Meditacija spomladanskega enakonočja, 20. 03. 2018 ob 17:15 uri

Marčevski ekvinokcij naznanja spomladansko enakonočje na severni polobli in jesensko enakonočje na južni polobli.

https://www.timeanddate.com/calendar/ten-things-march-equinox.html

To je tudi močan čas energije Boginje in trenutek ravnovesja med dnevom in nočjo. Mati Zemlja je uravnovešena med poletjem in zimo. Dan in noč sta v harmoniji.

Na severni polobli se vidik enakonočja manifestira v dobrobit svetlega dela cikla, medtem ko se na južni polobli drugi vidik enakonočja manifestira v temni del cikla. Torej, obe hemisferi sta si zrcalni sliki. Ko prepoznamo to prelepo simetrijo in si jo dovolimo OBČUTITI, lahko dojamemo celovitost Bitja: resnico, da smo ENO.

Za nas, ki smo na severu in praznujemo spomladansko enakonočje, je sedaj na voljo več ur dnevne svetlobe, s katerimi se lahko naše duše poženejo naprej in napravijo potrebne spremembe. To je čas prenove in ponovnega rojstva, vstajenja. Njegov čas tranzicije omogočijo vaši duši izpustiti stare stvari in posaditi nova semena, ki bodo rastla za prihajajoče življenje. Boginja se zdaj lahko razširi po zemlji in prinese novo življenje, Bog pa lahko hodi po zelenih poljih in se veseli novega brstečega življenja.

Za nas, ki smo na jugu in praznujemo jesensko enakonočje, je pomembno zahvaliti se Materi Boginji in PachaMami, Zemlji, za vse njene darove. Praznujte pridelek, ki ste ga poželi. Z veseljem in hvaležnostjo se ozrite nazaj v preteklo leto, počastite in izpustite vse, kar ne služi več. Zazrite se tudi v svoje življenje, osrediščite in uravnovesite se, zato da boste lahko pripravljeni na prihodnost.

Prav tako je Untwine predlagal: "En korak v ciklu je še posebno pomemben za energijo Boginje: sončni vzhod, spomladansko enakonočje. Boginja je tista, ki prinaša novo življenje na vse vrste možnih načinov.

Etimologija in fonetika sta nam o tem pustili veliko namigov. To je čas Velike noči, ki je boginja Ištar. Sonce vzhaja na vzhodu, skupaj z vzhodno zvezdo/Ištar: Venera je prva zvezda, ki se zjutraj dvigne na vzhodu, zato se jo imenuje zvezda danica, oz. so jo imenovali  Lucifer (beseda se izvorno nanaša na Venero), ki v latinščini dobesedno pomeni prinašalec svetlobe, ker Boginja Venera prinaša novo življenje tako kot planet Venera prinaša novo jutranjo svetlobo. Beseda jutro, iz germanske besede morgen, je še eno ime Boginje: Morgan LeFay. Morgan etimološko pomeni rojena iz morja, rojevanje vode novega življenja, tako kot v grški mitologiji boginji Ištar/Veneri ustreza Afrodita, ki tudi dobesedno pomeni ''rojena iz morske pene''.   
http://recreatingbalance1.blogspot.co.uk/2018/02/natural-cycles-of-goddess-and-god.htmlProsimo z veseljem in hvaležnostjo izkoristite to prihajajoče spomladansko enakonočje in se zahvalite soncu, PachaMami (Materi Zemlji), Luni in zvezdam, svojim višjim jazom/varuhom, angelom in Nadangelom, Galaktičnemu Centralnemu Soncu1, našim zvezdnim družinam, Mojstrom Modrosti2 in podzemnemu omrežju Agarte in praznujte ta vstop v sezono sajenja ali žetve.

To priložnost bomo izkoristili tudi za povezovanje z žensko prisotnostjo Boginje in negovanje lastnosti ljubezni, sočutja in nežnosti za stabilizacijo tranzicije in nevtralizacije krutosti, ki tako prevladuje na površju planeta in sicer bomo to storili tako, da bomo ob natančnem trenutku spomladanskega enakonočja, 20. 03. 2018 ob 17:15 uri, izvedli meditacijo z Boginjo.

https://zmagaluci.blogspot.com/2018/02/moc-boginje.html

https://welovemassmeditation-sl.blogspot.si/2018/02/meditacija-boginje-ob-1530-uri-med.html

Spodaj so navodila za meditacijo z Boginjo. Predlagani čas meditiranja je 15 minut.

