Presenečenje iz Hrvaške

Spodaj je predstavljena reklama za ta blog v hrvaški reviji "Svjetlost" (Svetloba).

Posebej se zahvaljujemo za velik trud hrvaškega prevajalca našega bloga!Slovenski prevod besedila:


"Pojdimo skupaj
Morda se v tem trenutku sprašujete, kaj lahko konkretno storite za osvoboditev svojega ogromnega potenciala in prispevate za višje dobro na Zemlji. Veliko se nas je že odločilo združiti našo pozornost. Ne počutimo se majhne, počutimo se močne. Ob dogovorjenih urah se usedemo in združimo v meditaciji ter silam Luči nudimo svojo veliko moč. Osredotočamo svoje misli in povečujemo kvocient Svetlobe na Zemlji. To vztrajno izvajamo, vse do končnega uspeha. Vabimo vas, da se nam pridružite: obiščite portal Radi imamo množične meditacije ( https://welovemassmeditation.blogspot.hr). Tu boste našli opis meditacij, v katerih lahko uživate in prispevate svoje meditativne energije. Na strani ''Aktualne meditacije'' lahko izberete uro in temo meditacij, ki vam odgovarja. Na voljo so v pisni in zvočni obliki v večini svetovnih jezikov, kmalu bodo na voljo tudi v hrvaščini.  Poiščite se v tem prelepem prostoru s somišljeniki iz Evrope, Japonske, Amerike, Kitajske, Indije… vsi smo tu skupaj in potujemo v isti smeri. 

Če želite izvedeti več o aktualnih geopolitičnih akcijah in o napredku sil Luči, lahko obiščete http://www.2012portal.blogspot.com.

Mi gremo skupaj, pridružite se nam. Skupaj bomo dvignili mater Zemljo na popolnoma nov nivo dobrobitnosti.  

Samgaccadhvam

(v majhnem kvadratu desno spodaj se nahaja vabilo za praznovanje Vesaka v Zagrebu)."

Zmaga Luči! 

-------------------------------------------------------
O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se nam prosimo vsak dan pridružite pri meditaciji Preboja ob 16:00 uri in meditaciji za nujne primere ob 17:00 uri.

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditacija-preboja-ob-1500-uri-in.html

Za različne namene organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/p/aktualne-meditacije.html

V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek s pomočjo spodnje povezave:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.

Komentarji