Intervju s Cobro in Sestrstvom Vrtnice za aktivacijo Dobe VodnarjaSestrstvo Vrtnice je organiziralo intervju s Cobro o pomembnosti prihajajočega 2. dela aktivacije Dobe Vodnarja, ki bo potekal 30. junija ob 07:48 uri.

Temu intervjuju lahko prisluhnete na YouTubu na spodnji povezavi:


Spodaj je prepis intervjuja s Cobro in Sestrstvom Vrtnice:

Debra: Pozdravljeni, moje ime je Debra in sem vodja skupine Sestrstva Vrtnice. Danes imam ponovno čast govoriti s Cobro, ki je glavni skrbnik informacij za Odporniško Gibanje in ki na svojem blogu 2012portal.blogspot.com ponuja pomembne planetarne in galaktične informacije. Dobrodošel Cobra in hvala, ker ste si vzeli čas za ta intervju!

Cobra: Hvala za povabilo.

Debra: Vedno je tako čudovito govoriti z Vami. Danes se imamo veliko za pogovoriti in sicer bi začela s pomembnostjo prihajajoče meditacije 2. dela aktivacije Dobe Vodnarja, ki bo potekala 29. ali 30. junija, odvisno od vašega časovnega pasu. Začnimo torej o časovnici Dobe Vodnarja. Zvezdna vrata za časovnico Dobe Vodnarja so se odprla 12. 01. 2020 s konjunkcijo Saturna in Plutona, potem je 30. 06. 2020 na vrsti prelomnica s konjunkcijo Jupitra in Plutona, nato pa se bodo ta zvezdna vrata zaprla s konjunkcijo Jupitra in Saturna dne 21. 12. 2020. Ali nam lahko poveste, kaj točno so zvezdna vrata časovnice in kako se lahko povežemo z njimi med našo množično meditacijo 30. junija? Zakaj ta prelomnica predstavlja tako močno aktivacijsko točko?

Cobra: Zvezdna vrata te časovnice predstavljajo multidimenzionalni prehod, ki premika evolucijo tega planeta s stare časovnice, ki smo jo vsi doživeli, na novo časovnico Dobe Vodnarja, torej dejansko prehajamo med dvema različnima časovnicama, različnima evolucijskima vzorcema. In leto 2020 je leto, ko se ta prehod odvija na višjem nivoju in se začne manifestirati proti fizični ravni. Namen teh zvezdnih vrat je prestavljanje toka trenutne evolucije na tem planetu in prelomnica 30. junija je pravzaprav kritični trenutek, ko začnemo manifestirati to novo časovnico. Le-ta še ni manifestirana; mi se prestavljamo nanjo. Seveda, kot lahko vidite, smo še vedno v tej stari paradigmi, planet še vedno doživlja zadnje trenutke, zadnje faze propadanja stare družbe. Toda ob tem trenutku 30. junija lahko dejansko posadimo seme. Sprožimo lahko spremembo, ki se lahko začne manifestirati v drugem delu teh zvezdnih vrat, v drugem delu letošnjega leta.

Debra: Torej to je skoraj tako kot nov začetek, priložnost za nov začetek?

Cobra: To je priložnost, da zasejemo seme novega začetka. Nov začetek se še ne bo pojavil, vendar ga lahko sprožimo. Lahko si ga začnemo predstavljati. To je pravzaprav sprožilo; to je tako, kot če zanetiš ogenj, tista prva iskra, ki zaneti ogenj. To je 30. junij.

Debra: Oh, zanimivo. Kako je to povezano s prvo meditacijo Dobe Vodnarja, ki smo jo izvajali januarja 2020?  

Cobra: Prva meditacija Dobe Vodnarja je pravzaprav vpeljala to novo časovnico in kot smo vsi to doživeli, je to sprožilo drastično reakcijo temnih sil, ker se zavedajo, da izgubljajo igro in zato so napadle z različnimi orožji, s številnimi skritimi aduti in to je bil kar izziv. Toda rezultat, končni rezultat tega, kot že lahko vidite, je velika preobrazba človeške družbe. Med množicami se rojeva nova zavest; pred tem se je le majhen odstotek človeštva zavedal, kaj se dogaja, sedaj pa to postaja splošno znano.

Debra: Prav. Torej kako lahko po tej meditaciji 30. junija preprečimo, da bi se kriminalna kabala1 ponovno izživljala, kot smo to doživeli v prvi polovici letošnjega leta?

Cobra: Tega ne moremo preprečiti, lahko pa zmanjšamo obseg. Če se zavedamo tega, kaj se dogaja - moramo se zavedati, da smo še vedno v vojni, to je vojna dveh različnih časovnic, pozitivne, ki jo manifestiramo in stare, ki umira. To je zelo kaotično obdobje, toda več svetlobe, ko zasidramo, več svetlobe, kot je ohranimo, bolj gladek bo prehod - in naše meditacije lahko ta prehod naredijo veliko, veliko bolj gladkega, kot bi bil sicer.

Debra: Ali sta ta časovnica in meditacija povezani tudi z meddimenzionalnim portalom, ki je začel obračati trend drakonske invazije iz leta 1996, s tistim portalom, ki se je odprl 11. 08. 1999?

Cobra: Vsekakor sta povezani, kajti to, kar so temne sile storile v tem letu, je pravzaprav ponovitev, poskus ponovitve invazije, ki se je zgodila leta 1996. Seveda imajo zdaj na razpolago veliko manj sredstev, zato je njihovo prizadevanje zares veliko manjše, veliko milejše od tistega, ki se je zgodilo 1996. leta ter je tudi trajalo veliko manj časa. Izčrpali so svoja sredstva. Časovnica, ki se je začela leta 1999, pomaga pri splošnem prehodu, saj je to leto 2020 le en korak k dokončni osvoboditvi. To je en korak v velikem prehodu Povzdignjenja2, ki se je odprl leta 1975 in se bo zaprl leta 2025. Torej gre za 50-letno obdobje tranzicije, toda to leto je eno izmed najpomembnejših let v celotnem procesu tranzicije, zato moramo narediti vse kar lahko, da podpremo čim več Svetlobe, kot je le možno, da porodi najpozitivnejši učinek tega prehoda. 

