Meditacija za orkan Jose

Zato bomo od danes pa vse dokler se orkan Jose popolnoma ne razblini, meditirali vsak dan. To meditacijo bomo dnevno izvajali ob 12:00 uri po EDT času (ob 18:00 uri v Sloveniji, o.p.). To je enako ob 9:00 uri po PDT času v Los Angelesu, ob 10:00 uri po MDT času v Denverju, ob 11:00 uri po CDT času v Čikagu, ob 17:00 uri po BST času v Londonu, ob 18:00 uri po CEST času v Parizu in ob polnoči v Tajpeju.
https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Hurricane+Jose+Meditation&iso=20170916T12&p1=179

Če se čutite vodeni v tej smeri, se nam pridružite.

Navodila:

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite vaš namen uporabe te meditacije kot orodja za pospeševanje razpuščanja orkana Jose.
3. Predstavljajte si izžarevanje stebra  Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca2 skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema in nato preko vašega telesa do središča Zemlje. Predstavljajte si še en steber Svetlobe, ki se dviguje iz središča Zemlje preko vašega telesa navzgor proti nebu k vsem bitjem Luči našega Sončnega sistema in galaksije. Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetlobe ohranite aktivna nekaj minut.

4. Sedaj si predstavljajte, kako orkan Jose pod vplivom mehke rožnate svetlobe slabi, se razblinja in postaja neškodljiv. Predstavljajte si, kako ta mehka rožnata svetloba ščiti vse ljudi ter njihovo lastnino na poti pomikanja orkana. Predstavljajte si razreševanje te situacije na najbolj možen pozitiven način.

Zmaga Luči!

Komentarji