1. Sprostite svoje telo in misli tako, da nekaj časa opazujete svoje dihanje.

2. Predstavljajte si izžarevanje roza stebra Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca skozi vaše telo v središče Zemlje. Naj ta steber Svetlobe ostane aktiven nekaj minut. Nato si predstavljajte ljubečo žensko prisotnost v obliki prelepe boginje, ki se spušča z neba in vstopa v vaše fizično telo. Ta prisotnost bo uravnovesila vašo notranjo žensko in vas napravila bolj ljubeče. Nekaj časa ostanite združeni s to prisotnostjo.

3. Predstavljajte si svetlo novo duhovno prihodnost za človeštvo, v kateri se moški in ženske popolnoma razumejo in v kateri naša družba preraste potrebo po vojnah in konfliktih, saj so vse fizične in nefizične temne entitete odstranjene z našega planeta. Predstavljajte si, kako so vse rane človeštva ozdravljene, kako je vso človeštvo vodeno in navdihnjeno ter kako ima vsaka oseba svojo lastno povezavo s svojo lastno dušo in Virom, ter je v popolnem ravnovesju s svojimi notranjimi moškimi in ženskimi vidiki.

4. Vstanite. Dvignite svoje roke nad glavo in se začnite vrteti v smeri urinega kazalca.

5. Medtem, ko se vrtite, pojte mantro iiii tako, da vibrira skozi vaše telo si predstavljajte, kako se vaše telo spremeni v briljanten steber Luči z milijoni mavrično obarvanih zvezdic, razpršenih v tem stebru Luči.

6. Še naprej pojte mantro in se vrtite. 

7. Sedaj pustite svoje roke ob telo in se še naprej vrtite v smeri urinega kazalca. Medtem začnite peti mantro eeeaaa tako, da vibrira skozi vašo telo in si predstavljajte, kako se mavrični vrtinec Luči širi navzven iz vašega srca po celotnem planetu. Prosite za prisotnost vaših duhovnih vodnikov, Mojstrov Modrosti, Plejadčanov, Angelov, delfinov, duš dvojčic3, sorodnih duš4, dušnih družin in drugih bitij Luči.

8. Še naprej pojte mantro in se vrtite ter še nekaj časa ostanite z vsemi temi bitji Luči.

Tu je vodena meditacija v slovenščini:

Vodena meditacija v angleščini se nahaja tudi na našemu novo odprtemu kanalu na D-tubu:

https://d.tube/#!/v/welovemassmedis/s3pgfnvi

Tu je dogodek na Facebooku za meditacijo ob spomladanskem enakonočju:

https://www.facebook.com/events/1966615770323476/ 

Kot je predlagal Untwine, prosimo brez zadržkov izvajajte meditacijo Vrnitev Boginje (prvi trije koraki zgornje meditacije z Boginjo) ob trenutku sončnega vzhoda in/ali kadarkoli tekom dneva spomladanskega solsticija.

Prav tako se lahko, če ste tako vodeni, pridružite meditaciji ob prazni Luni v soboto, 17. 03. 2018 ob 15:45 uri. To bo pripomoglo okrepiti energije Boginje pred nastopom spomladanskega enakonočja.

Podrobnosti te meditacije so na voljo na spodnji povezavi:

https://welovemassmeditation-sl.blogspot.si/2017/11/meditacija-miru-ob-prazni-luni-sobota.html

Za zaključek je pomembno vedeti, da se celotna sveta Kreativna Dinamika odvija ves čas, naenkrat. Na bo to spomladansko enakonočje priložnost, da se združimo kot ENO in se napojimo v Milini in Lepoti. Tako naj bo. Tako je.Zmaga Boginje! 


Opombe prevajalke:

Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.
Mojstri Modrosti (ang. Ascended Masters) – Povzdignjeni  Mojstri  Modrosti so duše, ki so pridobile mojstrstvo skozi mnoga zemeljska življenja, da bi vodili človeštvo in iz višjih nivojev predstavili (oznanjali) načrt povzdignjenja. Na internetu boste v slovenščini poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension (Ascended Masters).
duša dvojčica (angl. twin soul) oz. plamen dvojček/ica (angl. twin flame) – oseba (duša), s katero ste skupaj izšli iz Vira in imata 100% ujemanje. Vsaka oseba ima enega plamen dvojčka/ico. Plamen dvojčka/ico oz. dušo dvojčico ne smemo enačiti s sorodno dušo.
sorodna duša – vsaka  oseba ima več sorodnih duš. Sorodne duše imajo 90% ujemanje, in so del dušne družine, ki je skupaj izšla iz Vira. Sorodne duše ne smemo enačiti s plamen dvojčkom/ico oz. dušo dvojčico.


Komentarji