pravzaprav tudi iz kozmičnega centralnega Sonca in se bo najprej postopoma, nato pa eksponentno povečala ter začela ustvarjati mehurčke nebes, ki bodo najprej neopazni, ker bodo tako majhni, toda ti mehurčki bodo dejansko mehurčki čiste energije brez anomalij in na neki točki bodo postali opazni.

Terry: Razumem. Torej to pomeni, da je pozitivna energija vir mehurčkov nebes?

Cobra: Da.

Terry: Ok, super. V redu, naslednje vprašanje: torej, ko se ta pozitivna energija začne pretakati navzdol po vseh ravneh Zemlje, ali to pomeni, da bodo budični stolpi zasidrani po vsem svetu 24 ur na dan, 7 dni v tednu?

Cobra: Ne, ker bodo ljudje še vedno morali sidrati budične stolpe na površju planeta. Za sidranje te energije na planet bo še vedno potrebna aktivna udeležba ljudi.

Terry: Razumem. Torej, čeprav so mehurčki nebes tam, na površju planeta, moramo še vedno pozitivno delovati za budične stolpe?

Cobra: Da in to energijo moramo zasidrati. Energija se ne bo zasidrala sama od sebe, tam bo, vendar jo moramo uporabiti in izkoristiti na pozitiven način.

Terry: V redu. Ok, razumem, ok, Zdaj, ko je jama pod DARPO2 zadnja trdnjava temnih sil, ali to pomeni, da ni drugih trdnjav temnih sil, ki bi jih bilo treba očistiti?

Cobra: Seveda obstajajo še druge trdnjave, ta jama pod DARPO je trdnjava skupine Himera3, vendar je na površju, v vojaških bazah in na drugih lokacijah, veliko drugih trdnjav kriminalne kabale4, Iluminatov.

Terry: Ok.

Cobra: Te bodo počiščene, ko se zgodi Dogodek, med operacijami Dogodka.

Terry: Torej to pomeni, da ko bomo zaključili s čiščenjem DARPE in problemov, verjetno ne bo potrebnega odstranjevanja drugih temnih sil na površju planeta pred Dogodkom?

Cobra: Ta jama DARPE je zelo močna trdnjava in ko bo to očiščeno, bo to predstavljajo ogromen preboj, ki bo preprosto zrušil vladavino kriminalne kabale na površju planeta.

Terry: Super, to je zanimivo. Najlepša hvala. Naslednje vprašanje: dejali ste, da se bo celotno vesolje na koncu naslednjega kozmičnega cikla povzdignilo v en velikanski mavričen klopčič Enosti. Ali lahko konkretno pojasnite, kaj to pomeni?

Cobra: To pomeni, da bodo vsi vidiki vesolja med seboj povezani in združeni v eno. Duh in materija bosta povezana, vsa posamezna bitja bodo povezana z vsemi ostalimi in z vsem ostalim. Torej bo to preprosto ena ogromna medsebojno povezana stvaritev brez ločevanja.

Terry: Torej to pomeni, da ne bo… npr. ljudje na Zemlji in ljudje na drugih planetih - torej ne bo razlike?

Cobra: To je naslednji kozmični cikel, to bo čez milijarde let. (Oh, razumem.) Mislim, da si večina ljudi sploh ne more predstavljati, kaj to pomeni. (Ok.) To bo popolnoma drugačno stvarstvo.

Terry: Ok, super. Se lahko zdaj zavestno povežemo s tuneli Svetlobe? Če da, kako lahko to storimo?

Cobra: Teoretično je to mogoče. Ljudje, ki so v neokrnjeni naravi in ko meditirajo, se lahko s tem že povezujejo.

Terry: Ok, krasno. Lani 15. oktobra, je prišlo do velike eskalacije med skupino Himera in silami Luči. Ali lahko na kratko opišete, kaj je skupina Himera storila tistega dne?

Cobra: Ne morem se spustiti v podrobnosti, ampak rekel bi le, da je skupina Himera prestopila določeno mejo, ki je ne bi smela prestopiti in to je sprožilo takojšen odziv Sil Luči, ki so precej tvegale in to se je obrestovalo in na tej točki je prišlo do velikega pomembnega napredka.

Terry: Razumem, ok. Torej to pomeni, da ni bilo njihovega protinapada?

Cobra: Bili so tako šokirane, temne sile so bile tako šokirane, da kar nekaj časa niso mogle napasti. Potrebovale so nekaj časa, da so se pregrupirale in so sicer napadle, vendar tedne kasneje. Mislim, takrat so bile tako šokirane, da je kaj takega sploh mogoče. (Vau.) Niso si predstavljale, da bodo sile Luči naredile kaj takega.

Terry: Vau. Super. Ok, naslednje vprašanje: čeprav je v galaksiji Andromeda5 strokovna ekipa za boj proti Himeri, zakaj niso sodelovali pri planetarni osvoboditvi, dokler situacija okoli Zemlje lani ni skoraj ušla izpod nadzora?

Cobra: Zato, ker so sile Luči, ki sodelujejo pri osvobojanju tega planeta, morale iti skozi svoj lasten proces, da so zbrale dovolj poguma, da so... tako da bodo lahko sodelovale z Andromedsko ekipo, ker ti ljudje so res pogumni, nimajo strahu in potreben je določen proces. Ljudje... posamezniki Sil Luči, ki delajo na osvoboditvi, so morali razčistiti svoje travme in svojo situacijo do te mere, da so se lahko postavili ob bok Andromedski ekipi.

Terry: Razumem. Torej to pomeni, da so bili Andromedčani v tistem času bolj pogumni kot ti ljudje v ekipi?

Cobra: Da, seveda, pogumnejši od ljudi, ki so bili takrat okoli Zemlje.

