DobrodošliDobrodošli k ''Radi imamo množične meditacije''!

Ta blog smo ustvarili v podporo iniciative s strani osebe Cobra in sil Luči za organiziranje množičnih meditacij kot enega izmed načinov za pospeševanje osvobajanja planeta. 

''Sile Luči so prosile, če bi nekdo lahko odprl blog, ki bi organiziral meditacije za razblinjanje te nevihte ter vsega bodočega hujšega vremena.

Močni vremenski pojavi se ne odvijajo v planetarnem obsegu, ampak so lokalizirani na določenem območju planetarnega površja, zato je kritično število meditatorjev za razblinjanje takšnega vremena običajno med 5 do deset tisoč ljudi, kar ne bi smelo biti pretežko za doseči.

Z orkanom Irma smo pokazali, da se močne vremenske pojave z uporabo naše svobodne volje in enotnega sodelovanja da razbliniti in z našo meditacijo smo podali model, kako se to da izvesti.

Zmaga Luči!"

(v slovenščini): http://sl.prepareforchange.net/2017/09/14/porocilo-o-meditaciji-za-orkan-irmo/

Mi smo skupina delavcev Luči, ki so ob različnih priložnostih pomagali organizirati globalne množične meditacije. Eden izmed naših nedavnih uspehov je bila meditacija za orkan Irmo, h kateri se nam je za minimaliziranje škode orkana na Floridi pridružilo 535 ljudi.

https://www.facebook.com/events/129746987648616

Mi smo tudi ena izmed skupin, ki je sodelovala v močno uspešni Meditaciji Enotnosti. Z nami je meditiralo več kot 2.400 ljudi.

https://www.facebook.com/events/858739587612473


Tu je povezava do poročila osebe Cobra o Meditaciji Enotnosti:

http://2012portal.blogspot.co.uk/2017/08/unity-meditation-report.html

V bodoče upamo, da bomo organizirali več množičnih meditacij za lokalne vremenske pojave in pomagali Dogodku postati realnost.

Zmaga Luči!

Komentarji