ŠIRITE PO INTERNETU! Meditacija poletnega solsticija 21. 06. 2018 ob 12:07 uri

Približujemo se poletnemu solsticiju, ki bo nastopil 21. 06. 2018 ob 12:07 uri. Na severni polobli sonce na ta dan doseže svojo najvišjo navidezno točko na nebu, zato je to najdaljši dan v letu, hkrati pa označuje tudi začetek poletja. Na južni polobli sonce na ta dan  doseže svojo najnižjo navidezno točko na nebu, zato je to najkrajši dan v letu, ki označuje tudi začetek zime.

Ne glede na to, ali se nahajate na severni ali južni polobli, vsi solsticiji praznujejo Zemljo, svetlobo in sonce in so tako sveti dogodki, kjer se lahko povežemo z našimi sezonskimi in duhovnimi cikli, ki se povezujejo z Zemljo, soncem in vesoljem.

Solsticij je čas za samoocenjevanje in spremembo. Zdaj je čas, da pogledate večjo sliko vašega življenja in duhovne poti ter zabeležite tisto, kar ni usklajeno z vami. Kaj vam ne služi? Kaj govorite sebi ali ostalim, kar ni v skladu z vašimi prepričanji? Katere stvari počnete, ki ne služijo vaši osebni in duhovni rasti?

Na severni polobli nastopi poletni solsticij, ki ga predstavlja element ognja, strasti, volje in zagona. To je čas za prava dejanja, da se odločimo ne samo pridigati o naših prepričanjih, temveč jih tudi izvajati. Solsticij nam ponuja priložnost, da se poslužimo svoje osebne moči, ki smo jo gojili to preteklo leto in jo manifestiramo kot novo navado, novo razmerje, nov način bivanja v svojem telesu.


Poletni solsticij ima tudi počasnejšo stran, ki nas uči potrpežljivosti. Sadje je še zeleno in dokler ne dozori, ga preprosto ne morete priganjati. Obstaja počasen, zanesljiv ritem časa, ki omogoča, da se bodo v našem življenju odvili dogodki, če jim bomo le pustili vstopiti v naša življenja. Ne moremo hiteti s stvarmi, toda če se sprostimo in izpustimo nadzor, bodo stvari dosegle svojo zrelost brez truda ali napora našega ega. Pomladanska semena so bila zasajena, vso pomlad smo se trudili z njimi, sedaj pa je čas, da naravi prepustimo njeno pot.

https://www.wyldwitchery.com/blogs/the-grimoire-a-blog/the-spiritual-meaning-behind-the-summer-solstice

Na južni polobli nastopi zimski solsticij, ki se ga prav tako praznuje z ognjem, saj se praznuje rojstvo novega solarnega leta, vrnitev Svetlobe. Praznuje se rojstvo duhovnega sonca znotraj vsakega izmed nas. Za mnoge kulture je zimski solsticij praznovanje energije Boginje (Lune), saj na ta dan Luna rodi Sonce. Na predvečer zimskega solsticija lahko praznujete tako, da si privoščite kopel z Boginjo za odstranjevanje starega in sprejemanje novega. Nekaj enostavnih ritualov za tako poletni kot zimski solsticij se nahaja tukaj:
  

Zimski solsticij je čas mirne energije, čas, ki ga je dobro izkoristiti za vpogled v same sebe ter za osredotočanje na tisto, kar si resnično želimo in potrebujemo. Energije tega časa lahko uporabimo za sproščanje negativnosti izpred mesecev, za izpustitev naše preteklosti, za napravljanje sprememb znotraj samih sebe, zato da lahko vstopimo v to novo solarno leto s prerojenim občutkom osebnosti, namena in odločnosti. Ta čas pomikanja iz teme v Svetlobo je čas za samoocenjevanje, regeneracijo, obnovo in spoznanje, da smo se sposobni ponovno ustvariti. To je čas za nastavljanje novih ciljev in namenov, za pričakovanje uspeha, ki ga manifestiramo v prihajajočem letu ter pričetek ustvarjanja življenja, kakršnega si želimo živeti.  