Debra: Vsekakor! Malo kasneje se želim pogovoriti z vami o portalu Povzdignjenja, vendar bi se sedaj rada pogovorila malo več o teh meditacijah, ki se bodo odvile ta mesec, kot tudi o prejšnjih, ki smo jih že opravili. Torej dejali ste, da je za preboj in spremembo časovnic potrebno kritično število sodelujočih in da bodo prvi rezultati meditacije majhni in komaj opazni, da pa bo sprememba toka te reke planetarnih dogodkov precej pomembna in lahko dejansko določi, kako se bodo stvari razvile. Torej želim Vas vprašati, kakšne spremembe so nastale, ko smo letošnjega 12. januarja dosegli kritično število sodelujočih in nato ob meditaciji 4. aprila dosegli velike številke, preko milijona sodelujočih?

Cobra: Naša meditacija 12. januarja je bila, čeprav smo le komaj dosegli kritično število sodelujočih, zelo uspešna. Veliko temnih scenarijev se je s tem preprečilo: preprečilo se je vojno z Iranom; obstajali so tudi drugi načrti, ki so jih temne sile planirale za druge vojaške konflikte in vojne, ki se jih je preprečilo; preprečilo se je drastično sesutje borze, ker so temne sile načrtovale vpeljati digitalno valuto; v prvi polovici letošnjega leta so načrtovale vpeljati omrežja 5G in nič od tega se ni zgodilo na globalni ravni. Torej te stvari se je preprečilo. Naša meditacija 4. aprila je upočasnila širjenje koronavirusa, brez te meditacije bi bili v popolnoma drugačni situaciji glede tega virusa na planetu, bilo bi veliko slabše. Torej so te meditacije preprečile številne negativne scenarije. Vem, da se ljudje pritožujejo, da nismo dosegli več, toda to kar smo dosegli, če upoštevamo vse situacije, je dramatično izboljšanje tega, kar bi se sicer lahko pripetilo.

Debra: Prav. Vem, da so bili ljudje malce jezni. Torej, od zunanjih rezultatov je pomembneje tisto, kar se ni zgodilo, kar je bilo preprečeno in zelo pozitivno je, kaj vse lahko te meditacije preprečijo. To je lahko vsekakor le še boljša motivacija za sodelovanje v prihajajoči meditaciji! Torej, v navodilih za meditacijo nas naprošate, da si predstavljamo izničenje vse revščine in prinašanje obilja celotnemu človeštvu, nato pa si predstavljamo, kako mehka rožnata svetloba Boginje zaobjame vsa bitja na planetu Zemlji in zdravi njihova čustvena telesa. Ali moramo pozdraviti svoja čustvena telesa, preden lahko prejmemo obilje? In kakšna bi bila najboljša tehnika, s katero bi še posebej pozdravili svoje čustveno telo, da bi nam omogočilo sprejem obilja v naš hologramski zapis?  

Cobra: Oba procesa se odvijata istočasno. Ko se bo nova časovnica začela sidrati, bodo človeštvu na voljo nove avenije obilja. Ko se bo nadzor temnih sil zlomil, se bo sprostilo veliko obilja in hkrati bo seveda potekal tudi proces zdravljenja čustvenih teles. Čustvena telesa so bila močno poškodovana, še posebej v zadnjih dveh desetletjih, ljudje so doživeli veliko travm kot posledico tega temnega nadzora in sedaj, ko bodo kozmične energije vedno bolj in bolj vstopale v karanteno, bodo prišle številne zdravilne energije, zlasti angelska bitja bodo ponovno začela navezovati stike s človeško raso. Začeli bodo kontaktirati bitja in jih zdraviti. Eden najpomembnejših vidikov čustvenega zdravljenja je poklicati zdravilne angele, da pomagajo pri procesu zdravljenja. Tudi Plejadčani razvijajo protokol za čustveno zdravljenje, ta protokol bo nared čez nekaj tednov in ko bo pripravljen, ga bom lahko objavil na svojem blogu in ljudje ga bodo lahko uporabili. Plejadčani bodo začeli pomagati pri čustvenem zdravljenju delavcev in bojevnikov Luči, saj so mnogi precej utrujeni in travmatizirani zaradi vojne, ki se dogaja.

Debra: Zelo se veselimo teh protokolov, ko jih boste lahko objavili, tako da so to odlične novice! Torej, če bomo, oz. bi morala reči, ko dosežemo kritično število sodelujočih za meditacijo 2. dela aktivacije Dobe Vodnarja, kako bo to ustvarilo ogromno verižno reakcijo zdravljenja v planetarnem energetskem polju?

Cobra: Tokrat, ko bomo dosegli kritično število sodelujočih, bo Vir poslal blisk energije preko galaktičnega jedra, ki bo potoval skozi Osončje v planetarno energetsko omrežje, kar bo tako zelo olajšalo intervencijo sil Luči. Torej en del matrice se bo razmontiralo, tako bodo Sile Luči s svojimi energijami veliko lažje vstopile v planetarno energijsko polje in kot sem že prej omenil čustveno zdravljenje, bo le-to postalo lažje dostopno in to je eden izmed kritičnih vidikov tranzicije, ki se mora zgoditi.

Debra: Vau, to je vsekakor motivacija za meditiranje. Predlagano je bilo, da bi za nastanek maksimalnega zagona z našimi množičnimi meditacijami v mesecu juniju lahko ustvarili neprekinjen cunami svetlobe z milijon ali več sodelujočih dne 14. junija, 21. junija med kolobarjastim Sončevim mrkom, ko se bo Zemlja poravnala z galaktičnim središčem, ter ponovno dne 30. junija. To bi bilo nekaj, kar bi se zgodilo prvič, saj med našimi meditacijami ne bi bilo dolgih časovnih vrzeli. Kakšno je vaše mnenje o tem, kaj bi lahko ta neprekinjeni svetlobni val dosegel v smislu pospeševanja planetarnega osvobajanja in dolgo pričakovanega sproščanja skladov obilja in tehnologij, ki niso s tega sveta?

