Stik s Plejadčani



Sile Luči so sedaj posredovale, da se sekvenca prvega stika lahko začne. Po navedbah Cobre potrebujemo za dosego tega cilja 12.000 ljudi, zato da lahko v energetsko omrežje Zemlje in Plejadčanom pošljemo usklajen kontaktni signal utripajoče Svetlobe. To bo celoten planet učinkovito spremenilo v Satelitski Krožnik Prvega Stika.

To planet tudi pripravilo na Preboj Kompresije, oz. Dogodek1





Tu so navodila, ki jih je posredoval Cobra:

Če imate v lasti zemljišče z manjšo ravno površino, ki bi bila dovolj velika za pristanek manjšega plejadskega letečega krožnika, (7x7 metrov je absoluten minimum za pristanek manjše Plejadske ladje, optimalna pristajalna površina je 30x30m), lahko potiho izrečete naslednji odlok:

“V imenu svoje prisotnosti Jaz Sem odrejam in poveljujem pristanek plejadske ladje na svojem zemljišču ter moj prvi fizični stik s Plejadčani iz te ladje, kolikor hitro je to mogoče na najboljši možni način.“

Zelo pomembno je, da NIKOLI ne izrečete tega odloka na glas in da o tem ne spregovorite z nikomer, sicer ne boste mogli postati del projekta Satelitskih Krožnikov Prvega Stika.

S tem, ko nikomur ne poveste ali ste odlok izrekli ali ne, ščitite svojo lastno sekvenco prvega stika s Plejadčani pred fizičnimi in ne-fizičnimi vmešavanji kriminalne kabale2, ki bi to lahko preprečila. Toda vsekakor lahko s prebujenim delom človeške populacije delite navodila za Satelitske Krožnike Prvega Stika.

http://2012portal.blogspot.com/2018/03/contact.html

V eni izmed starejših objav smo vljudno vabili k pisanju pisem plejadski floti.

Kot je delil naš brat Arbre Solaire:

"Vsaka večja izmenjava z našimi zvezdnimi brati in sestrami na pomakne bližje k Prvemu Stiku. Dajmo jim posredovati kaj čutimo do njih, kakšno je vreme, planetarna situacija – sporočite karkoli želite! Glejte na njih kot prijatelje in zaupnike, saj jim nobena izmed vaših misli ni skrivnost ♥"


Plejadčanom lahko posredujete sporočila tudi tukaj:   




Zmaga Luči!



Opombe prevajalke:

1 Dogodek – trenutek preboja kompresije in osvoboditve planeta. Na nefizični ravni se bo zgodil veliki val ali blisk Božanske energije in svetlobe, ki potuje iz Galaktičnega Centralnega Sonca proti površju planeta. Na fizični ravni bomo priča aretaciji članov kriminalne kabale, ponastavitvi finančnega sistema, razkritju informacij o nezemljanih, vpeljavi novih, naprednih tehnologij, postopnemu zbujanju človeštva k obstoju pozitivnih nezemeljskih ras in naših galaktičnih povezav.

2 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote, sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

Komentarji