Meditacija za ohranjanje svetovnega miru ob trenutku kvadrata Eride in Plutona dne 14. 06. 2020 ob 17:10 uri [POSODOBLJENO DNE 30. 06. 2020]

POSODOBITEV DNE 03. 06. 2020: Sprememba v navodilih meditacije, dodan nov 2. korak.

14. junija se bo nastopil še en redek astrološki pojav in sicer bo to drugi letošnji kvadrat1 Eride2 in  Plutona. Ta prihajajoči kvadrat Eride in Plutona bo imel velik vpliv na proces planetarne osvoboditve tekom preostalega leta.



NASA, ESA, in A. Schaller (za STScI)

Pluton v astrologiji predstavlja varuha in spremljevalca na poti v globlje predele samoopolnomočenja. Pluton poudarja, da je bolj pomembno zazreti se vase kot pa gledati navzven in kako pomembno je poiskati atomsko jedro naše ustvarjalne sile. Poudarja tudi, da je to silo potrebno uporabiti na načine, s katerimi opolnomočimo ostale ljudi in na načine, ki nam pomagajo prebuditi se v nova področja človeškega potenciala, osveščenega zavedanja in doživetja, ki čakajo, da se jih doživi.

Erida je arhetip ženske bojevnice, ki brez strahu ali oklevanja posreduje in razkrije večje, skrite resnice. Erida prebije oz. razpre naš trenuten mehurček percepcije, preko katerega vidimo in doživljamo ta svet, da bi videli onkraj omejitev naše trenutne percepcije, onkraj preprek, ki smo si jih postavili. Z drugimi besedami, Erida nam pomaga se odučiti vsega, kar smo se v preteklosti narobe naučili.  


Prihajajoči 270° kvadrat Eride in Plutona označuje vstop v zadnjo četrtino 359-letnega sinodskega3 cikla Eride in Plutona, ki se je začel leta 1757 in oznanil čas sprememb. Zanimivo je, da je Mayer Amschel (Anschel) Rothschild  začel svojo kariero v bančni industriji leta 1757, ko se je ta cikel začel.  


Zato je ta kvadrat Eride in Plutona podoben zadnjemu krajcu Luninega cikla; času, ki v ciklu označuje  tranzicijo.  

Med tranzicijo lahko pride do kaosa, ki lahko traja dokler se ne vzpostavi novo in boljše ravnovesje. Trenutno dogajanje v ZDA lahko vidimo kot primer le-tega; legitimne in mirne proteste se manipulira v nasilje, kar bi lahko potencialno vodilo v državljansko vojno.

Da bi izkoristili energijo tega kvadrata Eride in Plutona v korist človeštva, bomo izvajali meditacijo miru ob točnem trenutku začetka tega astrološkega aspekta, v nedeljo, 14. 06. 2020 ob 17:10 uri.  

Izvajali bomo množično meditacijo za ohranjanje miru v Združenih državah in po celotnem planetu.

Spodnja tabela prikazuje čase meditacije v določenih časovnih pasovih:


Čas
Časovni pas
Mesto
Nedelja, 14. 06. 2020
05:10
HST
Honolulu
08:10
PDT
Los Angeles
09:10
MDT
Denver
10:10
CDT
Čikago
11:10
EDT
New York
12:10
BRT
Rio de Janeiro
15:10
UTC
Reykjavik
16:10
BST
London
17:10
CEST
Ljubljana
17:10
EET
Kairo
18:10
MSK
Moskva
22:10
ICT
Bangkok
23:10
CST
Tajpej
Ponedeljek, 15. 06. 2020
00:10
JST
Tokio
01:10
AEST
Sydney
03:10
NZST
Auckland


Za to meditacijo je tu dogodek na Facebooku: 


Vodena meditacija v slovenščini:


Navodila meditacije (predlagan čas meditiranja je 15 minut):

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.  

2. Sedaj pokličite Vijolični Plamen iz njegovega primarnega Izvora, da med in po meditaciji ustvari zaščitni krog okoli vas. Prosite Vijolični Plamen, naj pretvori vse, kar ne služi Svetlobi.