Cobra: Sile Luči so mi sporočile, da naj imamo to meditacijo 14. junija, ob nastopu kvadrata3 Plutona in Eride4; meditirali bomo za mir, ker je to težak aspekt, ki lahko sproži nekatere napetosti, ki jih je treba razrešiti. Meditacija miru bo te napetosti olajšala in stvari nekoliko umirila in uravnotežila. Sile Luči so prav tako sporočile, da bo ob trenutku Sončevega mrka, 21. junija, nastopila ojačevalna meditacija, kot smo jo imeli prejšnjič. Imeli bomo ojačevalno meditacijo, ki nam bo omogočila doseči potrebno kritično število sodelujočih. Ko torej nastopi mrk, bomo meditirali za dosego kritičnega števila sodelujočih. To bo tako kot raketa, ki ima prvo in drugo stopnjo vzletanja. Tako bomo začeli z izstrelitvijo; najprej bomo imeli to meditacijo miru, ko moramo umiriti razmere, stabilizirati omrežje, nato pa imamo 21. junija ob trenutku mrka vzlet. Druga stopnja vzletanja nastopi 30. junija, ko pridemo v orbito. Torej s to meditacijsko strukturo bomo popravili kopreno5. Vse podrobnosti o tem z vsemi navodili bom objavil v naslednji objavi čez nekaj dni.

Debra: Ok, super! Torej zelo je koristno, da se pred veliko množično meditacijo odvijejo te manjše množične meditacije in da v vseh sodeluje čim več ljudi.

Cobra: Da, seveda.

Debra: Ali lahko razložite, zakaj je pomembno, da za našo zaščito med meditacijo aktivacije Dobe Vodnarja pokličemo vijolični plamen?

Cobra: Zdaj, ko se je stanje oz. energetska situacija v Osončju izboljšala, uporabljamo vijoličen plamen. Vijolični plamen je pravzaprav vrtinec angelske energije, ki odstrani vso negativnost iz našega energijskega polja, hkrati pa nas ščiti pred kakršnokoli negativnostjo, ki bi sicer lahko vstopila v naša energetska polja, zato ker so bili ljudje v preteklih meditacijah napadeni, zato moramo zagotoviti več zaščite in zdaj je ta zaščita bolj na razpolago. Tako lahko to izkoristimo in uporabimo vijolični plamen za čiščenje in zaščito svojih energijskih polj pred, med in po meditaciji.

Debra: Absolutno. Konjunkcija Jupitra in Plutona v astrologiji simbolizira veliko družbeno in duhovno reformo, ki bo človeštvu prinesla obilje duhovnega in materialnega bogastva. Ali je ta aktivacija [meditacija] Dobe Vodnarja povezana z meditacijo Srebrnega Sprožila, ki smo jo izvajali lani 11. 11. 2019? Poleg tega bo Merkur 30. junija v konjunkciji s Soncem, ali bo to vplivalo na finance?

Cobra: Rekel bi, da bo to en korak proti končnemu odpiranju vrat obilja. To še ni zadnji korak, nismo še popolnoma tam, a s tem potiskom se vsekakor približujemo.

Debra: V redu. Prej ste govorili o tej prelomnici. Kakšna je razlika v energijah prve polovice časovnice zvezdnih vrat med odprtjem časovnice januarja ter njeno središčno točko 30. junija in druge polovice med 30. junijem in 21. decembrom?

Cobra: Prvi del je bil na nek način bolj zahteven, saj je prvi astrološki aspekt bila konjunkcija Saturna in Plutona in to je precej zahteven aspekt. Drugi aspekt je zelo koristen; konjunkcija Jupitra in Plutona je veliko pozitivnejša, tako bomo v drugem delu te tranzicije doživeli nekoliko lažje čase. Še vedno bo prišlo do izzivov, vojne še zdaleč ni konec, toda ko se bo stanje počasi izboljševalo, bomo morda doživeli tudi nekoliko več podpore, malce več navdiha. Prav tako moram reči, da se bo situacija na površju planeta izboljšala šele tik pred Dogodkom. Ljudje pričakujejo, da bo vsak čas prišlo do velikih sprememb, vendar bi rekel, da so velike spremembe na fizični ravni možne šele tik pred Dogodkom, ko bo temna stran izgubila kritično maso moči. Dokler temna stran nadzoruje populacijo na površju planeta, ne moremo pričakovati velikih prebojev, toda tik pred Dogodkom ali precej blizu Dogodka, bo prišlo do kaskadnih dogodkov, ki bodo zanesljivo in hitro vodili do osvoboditve, ampak morda lahko že celo pred tem doživimo pozitivne preboje na energetskih ravninah, na nefizičnih ravninah.

Debra: Ok, dobro. Veseli me, da ste se dotaknili tega, ker je veliko ljudi reklo, naj Vas vprašam, koliko časa bo še trajala ta norost in vse skupaj. Kaj lahko pričakujemo, da se bo zgodilo, ko se 21. decembra zapro zvezdna vrata za časovnico Dobe Vodnarja?

Cobra: To je nekaj, o čemur v tem trenutku še ne morem govoriti.

Debra: Ok, veseli bomo, da bomo o tem kaj več slišali v prihodnosti. Če drži, da naša raven zavesti tako posamično kot kolektivno določi manifestacijo, ki jo ustvarimo med množičnimi meditacijami, ali so naše prejšnje meditacije zvišale našo frekvenco do točke, ko bomo 30. junija v tej kritični središčni točki manifestirali nekaj veliko boljšega? In koliko so dejanja kriminalne kabale in temnih sil z njihovim koronavirusom in nemiri in vsem tem znižali našo stopnjo kolektivne zavesti in kaj lahko delavci Luči storijo, da to nevtralizirajo?

Cobra: To je okoli pet vprašanj, ali lahko vprašate enega po enega?

Debra: Jasno, vsekakor. Torej, ali so naše prejšnje meditacije zvišale našo frekvenco do točke, ko bomo 30. junija manifestirali nekaj veliko boljšega? Vem da ste to že omenili.  

