Novo osredotočanje v okviru meditacije za nujne primere: tajfun Lingling in močna tropska nevihta Faxai


Tajfun Linling trenutno prehaja preko Rumenega morja in se približuje korejskemu polotoku z maksimalno hitrostjo vetra 231 km. Njegova moč je ekvivalentna atlantskemu oz. pacifiškemu orkanu 3. stopnje.  
Slika: AccuWeather (Vir)

Močna nevihta bo čez vikend nadaljevala svojo pot preko Rumenega morja. Pričakuje se, da bo v nedeljo, 08. 09. 2019, dosegla korejski polotok kot orkan 1. stopnje, z maksimalno hitrostjo vetra od 120 do 175 km/h, toda obstaja tudi možnost, da bo tajfun Lingling dosegel severnokorejsko provinco Severni Pyongan oz. mejo med Severno Korejo in Kitajsko.  

Tu je povezava do sledilca tajfuna Lingling: 


Močna tropska nevihta Faxai se trenutno nahaja nad zahodnim Pacifikom. Pričakujejo, da se bo med vikendom na svoji poti proti severozahodu okrepila v orkan 1. stopnje.  Trenutne napovedi kažejo, da bo Faxai v nedeljo, 08. 09. 2019, dosegel kopno blizu Tokia. Obstaja tudi možnost, da se bo okrepil v orkan 2. stopnje, ko se bo približal vzhodni Japonski.   

Slika: AccuWeather (Vir)

Tu je povezava do sledilca močne tropske nevihte Faxai:


Zato predlagamo vključitev tajfuna Lingling in močne tropske nevihte Faxai v našo meditacijo za nujne primere, ki poteka vsak dan ob 16:00 uri. 


Uporabite lahko tudi sledečo meditacijo za pospešitev procesa razblinjanja obeh neviht: 

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite vaš namen uporabe te meditacije kot orodja za pospešitev procesa razpuščanja tajfuna Lingling in tropske nevihte Faxai

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra  Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca1 skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema, nato pa potuje preko vašega telesa do središča Zemlje. Predstavljajte si še en steber Svetlobe, ki se dviguje iz središča Zemlje preko vašega telesa navzgor proti nebu k vsem bitjem Luči našega Sončnega sistema in galaksije. Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetlobe ohranite aktivna nekaj minut.

4. Sedaj si predstavljajte, kako mehka, rožnata svetloba razpušča tajfun Lingling in tropsko nevihto Faxai ter ju napravlja neškodljiva. Predstavljajte si, kako ta mehka rožnata svetloba ščititi vse ljudi ter njihovo lastnino na poti pomikanja tajfuna in tropske nevithe. Predstavljajte si, kako se ti situaciji razrešita na najbolj pozitiven način, kot je to le možno.

Za to meditacijo lahko uporabite eno izmed starejših vodenih zvočnih meditacij, med vizualizacijami 2. in 4. koraka samo zamenjajte termin ''orkan Irma'' v ''tajfun Lingling in tropsko nevihto Faxai''.


Starejša vodena meditacija v slovenščini:


Ter v ostalih jezikih:Zmaga Luči!


-----------------------------------------------------------------------

O tem blogu:


Blog Radi imamo množične meditacije sestavlja ekipa mednarodnih prostovoljcev, ki organizirajo množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:


Meditacija z Boginjo ob 16:30 uri:


Meditacija Ključ do Svobode ob 17:00 uri:


Meditacija s Kozmično Centralno Raso ob 17:15 uri:


Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:


Meditacija blagoslovov Al Nilama ob 17:45 uri


Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.

Opomba prevajalke:
1 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Komentarji