Meditacija za popravo časovnice dne 11. 11. 2020 ob 11:11 uri [Posodobljeno 11. 11. 2020 ob 00:27 uri]

Kot je Cobra omenil v svoji objavi ''Sveže novice o zadnji bitki 2. del'', so zdaj drugi val zapiranja območij uveljavili v mnogih državah.

To je šlo predaleč. Planetarno časovnico moramo popraviti nazaj na optimalno časovnico Povzdignjenja1.

https://zmagaluci.blogspot.com/2020/10/sveze-novice-o-zadnji-bitki-2-del.html 

Zato bomo ob trenutku trojne konjunkcije Jupitra, Plutona in Palade2 dne 11. 11. 2020 ob 11:11 uri (to je enako 10:11 uri po UTC času) izvajali množično meditacijo za popravo časovnice in če ste tako vodeni, se ji lahko pridružite.

Sledeča tabela prikazuje čase meditacije na določenih lokacijah:

Čas

Časovni pas

Mesto

Sreda, 11. 11. 2020

00:11

HST

Honolulu

02:11

PST

Los Angeles

03:11

MST

Denver

04:11

CST

Čikago

05:11

EST

New York

07:11

BRT

Rio de Janeiro

10:11

UTC

Reykjavik

10:11

GMT

London

11:11

CET

Ljubljana

12:11

EET

Kairo

13:11

MSK

Moskva

15:41

IST

New Delhi

17:11

ICT

Bangkok

18:11

CST

Tajpej

19:11

JST

Tokio

21:11

AEDT

Sydney

23:11

NZDT

Auckland

Sledeča tabela prikazuje čase meditacije na določenih lokacijah:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Timeline+Correction&iso=20201111T101111&p1=%3A 

Tu je preglednica za vse dogodke na Facebooku za to meditacijo:

GostiteljJezikNaslov dogodka na Facebooku:Povezava do dogodka na Facebooku:
WLMMAngleščinaTimeline Correction Meditationhttps://www.facebook.com/events/647429232811113
Fred PiviFrancoščinaMéditation Correction de la ligne de tempshttps://www.facebook.com/events/1003195883525933
Sisterhood of the Rose VERSAILLESFrancoščinaMéditation pour corriger la ligne de tempshttps://www.facebook.com/events/661684824775005
Szeretjük a Tömegmeditációkat/We Love Mass MeditationMadžarščinaIdővonal Korrekció Világmeditációhttps://www.facebook.com/events/818451305638003

V trenutku te meditacije bo Pariz v vzponu v konjunkciji z Galaktičnim središčem in pariški vrtinec Boginje se bo aktiviral na naslednji nivo.

Če ste v Franciji, se lahko tukaj pridružite pariški skupini Sestrstva Vrtnice:

https://www.facebook.com/groups/302376580972341

Ali pa versajski skupini Sestrstva Vrtnice:

https://www.facebook.com/groups/1613860968663520/

Tu je slovenski promocijski video ekipe Radi imamo množične meditacije:

Tu je seznam vseh do sedaj narejenih promocijskih videov in vodenih meditacij: 

