Prebujanje Zmaja

Decembra 2023 je Cobra delil zelo pomembno novo fazo v okviru projekta planetarnega omrežja iz Čintamani1 kamnov ter celotnega procesa osvobajanja:

Določena količina anomalije je bila zdaj odstranjena s površja planeta in končno se lahko začne aktivacija božanskih moških energij. Pri tem bodo v veliko pomoč prihajajoče aldebaranske vesoljske ekipe.

Eden od poudarkov te aktivacije božanske moškosti je aktivacija Zmajevih črt2. Te zmajeve črte večinoma sledijo glavnim gorskim verigam na planetu, tam pa naj bi se aktiviralo omrežje tahionskih komor, omrežje kamnov Čintamani in omrežje galaktičnih kamnov Čintamani. Za tiste, ki iščete smernice za zakopavanje kamnov, so le-te na voljo tukaj:

https://cosmic-seedsofhope.com/cintamani-grid-guidelines

Galaktični kamni Čintamani se bodo aktivirali tudi vzdolž starega atlantidskega ekvatorja. Namen teh galaktičnih Čintamani kamnov bo zdravljenje subkvantne anomalije3 in prinašanje energije boginje Ione.

Vse to je del projekta Nove Atlantide, ki ga je pred leti zagnal Sveti Germain.

https://zmagaluci.blogspot.com/2023/12/sveze-novice-o-situaciji-z-dogodkom.html

Aktivacijo teh izjemno starodavnih zmajevih črt je treba opraviti zelo elegantno, saj je moč, ki jo bodo začele izžarevati, neverjetno intenzivna in je lahko potencialno nestanovitna, če se z njo ne ravna ustrezno.

Na delavnici v Kolumbiji je Cobra potrdil, da je varno začeti z aktivacijo panameriške zmajeve črte.

Zmajeve črte so precej edinstvene v smislu, da niso ravne črte, kot večina drugih energetskih silnic, ampak so bolj zvite in ukrivljene, kot ogromna kača.

Panameriška zmajeva črta se začne na Aljaski in poteka skozi Kanado, ZDA, več držav v Južni Ameriki in se končno konča na južnem koncu Argentine.

Ta zmajeva črta pokriva ogromno terena in zato ameriška Čintamani ekipa ponižno prosi za podporo skupnosti delavcev Luči, da bi zagotovila, da se ta ključna zmajeva črta čim prej primerno aktivira za najvišji namen, zato ker enkrat, ko bo prišla zima, bo veliko težje izvesti te gorske misije.

Del zmajeve črte, ki poteka skozi Južno Ameriko, je treba aktivirati na zelo poseben način. Namesto kombinacije navadnih in Galaktičnih Čintamani kamnov (ki je protokol za aktiviranje vseh drugih zmajevih črt po vsem svetu), je treba uporabiti Kolumbijanite4 in Galaktične Čintamani kamne. Kolumbianiti so sveti kamni, ki prihajajo iz Sirija5, tako kot navadni Čintamani kamni, vendar nosijo nekoliko drugačno energijo (esenco mehke Boginje) in dejansko sidrajo energijo božanske milosti na planet.

Sredstva, zbrana s temi donacijami, bodo uporabljena za pomoč pri nekaterih potnih stroških in tudi nekaterih stroških tahioniziranih kamnov, ki bodo potrebni (Kolumbianiti, navadni ter Galaktični Čintamani kamni).

https://fundrazr.com/awakening_of_the_dragon

Ocenjeni skupni stroški znašajo približno 15.000 ameriških dolarjev, zaradi negotovosti potovanja po gorskih območjih pa bo na koncu morda potrebnih do 20.000 ameriških dolarjev.

Vse donacije za ta projekt bodo izjemno koristne in večno cenjene.

Neskončno se vam zahvaljujemo za prijazno pozornost.

Čas je, da se Zmaj prebudi in povrne ravnovesje temu svetu.

Zmaga Luči!

-----------------------------------------------------------------------


Pridružite se nam na Telegramu:

https://t.me/zmagaluci_uradnikanal

Vabljeni na našo uradno stran na Facebooku, koder objavljamo nove članke:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090653501052


-----------------------------------------------------------------------

O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Nujna meditacija za mir v Izraelu na vsake 4 ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2023/10/nujna-meditacija-za-mir-v-izraelu-na.html

Nujna meditacija za mir med Rusijo, Ukrajino in Natom na vsake 4 ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2022/01/nujna-meditacija-za-mir-med-rusijo-in.html

Dnevna meditacija za zdravljenje ljubljanskega vrtinca ob 20:45 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2022/01/dnevna-meditacija-za-zdravljenje.html

Dnevna meditacija za zdravljenje los angeleškega vrtinca ob 21:45 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2022/02/dnevna-meditacija-za-zdravljenje-los.html