Terry: Ok, super. V redu, naslednje vprašanje: v objavi "Ekvator Boginje" ste omenili kraj z imenom "Qubbet el Bedawi". Ali je isto kot Qubbet el-Hawa" ali "Vetrna kupola" v Egiptu?

Cobra: Ne.

Terry: Oh, je druga stvar. Hmm, razumem. Ok. Ali obstaja kakšno znano azijsko mesto blizu starega atlantidskega ekvatorja?

Cobra: Pojasnil bom. V preteklosti je bilo pravzaprav veliko polarnih premikov in veliko atlantidskih ekvatorjev. Ekvator, ki sem ga omenil v zadnji objavi, je bil ekvator, ki je bil na tem planetu prisoten pred 25.000 leti in več pred današnjim časom, potem pa je nastopil polarni premik. Pred tem je bil še en atlantidski ekvator, ki je bil omenjen v moji objavi izpred nekaj let. Toda ta atlantidski ekvator, ki je bil tu do pred 25.000 leti, je še bolj pomemben, ker je bil povezan z matičnimi ladjami Galaktične konfederacije in ta ekvator ni potekal skozi Azijo. V bližini tega ekvatorja torej ni znanih azijskih mest.

Terry: Oh, ok. Razumem. Zdi se, da so vrtinci Boginje večinoma na evropski celini. Ali to pomeni, da je v Aziji več moških vrtincev?

Cobra: Pravzaprav je v Aziji veliko moških energetskih silnic in zmajevih črt6, ki bodo imele precej pomembno vlogo med Dogodkom in po Dogodku, vendar še ni čas, da bi govorili o tem.

Terry: Razumem, toda ali v Aziji obstajajo tudi ženski vrtinci?

Cobra: Da, seveda.

Terry: Ok, super. V decembrskih svežih novicah lani ste omenili Planckove zvezde7. Ali lahko opišete razmerje med Planckovimi zvezdami in ogromnim kvantnim prehodom, ki ga bo [to] vesolje kmalu doživelo?

Cobra: Ok, Planckove zvezde so eden izmed možnih opisov pojava črnih lukenj in ko bo vesolje prešlo v ta kvantni prehod, črne luknje, kot jih poznamo, ne bodo več obstajale v sedanji obliki, ker se bodo nekateri zakoni fizike spremenili in to se bo v prihodnosti zgodilo na neki točki; ne sicer v zelo bližnji prihodnosti, vendar je to prihodnost tega vesolja. Celotna situacija se bo torej [spremenila]. Zakoni fizike, fizikalne konstante, način prenosa svetlobe, vse te stvari se bodo spremenile.

Terry: Ok, super. Hvala. Konec lanskega leta ste objavili astrološki graf za leto 2023 v povezavi z 'Vrnitvijo Duha'. Bi znali opisati, kaj ta graf pomeni?

Cobra: Ok. Ta graf prikazuje položaje planetov v tem letu in (astrološke) aspekte, ki jih tvorijo drug z drugim. Nekateri od teh aspektov so zelo zanimivi. Ne bom šel v podrobnosti, najverjetneje bom objavil, ne obljubim, ampak verjetno bom v prihodnje kaj objavil o tem na svojem blogu, ko bo za to pravi čas. V tem letu bo nekaj precej zanimivih astroloških konfiguracij in tisti, ki ste astrologi, morda veste za nekatere izmed njih, nekatere pa bi lahko bile precej odločilne za to, kar se bo zgodilo na tem planetu.

Terry: Zanimivo. Pravzaprav dve črti na grafu upadata proti marcu, ena pa močno upada proti maju. Torej to nakazuje na nekaj?

Cobra: Oh, da seveda, seveda.

Terry: Ok, super. Ok. Ali so bile vse postaje za vsadke očiščene?

Cobra: Postaje za nefizične vsadke še niso bile očiščene.

Terry: Ok, prav. Ali obstajajo kakšni načrti, kdaj bi morda bile očiščene?

Cobra: To so zaupne informacije.

Terry: Ok. Od začetka leta 2023 je bilo več večjih sončevih izbruhov. Ali so jih sile Luči pričakovale ali so bili le prijetno presenečenje?

Cobra: Da, bili so pričakovani, ker se  bližamo novemu sončevemu maksimumu, in seveda so bili izbruhi pričakovani.

Terry: Ok. Na pariški konferenci je bila omenjena 25% verjetnost sončevega maksimuma v letu 2025. Ali je tako tudi zdaj, tudi po uspehu konference in tudi zaradi serije velikih sončevih izbruhov v začetku letošnjega leta?

Cobra: Ok, da, pariška konferenca je bila uspešna, a na sončev cikel seveda ne more vplivati. Ta povečana aktivnost je običajen del sončevega cikla. Bližamo se maksimumu, tako da v tem trenutku to ni nič nenavadnega.

Terry: Razumem. To pomeni, da verjetnost 25 % še vedno ostaja?

Cobra: Ostaja ista, da.

Terry: Ok, razumem. Japonska skupina delavcev Luči je konec lanskega leta uspešno zakopala Čintamani8 kamne na južnem polu. Prvi projekt na Antarktiki je bil v začetku leta 2016. Čeprav je bilo to na Antarktiki, ni bilo točno na južnem polu. Kako Čintamani kamni na južnem polu vplivajo na geopolitične razmere v zvezi z osvobajanjem?

Cobra: Ne vplivajo na geopolitične razmere, vplivajo na stabilnost planetarne osi. Silam Luči pomagajo stabilizirati zemeljsko os, saj pričakujemo zelo kmalu nov premik polov. To je zelo pomembno in tak projekt zakopavanja Čintamani kamnov bi bil zelo dobrodošel tudi na severnem polu.