Vodene meditacije
WLMM
Posnetki vodenih meditacij
WLMM v mp3 formatu
Gostitelj /
Jezik
Promocije
WLMM
Promocije
Age of Aquarius
Promocije
ostalih gostiteljev
https://bit.ly/3mQ16gu-Seznam predvajanj na Youtubuhttps://bit.ly/35N7TRkhttps://bit.ly/3211qkS-
https://youtu.be/cPRDPuKnocc-Predvajanje v živo (v angleščini)---
https://youtu.be/0SNqQmf6B0Uhttps://we.tl/t-X7XPJLvD2cAngleščinahttps://youtu.be/eIuO3EIHUishttps://youtu.be/LtYzuU_DOkkhttps://youtu.be/5G3EXpdlJl0
Angleščina 2https://youtu.be/--qyufd4qTg
Angleščina 3https://youtu.be/Vy8rZlCqXjc
https://youtu.be/QKqlAF-dHNshttps://we.tl/t-BkxybWzMa6Bolgarščinahttps://youtu.be/toaZMYMJeJo
https://youtu.be/l0HHT6J5iqUhttps://bit.ly/3522hU4Kitajščina
--Poenostavljena kitajščinahttps://youtu.be/MVuLLuEF82c
--Tradicionalna kitajščinahttps://youtu.be/wBKniFwoRP8
https://youtu.be/0c7FzdBPGuMhttps://we.tl/t-cywSm8lQ96Hrvaščinahttps://youtu.be/MfMe9qH7Q2shttps://youtu.be/EIHlqDWo_TY
https://youtu.be/qtrH9-uxByIhttps://we.tl/t-cd3iHBTCUhČeščinahttps://youtu.be/HDaA3amUufc
https://youtu.be/PDQ7PAixMv4https://we.tl/t-XbJ2pSEdPwNizozemščinahttps://youtu.be/gRq13JVrmVkhttps://youtu.be/OH5tcoxL1vU
Vodene meditacije
WLMM
Posnetki vodenih meditacij
WLMM v mp3 formatu
Gostitelj /
Jezik
Promocije
WLMM
Promocije
Age of Aquarius
Promocije
ostalih gostiteljev
https://youtu.be/irsZOX_LRNwhttps://we.tl/t-Ede5sTWmBSFinščinahttps://youtu.be/znQnrpvBZvc
https://youtu.be/ch2gcJ0sxTIhttps://we.tl/t-TMe3JtSTZXFrancoščinahttps://youtu.be/7IIEP1Q4Ev4https://youtu.be/bfzccVRedEk
https://youtu.be/1QB_ZDV9WHYhttps://we.tl/t-WDtWeYBvvyFrancoščina 2
https://youtu.be/Yoc2ZAfF_eYhttps://we.tl/t-DKlncaTKyGNemščinahttps://youtu.be/NQuTLL8XDjMhttps://youtu.be/0jd9BjoIatghttps://youtu.be/O5nCj-9zyqI
Nemščina 2https://youtu.be/KDWlE7dpEt0
https://youtu.be/H95pgwg4Oe0https://we.tl/t-27UF1tNutGGrrščinahttps://youtu.be/Os1bIDdAB2Yhttps://youtu.be/XfQPhMUsQZA
https://youtu.be/TWd_4b43OcIhttps://we.tl/t-FS6O23PDoKGudžaraščina
https://youtu.be/MOh5jm0y4_Mhttps://we.tl/t-XRvkAxkiKLHindijščina
https://youtu.be/Omc7UD5w6cYhttps://we.tl/t-XTPRh2nFcTMadžarščinahttps://youtu.be/8fBzQjy4nQUhttps://youtu.be/lO6on78xh8g
https://youtu.be/k8EhSLTzcRshttps://we.tl/t-4oXOmoFuo8Italijanščinahttps://youtu.be/YufvTPjaE3ohttps://youtu.be/82GXdZQck2c
https://youtu.be/tbS4ssn5VIQhttps://we.tl/t-eZypYN8sYcJaponščinahttps://youtu.be/PdzVLnDUJbshttps://youtu.be/6WIJdzqpBOchttps://youtu.be/fODVtU3SDfw
Japonščina 2https://youtu.be/tfyyv72LqMM
Vodene meditacije
WLMM
Posnetki vodenih meditacij
WLMM v mp3 formatu
Gostitelj /
Jezik
Promocije
WLMM
Promocije
Age of Aquarius
