Intervju s Cobro z ekipami WLMM, IGAG in uradno japonsko skupino PFC v zvezi z aktivacijo portala Svetlobe

Ekipa bloga Radi imamo množične meditacije (WLMM), Mednarodna skupina Zlate dobe (IGAG) in uradna japonska skupina Pripravimo se na spremembo (PFC Japan Official), so organizirale nov intervju s Cobro, da bi se pogovorili o aktivaciji portala Svetlobe.  

Tu je posnetek intervjuja na našem kanalu na Youtubu (v angleščini): 

 

Posebna zahvala Mednarodni ekipi Zlate dobe in uradni japonski skupini Pripravimo se na spremembo za njihovo krasno podporo tega intervjuja.

Prosimo še naprej širite besedo o aktivaciji portala Svetlobe daleč naokoli. Lahko uporabite ključnik #PortalofLightActivation in širite naš glas po družbenih omrežjih.

 

Sledi prepis intervjuja:

Hoshino: Lep pozdrav vsem skupaj! Danes je 27. marec 2023. Moje ime je Hoshino in spet sem tukaj z mojim krasnima prijateljema Patrickom, ki je predstavnik Mednarodne skupine Zlate dobe in Terry-sanom iz uradne japonske skupine Pripravimo se na Spremembo. Dobrošla oba!

Terry-san: Zdravo!

Patrick: Zdravo!

Hoshino: Zbrali smo se, da naredimo nov intervju s Cobro in sicer da se pogovorimo o aktivaciji portala Svetlobe, ki bo najmočnejša planetarna aktivacija naših življenj do zdaj. Torej dobrodošel Cobra. 

Cobra: Hvala za vaše povabilo.

Hoshino: Ok, brez nadaljnjega odlašanja bom prepustil Terry-sanu, da postavi vprašanja.

 

1. del: aktivacija portala Svetlobe 

Terry-san: Ok, omenili ste, da aktivacija portala Svetlobe nastopi v trenutku zaključka zelo močnega cikla. Ali lahko pojasnite, kaj je ta cikel?

Cobra: Ne, ne morem. To so zaupne informacije, vendar bi rekel da gre za ogromen cikel z dolgotrajnimi posledicami za ta planet, za planetarno osvoboditev in za konec teme v tem vesolju in seveda tudi na tem planetu.

Terry-san: Zanimivo. Najlepša hvala. Ok, naslednje vprašanje: omenili ste, da je to najmočnejša planetarna aktivacija naših življenj doslej. Ali lahko prosim še enkrat pojasnite, zakaj je lahko temu tako? Je to zaradi zelo posebnih aspektov ključnih planetov?

Cobra: Tu je vpletenih veliko dejavnikov; prvi je ta, da so Sile Luči napredovale pri odstranjevanju teme do te mere, da tako močne energije iz Galaktičnega središča končno lahko dosežejo površje planeta, brez da bi povzročile ogromno uničenje, namesto tega bodo samo vzpodbudile planetarno evolucijo. Pospešile bodo našo duhovno rast in pomagale pri odstranjevanju preostale teme. En vidik tega so planetarni aspekti ključnih planetov, zlasti Plutona, ki vstopa v znamenje Vodnarja in ustvarja močne aspekte s Plejadami1 in z galaksijo M87. V to konfiguracijo so vključeni tudi nekateri drugi, rekel bi čezneptunski objekti, vendar planetarni aspekti niso edini vidik, kot sem že rekel, obstaja ogromen, zelo močan kozmični cikel, ki se bo končal tik pred 1. majem 2023 in to bo le še dodatna spodbuda, ko bo to aktivacijo napravilo najmočnejšo doslej.

Terry-san: Odlično. Ok, zakaj bi torej valovi portala Svetlobe dosegli največjo intenzivnost, ko se Pluton začne pomikati retrogradno?

Cobra: Ok, z vidika planeta Zemlje, bo Pluton v trenutku, ko se obrne retrogradno, stacionaren, se na nebu navidezno ne bo premikal, torej bodo aspekti s Plejadami in M87 najmočnejši. To bo kot trenutek brez diha, trenutek mirovanja, trenutek, ko lahko vstopijo najmočnejše energije.

Terry-san: Razumem. Včasih imajo ljudje vtis, da retrogradnost pomeni vračanje nazaj. Torej je to še vedno zelo močno.

Cobra: Trenutek aktivacije bo, ko bo Pluton stacionaren, ko se ne bo pomikal ne direktno ne retrogradno. To je trenutek mirovanja. (Razumem.) To bo najmočnejši trenutek.

Terry-san: Odlično, razumem. Najlepša hvala. V času finalne aktivacije Dobe Vodnarja decembra 2020 so Jupiter in Saturn, Alkijona2 ter galaksija M87 tvorili veliki trigon3. Tokrat se bo veliki trigon tvoril s Plutonom namesto z Jupitrom in Saturnom. Kako bo ta razlika vplivala na planetarno osvobajanje planeta Zemlje?

Cobra: Energija Plutona je veliko bolj podobna laserju, veliko bolj fokusirana in veliko bolj neposredna, na površje privede vse, kar je bilo potlačenega. Prinaša tudi… rekel bi, da je to priložnost za podzemno kraljestvo Luči, Agartsko omrežje in Odporniško gibanje, da imajo večji vpliv na dogajanje na površju tega planeta.

Terry-san: Razumem. Zato bo to tokrat močnejše.

Cobra: Da.

Terry-san: Ok, super. V času aktivacije portala Svetlobe bo energija iz Galaktičnega centra začela teči proti površju tega planeta s polno močjo. Zakaj ta energija doslej ni stekla s polno močjo?

Cobra: Ne bi rekel, da bo tekla s polno močjo, ker bi polna moč galaktične energije povzročila takojšnji premik polov. Toda rekel bi, da bo energija veliko močnejša kot prej. Razlog za to je, da je bilo pred tem na tem planetu toliko teme in če bi ta energija prišla, bi sprožila tako močne reakcije, tako močan odziv temnih sil, da površje planeta ne bi preživelo. Trenutno je bilo odstranjeno toliko teme, da se to lahko varno zgodi, ta energija lahko varno doseže površje planeta in izvede potrebno čiščenje, naredi tisto, kar mora narediti.

Terry-san: A tako, razumem. Super. Kako bi torej ta polna energija vplivala na omrežje kamnov Čintamani4 na površju planeta?