3. Navedite svoj namen prinašanja miru in zdravljenja Združenim državam ter celotnemu planetu. 

4. Predstavljajte si izžarevanje stebra roza Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca4, ki se nato spusti preko vašega telesa globoko do središča Zemlje. 

5. Predstavljajte si, kako se ta Svetloba pretaka skozi vaše srce in se nato izliva preko vaših rok neposredno do vseh ljudi v Združenih državah in celotnemu planetu ter jih uravnoveša in prinaša mir. Prepustite tej roza Svetlobi, da potuje naprej in ozdravi vse preostale svetovne konflikte. 

6. Prosite prisotnost Boginje (božansko ženskost), da usmeri energije miru in harmonije vsem ljudem v Združenih državah in celotnemu planetu. Naj te energije nato tečejo naprej in pozdravijo vse preostale svetovne konflikte. Prepustite tem energijam, da za nekaj minut še naprej tečejo skozi vaše srce in vaše roke v situacijo v Združenih državah in po celotnem planetu.

Boginja hoče mir in mir bo.


-----------------------------------------------------------------------
O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija za konec koronavirusa:


Meditacija za zaustavitev globalnega izbruha koronavirusa na vsake štiri ure:


Meditacija za zaustavitev izbruha Koronavirusa v Italiji na vsake štiri ure:


Meditacija Rože Življenja ob 14:00 uri in na vsake štiri ure ter tudi kolikor pogosto je le možno:


Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:


Meditacija z Boginjo 16:30 uri:


Meditacija za konec koronavirusa ob 17:00 uri:


Meditacija s Kozmično Centralno Raso 17:15 uri:


Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:


Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.


Opombe prevajalke:

1 kvadrat – v astrologiji ta aspekt povezuje dve nebesni telesi, ki se nahajata 90° drug od drugega, kar je ¼ kroga. Izhaja iz števila Štiri. Štiri predstavlja stvarnost obstoječega sveta, ki je posledica kreativne akcije trojstva. Predstavlja vse zemeljsko, stvarno, materialno. Zemlja ima štiri strani neba, štiri letne čase, štiri prvotne elemente. Kreativnost trojstva je tako vezana na stvarnost zemeljskega obstoja, ki ima svoje stvarne, materialne zahteve. Kvadrat zato ni “lahek” aspekt. Predstavlja izziv, silo, spopad z nekimi zahtevami. Človek lahko zato izrazi svoj potencial preko izziva in spopada z obstoječimi okoliščinami, tako razvija in krepi svojo voljo. Stvari, ki jih predstavljajo planeti, so same po sebi nezmožne harmoničnega oz. medsebojno skladnega delovanja, zato so lahko vir frustracij, blokad, potrebe po nasilni, glasni uveljavitvi, na vsak način predstavljajo izziv. Kvadrat je na nek način kritičen aspekt, vendar zavestno premagovanje ovir pripelje do rasti, napredka in velikih dosežkov. Več na: https://astrologinja.si/aspekti-v-astrologiji/.


2 Erida (tudi 136199 Erida, prej začasno imenovana Ksena) – najmasivnejši znani pritlikavi planet v Osončju. Odkrili so jo 21. oktobra 2003. Kot čezneptunsko telo (TNO) kroži okrog Sonca v območju Vesolja, imenovanem razpršeni disk, in jo spremlja vsaj en naravni satelit, Disnomija. Trenutno sta Erida in Disnomija najbolj oddaljeni poznani telesi v Sončevem sistemu. Mike Brown je aprila 2006 sporočil, da ima po meritvah vesoljskega teleskopa Hubble Erida premer okrog 2326 km, kar je rahlo manj od premera Plutona. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Erida_%28pritlikavi_planet%29.

3 Sinodski cikel (ali sinodska perioda) – čas, ki ga telo potrebuje za polni krožni tir, glede na Sonce, oziroma čas, ki ga izmeri opazovalec na Zemlji. To je čas med dvema zaporednima konjunkcijama s Soncem in je navidezna orbitalna perioda telesa. Sinodska perioda je ena izmed vrst orbitalnih period. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Orbitalna_perioda ter https://en.wikipedia.org/wiki/Orbital_period.

4 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Komentarji