Protokol za premagovanje strahu


Sile Luči želijo, da vemo, da lahko z njihovo pomočjo premagamo svoj strah, če se povežemo s svojim Višjim Jazom, svetlobo znotraj naših src ter uporabimo svojo svobodno voljo.  

Sledi protokol za premagovanje strahu. Naj pomaga mnogim!

Pred seboj si predstavljajte dve sferi Mavrične svetlobe, eno na vaši levi in drugo na vaši desni strani.   

Sedaj dvignite svojo levo roko in si predstavljajte, kako se vsi vaši strahovi stekajo v sfero na levi strani. 

Izgovarjate lahko mantro, ki vznikne v vašem srcu ali pa zapojete pesem. Če lahko pojete v jeziku svetlobe, še toliko bolje.

Na primer: pozivam svojega Višjega/-jo Jaz, da mi pomaga pri odstranjevanju vsega, kar ne deluje za najvišje dobro moje Duše in moje okolice. Prosim, da se vse strahove vseh prejšnjih življenj, ki so se vtisnili v moje bitje na vseh ravneh obstoja, sprosti in razgradi.  

Sedaj si predstavljajte, kako se vaš Višji/-a Jaz sestaja Silami Luči, npr. s Plejadčani, Sirijčani, Arkturčani, Liranci, itn. na višjih eteričnih ravneh in si predstavljajte, kako vzamejo sfero napolnjeno s strahovi ter jo odpeljejo v Galaktično Centralno Sonce1 ter razgradijo s čisto belo svetlobo (Belim Ognjem AN). 

Sedaj si predstavljajte vse kar si želite v najvišji vibraciji kot je ljubezen, veselje, zdravljenje, mir, harmonija, sočutje, itn. zase, za vašo dušno družino in vse okoli vas. Predstavljajte si, kako se vse, kar deluje za najvišje dobro, steka v sfero na desni strani. Predstavljajte si, kako se ta sfera veča ter si predstavljajte, kako vstopite v to sfero svetlobe. Sedaj si predstavljajte, kako se ta sfera širi v skladu z radijem svetlobe, ki jo oddajate. 

Predstavljajte si, kako se svetloba teh želja znotraj svetlobne sfere na desni strani, ki se kodira znotraj astralne, eterične, plazemske in fizične ravni, pretaka navzdol od vašega Višjega Jaza proti vašemu multidimenzionalnemu jazu in proti fizični ravni. 

In tako je. 

Ta protokol lahko izvajate dnevno.   


Zmaga Luči!


-------------------------------------------------------

O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se nam prosimo vsak dan pridružite pri meditaciji Preboja ob 16:00 uri in meditaciji za nujne primere ob 17:00 uri.

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditacija-preboja-ob-1500-uri-in.html

Za različne namene organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:
https://slovenian.welovemassmeditation.com/p/aktualne-meditacije.html

V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek s pomočjo spodnje povezave:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.


Opomba prevajalke:
1 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Komentarji