Cobra: Dejansko bo do določene mere aktivirala omrežje kamnov Čintamani.

Terry-san: Ok, naslednje vprašanje: omenili ste, da bo Pluton v Vodnarju predstavljal osredotočeno prizadevanje pozitivnih izvenzemeljskih ras za Prvi stik, Plejadčani pa bodo imeli pri tem zelo aktivno vlogo. Kako drugače bo uspeh te aktivacije vplival na načrt Prvega stika v primerjavi z aktivacijo Božanske intervencije decembra 2021?

Cobra: Ok, načrti Plejadčanov glede Prvega stika in aktivnosti na površju planeta v obdobju maja 2023 so še vedno tajni. Toda rekel bi, da obstaja določeno obnovljeno prizadevanje za ustvarjanje Prvega stika. Več podrobnosti, upam, nisem prepričan, a upam, da bodo podane maja. Bomo videli.

Terry-san: Ok, zanimivo. Najlepša hvala. Ok, naslednje vprašanje: med finalno aktivacijo dobe Vodnarja decembra 2020 je energijski pulz iz galaksije M87 dosegel površje planeta za približno 10 do 15 sekund in takoj odstranil približno 10 % preostale anomalije5. Ker bo energija tokrat še močnejša od takrat, ali bo verjetno intenzivneje odpravila vsadke, anomalijo in črne luknje, kot prejšnjič?

Cobra: Da, to se pričakuje. Ni garantirano, vendar se to pričakuje.

Terry-san: Odlično. Omenili ste, da bo aktivacija portala Svetlobe ustvarila energijsko nadgradnjo za ves planet, če nam uspe doseči kritično število sodelujočih. Ali lahko natančno opišete, kaj se bo morda zgodilo, ko bo planetarna energija popolnoma nadgrajena?

Cobra: No, pričakuje se, da se bo omrežje delavcev Luči na površju planeta ponovno aktiviralo. Pričakuje se veliko več stikov med delavci Luči in bitji Luči. Pričakuje se nov val navdiha, ki je bil v zadnjih desetletjih močno zatrt. Torej bo to, kar se sicer pričakuje a seveda ni garantirano, prvi trenutek ponovnega rojstva nove dobe Vodnarja. To se torej lahko zgodi.

Terry-san: V redu, krasno. Ok. Čas aktivacije portala Svetlobe temelji na času v Parizu, srednjeevropskem poletnem času. Katere posebne stvari se bodo zgodile v tem mestu med to aktivacijo?

Cobra: Ok, pariški vrtinec je ključni vrtinec Boginje za površje planeta in zato je tam glavno sidro. To je torej glavni razlog, zakaj so aktivacije zasidrane na tej določeni lokaciji.

Terry-san: Ok, super. Ženska energija je na površju planeta Zemlje trenutno zelo nizka. Ali bi se stanje spremenilo, če bi se uspešno doseglo kritično število sodelujočih? Kaj konkretno lahko pričakujemo na tem področju?

Cobra: Ponovno, če se bo energetsko omrežje delavcev Luči ponovno aktiviralo, bo prišlo do ponovnega rojstva energije Boginje in ženski princip bo začel teči bolj svobodno. To se lahko zgodi, če se doseže kritično število sodelujočih in glede na to, kako se stvari odvijajo, je to nekaj, kar lahko pričakujemo.

Terry-san: Ok, super. Če želijo delavci Luči organizirati srečanje fizične meditacije v Parizu, ali bi jim lahko priporočili nekaj energijsko močnih točk?

Cobra: O tem sem obširno pisal na svojem blogu in ljudje si lahko preprosto ogledajo članke in jih uporabijo kot vodstvo.

Terry-san: Ok, super. Če bi želeli uporabiti te izjemno močne energije za ponovno aktivacijo starih atlantidskih vrtincev Boginje, katera mesta bi nam priporočili za fizična srečanja za meditacije?

Cobra: Ok, ena stvar, en vidik tega, je vzdolž starega atlantskega ekvatorja, drugi vidik tega pa je kjerkoli blizu vode ali celo znotraj vode, jezera, reke, morja, oceana.

Terry-san: Razumem, zanimivo. Ok, super. Ali obstajajo kakšne druge posebne lokacije po svetu, ki bi jih priporočili za fizično srečanje med aktivacijo portala Svetlobe?

Cobra: Kot sem rekel, blizu vode ali znotraj vode oz. znotraj vodnega telesa ali na vrhu gore. Tudi to je zanimiva lokacija. Obstaja veliko zelo močnih energijskih točk, ki so precej znane, kot sta gori Shasta in Fuji ter tudi nekatere druge lokacije.

Terry-san: Razumem, zanimivo. To pomeni bodisi v oceanu, bodisi v morju ali na vrhu gore?

Cobra: Da.

Terry-san: Ok, super.

Cobra: To je samo priporočilo, ni nujno potrebno, a če lahko greste tja, bi bilo zelo koristno.

Terry-san: Ok, seveda. Torej, če želimo organizirati srečanja za fizične meditacije v naših templjih Boginje in povabiti splošno populacijo, da se pridruži aktivaciji portala Svetlobe, katere tahionizirane6 izdelke lahko uporabimo za povečanje učinka naših srečanj?

Cobra: Katerekoli tahionizirane izdelke, ki prinašajo energijo Boginje. Na spletni strani Tachyonis je cel razdelek, posvečen energiji Boginje.

Terry-san: Ok, super.

Cobra: In seveda, kamne Čintamani.

Terry-san: Ok, krasno. Nazadnje je bil Pluton v Vodnarju med letoma 1777 in 1798. Katere zgodovinsko pomembne dogodke ali dejanja so Sile Luči izpolnile v teh 21 letih?

Cobra: Ok, v kontekstu Plutona v Vodnarju v 18. stoletju ljudje običajno omenjajo francosko revolucijo, vendar to ni glavno, kar se je zgodilo. Glavna stvar, ki se je zgodila, je bila širitev naših obzorij glede našega mesta v vesolju. Odkrili so planet Uran, potem se je zgodil prvi polet z balonom. Bilo je... to je bilo pravzaprav začetek nečesa, kar se je kasneje razvilo v vesoljski program. To časovno obdobje je torej začelo cikel, ki lahko vodi do Prvega stika.

Terry-san: Razumem. Ok, super. Torej, ko bo portal Svetlobe aktiviran, ali bo ostal odprt do leta 2044?

