Meditacija Ključ do Svobode na vsake 4 ure

Trenutno imamo eno meditacijo, ki jo izvajamo na vsake 4 ure:

Meditacija Ključ do Svobode

Zaradi večjih sprememb urnika dnevnih meditacij dne 20. 08. 2018, smo meditacijo Preboja ob 4-urnih intervalih zamenjali z meditacijo Ključ do Svobode. Tu je več informacij o  meditaciji Ključ do Svobode:


Meditacijo Ključ do Svobode bomo do nadaljnjega izvajali ob sledečih intervalih: 

Ob 01:00, 05:00, 09:00, 13:00, 17:00 ter 21:00 uri.

Spodaj so odštevalniki časa za vsakega izmed zgoraj nanizanih časov (časi v odštevalnikih sicer prikazujejo UTC čas, vendar se čas odšteva pravilno za vse časovne pasove. Časi v naslovnem tekstu so pretvorjeni za Slovenijo, o.p.):

Meditacija Ključ do Svobode ob 01:00 uri 

Meditacija Ključ do Svobode ob 05:00 uri

Meditacija Ključ do Svobode ob 09:00 uri

Meditacija Ključ do Svobode ob 13:00 uri

Meditacija Ključ do Svobode ob 17:00 uri

Meditacija Ključ do Svobode ob 21:00 uri

Tu je povezava do našega dogodka na Facebooku:


Vodena meditacija v slovenščini:

Vodene meditacije za meditacijo Ključ do Svobode v ostalih jezikih so na voljo na tej povezavi:

Silam Luči boste energetsko podporo nudili tudi, če boste meditacijo izvajali ob kateremkoli času boste to želeli.

Spodaj so navodila za meditacijo Ključ do Svobode:

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.
2. Navedite vaš namen uporabe te meditacije kot orodja za pospeševanje procesa zdravljenja Zemlje in njenih prebivalcev, za odstranjevanje bomb s toplet delci ter za sprožitev Dogodka.
3. Predstavljajte si izžarevanje stebra električno-modre Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca1 skozi orionska zvezdna vrata (ki jih uteleša zvezda Alnilam / Epsilon Orionis2 ozvezdju Oriona3), zatem ta steber vstopa v naš Sončni sistem in potuje skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema, nato pa potuje preko vašega telesa do središča Zemlje.
4. Predstavljajte si še en steber Svetlobe, ki se dviguje iz središča Zemlje, preko vašega telesa, navzgor, proti nebu k vsem bitjem Luči našega sončnega sistema in galaksije, nato potuje skozi orionska zvezdna vrata ter se na koncu poveže z galaktičnim središčem in Virom.
5. Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetlobe ohranite aktivna nekaj minut.
6. Sedaj si predstavljajte, kako Beli Ogenj AN izžareva iz Vira in potuje proti Zemlji skozi Galaktično Središče ter orionska zvezdna vrata in na plazemski ravni okoli Zemlje očisti vse preostale bombe s toplet delci. Predstavljajte si, kako sile Luči Flote Galaktičnega Poveljstva s svojimi naprednimi tehnologijami odstranjujejo in razgrajujejo vse preostale bombe s toplet delci4. Če ste tako vodeni, prosite Nadangela Metatrona naj pomaga pri tem procesu očiščevanja. Predstavljajte si, kako Beli Ogenj AN znotraj plazemskega ščita okoli Zemlje prečisti vso anomalijo5 in nevtralizira vso entropijo. 
7. Predstavljajte si odvijanje Dogodka, ki Zemlji in njenim prebivalcem ponovno prinaša Enost, Harmonijo, Mir in Blaginjo. Predstavljajte si, kako se Svetloba Vira z lahkoto manifestira na planetu Zemlji in privede karanteno h koncu.

Opombe prevajalke:
1 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije. 
2 Alnilam (ε Oriona, (Epsilon Ori, ε Ori) tudi 46 Orionis (46 Ori)) – 29. najsvetlejša zvezda na nočnem nebu in 4. najsvetlejša zvezda ozvezdja Oriona. Alnilam je velika modra super velikanka, ki je od Zemlje oddaljena okoli 2.000 svetlobnih let. Ocenjujejo, da je od 175.000 do 832.000-krat svetlejša ter 30- 64,5-krat masivnejša od Sonca. Skupaj z zvezdama Alnitak in Mintaka tvori Orionov pas in je srednja izmed treh. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Alnilam.
3 Orion – ozvezdje sedmih zvezd, razporejenih v štirikotnik z nizom treh zvezd na sredini. Tem trem zvezdam pravimo Orionov pas. Videti je, kot da se Orion premika proti zahodu, sledi pa Sirij iz ozvezdja Velikega psa. Orion je med decembrom in marcem najsvetlejše ozvezdje na nebu. V tem obdobju leži na jugu. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Orion_%28ozvezdje%29.
4 toplet delec – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz top (t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o top (t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).
5 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

Komentarji