Cobra: Na to vprašanje sem že odgovoril. Ljudje čakajo na veliki preboj, ki se še ni zgodil. To delo se na žalost nadaljuje; vem, da so vsi zelo utrujeni, tudi jaz. Rekel bi, da je ta meditacija en velik korak bližje končnemu preboju. Od tega trenutka naprej so možni preboji na energetskih ravninah, vendar za to meditacijo še ne pričakujem nobenih prebojev na fizični ravni.

Debra: V redu. In, saj veste, vsi smo imeli zahtevnih nekaj mesecev, ves svet jih je imel, torej to je bil drugi del vprašanja - ali so ta dejanja temnih sil znižala raven kolektivne zavesti v smislu našega premikanja naprej in kaj lahko delavci Luči storijo, da to nevtralizirajo?

Cobra: Pravzaprav ne, zato ker se je veliko ljudi prebudilo zaradi dejanj temnih sil. Veliko ljudi, ki je prej bilo spečih, je videlo, kaj se dogaja. Torej, kolektivna zavest človeštva se je kot rezultat te temne akcije pravzaprav dvignila, to je bilo kot brutalna prebuditev, bi temu rekel. Tako bo silam Luči v času Dogodka veliko lažje izvesti določena dejanja, ki so bila prej precej problematična. Obstajali so določeni problemi glede tega, kako ravnati v določenih situacijah in zaradi te prebuditve so bile te težave odpravljene.

Debra: Čudovito, to je dobra novica. Nekateri ugotavljajo, da lahko z zavestnim širjenjem svojega osebnega energijskega polja pred množično meditacijo vlijejo veliko več svetlobe v enotno polje meditatorjev. Če bi to storilo več ljudi, zlasti v tem mesecu juniju, ali bi bil celoten svetlobni količnik v smislu meditacije veliko večji, veliko močnejši?

Cobra: Da, seveda.

Debra: Ali v vesolje oddajamo zrcalo lastne frekvence? In če je odgovor pritrdilen, kako bo to vplivalo na učinkovitost naše množične meditacije?

Cobra: Ponovno, tokrat bomo izkoristili močne astrološke konfiguracije, ki prihajajo 14., 21. in 30. junija in vse te priložnosti lahko izkoristite za krepitev naše vibracije in širitev energetskega polja tako na individualni kot tudi kolektivni ravni za pripravo na našo glavno meditacijo aktivacije 30. junija.

Debra: Pred množično meditacijo 4. aprila ste rekli, da so ljudje zdaj bolj odprti za nenavadne rešitve in višjo povezanost z duhom. Trenutna konjunkcija Marsa in Neptuna naj bi bila odličen trenutek za duhovna dejanja. Torej, ko je milijon sodelujočih prisostvovalo v meditaciji 4. aprila, kako je to vplivalo na kvantno polje? Ali se več ljudi še naprej zanima za množične meditacije, kot je ta, ki prihaja 30. junija in kot rezultat širijo besedo ostalim ljudem naprej?

Cobra: Meditacija, ki smo jo imeli 4. aprila, je bila zelo nenavadna situacija, ker je prišlo do globalne situacije s koronavirusom, zato je meditiralo toliko ljudi. Trenutno ta aspekt Marsa in Neptuna pravzaprav povzroča zmedo na terenu, ki bo trajala nekaj dni in ne bo močno vplivala na energetsko polje. To bo samo trenutek očiščenja duhovnih iluzij, ki se morajo zgoditi, preden lahko pridemo do naslednje točke.

Debra: 30. junija bo Mars v znaku Ovna in v kvadratu z velikim kupom planetov, ki so bili v konjunkciji 11. in 12. januarja v znaku Kozoroga. Ali to pomeni, da bo verjetno izbruhnila vojna in da bi bila Amerika vpletena, še zlasti zaradi Sončevega mrka, ki se bo zgodil v Raku 21. junija ob poletnem solsticiju, Amerika se je namreč rodila v znamenju Raka?

Cobra: Ne bi me toliko skrbelo za položaj Marsa okoli 30. junija, to ni tako zahtevna pozicija. Lahko pride do manjših trenutkov napetosti, kakršne imamo zdaj skoraj vsak dan, zato v teh dneh glede tega ne pričakujem nič drastičnega.

Debra: Ok, dobro. Kako lahko s svojo zavestjo usmerimo reko svobodne volje na planetu ob prelomnici teh zvezdnih vrat te časovnice? Ali so kritični trenutki pravzaprav pred meditacijo, ko širimo besedo in spodbujamo ostale k sodelovanju, ali je kritični trenutek med samo meditacijo, ko s svobodno voljo pomagamo silam Luči, da nadvladajo temne sile, ko gre za odstranjevanje bomb s toplet delci6 in drugih kvantnih tehnologij, ki jih temne sile uporabljajo za nevtralizacijo napredka sil Luči?

Cobra: Pravzaprav je oboje. Pomembno je širiti besedo, pomembno je poskrbeti, da bomo dosegli kritično število sodelujočih in ko nastopi trenutek meditacije, je pomembno biti v tem skupnem polju naše skupne odločitve, zato ker smo se zavestno odločili, s svobodno voljo, da želimo Dobo Vodnarja; rodili smo se za Dobo Vodnarja. Nismo se rodili za to neumnost, ki jo doživljamo zdaj, rodili smo se za Dobo Vodnarja.

Debra: S tem se vsi popolnoma strinjamo! V eni izmed znanstvenih raziskav, ki ste jih citirali o vplivu množičnih meditacij na našo realnost, je dr. John Hagelin dejal: "Ključna ideja je, da ves obstoj izhaja iz polja univerzalne zavesti, ki se imenuje Združeno Polje ali Polje Superstrun. Preprosto rečeno, zavest je temeljna lastnost vesolja in ker vse ravni resničnosti izhajajo iz zavesti, na vse ravni realnosti vpliva njihova frekvenca vibracij superstrun znotraj tega zavestnega polja." Kako se to nanaša na astrološke možnosti, ki nam bodo na voljo 30. junija?