Cobra: Portal Svetlobe je določeno časovno obdobje med marcem in junijem 2023. Potem bo Pluton zopet za kratek čas ponovno vstopil v Kozoroga in v začetku naslednjega leta ponovno vstopil v Vodnarja, tam preživel skoraj celo naslednje leto in znova za zelo kratek čas vstopil v Kozoroga in nato dokončno vstopil v Vodnarja ob koncu leta 2024. Energija portala Svetlobe bo dala le tisto začetno spodbudo za energijo Plutona v Vodnarju, ki bo na koncu vodila do Prvega stika.

Terry-san: A tako. Ok, razumem. Torej, ko gre za Boginjo, povezano s Plutonom, bi večina ljudi pomislila na Perzefono7, kraljico podzemlja. Ali lahko na kratko razložite njeno ozadje in njeno vlogo pri tej aktivaciji?

Cobra: Ok, v mitologiji to pomeni, če to prevedem v naš jezik, da je Perzefono s površja planeta Pluton pravzaprav rešil, nato pa se z njim združila v zvezo sorodnih duš8 ali celo duš dvojčic9. Torej ta vidik predstavlja Odporniško gibanje, ki bo začelo izvajati določene dejavnosti, ki bodo vodile do srečanja sorodnih duš in duš dvojčic na površju planeta in pod površjem planeta, ko bo pravi čas.

Terry-san: Ok, to je zelo zanimivo. V redu, naslednje vprašanje: Had10 je Bog predstavnik planeta Plutona, ali je on član pozitivne zvezdne rase? Kakšen je pravzaprav njegov odnos s Perzefono?

Cobra: Da, seveda, on je član pozitivne zvezdne rase in Perzefona je njegova sorodna duša ali njegova duša dvojčica. Za natančen odgovor bi se moral v to malce bolj poglobiti, a za zdaj bi rekel, da imata zelo močno in ljubečo povezavo.

Terry-san: Ok, super. Pluton ima več pozitivnih predstavitev v astrologiji, kot so transformacija, oživitev, ogromno bogastvo, bogastvo skrito globoko znotraj nas in tudi modrost vodenja. Kako lahko izkoristimo najbolj izjemno priložnost v našem življenju, da obogatimo in razširimo svoj pozitiven vpliv v vsakdanjem življenju? 

Cobra: Ok, glavni energetski načrt Plutona v Vodnarju je širitev izven meja karantene Zemlje. Obstaja ogromna hramba duhovnega znanja in tudi fizičnega izobilja, ki je povezana z območji onkraj površja planeta in Pluton v Vodnarju ponovno povezuje površje planeta s temi rezervoarji modrosti in obilja ter duhovnega navdiha.

Terry-san: Torej z uspehom te aktivacije bi to lahko morda lažje bilo na voljo populaciji na površju planeta?

Cobra: Da, to se pričakuje.

Terry-san: Ok, super. V objavi Aktivacija portala Svetlobe ste ste delili plakat "Preboj Svetlobe". Če nam v tej meditaciji uspe doseči kritično število sodelujočih, kakšnim pomembnim prebojem bomo priča na površju planeta?

Cobra: Ok, ena stvar, ki se jo pričakuje, je dotekanje veliko večje količine Svetlobe na površje planeta. Kako natančno se bo to odvilo, še ni znano. Eden od razlogov je, da sile Luči še ne delijo nobenih podatkov o dejavnostih na površju planeta. Ničesar nočejo reči. Morda imajo razlog za to, vendar ni podatkov o tem, kaj se bo na površju zgodilo po maju letošnjega leta.

Terry-san: Razumem. Torej lahko rečem, da bodo morda lahko delili te informacije, če bomo uspešni pri tej aktivaciji?

Cobra: Verjetno bodo nove informacije populaciji na površju planeta razkrite po, rekel bi, sredini maja, vendar nisem popolnoma prepričan.

Terry-san: Ok, super. Najlepša hvala. To je konec mojih vprašanj, naslednja vprašanja bo postavil Hoshino-san.

Hoshino: Ok Cobra, začel bom s svojimi vprašanji. Kateri tahioniziran izdelek lahko torej uporabimo med aktivacijo portala Svetlobe, da povečamo intenzivnost tega energijskega preboja?

Cobra: Seveda so prva stvar kamni Čintamani, to je številka ena. To je vsekakor najmočnejše orodje, ki ga lahko uporabite za ozemljitev in usmerjanje te energije.

Hoshino: Ok. Naslednje vprašanje: galaksija M87 je poslala dva vala energije kozmične ljubezni posebej v letih 2013 in 2020. Če predpostavimo, da je bila intenzivnost vala iz leta 2013 enaka 1, ali lahko ocenite raven moči vala iz leta 2020 in tistega, ki prihaja letošnjega maja?

Cobra: Ok, rekel bi, da je bila intenzivnost tistega iz leta 2020 pet, toda intenzivnost prihajajočega je lahko 10 ali 20, mogoče celo več. Tako da bo zelo intenzivno.

Hoshino: Vau, ja, res bo lahko zelo intenzivno. Ok, naslednje vprašanje: ali se ta aktivacija nanaša na osvoboditev kavzalne ravni?

Cobra: Povezana je z osvobajanjem kavzalne ravni in tudi vseh drugih ravni, tako fizične kot nefizičnih.

Hoshino: Ok, super. Hvala. Prav tako ste v svežih novicah o situaciji februarja 2023 omenili, da sile Luči odpravljajo šok, ki so mu bila izpostavljena kavzalna telesa človeštva s površja planeta od leta 1996 naprej. Ker je energijo portala Svetlobe mogoče čutiti od 23. marca naprej, kako lahko uporabimo to energijo za zavestno zdravljenje naših kavzalnih teles?

Cobra: Najučinkovitejši način za to bi bila meditacija, v kateri se povežete s svojim kavzalnim telesom in meditirate s svojim kavzalnim telesom. To lahko storite tako, da preprosto vizualizirate žarke svetlobe, na primer zlate svetlobe, mavrične svetlobe, ki izžareva iz vaše srčne čakre v vse smeri okoli vašega energetskega polja. Lahko uporabite to meditacijo, ampak verjetno bo za to razvit določen poseben meditacijski protokol, če imamo čas za to, bi bilo to dobro. Torej to lahko izvajate na ta način in pomagate pri zdravljenju dvojega kavzalnega telesa ter pospešite tudi evolucijo svoje duše.