Kjerkoli na svetu že ste, vsi simboli solsticija nas opominjajo, da je sonce večno, cikel se obnavlja in prav tako se obnavljate tudi vi. Mi nismo ločeni od Stvarnika, kot nas učijo. Mi smo božanska Bitja in smo Eno. Naše sonce je simbol naše notranje povezanosti. Sonce sije enako na vsa bitja našega prečudovitega planeta in PachaMama (Mati Narava) nas vse enako podpira. To je čas doseganja enotnosti.
  
Letošnji poletni solsticij bomo izkoristili za prinašanje še več enotnosti med delavci in bojevniki Luči, za stabilizacijo nove časovnice, za asistenco pri operacijah sil Luči in za preprečevanje nadaljnjih odlogov planetarne osvoboditve.To meditacijo bomo izvajali ob natančnem času poletnega solsticija v četrtek, 21. 06. 2018 ob 10:07 uri po UTC času (ob 12:07 uri v Sloveniji, o.p.). To je enako 19:07 uri po JST času v Tokiu, 18:07 uri po CST času v Tajpeju, 12:07 uri po EET času v Kairu, 12: 07 uri po CEST času v Parizu, 11:07 uri po BST času v Londonu, 6: 07 uri po EDT času v New Yorku, 5: 07 uri po CDT času v Čikagu, 4:07 uri po MDT času v Denverju in 3:07 uri po PDT času v Los Angelesu.

Čas izvajanja meditacije v vašem časovnem pasu lahko preverite tukaj:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Za to meditacijo je tu dogodek na Facebooku:

https://www.facebook.com/events/254908485255190/

Vodena meditacija v slovenščini je na voljo tukaj:


https://www.youtube.com/watch?v=0H1h51p9Uys

Vodene meditacije v ostalih jezikih so na voljo na spodnji povezavi:

https://www.youtube.com/watch?v=SC3MnOnNRiQ&list=PL-ujIE4tLGbGH8J7tE5EysmfO7G9SJPaR

Tu so navodila meditacije:

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti. 

2. Navedite vaš namen uporabe te meditacije poletnega solsticija kot orodja za pospešitev osvobajanja Zemlje in njenih prebivalcev.  

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca1 skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema, nato pa potuje preko vašega telesa do središča Zemlje. Predstavljajte si še en steber svetlobe, ki se dviguje iz središča Zemlje, preko vašega telesa navzgor proti nebu k vsem bitjem Luči našega Sončnega sistema in galaksije. Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetloba ohranite aktivna nekaj minut.


4. Sedaj si predstavljajte, kako Modri Žarek Nadangela Mihaela obdaja vse delavce in bojevnike Luči. Predstavljajte si, kako jih ta Svetloba ščiti, zato da jih ne morejo zmotiti nobene negativne interference in si še predstavljajte, kako jim Modri Žarek daje moč, da se osredotočijo na svoje misije. 

5. Predstavljajte si, kako Vijolični plamen Svetega Germaina pomaga silam Luči pri odstranjevanju vseh preostalih energij, ki ne delujejo za najvišje dobro na fizični, plazemski, eterični in astralni ravni. Predstavljajte si, kako Beli Ogenj AN pomaga silam Luči pri odstranjevanju vseh preostalih negativnih orožij na fizični, plazemski, eterični in astralni ravni. Predstavljajte si, kako se vse operacije sil Luči odvijajo s polno paro. 