Cobra: Vidite lahko, da so astrološke konfiguracije motnje v tem kvantnem polju. Vsak planet izžareva ne le elektromagnetno polje, ampak tudi kvantno polje, ki ima določene lastnosti in ko ta polja interaktirajo, le-ti ustvarijo valovni vzorec in nekatere astrološke konfiguracije imajo zelo ugodne vzorce, ki vplivajo na obliko polja. Če to izkoristimo in okrepimo s svojo kolektivno odločitvijo, lahko dosežemo dolgoročne rezultate. Torej glede tega se vije precizna znanost in to je to, zato meditacije izvajamo ob točno določenih trenutkih, z zelo natančnim besedilom, zelo natančnimi navodili, z laserskim fokusom, da bi resnično imeli največji vpliv na človeško zavest in na planetarne zadeve.

Debra: Dr. Haglin je tudi dejal, da smo nekdaj verjeli, da živimo v inertnem vesolju, vesolju mrtve materije, zdaj pa vemo, da je vesolje v svoji osnovi osupljivo zavestno. Kako lahko s svojimi meditacijami spremenimo in prebudimo ljudi, ki so jim oprali možgane v prepričanje, da je vesolje mrtvo in da zavest nima vpliva na planetarne časovnice?

Cobra: S to meditacijo ne prebujamo ljudi, ampak spreminjamo časovnico. Torej to je, kot sem že dejal, preusmerjanje toka reke. In ko reka teče v druge smeri, bo posledično to ob svojem času sprožilo množično prebujanje.

Debra: Torej ljudem preprosto prepustimo, da se zbudijo ob svojem času.

Cobra: Ja ja, mi samo ustvarimo pogoje ali pomagamo so-ustvariti pogoje, ki bodo ustvarili prostor za to prebuditev.

Debra: Kako lahko utrujeni in izčrpani delavci Luči dostopijo do moči svoje zavesti, da pozdravijo svoje telo in finance, ko se bodo enkrat zavedali, da zares živimo v vesolju misli, ne pa vesolju mrtve materije?

Cobra: Z uporabo zakona manifestacije. Nekajkrat sem govoril o zakonu manifestacije; tudi na mojih konferencah, o tem so na mojem blogu nekje zapiski, ljudje lahko to najdejo in preučijo. Vem, da ni tako enostavno, toda ne glede na vse zunanje učinke in vplive je možno, da si izboljšamo svoje pogoje. Zakon manifestacije je še vedno veljaven, zato se tega lahko poslužimo.

Debra: To je bilo pravzaprav moje naslednje vprašanje: ali te tehnike, ki jih poučujete na svojih konferencah, še vedno delujejo? Nekateri se počutijo, kot da je v življenjih delavcev Luči preveč vmešavanja temnih sil, da bi lahko v celoti manifestirali veselje in obilje - toda pravite, da te tehnike še vedno delujejo in je vseeno še vedno vredno vložiti energijo?

Cobra: Ja, rekel bi, da je veliko motenj ali nasprotnih tokov. Popolnega veselja in obilja ni tako enostavno manifestirati, vendar imamo lahko vsaj delni uspeh, kar je v tem trenutku to boljše kot nič.

Debra: Ali imate kakšne dodatne nasvete, ki jih lahko dodate svojim izvornim protokolom, ki bi nam lahko v tem trenutku pomagali?

Cobra: Rekel bi, da če zares preučite te protokole in jih uporabite, imate več kot dovolj.

Debra: Ok, dobro. Rada bi se malo pogovorila o situaciji na nefizičnih ravneh, kot na primer o statusu teh planjav, ki se čistijo. Rekli ste, da so odstranili večino plazemskih anomalij. Ali to pomeni, da so odstranili veliko plazemskega skalarnega orožja?

Cobra: Plazemska anomalija je bila skoraj v celoti odstranjena. Preostala je eterična anomalija, ki v osnovi vsebuje enako skalarno orožje, isto tehnologijo in tudi to se je do neke mere očistilo, zato bi rekel, da je v zadnjih nekaj mesecih prišlo do opaznega napredka.

Debra: Torej ste rekli, da eterične in astralne ravni prav tako čistijo?  

Cobra: Tudi astralno raven, da.

Debra: Kaj pa vsadki, kako to čiščenje vpliva na nas?

Cobra: No, imamo norost ob koncu časa, ker se je sprožilo vso programiranje ali rekel bi, da se je sprožila večina programiranja, zato je to razlog, zakaj ljudje reagirajo tako močno, včasih brez zdrave pameti. In tu bi ponovil, ključ tukaj je zdrava pamet, ljudje morajo začeti uporabljati zdravo pamet, še posebej delavci in bojevniki Luči.

Debra: Prav, to bi bilo naslednje vprašanje - da ljudje doživljajo povečane reakcije, negativna čustva, v mnogih primerih se ne obnašajo sebi primerno. Torej pravite, da to povzroča temno nadzorovanje misli ali vplivanje entitet zaradi pritiska določenih astroloških vplivov ali galaktičnih valov, ki odstranjujejo zatirane stvari, katere prihajajo na površje in se morajo pozdraviti, da bi se lahko pripravili na Povzdignjenje. Torej, ali te nore reakcije pri ljudeh več ali manj povzročata programiranje in vpliv entitet?

Cobra: Oboje je; sproža se programiranje, prav tako pa se odvija proces odstranjevanja in zdravljenja. Če ljudje izkoristijo to priložnost za odstranjevanje programiranja, jim bo veliko lažje. In ponovno, uporabljajte zdravo pamet.

Debra: Ok. Zakaj sile Luči ne morejo odstraniti temnih sil v sublunarnem prostoru? Ali je to zato, ker še vedno obstajajo bombe s toplet delci?

Cobra: V sublunarnem prostoru je preprosto prisotne veliko usmerjene tehnologije. Veliko težje je, kot smo pričakovali, zato je to težko. To je v bistvu zadnja trdnjava, ki jo temne sile imajo in jo zares branijo, kolikor jo le lahko. Sile Luči morajo zato previdno nadaljevati, saj imajo temne sile človeštvo za talce, Sile Luči pa bi rade, da bi ljudje to preživeli nepoškodovani. To tehnologijo morajo razstaviti na način, ki ne bo ogrozil človeške vrste.

Debra: Ali bi želeli kaj deliti v zvezi s statusom bomb s toplet delci?

Cobra: V tem trenutku ne.