Hoshino: Ok super, hvala za informacije. V redu, naslednje vprašanje: Pluton v Vodnarju predstavlja osredotočena prizadevanja pozitivnih nezemeljskih ras za Prvi stik. Kaj lahko naredi prebivalstvo na površju planeta za pospeševanje tega procesa?

Cobra: Lahko se povežejo s pozitivnimi rasami v svojih meditacijah, v lastnem življenju. Lahko jih pokličejo, lahko se z njimi pogovarjajo v svojih mislih, v svojih srcih. Z njimi lahko delijo svoje izkušnje, telepatsko ali čustveno. O pozitivnih rasah je bilo toliko dezinformacij, bilo je toliko negativne propagande proti Plejadčanom, proti Aštar komandi;. to je treba odmisliti. Ljudje se morajo znova povezati s temi bitji in imeli bodo lastno pozitivno izkušnjo. To bo ponovno vzpostavilo povezavo, ki je bila zadnji dve desetletji pretrgana. Pluton v Vodnarju bo to povezavo ponovno vzpostavil.

Hoshino: Ok, super. Hvala za to. Naslednje vprašanje: ali bo energija iz galaktičnega središča začela teči proti površju tega planeta s polno močjo, ne glede na to, ali dosežemo kritično število sodelujočih ali ne?

Cobra: Ok, še enkrat bom rekel, da še ne bo dosegla polne jakosti, vendar bo močno ojačana, torej bo veliko močnejša in bo tekla ne glede na to, ali bomo dosegli kritično število sodelujočih ali ne. Če dosežemo kritično število, bo celoten proces veliko bolj harmoničen in učinkovitejši, a tudi če ne dosežemo kritičnega števila, ni več veliko časa, zato je treba energijo povečati, treba jo je pospešiti. Proces se mora nadaljevati ne glede na to, kaj počnemo.

Hoshino: Ok razumem, ok. In če je ta aktivacija uspešna, kakšna bi bila verjetna situacija ali scenarij za temne sile?

Cobra: Te informacije so zaupne.

Hoshino: Ja, absolutno. Razumem. Ok, kaj lahko naredimo, da se fizično in energetsko pripravimo na velik uspeh te aktivacije?

Cobra: Lahko se že začnete povezovati z energijo tega portala Svetlobe, namreč začelo se je že 23. marca, ko je Pluton vstopil v Vodnarja in tako boste doživeli svojo osebno izkušnjo s tem, ki jo lahko delite z ostalimi ter seveda lahko tudi delite te informacije o tej meditaciji, ki jo imamo in jih širite med čim več bitji, kot je le možno, seveda le s tistimi, ki so odprti za kaj takega.

Hoshino: Ja, mislim, da je to nekako povezano s sledečim vprašanjem in sicer ali imate kakšne predloge o tem, kako lahko promoviramo to aktivacijo portala Svetlobe med splošno populacijo in jo spodbudimo, da se pridruži?

Cobra: Najučinkovitejši način je širjenje promocijskih videov prek družbenih medijev, prek naših omrežij. Če morda lahko navdihnete katerega izmed vidnejših delavcev ali bojevnikov Luči na sceni, ki bi bili morda odprti za to, bi tudi oni lahko pomagali pri tem procesu, to bi bilo prav tako koristno. Torej bomo videli, trudili se bomo po naših najboljših močeh.

Hoshino: Ja, bomo videli, dajemo vse od sebe. Ena stvar, ki jo poskušamo narediti, je širitev ključnika na družbenih medijih, kot je #PortalofLightActivation (#AktivacijaPortala Svetlobe, o,p,), da lahko oznanimo svoj glas v družbenih medijih ter na Twitterju in Instagramu, da se naši aktivaciji lahko pridruži še več ljudi. Videli bomo, kako lahko iz tega izvlečemo najboljše. Ok, naslednje vprašanje: omenili ste, da če kritično število sodelujočih ni doseženo, se bo prihajajoča energija manifestirala na veliko bolj kaotičen in neharmoničen način. Mogoče se to zdaj že ponavlja, toda ali lahko prosim podrobneje obrazložite te situacije? Kakšen konkreten kaos ali dogodek lahko pričakujemo, če se kritičnega števila ne bo doseglo?

Cobra: Še več istega kaosa, ki ga doživljamo zdaj. Kaos doživljamo v geopolitičnih razmerah, na finančnih trgih, v družbi kot celoti, med ljudmi na splošno. Ta kaos se bo nadaljeval in se lahko celo okrepi, ker bodo prvotne energije močnejše.

Hoshino: Prav. Bi bilo možno, da bi se konflikt med Rusijo in Ukrajino še bolj zaostril, če ne bomo dosegli kritičnega števila?

Cobra: No, to so le špekulacije, zato se ne bom spuščal v podrobnosti. Rekel bom le, da če ne bomo dosegli kritičnega števila, bo morda bil še večji kaos. Če dosežemo kritično število, bo vse teklo veliko bolj harmonično ter tudi hitreje in učinkoviteje.

Hoshino: Ok, hvala za razlago, razumem. Ok, potem nas zanima, kateri datum je najprimernejši čas za izvedbo predhodne ali ojačevalne meditacije, če jo bomo sploh imeli?

Cobra: Da, potekala bo predhodna ojačevalna meditacija. Najučinkovitejši čas za to bi bil trenutek mrka, ki se zgodi 20. aprila.

Hoshino: Ok ja, lahko jo organiziramo.

Cobra: To se lahko organizira, to je čas za ojačevalno meditacijo, približno 10 dni pred glavno aktivacijo. To bo popoln trenutek.

Hoshino: Vsekakor, to je smiselno. Torej jo bomo organizirali takrat. Ok, to nekako zaključuje naša vprašanja glede aktivacije portala Svetlobe.

 

2. del: sveže novice o situaciji

Hoshino: Prehajamo na malce več o svežih novicah o situaciji. Prvo vprašanje: pred kratkim ste objavili članek o meditaciji za stabilizacijo finančnega sistema. V tej objavi je slika mojstra Sv. Germaina, ki pa se razlikuje od njegovega portreta iz 18. stoletja. Ali obstaja kakšen pomemben namen, da ga predstavljate na ta način v tej posamezni situaciji?