Promocije
ostalih gostiteljev
https://youtu.be/iRO0UwNdFb4https://we.tl/t-51eGJmjhfjKanareščina
https://youtu.be/-ruzI59UMgUhttps://we.tl/t-QZwDqCeSQ2Korejščinahttps://youtu.be/5OnVN5aA9Nchttps://youtu.be/IUi30schclA
https://youtu.be/ZKSsa7KKmMEhttps://we.tl/t-IdbHex6tnKLatvijščinahttps://youtu.be/kAzyCaKErFQhttps://youtu.be/5p6FN056RNk
https://youtu.be/yss2EqRZg1khttps://we.tl/t-SeONVopHLPMakedonščinahttps://youtu.be/NjwrU-Z5m9Mhttps://youtu.be/btILquwrAjs
https://youtu.be/V0c6ypRpQWkhttps://we.tl/t-zHktUp2qLHMalajščinahttps://youtu.be/Wxz8erZT_38
Norveščinahttps://youtu.be/AC5yJ3inu4g
https://youtu.be/QBPydLWNRpwhttps://we.tl/t-p1kh0I3j8POdijščina
https://youtu.be/WA6ypNy1nxghttps://we.tl/t-QDjhovIQ1LPerzijščinahttps://youtu.be/8pxX_Zg4kfU
https://youtu.be/ufUsdxjUIP8https://we.tl/t-mzKzYeyWXmPoljščinahttps://youtu.be/Ivlc4BHPvgI
https://youtu.be/2LQmyC6TUZEhttps://we.tl/t-qhuIlikoGeBrazilska portugalščinahttps://youtu.be/Xq_Tech5b88https://youtu.be/NTaHwU4T_K4
https://youtu.be/lw0xD5GpI-Qhttps://we.tl/t-nCuv0boFpWPortugalska portugalščinahttps://youtu.be/Wn0EsYMUHashttps://youtu.be/RSitLpOMYCg
Vodene meditacije
WLMM
Posnetki vodenih meditacij
WLMM v mp3 formatu
Gostitelj /
Jezik
Promocije
WLMM
Promocije
Age of Aquarius
Promocije
ostalih gostiteljev
https://youtu.be/fThEYTu1vGQhttps://we.tl/t-PeyebBI4hYRomanščina
https://youtu.be/qLQzpzVHBckhttps://we.tl/t-63EL3wIGvoRomunščinahttps://youtu.be/0WtF8Yj-S5shttps://youtu.be/iCDUcDke99Q
https://youtu.be/G8RFoaMCLZ4https://we.tl/t-vLGsguVAobRusščinahttps://youtu.be/Em_acY8-vNMhttps://youtu.be/3TRsLXWkSLs
https://youtu.be/NWnFIEmPX9ohttps://we.tl/t-rxWhZBNj3dSlovaščinahttps://youtu.be/UU1eR2qpPFwhttps://youtu.be/AsNoCGO40pw
https://youtu.be/kRircmz7iIwhttps://we.tl/t-T7jms6tadJSlovenščinahttps://youtu.be/yJVtd_vM1mEhttps://youtu.be/UmiDQdU_DMs
https://youtu.be/1cuAv6slso8https://we.tl/t-lH0usZNKYKŠpanščinahttps://youtu.be/7c0TFJzTUlMhttps://youtu.be/l47sZJNoHpU
https://youtu.be/bit6OHTuXL8https://we.tl/t-w2cVLPOHr1Švedščinahttps://youtu.be/OxLt20yIyXU
https://youtu.be/eWbt6Ic2zt4https://we.tl/t-kDMuudS7n9Tamilščina
https://youtu.be/prt-MZB4SO4https://we.tl/t-Dn6dumSZhETelugujščinahttps://youtu.be/--qyufd4qTg
Telugujščina 2https://youtu.be/WW2LbisFDdI
https://youtu.be/8ckccpbsfgkhttps://we.tl/t-7kFWs2xkmSTurščinahttps://youtu.be/7FOowjT8CYEhttps://youtu.be/-ltnbzQ7fr0
https://youtu.be/ApUK8jzyYyEhttps://we.tl/t-TJ0GM1qOefGlasbena spremljava---
Vodene meditacije
WLMM
Posnetki vodenih meditacij
WLMM v mp3 formatu
Gostitelj /
Jezik
Promocije
WLMM
Promocije
Age of Aquarius
Promocije
ostalih gostiteljev


