Meditacija za turške parlamentarne in predsedniške volitve 23. 06. 2018 ob 18:00 uri

Spodaj je posredovana prošnja turških delavcev Luči za množično meditacijo na dan 23. 06. 2018, da bi zagotovili, da bodo predsedniške in parlamentarne volitve kolikor mirne bodo lahko ter da se bo spoštovalo svobodno voljo turških  državljanov.    
Če ste tako vodeni, se nam prosimo pridružite. 

Tu je naš dogodek na za to meditacijo na Facebooku: 


Zmaga Luči! 

POSODOBITEV: Po zaključku meditacije si lahko tudi predstavljajte, kako se nad Turčijo vrti halafska lončenina1.

Vodena meditacija v angleščini je na voljo tukaj:  ------------------------

VABILO DELAVCEM IN BOJVENIKOM LUČI

Turški državljani se bodo 24. 06. 2018 udeležili predsedniških in parlamentarnih volitev. Recep Tayyip Erdogan je na oblasti že 16 let.

Kot turški delavci Luči vas vabimo, da se nam pridružite pri naši meditaciji za manifestiranje prihodnosti, ki bo prinesla mir, ljubezen, harmonijo, resnico in pravico Turčiji ter celotnemu svetu.

Naša meditacija bo potekala 23. 06. 2018 ob 18:00 uri.

Prosimo delite to meditacijo z ljudmi po svetu in se nam pridružite v soboto, zato da lahko Boginjo pripeljemo nazaj v to starodavno deželo. 


Posebna zahvala našima dragima delavkama Luči Adi in Summer, ki sta priskrbeli navodila te meditacije.

Navodila:

1. Sprostite se z nekaj minutnimi globoki vdihi.

2. Predstavljajte si izžarevanje žarka Svetlobe iz vaše čakre Zvezde Duše2 (ki se nahaja 20 cm nad vašo glavo) v čakre Zvezd Duš vseh ljudi, ki meditirajo.

3. Predstavljajte si, da se s to svetlobo, ki izžareva iz vaše čakre Zvezde duše, povezujete z vsemi ljudmi, ki meditirajo ter z zemeljskim svetlobnim omrežjem.

4. Predstavljajte si, kako imajo Turki mirne volitve ter kako s svojo svobodno voljo volijo nove člane parlamenta ter novega predsednika. Predstavljajte si, kako rezultati volitev odsevajo svobodno voljo turških državljanov. Predstavljajte si, kako njihovi novi člani parlamenta ter predsednik državi prinašajo enotnost, mir, obilje, svobodo, ljubezen in harmonijo.   

5. Predstavljajte si, kako ta starodavna dežela sidra več Svetlobe ter kako se v Turčiji poveča prisotnost Boginje.  

6. Predstavljajte si, kako se prisotnost Boginje širi in zaobjema celotno Mezopotamijo, ozdravi te dežele ter se nato še bolj razširi in ozdravi celoten svet.

7. Predstavljajte si, kako je prisotnost Boginje v tej regiji stalno zasidrana. 


Ljubezen in Svetloba!  

Opombi prevajalke:

1 Halafska kultura – zgodovinsko obdobje v severni Mezopotamiji, ki je trajalo približno od leta 6100 in 5100 pr. n. št.. Kultura se je razvila iz lončarske kulture mlajše kamene dobe, predvsem v jugovzhodni Turčiji, Siriji in severnem Iraku, četudi se je njen vpliv čutil po celi Mezopotamiji. Kultura je dobila ime po arheološkem najdišču Tell Halaf v severni Siriji, najpomembnejše najdišče halafske kulture pa je Tell Arpačija v predmestju Mosula v Iraku. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Halafska_kultura.

2 Čakra zvezde duše – čakra, ki se nahaja nad kronsko čakro in stoji 15 – 20 cm (oz. za dolžino dlani) nad glavo (pri nekaterih ljudeh tudi do 60 cm nad glavo). Imenuje se tudi sedež duše. Skozi to čakro v fizično telo vstopata duhovna energija in božanska ljubezen.

Komentarji