Cobra: To je bila samo podoba Sv. Germaina za to posamezno meditacijo. Močnejši je seveda izvorni plakat, ki izhaja iz portreta iz 18. stoletja. To je bilo narejeno samo za to posebno meditacijo, da bi navdihnili ljudi v tej posebni situaciji.

Hoshino: Ok, razumem. Naslednje vprašanje: ali lahko podate sveže novice o čiščenju kavzalne ravni in odstranjevanju Gospodarjev karme?

Cobra: Da, vsi Gospodarji karme, ali, rekel bi, Gospodarji travme, so bili odstranjeni iz kavzalne ravni. Bili so ali odpeljani v Centralno Sonce, ali pa so nekateri od njih prebegnili na nižjo mentalno raven, na astralno raven, večina pa jih je prebegnila na eterično raven, koder imajo zdaj glavno oporišče.

Hoshino: Prav, ok. Bi Vas motilo, če vprašam, ali so še vedno tako močni kot prej, če se premaknejo na drugo raven?

Cobra: Vsak dan izgubljajo moč. Sile Luči jih čistijo raven za ravnjo, odstranjujejo anomalijo, odstranjujejo vse te negativne tehnologije in Gospodarji karme dnevno izgubljajo moč. Na eterični ravni so trenutno še precej močni, na drugih nefizičnih ravneh pa so že izgubili večino svoje moči.

Hoshino: Ok, dobro. To je pravzaprav zelo dobra novica. Ok, če nadaljujemo, ali se bo prebivalstvo s površja planeta lahko srečalo s svojimi sorodnimi dušami, če bodo Gospodarji karme odstranjeni, kot ste že rekli?

Cobra: No, obstaja še fizični vidik tega, ki se ga še nismo dotaknili. Torej najprej je treba obravnavati fizični vidik tega.

Hoshino: Razumem, ok. Naslednje vprašanje: v prejšnjih svežih novicah o situaciji ste omenili, da Sile Luči brišejo negativne dušne pogodbe iz kavzalnih teles človeštva. Če namenoma poudarimo, da preklicujemo in razveljavljamo vse negativne pogodbe z Gospodari karme, ko uporabljamo protokol za odstranitev dušnih pogodb, ali bo ta namen napravil ta protokol bolj koristen za nas in tudi za proces planetarnega osvobajanja?

Cobra: Da, seveda in tukaj bi bil predlog, da bi ta protokol izvedli med ojačevalno meditacijo v trenutku (sončevega) mrka 20. aprila. Tako da bi lahko tistega dne imeli en del meditacije, v katerem bi samo preklicali in izničili vse tiste negativne dušne pogodbe, kar bo precej pomagalo pri procesu.

Hoshino: Prav. Torej bi bilo bolj tako, da najprej izvajamo ojačevalno meditacijo, potem pa morda skupaj izvedemo invokacijo.

Cobra: To bo del ojačevalne meditacije, najprej za odstranitev dušnih pogodb, ki nam dejansko stojijo na poti in ko bodo te pogodbe odstranjene, bo priteklo več energije. Lažje bo izvajati meditacijo, prav tako pa bo pomagalo zbrati več ljudi za glavno aktivacijo 1. maja.

Hoshino: A tako, ok razumem. Hvala. Ok, moje zadnje vprašanje: sedaj, ko Pluton prvič po več kot 200 letih vstopa v Vodnarja, kako bo to vplivalo na proces planetarnega osvobajanja?

Cobra: Tranzit Plutona skozi Vodnarja, ki bo trajal več kot 20 let, je tranzit, ki bo prekinil karanteno. Torej to bo konec karantene Zemlja, planet se bo ponovno povezal z galaktično družino. To je vidik, ki bo omogočil to.

Hoshino: Ja, to je zelo dobra novica. Ok, hvala, Cobra, hvala za vaše odgovore. Zdaj bom besedo predal Patricku.

Patrick: Ok, hvala Hoshino. Tu je zdaj moj del, prvo vprašanje: tajvanska vlada je izjavila, da lahko ljudje od 22. februarja naprej na večini območij prenehajo nositi maske. Japonska vlada bo od 8. maja dalje degradirala COVID-19 na raven sezonske gripe. Ali Sile Luči menijo, da se bo ta 3-letna pandemija letos popolnoma končala?

Cobra: Pričakuje se, da bo Covid kot bolezen še vedno obstajal, vendar bo vse manj drastičen in vse manj bo tudi drame, ki bi jo temne sile uporabljale za ustvarjanje lažne pandemije ali vsiljevanje kakršnekoli vrste omejitev. To bo samo sezonska bolezen, podobna navadni gripi in nič več, nič manj.

Patrick: Oh, zelo dobro. Ok, naslednje vprašanje: v svežih novicah iz februarja 2022 ste predstavili dva scenarija kot utemeljena ugibanja in špekulacije. Prvi scenarij za Dogodek je čez 15 mesecev, to je maj 2023, 15-mesečni časovni okvir od februarja 2022, zatem pa sledi hitra preobrazba človeške družbe na površju planeta do galaktičnega utripa leta 2025. Ali to pomeni, da če se Dogodek ne zgodi maja 2023, da bo naslednja priložnost za Dogodek šele po letu 2025?

Cobra: Ne ne ne, maj 2023 je demarkacijska črta. Upanje je bilo narediti Dogodek, spodbuditi Dogodek pred to demarkacijsko črto maja, to se ne bo zgodilo. Torej moja utemeljena domneva bi zdaj bila: Dogodek med majem 2023 in vse do odprtja velikega portala avgusta 2025. To bi bilo torej samo... to je samo utemeljena domneva, lahko je popolnoma napačna, lahko je točna, bomo videli. To je samo ocena, vendar je zelo malo verjetno, da se lahko kaj takega zgodi pred aktivacijo portala Svetlobe, ki je nujen korak k energetskim pogojem, ki so potrebni, da se Dogodek zgodi.

Patrick: Ok, naslednje vprašanje: ali bi lahko prišlo do Dogodka, ko očistijo kavzalno raven in fizične podzemne jame? Ali je za izvedbo Dogodka potrebna aktivacija Zmajevih vrtincev?

Cobra: To ni pogoj.

Patrick: Oh, ok. Torej naslednje vprašanje: ali bi lahko posredovali sporočilo plejadskih poveljnikov, kot je Semjase, ali Mojstrov Modrosti11, kot je Aštar Šeran, delavcem in bojevnikom Luči pri opravljanju njihovih nalog v tem trenutku?