Sledijo navodila meditacije za popravo časovnice (predlagani čas meditiranja je 20 minut):

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti. 

2. Navedite svoj namen uporabe te meditacije kot orodja za soustvarjanje sprožila, ki bo premaknil časovnico nazaj na optimalno časovnico za Dobo Vodnarja.

3. Sedaj pokličite Vijolični Plamen iz njegovega primarnega Izvora, da med in po meditaciji ustvari zaščitni krog okoli vas. Prosite ga, naj pretvori vse, kar ne služi Svetlobi.

4. Predstavljajte si izžarevanje stebra briljantne bele Svetlobe iz Kozmičnega Centralnega Sonca. Nato si predstavljajte, kako se ta Svetloba porazdeli in potuje do Centralnih Sonc vseh galaksij tega vesolja. Zatem si predstavljajte, kako ta Svetloba vstopi skozi naše Galaktično Centralno Sonce ter potuje po naši galaksiji. Predstavljajte si, kako ta Svetloba potem vstopi v naše Osončje ter potuje skozi vsa bitja Luči našega Sončnega sistema, nato ta Svetloba potuje skozi vsa bitja na planetu Zemlji ter potuje tudi preko vašega telesa do središča Zemlje.

5. Predstavljajte si, kako ta briljantna bela Svetloba premakne planetarno evolucijo nazaj na optimalno časovnico. Predstavljajte si, kako ta briljantna bela Svetloba odstrani vso preostalo temo na Zemlji, zdravi vse neenakosti, izničuje vso revščino in prinaša obilje vsemu človeštvu. Predstavljajte si, kako mehka, rožnata Svetloba Boginje zaobjame vsa bitja na planetu Zemlji in zdravi njihova čustvena telesa. Predstavljajte si začetek novega, velikega kozmičnega cikla dobe Vodnarja, ki bo vsem bitjem na Zemlji prinesel čisto Svetlobo, Ljubezen in Srečo. Predstavljajte si svoje popolno življenje v novi Dobi Vodnarja.

Tu so številni letaki/posterji, ki so bili ustvarjeni za to meditacijo. Če želite, jih lahko delite po vaših družbenih omrežjih. 

Angleščina

 





 



Francoščina

Nemščina


Madžarščina


Italijanščina


Romunščina



Španščina

 

Zmaga Luči!

------------------------------------------------------------------- 

O tem blogu:

 

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija Rože Življenja ob 14:00 uri in na vsake štiri ure ter tudi kolikor pogosto je le možno:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2019/09/meditacija-roze-zivljenja-na-vsake-4-ure.html

Meditacija proti zrežiranemu drugemu valu zapiranja območij, vsak dan ob 22:30 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/09/meditacija-za-nevtralizacijo.html

Meditacija za konec koronavirusa:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/04/meditacija-za-konec-koronavirusa-ob.html

Meditacija za zaustavitev globalnega izbruha koronavirusa na vsake štiri ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/01/nujno-meditacija-za-zaustavitev.html

Meditacija za zaustavitev izbruha Koronavirusa v Italiji na vsake štiri ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/02/nujno-meditacija-za-zaustavitev-izbruha.html

Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditacija-preboja-ob-1500-uri-in.html

Meditacija z Boginjo 16:30 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditacija-boginje-ob-1530-uri-med.html

Meditacija za konec koronavirusa ob 17:00 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/04/meditacija-za-konec-koronavirusa-v.html

Meditacija s Kozmično Centralno Raso 17:15 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2019/02/meditacija-s-kozmicno-centralno-raso.html

Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/10/dnevna-meditacija-budicnih-stolpov-ob.html

Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/p/aktualne-meditacije.html

 

Donacije skladu Radi Imamo Množične Meditacije

V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:

paypal.me/WeLoveMassMedis 

Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.

 

Skupina zdravljenja Radi Imamo Množične Meditacije 

Vabljeni ste se pridružiti naši skupini zdravljenja, v kateri lahko zdravilce z vsega sveta prosite za zdravljenje. Iščemo tudi kvalificirane zdravilce, da se pridružijo tej skupini v pomoč ljudem, ki potrebujejo zdravljenje.

https://www.facebook.com/groups/672169430262119


Opombe prevajalke:

1 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

2 Palada (mednarodno ime 2 Pallas) – drugi odkriti asteroid (po odkritju Cerere). Odkril in poimenoval ga je Heinrich Wilhelm Olbers 28. marca 1802. Ime izvira od grške boginje Atene Palade. Asteroid domnevno obsega 7% mase celotnega glavnega asteroidnega pasu ter je tretji najmasivnejši asteroid, od Veste je je le za 10 – 30% manj masivnejši. Njegov premer znaša 512 km. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/2_Pallas ter https://sl.wikipedia.org/wiki/2_Palas.

3 Kozmično Centralno Sonce – nebesno telo, ki se nahaja približno v središču vesolja. Kozmično Centralno Sonce je povezano z vsemi Galaktičnimi Centralnimi Sonci (z vsemi galaksijami) v vesolju.

4 Galaktično Centralno Sonce nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Komentarji

  1. Zdravo!

    Popravek v prvem stavku. Besedi objavil in se.
    Verjetno "v svoji objavi..." in "so zdaj...".

    Hvala za vaš trud.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pozdravljeni,

      hvala za opozorilo, tiskarski škrat se nam večkrat vtihotapi v objave in velikokrat prepozno opazimo.

      Želimo Vam srečno meditiranje!

      Izbriši

Objava komentarja