Nujna meditacija za osvoboditev vseh talcev iz podzemnih baz:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2021/05/nujna-meditacija-za-osvoboditev-vseh.html

Meditacija za Tajvan na vsake 4 ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2021/09/meditacija-za-tajvan-na-vsake-4-ure.html

Meditacija za Afganistan na vsake 4 ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2021/08/meditacija-za-afganistan-na-vsake-4-ure.html

Meditacija Rože Življenja ob 14:00 uri in na vsake štiri ure ter tudi kolikor pogosto je le možno:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2019/09/meditacija-roze-zivljenja-na-vsake-4-ure.html

Meditacija za preprečevanje zdravstvene tiranije, vsak dan ob 23:30 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/09/meditacija-za-nevtralizacijo.html

Meditacija za časovnico Povzdignjenja vsako nedeljo ob 17:00 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/04/meditacija-za-konec-koronavirusa-ob.html

Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditacija-preboja-ob-1500-uri-in.html

Meditacija 'Vrtinec Boginje' ob 16:30 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2021/01/meditacija-vrtinec-boginje-vsak-dan-ob.html

Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/10/dnevna-meditacija-budicnih-stolpov-ob.html

Meditacija s Kozmično Centralno Raso 17:45 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2019/02/meditacija-s-kozmicno-centralno-raso.html

Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/p/aktualne-meditacije.html

 

Donacije skladu Radi Imamo Množične Meditacije

V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi izredno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:

paypal.me/WeLoveMassMedis 

Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.


Skupina zdravljenja Radi Imamo Množične Meditacije 

Vabljeni ste se pridružiti naši skupini zdravljenja, v kateri lahko zdravilce z vsega sveta prosite za zdravljenje. Iščemo tudi kvalificirane zdravilce, da se pridružijo tej skupini v pomoč ljudem, ki potrebujejo zdravljenje.

https://www.facebook.com/groups/672169430262119


Opombe prevajalke:

1 Čintamani kamen ali Safordit – Tektit  čudovite vijoličasto rjave barve. Prihaja s planeta, ki kroži okoli zvezde Sirij. Safordite najdemo samo na eni lokaciji blizu mesta Saford v Arizoni. Izmed vseh Tektitov je to kamen z najvišjo vibracijsko frekvenco. Safordit pomaga pri raztapljanju vsadkov, vcepljenih miselnih vzorcev iz časa Atlantide. Raztaplja vse miselne vzorce in čustvene blokade ter nas povezuje z zavestjo kozmične ljubezni in božanske milosti. V podzemnem kraljestvu Šambale je Safordit poznan po imenu Činta Mani. Več na: http://www.moldavit.si/safordit.

2 Zmajeve črte ali energetske linije, silnice (ang. ley lines) – energetsko ''ožilje'' (omrežje) planeta Zemlje. Omrežju zmajevih črt pravimo geometrijsko pravilni matrici energijsko-informacijskih silnic, ki pravzaprav omogočajo življenje na Zemlji. To so podzemeljski energetski kanali, po kate­rih tečejo energije v različnih globinah zemeljske skorje in so različnih dimenzij. Pogosto ta energija prodre na površino zemlje; mesta, na katerih se to zgodi, se imenujejo akupunkturne točke zemlje, če pa je izhod energij na presečiščih večjih ener­getskih kanalov, govorimo o mestih moči. (Delno povzeto po besedilu Energetske točke, Metod Čufar, Jesenice, junij 2010)

primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

4 Kolumbijanit – sveti kamen Kolumbijskih indijancev iz Muiska plemen. Indijanci mu pravijo "Piedra Rayo", kar pomeni "Kamen Luči" ali "Svetlobni Kamen". Povezan je s svetim, Božjim izvorom. Kolumbijski vrači ga uporabljajo pri svojih obredih kot sredstvo za komunikacijo z Bogom. Prav tako ga uporabljajo za preroška videnja. Nastal je ob padcu velikega meteorita pred cca. 29 milijoni let, skupaj s Saforditom. Je zelo redek, veliko redkejši od Moldavita in Safordita. Več na: http://www.moldavit.si/kolumbijanit.

5 Sirij (α  Velikega Psa (α CMa, α Canis Majoris)) – najsvetlejša zvezda na Zemljinem nočnem nebu. Od Osončja je oddaljen 8,6 svetlobnega leta. S prostim očesom ga vidimo kot eno zvezdo, a je pravzaprav dvozvezdje, ki ga sestavljata zvezda glavnega niza Sirij A in njen šibak spremljevalec, bela pritlikavka Sirij B. Slednji je ena najmasivnejših znanih belih pritlikavk z 98 % mase našega Sonca, katere prostornina pa ne presega Zemljine. Njuna medsebojna razdalja niha med 8,2 in 31,5 AU. (Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Sirij).

Komentarji