2. del: projekt 'Templji Boginje'

Terry: Ok, razumem. Najlepša hvala. V redu, naslednja vprašanja so v zvezi s projektom 'Templji Boginje'. Prvo vprašanje: ali gradnja templja Boginje pomeni, da moramo tempelj zgraditi iz nule?

Cobra: To ni potrebno. Lahko uporabite obstoječo arhitekturo ali pa zgradite nov tempelj, kakor ste vodeni.

Terry: Ok, super. Ali mora tempelj Boginje imeti notranji prostor?

Cobra: Da, seveda. To mora biti notranji prostor, zaščiten pred zunanjimi elementi.

Terry: Oh, razumem. Torej ne moremo imeti samo templja na prostem.

Cobra: Biti mora notranji prostor, zaščiten pred vremenskimi vplivi.

Terry: Ok. Ali moramo zgraditi tempelj Boginje v zasebnem prostoru, ki ga imamo v lasti? Ali lahko samo najamemo notranji prostor in ga nato preuredimo v ta namen?

Cobra: Obe možnosti sta v redu, samo da je vsaj enkrat tedensko za nekaj ur dostopen javnosti.

Terry: Ok. Torej kakšno območje bi sile Luči priporočile za ustvarjanje templja Boginje? Ali ga je mogoče zgraditi v mestnem okolju, predmestju ali na podeželju?

Cobra: Kjerkoli se počutite vodeni in kjerkoli bi ljudje imeli dostop do njega.

Terry: Razumem. Ali imajo sile Luči kakšne zahteve glede osnovne velikosti templja Boginje, če ga izmerimo s kvadratnimi metri?

Cobra: Večji mora biti od 10 kvadratnih metrov, zgornje omejitve ni.

Terry: Ok. Če lahko delavci Luči sami zgradijo templje Boginje, ali bi Sile Luči priporočile kakršenkoli arhitekturni slog za tak projekt?

Cobra: Tempelj Boginje lahko ustvarite kot kupolo, za vzor lahko vzamete starodavno arhitekturo ali pa uporabite lastno vodstvo.

Terry: Ok, super. Če je znotraj zasebne cone za stik dovolj zemlje [ali prostora], ali lahko na tem območju zgradimo tempelj Boginje?

Cobra: Da, če ste tako vodeni.

Terry: Ok. Ko gradimo tempelj Boginje, ali je potrebno ali priporočljivo, da v bližini ustvarimo sveto jezero?

Cobra: Če ste tako vodeni.

Terry: Ok. Če ima tempelj Boginje samo notranji prostor, ali lahko kot alternativo uporabimo notranjo fontano kot sveto jezero?

Cobra: Da.

Terry: Ok, super. Ko postavimo notranjo fontano ali izkopljemo umetno jezero za tempelj Boginje, kako lahko prikličemo žensko angelsko bitje, da zasidra vrtinec Boginje v tem vodnem telesu?

Cobra: Obstaja meditacija za priklic prisotnosti Boginje v vaše telo in to meditacijo lahko uporabite tudi za priklic te prisotnosti Boginje v tem jezeru. To meditacijo lahko najdete na spletni strani Sestrstva vrtnice.

https://www.sisterhoodoftherose.network/meditations

https://sestrstvovrtnice.blogspot.com/p/vrnitev-boginje.html

Terry: Ok. Ok, super. Ali je torej za sile Luči sprejemljivo, če spremenimo obstoječo arhitekturo v tempelj?

Cobra: Da, seveda.

Terry: Ok. Kako lahko ugotovimo, ali je tempelj Boginje v dobrem stanju glede na standarde sil Luči?

Cobra: Če to počnete s predanostjo in čistostjo, bo vse v redu.

Terry: Ok, super. Kako lahko ohranimo energijo Boginje v tem templju?

Cobra: Z rednimi meditacijami, rednimi dejavnostmi v templju in ponovno, tempelj mora biti odprt za splošno populacijo vsaj enkrat na teden.

Terry: Ok. Medtem, ko se Dogodek približuje, ali so sile Luči delavcem Luči postavile kakšen rok za ustvarjanje vsaj enega kvalificiranega templja Boginje na površju planeta?

Cobra: Ni rokov. Ljudje, ki imajo vodstvo za gradnjo teh templjev ali ustvarjanje teh templjev na obstoječih mestih, bodo to storili v skladu s svojimi zmožnostmi. In več, ko jih je ustvarjenih, boljše je, vendar ni nobenih zahtev.

Terry: Najlepša hvala, to je konec mojih vprašanj. Sledijo Jedijeva vprašanja.

Jedi: Ok, bom začel. Ali lahko prosim priporočite nekaj znanih templjev Boginje iz vsega sveta, da se delavci Luči lahko odpravimo na privilegiran ogled in poiščemo navdih za gradnjo lastnih templjev?

Cobra: Ok, en primer je tempelj ljubezni v Petit Trianonu v Versaillesu v Franciji, drugi primer pa so templji Boginje na Malti. To sta dva primera, ki sta zelo zanimiva in sta lahko navdih za gradnjo teh templjev.

Jedi: Ok, dobra izbira. Naslednje vprašanje: če delavcem Luči uspe zgraditi tempelj Boginje na površju planeta, ali lahko priskrbite program usposabljanja in pomagate tistim, ki so tako vodeni, da postanejo svečeniki in svečenice Boginje?

Cobra: Najverjetneje ne.

Jedi: Ok. Naslednje vprašanje: uradna japonska skupina Pripravimo se na Spremembo je nedavno zgradila tempelj Boginje v prefekturi Gunma. Ta tempelj je odprt za širšo javnost. Ima tudi zunanjo preprogo Rožnega labirinta, kjer lahko ljudje izkusijo eno izmed zdravilnih doživetij svečenic Boginje. Ali lahko razložite namen Rožnega labirinta in kako ga lahko pravilno uporabljamo?

