Meditacija za tajfuna Talim in Doksuri – od 14. Do 18. 09. 2017 ob 14:30 uri po GMT časuZa tajfun Talim se napoveduje, da bo v prihajajočem vikendu dosegel Kitajsko.

Prav tako je tajfun Doksuri, na Filipinih znan tudi kot Maring, v začetku tedna povzročil hudo deževje v Manili in okoliških provincah ter povzročil obsežne poplave in zemeljske plazove. 

https://www.accuweather.com/en/weather-news/talim-to-strike-taiwan-eastern-china-with-damaging-winds-and-flooding/70002697

http://www.scmp.com/news/china/society/article/2110947/china-faces-double-danger-typhoons-talim-and-doksuri-threaten

https://www.reuters.com/article/us-asia-storm-taiwan/taiwan-battens-down-for-typhoon-talim-mainland-china-braces-for-twin-storms-idUSKCN1BO058

Kot so priporočili Cobra in sile Luči, bomo od zdaj naprej to meditacijo za razblinjanje obeh tajfunov Talima in Doksurija, dokler popolnoma ne oslabita, izvajali vsak dan ob 14:30 uri po UTC času. 

To je enako ob 16:30 uri v Sloveniji, ob 22:30 uri po CST časi v Tajpeju in 23:30 uri po JST času v Tokiu. 

Čas za to meditacijo smo izbrali zato, da bi se ujemal s časom meditiranja ekip PFC Japonska in PFC Tajvan (Mednarodna Skupina Zlate Dobe).

Čas izvajanja meditacije za vaš lokalni časovni pas si lahko ogledate tukaj:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Meditation+for+storms+Talim+and+Doksuri&iso=20170914T1430&p1=1440

Tukaj lahko pretvorite časovni pas UTC/GMT v vaš lokalni časovni:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Za to meditacijo smo ustvarili tudi dogodek na Facebooku:

https://www.facebook.com/events/120801351872371

Ustvarili smo vodeno zvočno meditacijo v angleščini: 

https://youtu.be/veBjqaxyMNQ

Vodene zvočne meditacije v ostalih jezikih lahko najdete na spodnjih povezavah: 

V japonščini:
https://www.youtube.com/watch?v=PUSYve8qnQ8

V slovenščini:
https://youtu.be/V1W59f423vM

Navodila:

1.
Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti..

2.
Navedite vaš namen uporabe te meditacije kot orodja za pospeševanje razpuščanja obeh tajfunov Talima in Doksurija.

3.
Predstavljajte si izžarevanje stebra Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema in nato preko vašega telesa do središča Zemlje. Predstavljajte si še en steber Svetlobe, ki se dviguje iz središča Zemlje, preko vašega telesa, navzgor, proti nebu, k vsem bitjem Luči našega Sončnega sistema in galaksije. Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetlobe ohranite aktivna nekaj minut.

4. Sedaj si predstavljajte, kako tajfuna Talim in Doksuri pod vplivom mehke rožnate Svetlobe slabita, se razblinjata in postajata neškodljiva. Predstavljajte si, kako ta mehka rožnata Svetloba ščiti vse ljudi ter njihovo lastnino na poti pomikanja tajfunov. Predstavljajte si razreševanje te situacije na najbolj možen pozitiven način.
Zmaga Luči!

Posodobitev: imena 'neviht Talim in Doksuri' sta bila preimenovana v 'tajfuna Talim in Doksuri, saj se slednji imeti uporabljata v javnih medijih.

Reference:
http://2012portal.blogspot.co.uk/2017/09/hurricane-meditation-report.html


Komentarji