Potres v Osaki na Japonskem

Včeraj je Japonsko zadel potres z magnitudo 6.1 ter povzročil  obširno škodo. Vir: https://www.express.co.uk/news/world/975756/Earthquake-Osaka-Japan-today-map-of-Japan-earthquake-today-Osaka

Japonsko mesto Osako ter bližnjo okolico je v ponedeljek, 18. 06. 2018, malo pred osmo uro zjutraj po lokalnem času zatresel potres z magnitudo 6.1. Umrli so štirje ljudje, med njimi je bila tudi 9-letna deklica, več kot tristo pa jih je bilo ranjenih.   


Po potresu, ki sicer ni sprožil cunamija, je več kot 170.000 gospodinjstev ostalo brez elektrike v prefekturah Osaki in Hyogu, kjer je potres januarja 1995 v mestu Kobe ubil več kot 6.400 ljudi.   


Voda se izliva iz ceste, poškodovane zaradi potresa v Takatsukiju, prefekture Osaka, zahodne Japonske.  Sliko je posnel  Kyodo 18. 06. 2018. KYODO / REUTERS Vir: https://www.cbsnews.com/news/japan-earthquake-osaka-today-2018-06-17/

Ponedeljkov potres je bil sicer relativno nizke magnitude, vendar je povzročil močno tresenje, saj se je njegov epicenter nahajal na globini 13 km. Na japonski lestvici potresne intenzivnosti od 0 do 7 so ga umestili na nižjo -6. Pri potresi z nižjo -6 intenzivnostjo ljudje težje obstanejo na svojih nogah, prevrnejo pa se lahko pohištvo ter ostali predmeti.  

Oblasti opozarjajo na možnost močnih popotresnih sunkov. ''Na močno pretresenih  območjih obstaja povečano tveganje za rušenje hiš in zemeljskih plazov,'' je dejal Toshiyuki Matsumori iz nacionalne meteorološke agencije.


Zato prosimo, če ste tako vodeni, da vključite ta pojav v meditacijo za nujne primere ob 17:00 uri, ter pošljete svojo ljubezen in zdravljenje.  


Zmaga Luči!


-------------------------------------------------------

O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se nam prosimo vsak dan pridružite pri meditaciji Preboja ob 16:00 uri in meditaciji za nujne primere ob 17:00 uri.

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditacija-preboja-ob-1500-uri-in.html

Za različne namene organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:
https://slovenian.welovemassmeditation.com/p/aktualne-meditacije.html

V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek s pomočjo spodnje povezave:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.

Komentarji