Cobra: To lahko storite s sprehajanjem skozi labirint in ta sprehod skozi labirint simbolizira vaše notranje potovanje. Ob sprehajanju po Labirintu in prihodu v središče, lahko pripotujete do namena svojega potovanja. To je torej lahko duhovna izkušnja, ki lahko razjasni vašo povezavo z vašim višjim jazom in razjasni vašo pot v Svetlobi.

Jedi: Oh, dobro. Naslednje vprašanje: če se oseba izgubi v večjem rožnem labirintu, ali naj se vrnejo na njegovo vstopno točko po njegovi prejšnji poti?

Cobra: Da, to je priporočljivo.

Jedi: Ok in koliko Boginj največ lahko častimo v templju Boginje?

Cobra: Kolikor želite.

Jedi: Ok, dobro. Ali moramo določiti Boginjo, ki jo bomo častili, preden zgradimo njen tempelj?

Cobra: To storite v skladu s svojim notranjim vodstvom.

Jedi: V redu. Ali lahko imamo pse, mačke ali druge hišne ljubljenčke v templju Boginje?

Cobra: Osrednji del templja je treba zaščititi, to torej ni prostor za pse, mačke in druge ljubljenčke, na drugih lokacijah pa ni problema.

Jedi: Oh, to je dobro. Če želimo zgraditi tempelj Boginje Venere, ali lahko namerno poudarimo njen zapeljiv in čudovit videz v njenem templju?

Cobra: Da, seveda.

Jedi: Ok. Če želijo Delavci luči dati prednost izboljšanju kakovosti svojega življenja, ali lahko najprej zgradijo stalni oltar Boginji Abundantija in ga nato postopoma razširijo v tempelj Boginje za sidranje energije obilja?

Cobra: Da, seveda. To je dobra ideja.

Jedi: V redu. Na Tajvanu je veliko templjev posvečenih Kuan Jin9 in Mazu10. Veliko svetišče Ise na Japonskem je posvečeno Boginji sonca Amaterasu11. V drugih državah je tudi veliko templjev, kjer ljudje častijo Boginje kot svoja glavna božanstva. Kakšna je najpomembnejša razlika med temi obstoječimi templji in tistimi, za katere Sile Luči upajo, da jih bomo delavci Luči zgradili za ta novi projekt?

Cobra: Ok, ti novi templji bodo prinesli svežo kozmično energijo Boginje na površje planeta. Seveda je pomembno tudi širjenje zavesti o že obstoječih templjih Boginje iz starih časov, ki še vedno delujejo, nekateri izmed njih so še vedno aktivni. Prav tako je dobro, da Sestrstvo Vrtnice napiše članke o teh templjih, da seznani prebivalstvo na površju planeta o teh templjih.

Jedi: Ok, dobro. Naslednje vprašanje: večina prebivalstva na površju planeta odide v tempelj Boginje v iskanju njenega vodstva in blagoslova, namesto da bi izkusila njeno energijo. Ko gradimo tempelj Boginje, kaj naj storimo, da bo prebivalstvo na površju lahko opustilo svoj stereotip o templju Boginje in se osredotočilo na cenjenje njenih lastnosti?

Cobra: Obstaja več načinov, kako se približati prisotnosti Boginje: z iskanjem Njenega vodstva, z iskanjem blagoslovov, z neposrednim doživljanjem Njene energije, z meditacijo; vse te poti so popolnoma v redu.

Jedi: Ok. Naslednje vprašanje: katere dejavnosti so ljudje naprednih starodavnih zemeljskih civilizacij (Atlantidčani in stari Egipčani na primer) počeli v svojih templjih Boginje poleg molitve za njeno vodstvo in blagoslove?

Cobra: Potekala so urjenja, iniciacije, meditacije svete zveze, bila je povezava z Galaktično bratovščino; vse te dejavnosti so se odvijale v Atlantidi in v določeni meri tudi v starem Egiptu.

Jedi: No, to je krasno. Katere praznike in posebne dneve lahko praznujemo ali organiziramo obletnice v templju Boginje?

Cobra: Obstaja veliko praznikov, ki so jih v preteklosti praznovali za praznovanje prisotnosti Boginje in Sestrstvo Vrtnice lahko prav tako ustvari članek, v katerem našteje vse te različne praznike, ki so jih praznovali po vsem svetu: poganski festivali, bili so festivali, povezani z Izido12, bili so festivali, povezani z drugimi Boginjami in vsi so lahko portali za povezovanje z energijo Boginje.

Jedi: Ok. Ali so starodavni ljudje, ko so gradili tempelj Boginje, namenoma izbrali kraj blizu energetskih silnic Boginje?

Cobra: Da, kraj blizu energetske silnice Boginje ali vrtinca Boginje.

Jedi: Ok. Sam Petit Trianon je majhen grad za kraljico Marijo Antoaneto in mojster Sv. Germain je večkrat prišel sem, da bi poučeval misterije Boginje in sidral energijo Boginje. Ali je mojster Sv. Germain svoj grad spremenil v tempelj Boginje, primeren za dolgoročno bivanje?

Cobra: Da in ta kraj ima določen namen po Dogodku, ki se ga še ne sme razkriti.

Jedi: Ok. Ali Plejadčani in druge pozitivne zvezdne civilizacije častijo Boginjo?

Cobra: Oni se povezujejo s prisotnostjo Boginje na svoj način.

Jedi: Ok. Ali častijo določeno skupno Boginjo?

Cobra: Ne poosebljene Boginje, ampak esenco božanske ženskosti, ki prežema celotno vesolje.