Cobra: Trenutno nimam posebnega sporočila, vem pa, da spremljajo situacijo, da pomagajo po svojih najboljših močeh in odstranjujejo temo. Po portalu Svetlobe lahko tudi od njih prispejo nove informacije.

Patrick: Oh, zelo dobro. Ok, naslednje vprašanje: v prejšnjem intervjuju ste omenili, da sile Luči razvijajo nov protokol za individualno uporabo tehnologije Mjolnir12. Ali so v zvezi s tem kakšne sveže novice?

Cobra: Ne še, a morda bodo v naslednjih nekaj mesecih.

Patrick: Oh, zelo dobro. Naslednje vprašanje: v zadnjem času je bilo javnosti sproščenih veliko klepetalnih robotov in aplikacij, ki jih poganja umetna inteligenca. Je to del načrta kriminalne kabale13 za veliko ponastavitev?

Cobra: Da, ti klepetalni roboti umetne inteligence niti niso tako nedolžni. Od vas zbirajo podatke, zato vam močno odsvetujem uporabo česarkoli od njih.

 

3. del: pojasnila

Patrick: Oh, ok. Zdaj prehajamo v naslednji del našega intervjuja, za pojasnila. Torej, prvo vprašanje je: vemo, da se vesolje lahko širi in krči. Kako lahko razložite njun pomen in načela glede na duhovno znanost?

Cobra: Ok, ali lahko drugače vprašate to vprašanje?

Patrick: Torej vemo, da se vesolje lahko širi in krči. Kako lahko torej z duhovno znanostjo razložimo pomen širjenja in krčenja ter kako to deluje?

Cobra: To je dihanje vesolja. Kot vsako živo bitje je tudi to vesolje živo bitje, ki vdihuje in izdihuje. To je preprost odgovor na to.

Patrick: Ok. Torej zdaj, ko se vesolje še naprej širi in krči, ne bi smelo biti fiksnih osrednjih točk, ker vesolje nima osrednje točke. Kako lahko sile Luči natančno določijo lokacijo Kozmičnega centralnega Sonca14?

Cobra: Ok, vesolje je pravzaprav oblikovano kot torus in torus, kot veste, nima osrednje točke, ima pa osrednjo vstopno točko. To je točka, kjer se nahaja Kozmično centralno sonce in to je najmočnejša vstopna točka iz višjih ravni proti fizični ravni v tem vesolju.

Patrick: Oh, ok. Naslednje vprašanje, v "Unveiled Mysteries volume 5" (5. del razkritih misterijev, o.p.), je avtor omenil indijskega boga sonca Surjo15. Knjiga ga je opisala kot Veliko kozmično bitje. Ali lahko pojasnite njegov odnos s Kozmičnim centralnim Soncem?

Cobra: Surja je pravzaprav ime entitete, ki uteleša naše fizično sonce. To je kozmično bitje, ki ima naše fizično Sonce v sončnem sistemu kot fizično telo in seveda kot vse zvezde je tudi naše Sonce v tem sončnem sistemu povezano z Galaktičnim centralnim Soncem in vsa Galaktična centralna Sonca so povezana s Kozmičnim centralnim Soncem.

Patrick: Ok, torej naslednje vprašanje: če obravnavamo globalne silnice16 kot sistem meridianov Zemlje, ali lahko Zemljin geomagnetni pol obravnavamo kot njen kundalini?

Cobra: Ne ravno, os med južnim in severnim polom je os Zemljinega Kundalinija.

Patrick: Ok, naslednje vprašanje: Tajvan ima eno najgostejših omrežij svetlobe iz Čintamani kamnov na svetu. Opazili smo, da se je kakovost zraka v Tajvanu izjemno izboljšala, poleg tega Tajvana v treh letih ni prizadel noben tajfun. Vendar smo tudi ugotovili, da je Tajvan postal bolj občutljiv na sušo, ker nimamo dovolj dežja zaradi tajfunov. Kako lahko uporabimo lokalno omrežje svetlobe iz Čintamani kamnov za uravnavanje podnebja Tajvana in ohranjanje bolj uravnotežene količine padavin?

Cobra: Ja, pravzaprav se morajo ljudje na Tajvanu odločiti, kaj hočejo. Če nočejo tajfunov, je zelo težko dobiti nekaj dežja, ker je to subtropsko podnebje, torej bi verjetno morali dovoliti več situacij s tajfunom, da bi dobili več padavin; ne najbolj uničujočih, vendar bi morali tolerirati nekaj take aktivnosti na otoku. (Ok.) To je torej v bistvu skupinska odločitev. To je odločitev ljudi, ki tam živijo.

Patrick: Ok, naslednje vprašanje: omenili ste, da je Villa Dei Viscovi pravzaprav komora za povzdignjenje17. Ali ste mislili reči, da je celotna arhitektura komora za povzdignjenje?

Cobra: Da, celotna vila je bila zgrajena v renesansi namenoma kot komora za povzdignjenje; sveta geometrija, mere, postavitev posameznih prostorov, postavitev vile na vrtincu. Narejeno je bilo namenoma kot komora za povzdignjenje.

Patrick: Oh, zelo dobro. Kako lahko torej delavci Luči uporabijo to vilo za pospešitev lastnega procesa povzdignjenja?

Cobra: Samo pojdite tja in meditirajte ter opazujte, kaj se zgodi.

Patrick: Oh, zelo dobro. Torej naslednje vprašanje: zakaj si moramo med meditacijo 'Vrtinec Boginje' predstavljati mavrične zvezde? Kakšno energijo prinašajo?

Cobra: To so trenutno zaupne informacije, vendar lahko samo rečem, da je to trenutno najmočnejša duhovna tehnologija na površju planeta.

 

4. del: prihodnji načrti  

Patrick: Oh, v redu. Torej za naslednji del imam samo eno vprašanje o prihodnjem načrtu. Ali bo v drugi polovici letošnjega leta še kakšna aktivacija?

Cobra: Mogoče da, mogoče ne in če da, bo to oznanjeno ob pravem času.

 

Zaključek

Patrick: Ok, zelo dobro. Zdaj smo pri koncu našega intervjuja. Ali lahko prosim delite sporočilo z vsemi delavci bojevniki Luči, ki se zelo trudijo za promocijo aktivacije portala Svetlobe?