Debra: Ok. Če bi več ljudi izvajalo protokol deprogramiranja vsadkov, kot je vaja "JAZ sem Bog, jaz nisem Bog", ali bi silam Luči to pomagalo pri lažjemu in hitrejšemu odstranjevanju bomb s toplet delci?Cobra: Silam Luči bi to pomagali pri VSEH njihovih operacijah.

Debra: To je dobro vedeti! Kako bi se oseba počutila, če bi bili njeni naglavni vsadki odstranjeni? Ali bi postala bolj jasnovidna oz. ali bi jim popolnoma odprla tretje oko? 

Cobra: No, to trenutno v bistvu ni mogoče, ker so vsadki vezani na planetarno energijsko polje. Če bi želeli odstraniti vsadke, bi morali iti onkraj koprene. Če pa bi odstranili vsadke, bi doživeli razsvetljenje; v bistvu bi se združili z Virom.

Debra: Mmm, čudovito. Ali se mehurčki nebes širijo? V našem zadnjem intervjuju ste omenili, da jih lahko najdemo v naravi, še posebej, če smo oddaljeni 30 metrov od ostalih ljudi. Ali obstajajo še drugi načini, kako jih lahko doživimo?

Cobra: Če jih resnično želite neposredno doživeti, se morate odpraviti v naravo vsaj 30 metrov stran od ostalih ljudi, ker gre za zelo čisto energijo, zelo visoko frekvenco in vsadki ter tehnologija, ki jih imajo ljudje v svojih energetskih poljih, to motijo. Toda  mehurčki nebes so začeli neposredno delovati na človeštvo kot celoto, tako da počasi sprožajo kundalini energijo človeštva. To je eden izmed razlogov, zakaj prihaja do protestov. Ni vse zrežirano; obstaja tudi resnična želja, da se človeštvo osvobodi in tega žuborenja pod površjem človeške zavesti bo vedno več. Zdaj smo v zadnji fazi faznega prehoda7 pred Dogodkom, tako da lahko pričakujete, da bo vse večji del človeštva pripravljen na spremembe, da se bo želel spremeniti, si bo želel sprememb in iskal ustvarjalne načine, kako sprožiti to spremembo.

Debra: Ja, čez nekaj trenutkov bi se rada pogovorila o teh protestih, imela bi samo še nekaj dodatnih vprašanj glede nefizičnega vidika. Nekateri pravijo, da se zdaj odvija razdvajanje, ko se stara Zemlja ločuje od nove Zemlje. Ali se to dejansko dogaja? In ali se dogaja na vseh ravneh - fizični, plazemski, eterični, astralni, mentalni - in ali lahko sedaj to izkusimo? Kaj lahko naredimo, da bomo več svojega vsakdanjega življenja preživeli na novi Zemlji?

Cobra: To se ne dogaja, to je lažen koncept.

Debra: Ok, ker je o tem veliko govora, sem vesela, da ste to razčistili. V kateri točki bo prišlo do tega?

Cobra: Ne bo prišlo do oddvojitve stare in nove Zemlje; sama Zemlja se bo povzdignila na višjo vibracijsko frekvenco.

Debra: Ok, rada bi se pogovorila malce več o tej časovnici Povzdignjenja, vendar bi Vas rada vprašala še o tahionskih8 komorah; ali le-te postajajo močnejše pri zdravljenju ljudi in sidranju svetlobe na planet? Kaj pa glede tistih ljudi, ki ne morejo priti do komore na njihovem območju, kaj jim predlagate, naj naredijo, da prejmejo takšno vrsto zdravljenja? 

Cobra: Da, tahionske komore postajajo močnejše. Nenehno jih nadgrajujemo, tehnologijo razvijamo še globlje v sodelovanju s plejadsko floto. In mislim, da je po vsem planetu veliko komor, zato ne bi smelo biti preveč težko priti do njih. In seveda pozivamo več ljudi, zlasti na območjih, kjer še ni komor, da vzpostavijo komoro na svojem območju. Torej potrebujemo močno planetarno mrežo teh komor, da ozdravimo ljudi in tudi okrepimo planetarno energetsko omrežje.

Debra: Torej učinek zdravljenja je edinstven sam po sebi in ga sami ne moremo zares prekopirati.

Cobra: Tu ni bližnjic.

Debra: Ja, izkusila sem te komore, zelo so čudovite. Sedaj bi se rada pogovorila o nekaterih svetovnih dogodkih. Seveda kot veste, se veliko ljudi sprašuje o nekaterih stvareh, ki se dogajajo. Ali nam lahko poveste, kako poteka izkoreninjanje virusa COVID-19 - ali ga Plejadčani lahko odpravijo? Kako gre to? To je negativno vplivalo na življenje ljudi, povzročilo je brezposelnost in depresijo. Ljudje se sprašujejo, kako dolgo lahko to še traja? Ali lahko pričakujemo drugi val? Če je odgovor pritrdilen, kdaj in ali bi bilo pametno, da se na to pripravimo tako, da si naberemo zaloge? Lahko malo spregovorite o celotni situaciji s koronavirusom?

Cobra: Ja. Plejadčani razvijajo učinkovitejše protokole; nekaj rezultatov pričakujem prihodnji mesec, bomo videli, kako bo šlo. Oni želijo popolnoma izkoreniniti virus. Tega sicer morem zagotoviti, vendar to je njihov cilj. Tako bomo videli, kako bo šlo od julija naprej. V tem trenutku ne pričakujejo drugega vala, a spet je to odvisno od tega, kako uspešni bodo pri razvoju 100% učinkovite tehnologije zvezdnega prahu. To je na tem planetu precej zahtevna stvar.

Debra: Ali je Ukaz RCV Zvezdni prah še vedno učinkovit?

Cobra: Da, to je ta protokol, oni uporabljajo isti protokol. To je protokol za koronavirus in ta protokol bo ostal enak.