Jedi: V redu. Kako dobronamerna galaktična bitja uporabljajo svoje templje Boginje in širijo njeno energijo?

Cobra: Galaktična centralna rasa je ustvarila omrežje templjev Boginje na mnogih planetih, ki so del galaktične družbe in so del galaktičnega omrežja Luči.

Jedi: Ok. Gradnja templja Boginje zahteva veliko časa in denarja. Če bodo zemeljsko površje v prihodnjih letih prizadel premik polov in ogromni cunamiji, se zdi, da ni vredna naložba, da se zgradi veliko templjev Boginje po svetu. Kaj predlagate, da bi ublažili skrbi delavcev Luči v zvezi s tem?

Cobra: Za ustvarjanje templja Boginje ni potrebno veliko denarja. Preprosto lahko samo spremenite eno izmed sob na vaši trenutni lokaciji. To je lahko vaše stanovanje ali poslovni prostor. Eno sobo lahko z minimalnimi stroški spremenite v tempelj Boginje, jo okrasite in odprete javnosti. To je torej mogoče storiti z minimalno investicijo ter v zelo kratkem času in veliko takih templjev lahko ustvari močno prisotnost, ki lahko pomaga silam Luči v prihodnjih letih.

Jedi: Ok. Dober predlog. Glede na to, da mnogi delavci Luči nimajo dovolj denarja in znanja o gradbeništvu ali notranjem oblikovanju, bi radi predlagali nekaj alternativ, ki so povsem izvedljive v bližnji prihodnosti. Cobra, upamo, da lahko delite svoje mnenje in te ideje posredujete silam Luči.

Cobra: Da, on poslušajo ta intervju in seveda se zavedajo situacije. Ljudje morajo uporabiti le malo ustvarjalnosti in predanosti. Vse to je mogoče narediti.

Jedi: Oh, to je super. Hvala. Prvič, nekateri delavci Luči vodijo svoje zdravilne centre. Ali lahko spremenijo svoje zdravilne centre v templje Boginje?

Cobra: Da, seveda. Lahko spremenijo svoj celoten zdravilni center v tempelj Boginje ali pa namenijo samo del svojega zdravilnega centra kot tempelj Boginje. Vse je odprto, vse je možno.

Jedi: Ok, super. Če bi delavci Luči uporabili svoje umetniške ateljeje, galerije ali zasebne muzeje in prebivalcem na površju planeta zagotovili dolgoročne predstave in razstave, povezane z Boginjo, ali bi njihov umetniški prostor postal njihov tempelj Boginje?

Cobra: Da, lahko postanejo, če bodo te dejavnosti trajne (Ok, dobro.) in če je ta prostor posvečen Boginji. Da, lahko postane tempelj Boginje.

Jedi: Ok, super. Če delavci Luči svoje dobrodelne organizacije posvetijo Boginji in nato nudijo dobrodelno pomoč v njenem imenu, ali je njihova predanost enaka izgradnji templja Boginje?

Cobra: Ne. Pomembneje je zgraditi ali ustvariti tempelj Boginje.

Jedi: Ok. Razumem. Na pariški konferenci Povzdignjenja13 ste omenili, da je Christian Louboutin, ki se nahaja na Rue Jean-Jacques-Rousseau, pravzaprav tempelj Boginje Hator14 v preobleki butične trgovine. Če delavci Luči okrasijo svoje trgovine s številnimi umetninami in koncepti, povezanimi z Boginjo, ali bodo njihove trgovine postale nekakšen tempelj Boginje?

Cobra: Da, če je aktivnost, povezana z energijo Boginje, odprta za javnost vsaj enkrat na teden. Samo umetnost, umetniška dela in dekoracija povezana z Boginjo niso dovolj, biti mora posvečenje in pa prostor mora biti odprt za javnost, da se lahko energija razširi na populacijo na površju planeta.

Jedi: Ok, dobra ideja. Mnogi delavci Luči se preživljajo s svojimi poklicnimi veščinami, vodijo pa tudi svoj studio, podjetja in celo mala in srednje velika podjetja. Ali lahko v svoje delavnice uvedejo umetnost Boginje, povezano z njihovo dejavnostjo in svojo pisarno čim bolj spremenijo v tempelj Boginje?

Cobra: Ok, če uvajate umetnine, vaša pisarna ne postane tempelj Boginje, vendar pomaga prinesti več energije Boginje na površje planeta.

Jedi: Mm-Hmm. Ok. Če delavci Luči začasno ne morejo zgraditi novega templja Boginje, ali lahko donirajo denar za podporo obnove slavnih starodavnih templjev Boginje, kot so Notre Dame, Partenon in tempelj Boginje Hator?

Cobra: Če so tako vodeni, ja. Vedeti pa morate, da se velik del tega denarja izgubi, ker je dan drugim dejavnostim. Ne pride do cilja.

Jedi: Ok. Številne spletne igre odprtega sveta omogočajo igralcem, da zgradijo lastne hiše ali celo mesta. Če je glavni namen projekta 'Tempelj boginje' širjenje energije Boginje in njenega znanja, ali lahko zgradimo svoj tempelj Boginje v Minecraftu, Valheimu ali drugih spletnih igrah in nato povabimo druge igralce, da obiščejo naše templje?

Cobra: To ni tako zelo priporočljivo, ker moramo te templje zgraditi na fizični ravni. Tej umetni realnosti se moramo izogibati. Ne porabite preveč časa na spletu za te igre. To ne služi duhovnemu razvoju človeštva.


3. del: Pojasnila

Jedi: Oh, ja. Razumem. Ok. Naslednji del so pojasnila. Kakšno je razmerje med mehurčki nebes in kvantnimi vnosnimi portali?