Cobra: Da. Sile Luči in vsa bitja Luči po vsem vesolju to zelo cenijo. To je velika pomoč v planetarnem in kozmičnem procesu. So tudi tisti, ki tega ne promovirajo in bilo bi dobro, če so tako vodeni, da si morda vzamejo 20 minut svojega časa samo za meditacijo. To ne more boleti, lahko le izboljša stvari.

Patrick: Oh, zelo dobro. Ok, mislim, da smo naredili zelo dober intervju. Najlepša hvala.

Hoshino: Ja, hvala Cobra. Hvala za Vaš čas.

Terry-san: Najlepša hvala.

Cobra: Ni za kaj.

 

-----------------------------------------------------------------------

O tem blogu:


Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Nujna meditacija za mir med Rusijo, Ukrajino in Natom na vsake 4 ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2022/01/nujna-meditacija-za-mir-med-rusijo-in.html

Nujna meditacija za Iran na vsake 4 ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2022/11/nujna-meditacija-za-mir-v-iranu-na.html   

Nujna meditacija za zaustavitev izbruha opičjih koz na vsake 4 ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2022/05/nujna-meditacija-za-zaustavitev-izbruha.html

Dnevna meditacija za zdravljenje ljubljanskega vrtinca ob 19:45 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2022/01/dnevna-meditacija-za-zdravljenje.html

Dnevna meditacija za zdravljenje los angeleškega vrtinca ob 20:45 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2022/02/dnevna-meditacija-za-zdravljenje-los.html

Nujna meditacija za osvoboditev vseh talcev iz podzemnih baz:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2021/05/nujna-meditacija-za-osvoboditev-vseh.html

Meditacija za Tajvan na vsake 4 ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2021/09/meditacija-za-tajvan-na-vsake-4-ure.html

Meditacija za Afganistan na vsake 4 ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2021/08/meditacija-za-afganistan-na-vsake-4-ure.html

Meditacija Rože Življenja ob 13:00 uri in na vsake štiri ure ter tudi kolikor pogosto je le možno:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2019/09/meditacija-roze-zivljenja-na-vsake-4-ure.html

Meditacija za preprečevanje zdravstvene tiranije, vsak dan ob 22:30 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/09/meditacija-za-nevtralizacijo.html

Meditacija za konec koronavirusa ob 16:00 uri ter na vsake 4 ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/04/meditacija-za-konec-koronavirusa-ob.html

Meditacija za zaustavitev globalnega izbruha koronavirusa na vsake štiri ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/01/nujno-meditacija-za-zaustavitev.html

Meditacija za nujne primere ob 15:00 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditacija-preboja-ob-1500-uri-in.html

Meditacija 'Vrtinec Boginje' ob 15:30 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2021/01/meditacija-vrtinec-boginje-vsak-dan-ob.html

Meditacija Budičnih stolpov ob 16:30 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/10/dnevna-meditacija-budicnih-stolpov-ob.html

Meditacija s Kozmično Centralno Raso 16:45 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2019/02/meditacija-s-kozmicno-centralno-raso.html

Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/p/aktualne-meditacije.html

 

Donacije skladu Radi Imamo Množične Meditacije

V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi izredno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:

paypal.me/WeLoveMassMedis 

Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.


Skupina zdravljenja Radi Imamo Množične Meditacije 

Vabljeni ste se pridružiti naši skupini zdravljenja, v kateri lahko zdravilce z vsega sveta prosite za zdravljenje. Iščemo tudi kvalificirane zdravilce, da se pridružijo tej skupini v pomoč ljudem, ki potrebujejo zdravljenje.

https://www.facebook.com/groups/672169430262119


Opombe prevajalke:

1 Plejade ali Gostosevci (Messier 45, M45) – odprta zvezdna kopica v ozvezdju Bika. Je ena od nam najbližjih razsutih kopic, saj je oddaljena le 380 sv. l., pa tudi ena najdlje znanih. S starostjo približno 20 milijonov let je tudi zelo mlada (za zvezdno kopico). V kopici je zbranih 7 najsvetlejših zvezd: Alkijona, Atlas, Elektra, Maja, Meropa, Tajgeta in Plejona. Svetlejši zvezdi sta tudi Kelena in Steropa. Vseh zvezd v Gostosevcih je približno 500. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Gostosevci.

2 Alkijona (η Bika (η Tau, Eta Tauri)) – večzvezdni sistem v ozvezdju Bika. Od Sonca je oddaljena približno 440 svetlobnh let ter je najsvetlejša zvezda v zvezdni kopici Plejade (Gostosevci). Ime izvira iz grške mitologije in sicer je ena izmed sedmih hčera Atlasa in Plejone, znanih kot Plejade. Osrednja zvezda, Alkijona A, sestoji iz treh komponent: najsvetlejša zvezda je belo-modra velikanka tipa B ter je podobna mnogih drugim zvezdam tipa B v kopici Plejad. Njena navidezna amgnituda je +2.87 (absolutna magnituda= -2.39), njen radij pa je skoraj 10-krat večji od Sonca. Njena temperatura znaša približno 13.000 K, s čimer je 2.400-krat svetlejša od Sonca. Kot mnoge zvezde tipa B, se Alkijona vrti okoli svoje osi s 149 km na sekundo, zaradi česar v njeni orbiti okoli ekvatorja izhaja plinasti disk. Najbližja spremljevalka ima zelo nizko maso, obkroži pa jo v le malo več kot 4-ih dneh. Druga zvezda ima približno polovično maso Alkijone A, od nje pa se nahaja na približno enaki razdalji kot Jupiter od Sonca, ter jo obkroži v približno 830 dneh. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Alcyone_(star).

3 trigon - v astrologiji ta aspekt povezuje dve nebesni telesi, ki se nahajata v razdalji 120° drug od drugega ali 1/3 kroga. Trigon je aspekt, ki deluje najbolj pozitivno, izhaja iz števila 3. Tri predstavlja združitev dveh nasprotij oz. vzpostavitev harmonije med dvema nasprotujočima si principoma. Planeti, ki so povezani v tem trikotniku, pri posamezniku ne delajo težav in stvari se z lahkoto uredijo. Potencialna možnost dvojnosti je tako realizirana z neko akcijo, z aktualizacijo dveh principov s pomočjo tretjega. Tako je spet vzpostavljena harmonija, celota. Tri tako predstavlja kreativnost, je število pozitivnosti, akcije. Trigon je  aspekt harmonije, spontane aktivnosti, življenja kot takega. Konkretno se principa dveh planetov v trigonu realizirata spontano, brez težav. Trigon je bil od nekdaj “srečen” aspekt, saj nudi možnosti za srečo, vodi k lenobi, nedejavnosti, zadovoljstvu z že obstoječim, samozadostnosti in samozadovoljstvu. Trigoni nakazujejo harmonijo, lahkotnost srečo in duhovni napredek. (Več na: https://astrologinja.si/aspekti-v-astrologiji/.)

