Meditacija za mamo Coreya Gooda

Corey Goode je včeraj na Facebook poslal prošnjo za svojo mamo, zato bomo organizirali meditacijo za njo, ki bo potekala vsak dan ob 20:00 uri po UTC času (ob 21:00 uri v Sloveniji, o.p.) do nedelje, 11. 03. 2018.

Delavci Luči… Prosim pošljite tople misli moji mami. Izvedel sem, da je moja babica danes zjutraj umrla. Moja mama je v letu in pol izgubila dve sestri in svojo mamo, trenutno ji je zelo težko. Zahvaljujem se vam za vsakršno pozitivno energijo, ki ji jo boste poslali.

Najlepša hvala,
          Corey goode

Tu so navodila za to meditacijo:

1.
Sprostite svoje telo, čustva in misli tako, da se osredotočite na svoje dihanje ali pa se sprostite na kakršenkoli način, ki vam odgovarja.

2.
Navedite vaš namen uporabe te meditacije kot orodja za prinašanje Božanske zaščite in zdravljenja Coreyevi mami, s čimer se bo uspela osvoboditi kakršnihkoli in vseh negativnih interferenc.

3.
Predstavljajte si izžarevanje stebra Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca1 skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema, nato pa potuje preko vaše čakre zvezde duše2 in vašega telesa do središča Zemlje. Predstavljajte si še en steber Svetlobe, ki se dviguje iz središča Gaje preko vašega telesa navzgor proti nebu k vsem bitjem Luči našega Sončnega sistema in galaksije.  Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetlobe ohranite aktivna nekaj minut.

6. Predstavljajte si, kako se vrtinec briljantne bele Svetlobe spušča iz prisotnosti Coreyeve mame JAZ SEM v njeno čakro zvezde duše. Predstavljajte si, kako ta bela svetloba prši navzdol skozi njeno celotno telo in avro.

7. Predstavljajte si, kako ta Božanska svetloba zdravi vsa njena telesa (fizično, plazemsko, eteričnem, čustveno, mentalno in kavzalno) skozi vse točke v času, dimenzije, prostor in realnosti. Medtem, ko si Coreyevo mamo predstavljajte popolnoma zdravo, si predstavljajte, kako ta svetloba žari vse svetleje in svetleje.

8. Predstavljajte si, kako Coreyevo mamo obdaja ekipa močnih dobronamernih bitij Luči, ki ji stojijo ob strani in jo ščitijo. 

9. Predstavljajte si, kako njeno avro zaobjema močan ščit iz zlate svetlobe. Ko v njeno avro priteka bela svetloba si predstavljajte, kako ta ščit postaja vse močnejši. Izrecite namen, da ta ščit postane stalen ter da jo od te točke dalje ščiti pred vsemi negativnimi interferencami.    

10. Predstavljajte si Coreyevo mamo v popolni sreči.


Tu je dogodek na Facebooku za to meditacijo.

https://www.facebook.com/events/213960849345360

S pomočjo spodnje povezave lahko pretvorite UTC čas v vaš lokalni čas:

http://www.thetimezoneconverter.com/ 

Če ste tako vodeni, se nam prosimo pridružite.


Zmaga Luči!


Opombi prevajalke:
1 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

2 čakra zvezde duše – čakra, ki se nahaja nad kronsko čakro in stoji 15 cm (oz. za dolžino dlani) nad glavo (pri nekaterih ljudeh tudi do 60 cm nad glavo). Imenuje se tudi sedež duše. Skozi to čakro v fizično telo vstopata duhovna energija in božanska ljubezen.

Komentarji