Meditacija ob trenutku kvadrata Eride in Plutona dne 26. 01. 2020 ob 17:49 uri


26. 01. 2020 bo nastopil redek astrološki aspekt, kvadrat Eride1 in Plutona. Ta konfiguracija bi lahko imela velik vpliv na celoletni potek popolnega razkritja in procesa planetarnega osvobajanja. Učinek kvadrata Eride in Plutona se bo občutil skozi celo leto ter tudi v letu 2021.  

https://www.lunarplanner.com/2020/index.html


NASA, ESA, in A. Schaller (za STScI)

Pluton v astrologiji predstavlja varuha in spremljevalca na poti v globlje predele samoopolnomočenja. Pluton poudarja, da je bolj pomembno zazreti se vase kot pa gledati navzven in kako pomembno je poiskati atomsko jedro naše ustvarjalne sile. Poudarja tudi, da je to silo potrebno uporabiti na načine, s katerimi opolnomočimo ostale ljudi in na načine, ki nam pomagajo prebuditi se v nova področja človeškega potenciala, osveščenega zavedanja in doživetja, ki čakajo, da se jih doživi.

Erida je arhetip ženske bojevnice, ki brez strahu ali oklevanja posreduje in razkrije večje, skrite resnice. Erida prebije oz. razpre naš trenuten mehurček percepcije, preko katerega vidimo in doživljamo ta svet, da bi videli onkraj omejitev naše trenutne percepcije, onkraj preprek, ki smo si jih postavili. Z drugimi besedami, Erida nam pomaga odučiti se vsega, kar smo se v preteklosti narobe naučili.  


V splošnem bi ta astrološki vidik kvadrata Eride in Plutona lahko bil naklonjen popolnim razkritjem. Kvadrat bi lahko še posebej vplival na globalni finančni sistem in morda privedel več razkritij o trenutnem finančnem sistemu, ki bazira na zadolževanju. Lahko nas vodi, da se zazremo vase in nam omogoči oblikovanje nove perspektive o tem, kako se spoprijeti s trenutnim finančnim sistemom.

Prihajajoči 270° kvadrat Eride in Plutona označuje vstop v zadnjo četrtino 359-letnega sinodskega2 cikla Eride in Plutona, ki se je začel leta 1757 in oznanil čas sprememb. Zanimivo je, da je Mayer Amschel (Anschel) Rothschild  začel svojo kariero v bančni industriji leta 1757, ko se je ta cikel začel.

https://en.wikipedia.org/wiki/Mayer_Amschel_Rothschild

Zato je ta kvadrat Eride in Plutona podoben zadnjemu krajcu Luninega cikla; času, ki v ciklu označuje tranzicijo.

Da bi izkoristili energijo tega kvadrata Eride in Plutona v korist človeštva, bomo izvajali isto meditacijo, ki smo jo uporabili za aktivacijo dobe Vodnarja in sicer jo bomo izvajali ob točnem trenutku začetka tega astrološkega aspekta, dne 26. 01. 2020 ob 17:49 uri.

Spodnja tabela prikazuje čase meditacije za izbrane časovne pasove:

Izvorna vodene meditacije v različnih jezikih, ki smo jih uporabili za meditiranje med aktivacijo dobe Vodnarja, niso več na voljo na Youtubu. V naslednjih dveh dneh bodo ponovno bodo naložene na Youtube kanal We Love Mass Meditation. Nove povezave do vodenih meditacij v različnih jezikih bodo podane tukaj, ko bodo na voljo.

Za to meditacijo je tu povezava do dogodka na Facebooku:

https://www.facebook.com/events/468509947125019

Tu so navodila te meditacije (predlagani čas meditiranja je 20 minut):

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite svoj namen uporabe te meditacije kot orodja za soustvarjanje sprožila, ki bo sprožil začetek dobe Vodnarja. 

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra briljantne bele Svetlobe iz Kozmičnega Centralnega Sonca3, ki se nato porazdeli in potuje do vseh Centralnih Sonc vseh galaksij tega vesolja. Zatem si predstavljajte, kako Svetloba vstopi skozi naše Galaktično Centralno Sonce4 ter potuje po naši galaksiji, potem pa vstopi v naše Osončje ter potuje skozi vsa bitja Luči našega Sončnega sistema, nato pa ta Svetloba potuje skozi vsa bitja na planetu Zemlji ter potuje tudi preko vašega telesa do središča Zemlje.

4. Predstavljajte si, kako ta Svetloba pretvarja vso preostalo temo na Zemlji, kako zdravi vse neenakosti, izničuje vso revščino in prinaša obilje vsemu človeštvu. Predstavljajte si začetek novega, velikega kozmičnega cikla dobe Vodnarja, ki bo vsem bitjem na Zemlji prinesel čisto Svetlobo, Ljubezen in Srečo.

V slovenščini:


Zmaga Luči!

--------------------------------


O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija Rože Življenja ob 13:00 uri in na vsake štiri ure ter tudi kolikor pogosto je le možno:


Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:


Meditacija z Boginjo 16:30 uri:


Meditacija Ključ do Svobode ob 17:00 uri:


Meditacija s Kozmično Centralno Raso 17:15 uri:


Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:


Meditacija blagoslovov Al Nilama ob 17:45 uri:


Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči. 


Opombe prevajalke:

1 Erida (tudi 136199 Erida, prej začasno imenovana Ksena) – najmasivnejši znani pritlikavi planet v Osončju. Odkrili so jo 21. oktobra 2003. Kot čezneptunsko telo (TNO) kroži okrog Sonca v območju Vesolja, imenovanem razpršeni disk, in jo spremlja vsaj en naravni satelit, Disnomija. Trenutno sta Erida in Disnomija najbolj oddaljeni poznani telesi v Sončevem sistemu. Mike Brown je aprila 2006 sporočil, da ima po meritvah vesoljskega teleskopa Hubble Erida premer okrog 2326 km, kar je rahlo manj od premera Plutona. Več na:  https://sl.wikipedia.org/wiki/Erida_%28pritlikavi_planet%29.

2 Sinodski cikel (ali sinodska perioda) – čas, ki ga telo potrebuje za polni krožni tir, glede na Sonce, oziroma čas, ki ga izmeri opazovalec na Zemlji. To je čas med dvema zaporednima konjunkcijama s Soncem in je navidezna orbitalna perioda telesa. Sinodska perioda je ena izmed vrst orbitalnih period. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Orbitalna_perioda ter https://en.wikipedia.org/wiki/Orbital_period.

3 Kozmično Centralno Sonce – nebesno telo, ki se nahaja približno v središču vesolja. Kozmično Centalno Sonce je povezano z vsemi Galaktičnimi Centralnimi Sonci (z vsemi galaksijami) v vesolju.

4 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije. 

Komentarji