4 Čintamani kamen ali Safordit – Tektit  čudovite vijoličasto rjave barve. Prihaja s planeta, ki kroži okoli zvezde Sirij. Safordite najdemo samo na eni lokaciji blizu mesta Saford v Arizoni. Izmed vseh Tektitov je to kamen z najvišjo vibracijsko frekvenco. Safordit pomaga pri raztapljanju vsadkov, vcepljenih miselnih vzorcev iz časa Atlantide. Raztaplja vse miselne vzorce in čustvene blokade ter nas povezuje z zavestjo kozmične ljubezni in božanske milosti. V podzemnem kraljestvu Šambale je Safordit poznan po imenu Činta Mani. Več na: http://www.moldavit.si/safordit.

5 Primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

6 tahioni – sub-atomski delci, ki vsebujejo celoten spekter spiritualne Svetlobe. To so bili prvi delci, ki jih je ustvaril Vir/Stvarnik v samem začetku tega vesolja, zato so direktna povezava z Virom in oddajajo pravi originalni načrt stvarstva. To vključuje originalen načrt o vsakem izmed nas, od naše duše (ki je del Vira). Tahioni zmeraj obstajajo istočasno na vseh ravninah, fizični, eterični, astralni, itd. Svetloba nosi informacije, resnico in ko posedujemo pravilne informacije, se lahko naše celotno bitje, vsa naša telesa (fizično, astralno, itd.) ponovno uskladijo s to resnico. Torej tahioni lahko začnejo zdravljenje katerekoli bolezni na fizičnem, mentalnem, čustvenem itd. nivoju.

7 Perzefona (tudi Kori) – grška boginja pomladi, zemlje in vegetacije ter kraljica podzemlja. Hči Zevsa in Demetre, žena boga podzemlja, Hada. Mit o njeni ugrabitvi, bivanju v podzemlju in začasni vrnitvi na površje predstavlja njeno funkcijo utelešenja pomladi in poosebljanja rastlinstva, predvsem žitaric, ki ob setvi izginejo v zemljo, poženejo iz zemlje v spomladi in se pobirajo, ko popolnoma zrastejo. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Perzefona in https://en.wikipedia.org/wiki/Persephone.   

8 sorodna duša – vsaka  oseba ima več sorodnih duš. Sorodne duše imajo 90% ujemanje, in so del dušne družine, ki je skupaj izšla iz Izvora. Sorodne duše ne smemo enačiti s plamen dvojčkom/ico oz. dušo dvojčico.

9 duša dvojčica (angl. twin soul) oz. plamen dvojček/ica (angl. twin flame) – oseba (duša), s katero ste skupaj izšli iz Izvora in imata 100% ujemanje. Vsaka oseba ima enega plamen dvojčka/ico.

10 Had (gr. Háidēs) – grški kralj podzemlja, najstarejši sin Kronosa in Ree. Had ter njegova brata Zevs in Pozejdon so premagali očetovo generacijo bogov, Titane, in zahtevali oblast nad vesoljem. Had je prejel podzemlje, Zevs nebo, Pozejdon pa morje. V enem izmed grških mitov naj bi ugrabil svojo ženo Perzefono, a ji po posredovanju Zevsa dovolil prebivati dve tretjini leta na površju z njeno materjo Demetro. Ko se je Perzefona vrnila k Hadu, se je jesen prelevila v zimo. V umetniških upodobitvah je Had tipično upodobljen z dvozobom in s čelado nevidnosti, ob strani pa mu stoji Kerber, triglavi pes čuvaj podzemlja. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Had_(gr%C5%A1ki_bog) in https://en.wikipedia.org/wiki/Hades.

11 Mojstri Modrosti (ang. Ascended Masters) – Povzdignjeni  Mojstri  Modrosti so duše, ki so pridobile mojstrstvo skozi mnoga zemeljska življenja, da bi vodile človeštvo in iz višjih nivojev predstavile (oznanjale) načrt povzdignjenja. Na internetu boste v slovenščini poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension (Ascended Masters).

12 Mjolnir – kladivo skandinavskega boga Thora, s katerim je lahko ustvarjal tornade, nevihte, strele, sicer pa je to tehnologija 5D Cliffordovega torusa, ki se ga projicira v 4D in 3D.  Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Thor in https://en.wikipedia.org/wiki/Thor.

13 kriminalna kabala – v angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

14 Kozmično centralno Sonce – nebesno telo, ki je povezano z vsemi Galaktičnimi Centralnimi Sonci (z vsemi galaksijami) v vesolju.

15 Surja (tudi Aditya, Arka, Bhanu, Savitr, Pushan, Ravi, Martanda, Mitra, Bhaskara, Prabhakara, Kathiravan, in Vivasvan) – glavni hindujski sončni bog, sin Djauša oz. Indra. Ima zlate lase in roke. Njegovo kočijo vleče sedem konj, ki predstavljajo sedem barv mavrice in sedem dni v tednu. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Surja in https://en.wikipedia.org/wiki/Surya.

16 energetske linije, silnice (ang. ley lines) ali Zmajeve črte – energetsko ''ožilje'' (omrežje) planeta Zemlje. Omrežju zmajevih črt pravimo geometrijsko pravilni matrici energijsko-informacijskih silnic, ki pravzaprav omogočajo življenje na Zemlji. To so podzemeljski energetski kanali, po kate­rih tečejo energije v različnih globinah zemeljske skorje in so različnih dimenzij. Pogosto ta energija prodre na površino zemlje; mesta, na katerih se to zgodi, se imenujejo akupunkturne točke zemlje, če pa je izhod energij na presečiščih večjih ener­getskih kanalov, govorimo o mestih moči. (Delno povzeto po besedilu Energetske točke, Metod Čufar, Jesenice, junij 2010)

17 povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

Komentarji