6. Predstavljajte si, kako vsi ljudje na površju planeta, ki imajo Čintamani2 kamne, sidrajo čiste energije Vira v svetlobno omrežje Čintamani kamnov, brez motenj temnih sil. Predstavljajte si, kako se svetlobno omrežje Čintamani kamnov z mavrično svetlobo Boginje uravnoveša in usklajuje s starim atlantidskim energijskim omrežjem in planetarnimi energijskimi silnicami. Predstavljajte si, kako se čiste energije Vira sidrajo po vseh planetarnih omrežjih in ključnih vrtincih ter prinašajo stabilnost, harmonijo, čisto ljubezen in veselje.   


7. Sedaj si predstavljajte, kako mehka, rožnata, ljubeča svetloba Boginje obdaja vsa živa bitja na površju planeta. Predstavljajte si, kako so člani vsake skupine delavcev Luči na površju tega prečudovitega planeta enotni. Sedaj si predstavljajte, kako delavci in bojevniki Luči kot tudi iskalci resnice enotno sodelujejo pri nastanku Nove Zemlje. Predstavljajte si, kako vsi ljudje postanejo imuni na manipulacije temnih sil, kako postavljajo svoja nesoglasja na stranski tir in se harmonično povezujejo med seboj.  


8. Predstavljajte si, kako imajo vsi ljudje jasen stik s svojimi Višjimi Jazi in duhovnimi vodniki. Predstavljajte si, kako se vsi ljudje prebudijo in prepoznajo resnično planetarno situacijo. Predstavljajte si, kako so vse duše ozdravljene njihovih preteklih travm, bolečin in trpljenja ter si predstavljajte, kako se pridružijo silam Luči in v svojih srcih sprejmejo Ljubezen in Svetlobo. Predstavljajte si, kako vsi ljudje sodelujejo in podpirajo planetarno osvobajanje. Predstavljajte si, kako prebujena populacija na površju planeta manifestira Dogodek.    

9. Predstavljajte si, kako vse matične ladje Galaktične Federacije pošiljajo planetu čisto energijo Vira ter si predstavljajte, kako se Svetloba sidra v jedro planeta in se spiralno pomika skozi vsa bitja.
Za zaključek lahko izvajate tudi sledeče kratko meditacijo, ki so jo predlagale sile Luči. To bo okrepile energijsko polje Ljubezni, ki služi kot naš zaščitni ščit.

1. Udobno se namestite, zaprite svoje oči in sprostite tako, da opazujete svoj dih.

2. Obdajte se z Roza jajcem, polnim energije Ljubezni.

3. Obdajte svoje bližnje s podobnimi Roza jajci, polnimi energije Ljubezni.

4. Obdajte celotno človeštvo ter vsa živa bitja planeta Zemlje z Roza jajcem, polnim energije Ljubezni.

http://2012portal.blogspot.com/2014/06/cosmic-goddess-activation.html

Boginja želi Mir ter Enotnost in do Miru ter Enotnosti bo prišlo.


Zmaga Luči!


-------------------------------------------------------

O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način. 

Če ste tako vodeni, se nam prosimo vsak dan pridružite pri meditaciji Preboja ob 16:00 uri in meditaciji za nujne primere ob 17:00 uri.

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditacija-preboja-ob-1500-uri-in.html

Za različne namene organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/p/aktualne-meditacije.html

V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek s pomočjo spodnje povezave:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.


Opombi prevajalke:

1 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

2 Čintamani kamen ali Safordit – Tektit  čudovite vijoličasto rjave barve. Prihaja s planeta, ki kroži okrog zvezde Sirius. Safordite najdemo samo na eni lokaciji blizu mesta Saford v Arizoni. Izmed vseh Tektitov je to kamen z najvišjo vibracijsko frekvenco. Safordit pomaga pri raztapljanju vsadkov, vcepljenih miselnih vzorcev iz časa Atlantide. Raztaplja vse miselne vzorce in čustvene blokade ter nas povezuje z zavestjo kozmične ljubezni in božanske milosti. V podzemnem kraljestvu Šambale je Safordit poznan po imenu Činta Mani. Več na: http://www.moldavit.si/safordit.

Komentarji