Cobra: Kvantni vnosni portali se zgodijo, ko Svetloba začne čistiti en del kvantne anomalije15 in ko se odpre dovolj teh portalov, se lahko začnejo pojavljati mehurčki nebes.

Jedi: Ok, super. Ali je mogoče odpreti stabilen kvantni vnosni portal, če osredotočimo svoj um in meditiramo z jasnim namenom?

Cobra: Lahko je stabilen za nekaj sekund, če lahko za nekaj sekund umirite svoj um brez kakršnihkoli misli, lahko odprete stabilen kvantni vnosni portal, toda večina ljudi ima tako nemirne misli, da jim to ni tako enostavno.

Jedi: Ok, razumem. Kakšno je točno razmerje med Prisotnostjo JAZ SEM, božansko moškostjo, božansko ženskostjo in notranjim otrokom?

Cobra: Prisotnost JAZ SEM je vaša prava prisotnost, vaš Božanski jaz. Ima moške in ženske vidike, ki so na tej ravni v popolnem ravnovesju. Notranji otrok pa je utelešena duša, je del Prisotnosti JAZ SEM, ki se inkarnira na fizični ravni.

Jedi: Ok, dobro. Hvala. Ok. Naslednje vprašanje:  premirje 11.11., ki je končalo prvo svetovno vojno, je začelo veljati ob 11.00 uri po srednjeevropskem času. Mir je tako prišel v Pariz dobesedno ob 11:11:11. Kot pravi stari pregovor, v vesolju ni naključij. Ali veste, če je obstajala kakšna okultna ureditev za takšno časovno nastavitev?

Cobra: Da, seveda. Ta mirovna pogodba je bila namenoma podpisana na ta dan in namenoma je bil določen čas ob 11.00 uri, da bi pomagal aktivirati pozitivni portal 11:11:11.

Jedi: Ok, dobro. Naslednje vprašanje: v "Razkritih skrivnostih: Čarobna prisotnost" je mojster Sv. Germain dejal, da je obstoj zlata v belem kvarcu trenutno njegova najčistejša tvorba na Zemlji. Kakšne fizične in duhovne koristi ima takšno zlato, če ga nosimo ali postavimo okoli sebe?

Cobra: Zlato s kvarcem ustvarja zelo močno in zelo blagodejno kombinacijo, ki nas povezuje z našim višjim jazom in krepi našo svobodno voljo. To je torej zelo koristna, zelo duhovna in zelo močna kombinacija.

Jedi: Vau! Super. Ali lahko dobimo podobne učinke, če na beli kvarc nalepimo tahionizirano16 zlato folijo?

Cobra: Ne, to mora biti naravno zlato v kvarcu.

Jedi: Ok, razumem. Bi bilo še bolje, če tahionizirani beli kvarc napolnili s tahioniziranim zlatom?

Cobra: Enako kot pri zgornjem vprašanju.

Jedi: Ok, razumem. Naslednje vprašanje: Tako boginja Atargatis kot boginja Izida prihajata iz Sirijskega17 zvezdnega sistema. Je med njima kakšen posebna povezava?

Cobra: Da, obe prihajata iz iste dušne družine.

Jedi: Oh, razumem. Omenili ste, da je Galaktično Centralno Sonce portal do 7. dimenzije. Do katere dimenzije lahko Kozmično centralno Sonce18 dostopa kot portal?

Cobra: 11. dimenzije.

Jedi: Vau, 11. Ok. Omenili ste tudi, da Kozmično centralno Sonce ni fizično sonce; kateri obliki obstoja torej pripada? Je to plazma, eter ali kaj še bolj energetskega?

Cobra: Ima fizično obliko, vendar to ni glavni del, glavni del je ogromno energijsko bitje, ki naseljuje to posamezno lokacijo.

Jedi: Ok. Ali je Kozmično centralno Sonce singularnost Velikega poka?

Cobra: Ne.

Jedi: V redu. Ali se kozmična centralna rasa bolj aktivno vključuje v planetarno osvobajanje od aktivacije Božanske intervencije?

Cobra: Da, vendar so naleteli na več ovir, kot so pričakovali.

Jedi: V redu. Med pariško konferenco Povzdignjenja ste omenili, da je Boucher v svojih slikah skrival veliko misterijev Boginje. Njegova dela so v francoski visoki družbi ustvarila energetsko blažilno cono, ki je med francosko revolucijo preprečila popoln zlom Francije. Če večina članov francoske aristokracije in bogatih družin ni razumela teh skrivnosti, kako točno so lahko njegova dela zaščitila francosko družbo njegove dobe?

Cobra: Ljudje niso razumeli njegovega dela na zavestni ravni, vendar je energija njegovega dela vplivala na njihovo podzavest in jo bolj usklajevala z energijo Boginje.

Jedi: Ok razumem. Tako kot gledamo na Rožo Življenja, ljudje tega ne morejo razumeti, vendar iz tega prejemajo energijo.

Cobra: Da, da.

Jedi: Ok, hvala. Če naredimo vse, kar je v naši moči, da promoviramo Mozartovo glasbo, slike Boucherja in Vigée Le Brun ter druge umetnosti, povezane z Boginjo, ali bi takšno prizadevanje pomagalo prebivalstvu na površju planeta, da se prilagodi Dogodku in sledečim velikim spremembam?

Cobra: To je pravzaprav zelo dobra ideja in to bi pomagalo populaciji na površju planeta, da se bolj uskladi z energijo Boginje do določene mere in vsako takšno prizadevanje pomaga.


4. del: Načrti za prihodnost

Jedi: Ok. Zadnji del: načrti za prihodnost. Ali nameravajo sile Luči letos organizirati kakšno globalno množično meditacijo?

Cobra: Ni v najvišjem namenu, da se odgovori na to vprašanje.