Debra: In še naprej ga izboljšujejo. Ok dobro, tega se veselimo. Dajmo razčistiti malce o tem, kaj se v resnici dogaja s protesti in izgredi. Ali je bila situacija z Georgeom Floydom načrtovana kot lažna zastava9, da bi sprožila proteste 'Black Lives Matter', ki so nato privedli do nasilja in nemirov? Omenili ste, da je nedavne izgrede načrtovala kriminalna kabala, zato se sprašujemo, ali je bilo vse načrtovano od začetka ali so temne sile izkoristile policijsko brutalnost, da bi ustvarile ta kaos? In kaj je motiv gibanj za ukinitev sredstev policiji?

Cobra: Jezuiti imajo v bistvu načrt za ustvarjanje državljanske vojne v ZDA; to je načrt, ki aktiven že nekaj let. Uporabljajo situacije, ko se pojavijo, da polarizirajo ljudi v ZDA, zato je med demokrati in republikanci vse večja in večja ločnica. Prav to si Jezuiti želijo; dva nasprotna tabora, ki se sovražita. To je isti vzorec, ki so ga Jezuiti uporabljali skozi zgodovino. Če preučite zgodovino, boste videli, da so bile vse večje vojne zrežirane na enak način. Imate dva tabora ljudi, ki si nasprotujeta, nato pa so Jezuiti to vedno bolj polarizirali, dokler ni prišlo do nasilja. In to so poskušali sprožiti s tistimi protesti, ki so se dogajali prejšnji teden. Silam Luči je to pretekli konec tedna uspelo omejiti. Upamo, da Jezuiti tokrat ne bodo uspešni, vendar bodo še naprej poskušali.

Debra: Ali pravite, da je ta situacija z Georgeom Floydom bila v bistvu dejanski umor in da ni bila nastavljena ali uprizorjena?

Cobra: To je dejansko bil umor, vendar razmere v ozadju tega niso tako preproste, veliko elementov te situacije še ni bilo razkritih. Toda poenostavil bi, da bi bilo lahko vsakršno sprožilo dobro za nastanek takšne situacije. Vsak dan se dogaja na tisoče in tisoče situacij, ki se jih lahko uporabi kot sprožilo za kaj takšnega.

Debra: Ja, vsekakor so to situacijo izkoristili. Ob vseh teh državljanskih nemirih ste že prej omenili, da je v tem nekaj pozitivnega, da se ljudje prebujajo in ukrepajo. Ali so v tej situaciji s temi državljanskimi nemiri kakšni pozitivni učinki, kot npr. možno prečiščenje pred Dogodkom?

Cobra: Da, pravzaprav so. Prvič je prišlo do resne javne debate v zvezi s policijskim nasiljem. To je bil vseskozi problem, o katerem se ni razpravljajo, sedaj pa se o tem razpravlja. Seveda kriminalna kabala skuša usmeriti pogovore proti rasnemu razlikovanju in skušajo zmanipulirati javno mnenje, vendar je več ozaveščanja in več nestrinjanja. Več je opozicije proti policijskemu nasilju, ki ni bilo nikoli sprejemljivo, toda sedaj ljudje hočejo rešitev glede tega. Ljudje želijo, da se stvari spremenijo in to je kundalini energija človeštva, ki pravi ''ne, tega ne želimo več. Zaslužimo si nekaj boljšega, nekaj drugačnega.''

Debra: Potrebno je samo, da se postavijo na noge in borijo za prave stvari, za planetarno osvoboditev, kajne? Si predstavljate kaj bi bilo, če bi bila energija vseh teh ljudi usmerjena v osvoboditev planeta? Vau! 

Cobra: Pravzaprav bo tega vse več, saj se ljudje čedalje bolj zavedajo, kaj se dogaja. Na primer, veliko ljudi se zaveda, kaj počne Bill Gates ali dr. Fauci in to je zdaj splošno znano. Ne gre več samo za teorijo zarote, to je zdaj splošno znano po vsem svetu.

Debra: Ja. Pravzaprav bi to bilo moje naslednje vprašanje: torej, ali so Billa Gatesa ali Dr. Fauci-ja aretirali?

Cobra: Ne. Ko bodo ti ljudje aretirani, bodo to velike novice v medijih.

Debra: Ok. In vemo, da veliko izmed teh načrtov temnih sil planira državljansko vojno, kot ste rekli, vojaški zakon, nadzor in sledenje stikov, obvezno cepljenje in vstavljanje vsadkov. Ljudje postajajo vse bolj zaskrbljeni zaradi vsega tega. Ali lahko poveste kakšne novosti o tem, kje se nahajamo z vsem tem in kaj počno Sile Luči, da nam pomagajo?

Cobra: Pri vsem tem je zanimivo, da ljudi ni skrbelo, ko so jim vstavljali vsadke med prvim programom cepljenja po drugi svetovni vojni in niso bili zaskrbljeni, ko so jim vstavljali vsadke med drugim programom cepljenja od leta 1996 naprej. Razlika sedaj je v tem, da se ljudje bolj zavedajo tega, kar se je dogajalo desetletja. Prav tako je ta virus COVID biološko orožje; prej je bilo sproščenega veliko biološkega orožja in nihče ni bil toliko zaskrbljen. Res je, da so to situacijo zrežirali in zmanipulirali, toda drugi vidik tukaj je, da se ljudje veliko bolj zavedajo vsega, kar se je dogajalo do zdaj. Končno jih je začelo skrbeti. Prej, ko so se iste stvari dogajale desetletja ali celo stoletja, jih ni skrbelo.

Debra: Ali bi nas moralo skrbeti glede obveznega cepljenja in sledenja stikov vseh teh stvareh, ki jih pripravljajo?

Cobra: Ne bom rekel, naj vas skrbi, rekel bi, da greste v akcijo proti obveznemu cepljenju. Če dovolj ljudi reče ne, se to ne bo zgodilo.

Debra: Dobro da vemo. In seveda so škodljivi učinki 5G ena največjih skrbi delavcev Luči in mnogih ljudi, ki se prebujajo. Kako gre silam Luči, ki razvijajo tehnologijo, da ga nevtralizirajo in ali je bilo že kaj izvedenega?

