Dnevna meditacija Budičnih stolpov za Purto Rico ob 20:30 uri


Od konca decembra naprej je Puerto Rico pretreslo okoli 2000 potresov, najmočnejši potres s 6,4 magnitude in epicentrom blizu jugozahodne obale se je zgodil prejšnji torek, 07. 01. 2020. Slednji, najmočnejši potres Puerta Rica v zadnjem stoletju, je zahteval najmanj eno smrtno žrtev, poškodoval skoraj 600 zgradb in povzročil za vsaj 100 milijonov dolarjev škode ter izpad elektrike za večino prebivalcevVeč tektonskih prelomnic križa vzhodne Karibe. Tiste označene z rdečo barvo lahko potencialno povzročijo večji potres. Puščica zgoraj desno kaže smer premikanja severnoameriške tektonske plošče glede na karibsko tektonsko ploščo. Rdeče zvezdice kažejo središča najmočnejših intenzitet preteklih potresov. (Slika: USGS). Vir 
Ta naval potresov vključuje kopenske in priobalne dogodke blizu mesta Indios ter jugozahodnega predela obale. Do sedaj je bilo 11 predpotresnih sunkov – manjših potresov, ki so bili predhodniki večjega dogodka ali glavnega sunka – z magnitudami 4 in več. Glavni sunki so se zgodili 06. 01. 2020 (s 5,8 magnitude) in 07. 01. 2020 (glavni potres s 6,4 magnitude), ki so jim sledili številni večji popotresni sunki. 06. 01. 2020 so razglasili izredne razmere, pred tednom dni pa so aktivirali tudi narodno gardo.  


Tematska karta trenutnega seizmičnega stanja Puerta Rica. Na levi strani je legenda za vse ilustracije. Krogci predstavljajo seizmične dogodke, ki jih je puertoriška potresna agencija zabeležila od 28. 12. 2019 naprej. Različne barve predstavljajo čas, ko se je dogodek zgodil odkar se je začela aktivnost od konca decembra naprej, medtem ko velikost krogcev predstavlja magnitudo dogodka. Najmočnejši dogodki so predstavljeni z belimi zvezdicami s pripisanimi magnitudami in datumi. Največji dogodek do sedaj se je zgodil dne 07. 01. 2020 z M6,4. Podobno sta prikazana tudi glavni predpotresni (06. 01. 2020 z M5,7) in popotresni sunek (07. 01. 2020 z M5,8). Vir 

Puerto Rico si še vedno prizadeva okrevati po orkanu Maria iz leta 2017. Potresi so ponovno vlili strah med prebivalce južnih mest, na tisoče družin je zapustilo svoje domove v strahu pred sesuvanjem hiš med popotresnimi sunki. Spijo v šotorih in pod ponjavami na stadijih in poljih ob avtocestah.

Elektro podjetje Puerta Rica je dejalo, da je bila elektrika ponovno vzpostavljena za 99% odjemalcev, toda skoraj 5000 ljudi še vedno živi v zakloniščih.


Ker se bodo sunki najverjetneje nadaljevali, predlagamo izvajanje dnevne meditacije Budičnih stolpov ob 20:30, da bi pomirili karibske tektonske prelomnice dokler se potresi popolnoma ne umirijo.  

Spodnja tabela prikazuje čase meditacije za izbrane časovne pasove, vključno s San Juanom, Puerto Rico:


Čas
Časovni pas
Mesto
09:30
HST
Honolulu
11:30
PST
Los Angeles
12:30
MST
Denver
13:30
CST
Čikago
14:30
EST
New York
15:30
AST
San Juan
16:30
BRT
Rio de Janeiro
19:30
UTC
Reykjavik
19:30
GMT
London
20:30
CET
Berlin
21:30
EET
Kairo
22:30
MSK
Moskva
02:30
ICT
Bangkok
03:30
CST
Tajpej
04:30
JST
Tokio
06:30
AEDT
Sydney
08:30
NZDT
Auckland


Za to meditacijo je tu dogodek na Facebooku:

Tu je povezava do vodenih meditacij v različnih jezikih:


V slovenščini:


Navodila (predlagani čas meditiranja je 15 minut):

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti. Globoko vdihnite briljantno belo svetlobo. Izdihnite vse, kar vam ne služi več. Nekajkrat ponovite. Nato izrecite sledečo ali pa podobno mantro, naglas ali pa po tihem, kakor ste vodeni:   

"Jaz sem Duša,
Jaz sem Božanska Svetloba,
Jaz sem Božanska Volja,
Jaz sem Božanska Ljubezen,
Jaz sem fiksen načrt sebe, Duše."

2. Predstavljajte si, kako vaša čakra zvezde duše1 zažari z briljantno belo svetlobo. Predstavljajte si, kako se ta svetloba v obliki vrtinca spiralno spušča navzdol ter čisti vaše energijsko polje.  

3. Visoko na nebu, okoli 14,5 km nad izbrano lokacijo, si predstavljajte peterokrako zvezdo. Predstavljajte si, kako se ta zvezda lesketa visoko nad izbrano lokacijo, ter sveti z briljantno belo svetlobo.

4. Sedaj si predstavljajte, kako beli ogenj AN izžareva iz Galaktičnega Centralnega Sonca2 skozi vse točke Luči našega Sončnega sistema, nato ta steber potuje skozi peterokrako zvezdo ter naprej skozi izbrano lokacijo globoko do središča Zemlje. Ta steber si predstavljajte nekaj minut.

5. Predstavljajte si, kako se iz peterokrake zvezde spušča briljanten vrtinec bele svetlobe ter se pomika spiralno navzdol v smeri urinega kazalca in odstranjuje ter pretvarja vse nizke vibracije, temne entitete in temne energije ter jih prinaša nazaj k peterokraki zvezi na transmutacijo. Ta vrtinec vrteče se bele svetlobe si predstavljajte nekaj minut.   

6. Predstavljajte si, kako je ta Budični stolp popolnoma povezan z vsemi Budičnimi stolpi na planetu, z planetarnim svetlobnim omrežjem pod, nad in na površju planeta ter z vsako točko Luči, kakor to vodijo Povzdignjenja Bitja, Predstavljajte si, kako je vse povezano s tem Budičnim stolpom na točki peterokrake zvezde v omrežju briljantne bele svetlobe.  

7. Sedaj v imenu Vira, v imenu prisotnosti Jaz Sem večne svetlobe, izjavljamo in poveljujemo, da je ta Budični stolp na izbrani lokaciji popolnoma dokončan na vseh ravneh, kakor je to vodil Vir.


Če ste tako vodeni, lahko to situacijo vključite tudi v meditacijo za nujne primere, ki poteka vsak dan ob 15:00 uri. Predstavljajte si, kako potresi povzročijo čim manj škode ter si še predstavljajte, kako prebivalci prizadetih območij prejmejo vse potrebščine in zdravstveno oskrbo. Predstavljajte si, kako se skupnosti vračajo čimprej vrnejo k svojemu normalnemu vsakdanjiku.  


Za to meditacijo je tu povezava do dogodka na Facebooku:


Tu pa je povezava do vodenih meditacij v različnih jezikih:


V slovenščini:Zmaga Luči!


--------------------------------


O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija blagoslovov Al Nilama ob 17:45 uri:


Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/p/aktualne-meditacije.html

V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.

Komentarji