Jedi: Oh, ok. Naslednje vprašanje: ali je možno, da ljudje, ki se povzdignejo v prvem kolektivnem valu, postanejo učenci galaktične ali celo kozmične centralne rase?

Cobra: Možno je za tiste, ki imajo ta del v svoji sestavi ali usodi ali svobodni odločitvi, svoji življenjski poti, da.

Jedi: Oh, dobra novica. Ko že govorimo o kozmični evoluciji, ali bo vesolje postopoma absorbiralo in preobrazilo vse v 3. in 4. dimenziji, medtem ko bodo obstajale samo še dimenzije od 5. naprej?

Cobra: Da, to je pravzaprav načrtovano za konec naslednjega kozmičnega cikla, čez milijarde let.

Jedi: Ok, razumem. Dobro, prišči smo do konca. Ko smo že pri koncu tega intervjuja, ali bi radi podali še kakšne zadnje besede, ki bi jih želeli povedati vsem Delavcem luči?

Cobra: Ok, rad bi rekel, da so tisti, ki še vedno ohranjajo in držijo Svetlobo, zelo hrabra, pogumna bitja in zelo močna bitja, ker je bilo v zadnjih nekaj letih toliko preizkušenj, toliko izzivov, toliko razočaranj, tako da so tisti, ki še vedno držijo Svetlobo, junaki nove družbe. Zmaga Luči!

Jedi: Najlepša hvala. Zmaga Luči!

Terry: Zmaga Luči! Hvala.

Patrick: Zmaga Luči!

Cobra: Hvala, hvala.


Opombe prevajalke:

1 Galaktično centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

2 Agencija za napredne obrambne analize ZDA (ang. Defense Advanced Research Projects Agency - DARPA) – agencija ameriškega Ministrstva za obrambo, ki je zadolžena za razvoj novih vojaških tehnologij. Ustanovljena je bila leta 1958 kot odziv na sovjetski Sputnik. Naloga agencije DARPA je ohraniti vojaško tehnološko prednost Združenih držav Amerike. Ima okoli 240 zaposlenih (od tega 140 strokovnjakov) in upravlja z okoli 2 milijardi dolarjev letno. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Agencija_za_napredne_obrambne_analize_ZDA in https://en.wikipedia.org/wiki/DARPA.

3 skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.

4 kriminalna kabala – v angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

5 (Velika) Andromedina galaksija (znana tudi kot Messier 31, M31 ali NGC 224) – velika  spiralna galaksija brez prečke v Krajevni skupini skupaj z našo Galaksijo. Nahaja se približno na oddaljenosti 2,36 milijonov svetlobnih let oziroma 725 tisoč parsekov v smeri ozvezdja Andromede. V temni in jasni noči je vidna s prostim očesom. Z maso približno 1,5 naše Galaksije je največja galaksija v Krajevni skupini, ki jo sestavljata dva ducata majhnih galaksij skupaj s tremi velikimi: Andromedino, našo Galaksijo (Mlečna Cesta) in M33. Galaksiji Mlečna cesta in Andromeda sta plamen dvojčka – duši dvojčici. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Andromedina_galaksija.

7 Planckova zvezda – v teoriji kvantne gravitacije zanke je Planckova zvezda hipotetični astronomski objekt, teoretiziran kot kompaktna, eksotična zvezda, ki obstaja na obzorju dogodkov črne luknje in nastane, ko energijska gostota zvezde, ki je v sesedanju, doseže Planckovo energijsko gostoto. Pod temi pogoji, ob predpostavki, da sta gravitacija in prostor-čas kvantizirana, iz Heisenbergovega načela negotovosti izhaja odbojna "sila". Kopičenje mase-energije v Planckovi zvezdi se ne more zrušiti preko te meje, ker krši načelo negotovosti za sam prostor-čas. Ključna značilnost tega teoretičnega objekta je, da ta odboj izhaja iz gostote energije, ne Planckove dolžine, in začne učinkovati veliko prej od pričakovanega. Ta odbojna "sila" je dovolj močna, da ustavi sesedanje zvezde dolgo preden nastane singularnost in dejansko precej pred Planckovo lestvico za razdaljo. Ker je izračunano, da je Planckova zvezda precej večja od Planckove lestvice, je dovolj prostora za vse informacije, zajete v črno luknjo, ki se kodirajo v zvezdi; tako se informacije ne izgubijo. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Planck_star.

8 Čintamani kamen ali Safordit – Tektit  čudovite vijoličasto rjave barve. Prihaja s planeta, ki kroži okoli zvezde Sirij. Safordite najdemo samo na eni lokaciji blizu mesta Saford v Arizoni. Izmed vseh Tektitov je to kamen z najvišjo vibracijsko frekvenco. Safordit pomaga pri raztapljanju vsadkov, vcepljenih miselnih vzorcev iz časa Atlantide. Raztaplja vse miselne vzorce in čustvene blokade ter nas povezuje z zavestjo kozmične ljubezni in božanske milosti. V podzemnem kraljestvu Šambale je Safordit poznan po imenu Činta Mani. Več na: http://www.moldavit.si/safordit.

Kuan Jin (Quan Yin) – kitajska boginja, ki je Mati Božja Vzhoda, enako, kot je pri nas Marija. Boginja milosti, sočutja in zaščite. Vedno se odzove na vse molitve, ki jih naslovimo nanjo. Pokličete jo lahko, ko potrebujete sočutje in odpuščanje in ko potrebujte nežno in ljubečo pot za realizacijo svojih potreb. Pomaga tudi, da ste blagi, prijazni in nežni do sebe in drugih. Še posebej se izkaže pri prejemanju in izkazovanju ljubezni, pri ženstveni milini, lepoti in moči, usmiljenju in varovanju žensk in otrok. Več na: https://duhovnost.eu/quan-yin/ in http://angelski-dotik.si/spoznaj-nas/boginje/1120-boginja-kuan-jin.

10 Mazu (Macu) – kitajska boginja morja. Je pobožanstvena oblika legendarne figure Lin Mo oz. Lin Moniang, fudžianske šamanke, katere življenjsko dobo tradicionalno datirajo od 960 do 987. Po njeni smrti so jo častili kot skrbniško božanstvo pomorščakov, vključno z ribiči in mornarji, njeno čaščenje pa se je razširilo po vsej kitajski obalni regiji in čezmorskih kitajskih skupnosti po vsej jugovzhodni Aziji in v tujini, kjer so nekateri mazuistični templji povezani s slavnimi tajvanskimi templji. Menili so, da tava po morjih in ščiti svoje vernike s čudežnimi posredovanji. Zdaj jo njeni verniki na splošno obravnavajo kot močno in dobronamerno Kraljico nebes. Čaščenje Mazu je priljubljeno na Tajvanu, saj je bilo veliko število zgodnjih priseljencev na Tajvan ljudstva Hoklo; njen tempeljski festival je pomemben dogodek v državi, z največjimi praznovanji okoli njenih templjev v Dajia in Beigang. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Mazu.

11 Amaterasu (znana tudi kot Amaterasu Ōmikami (天照大御神, 天照大神) ali Ōhirume no Muči no Kami (大日孁貴神)) – Boginja sonca v japonski mitologiji. Je eno glavnih božanstev (kami) šintoizma, prikazana je tudi v najzgodnejših japonskih literarnih besedilih, Kodžiki (ok. 712 n. št.) in Nihon Šoki (720 n. št.), kot vladarica (ali eden od vladarjev) nebeškega kraljestva Takamagahara in mitološka prednica japonske cesarske hiše prek svojega vnuka Ninigija. Skupaj s svojimi brati in sestrami, luninim božanstvom Csukujomi in silovitim bogom nevihte Susano, velja za enega izmed »Treh dragocenih otrok« (三貴子, mihashira no uzu no miko / sankiši), treh najpomembnejših potomcev boga stvarnika Izanagija. Glavni kraj čaščenja Amaterasu, veliko svetišče Ise v Iseju v prefekturi Mie, je eno najsvetejših krajev šintoizma ter glavno romarsko središče in turistična točka. Tako kot drugi šintoistični kami, je tudi ona zapisana v številnih šintoističnih svetiščih po vsej Japonski. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Amaterasu ter https://en.wikipedia.org/wiki/Amaterasu.

12 Izida (egipč. Aset, Eset in Iset gr. Isis, ang. Isis) – Egipčanska boginja dneva, življenja, čarovnije, narave, zdravja, modrosti, božanska mati, sestra boginje Neftide, Seta in Hora starejšega, sestra in žena boga Ozirisa, četrti otrok in prva hči boga zemlje Geba in boginje neba Nut. Članica velike egipčanske eneade. Izida je bila v starem Egiptu ena izmed najbolj priljubljenih in čaščenih boginj. Izida je predstavljena tudi kot mati mladega faraona, skupaj z Neftido ga ščitita pred zlom. Izida ima z Ozirisom sina Heru-ja oz. Hora (gr. Horus), boga neba, utelešenje faraona, ki se ga v enem izmed najbolj znanih egipčanskih mitov ne prikazuje kot njenega brata (Horus starejši), ampak kot sina.

13 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

14 Hator (ang. Hathor) – Boginja ljubezni, lepote, neba, plesa, veselja, materinstva, tujih ozemelj, glasbe in plodnosti. Upodobljena je bila kot krava s sončnim diskom, kot ženska z kravjimi rogovi in sončnim diskom ali pa kot ženska s kravjo glavo in sončnim diskom. Hator je včasih mati, žena ali hči boga Ra-ja, včasih je tako kot Izida opisana kot mati boga Horusa in povezana z boginjo Bastet.

15 Primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

16 tahioni – sub-atomski delci, ki vsebujejo celoten spekter spiritualne Svetlobe. To so bili prvi delci, ki jih je ustvaril Vir/Stvarnik v samem začetku tega vesolja, zato so direktna povezava z Virom in oddajajo pravi originalni načrt stvarstva. To vključuje originalen načrt o vsakem izmed nas, od naše duše (ki je del Vira). Tahioni zmeraj obstajajo istočasno na vseh ravninah, fizični, eterični, astralni, itd. Svetloba nosi informacije, resnico in ko posedujemo pravilne informacije, se lahko naše celotno bitje, vsa naša telesa (fizično, astralno, itd.) ponovno uskladijo s to resnico. Torej tahioni lahko začnejo zdravljenje katerekoli bolezni na fizičnem, mentalnem, čustvenem itd. nivoju.

17 Sirij (α  Velikega Psa (α CMa, α Canis Majoris)) – najsvetlejša zvezda na Zemljinem nočnem nebu. Od Osončja je oddaljen 8,6 svetlobnega leta. S prostim očesom ga vidimo kot eno zvezdo, a je pravzaprav dvozvezdje, ki ga sestavljata zvezda glavnega niza Sirij A in njen šibak spremljevalec, bela pritlikavka Sirij B. Slednji je ena najmasivnejših znanih belih pritlikavk z 98 % mase našega Sonca, katere prostornina pa ne presega Zemljine. Njuna medsebojna razdalja niha med 8,2 in 31,5 AU. (Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Sirij).

18 Kozmično centralno Sonce – nebesno telo, ki je povezano z vsemi Galaktičnimi Centralnimi Sonci (z vsemi galaksijami) v vesolju.

Komentarji