Cobra: Ja, obstaja še en plejadski projekt razvoja zaščite pred 5G. Ne bo stoodstotno učinkovit, bo pa zagotovo pomagal. Druga stvar, ki jo počnejo sile Luči, je upočasnitev napredka pri vpeljevanja omrežja 5G okoli sveta. Na Japonskem so bili precej uspešni, precej uspešni so bili tudi v Evropi, toda ne toliko v nekaterih drugih državah. Rekel bi, da ta bitka še vedno poteka in z borbo moramo nadaljevati. 

Debra: Zakaj se kriminalna kabala ne boji, kaj jim bo omrežje 5G storilo?

Cobra: Ker seveda ne bodo postavili svojih baznih postaj zraven svojih vil. Te antene bodo najprej postavili v velika mesta, kjer živijo običajni ljudje. Kriminalna kabala se bo izogibala živeti v takšnem okolju.

Debra: Torej bodo preprosto ostali odmaknjeni od tega, razumem. Ali sile Luči zdaj širijo HCQ ali druge koristne delce s kemičnimi sledmi v našem ozračju namesto prej nevarnih kemikalij in težkih kovin?

Cobra: S tem se ne morem strinjati.

Debra: Ali kemične sledi še vedno pršijo težke kovine in ostale kemikalije?

Cobra: Da, tega se dogaja manj, vendar se še vedno dogaja.

Debra: Ja, mnogi komentirajo, kako lepo je nebo in koliko čistejše se počutijo, torej do tega res prihaja. Rada bi malo spregovorila o finančnem položaju. Zerohedge je pred kratkim oznanil, da je Kitajska prekinila odplačilo dolga za 77 držav v razvoju. Za kaj gre?

Cobra: Kitajska ima zelo močne interese, zlasti v Afriki. Kitajci imajo močno povezavo z Afriko, želijo vlagati vanjo, želijo jo imeti kot svojo sfero vpliva. S tem programom odpuščanja dolga so te države povezali s Kitajsko, ker lahko nato prosto vlagajo vanje. Državam dajo nekaj minimalne pomoči in potem seveda sledi drugi val naložb, ki te države poveže s Kitajsko. To je del kitajske strategije, ki zdaj predstavlja širitev. V zadnjih nekaj stoletjih so bili Kitajci precej zadržani znotraj svojih meja, zdaj pa je nastopila druga faza kitajskega načrta, v bistvu ciljajo na svetovno prevlado.

Debra: Ali nam lahko poveste kaj več o novem finančnem sistemu, za katerega mnogi, vključno z Benjaminom Fulfordom pravijo, da potekajo pogajanja? Kaj veste o tem?

Cobra: Obstaja veliko pogajanj, ki se pravzaprav odvijajo že leta in nimamo še rezultatov, saj obstaja veliko interesnih skupin s svojimi agendami in zato še ni soglasja. In seveda želi kriminala kabala to zaustaviti, zato še nismo tam. Ta trenutek sem precej skeptičen, da bo kmalu prišlo do preboja. Govorice seveda krožijo, ljudje upajo, da bo do tega prišlo v naslednjih tednih, vendar mislim, da še nismo tam.  

Debra: V preteklosti ste že govorili, da se bo končni finančni zlom zgodil tik pred Dogodkom; ali se je to, kakor izgleda, spremenilo glede na trenutno časovnico, oz. ali to ostaja enako, kako ste to opisali prej?

Cobra: To ostaja enako, načrt ostaja enak. Sile Luči bodo sprožile zlom ko bo čas, da se ga sproži.

Debra: Kaj pa majhni zlomi pred tem, ali so možni? Kako zgleda? Oz. ali dejansko doživljamo enega sedaj zaradi vpliva situacije s koronavirusom na našo ekonomijo?  

Cobra: Februarja/marca je prišlo do mini zloma borze, ki je seveda nato umetno okrevala. Takšne stvari se lahko še naprej dogajajo, ker federalne rezerve ne bodo mogle nadzorovati situacije v nedogled. Torej v prihodnosti lahko pride do mnogih takšnih zlomov v različnih finančnih sektorjih po svetu.  

Debra: Vendar ne vidite, da bi prišli v trgovino, na policah pa ne bi bilo hrane ali kaj podobnega?

Cobra: Ne, tega ne pričakujem.

Debra: Ok, dobro. To je zanimivo vprašanje, ki ga je vprašalo več ljudi: nedavno je oznaka #JFKJrReturns postala popularna na družbenih medijih. Ali je še vedno živ?

Cobra: Ok, ljudi sem nekajkrat prosil, naj uporabijo zdravo pamet.

Debra: Torej uporabimo zdravimo pamet. Kaj pa je z zgodbo glede nedavnega NLP dogodka v Braziliji? Ali je bil povezan s kriminalno kabalo in ali so bitja svetlobe umrla ob strmoglavljenju?  

Cobra: To je ena izmed, rekel bi kolateralni škod te vojne, ki se odvija v sublunarnem prostoru med Galaktično Konfederacijo in Drakonsko floto.

Debra: Vendar je v Braziliji dejansko strmoglavila svetlobna ladja?

Cobra: No, moji viri ne pravijo, da je bila svetlobna ladja. To je bila nasprotna stran, Drakonci.

Debra: Ok, razumem Vas. In vprašanje v zvezi s Schumannovo resonanco, ali je le-ta indikator za kakršnokoli podzemno aktivnost ali kvantno aktivnost?

Cobra: Schumannova resonanca dejansko odraža kolektivno plazemsko polje okoli planeta. Na plazemsko polje lahko vpliva zavest, sončna aktivnost, vulkanski izbruhi, veliki potresi; nanj lahko vplivajo številni različni viri različnih vzrokov.

Debra: Kako bi razložili vso to nedavno aktivnost Schumannove resonance?

Cobra: Kako definirate 'nedavno'?

Debra: Izgleda, da je bilo zadnjih nekaj mesecev veliko frekvenčnih dvigov in podobnih stvari.

Cobra: Seveda. Bilo je nekaj meditacij, ki so precej vplivale na energetsko polje, prišlo pa je tudi do sprememb v planetarni zavesti. Sonce je bilo tudi precej neaktivno, to je bil čas sončnega minimuma; sonce se zdaj spet prebuja, zato bi lahko tudi v tem pogledu prišlo do sprememb.

Debra: Ok. Rada bi Vam postavila nekaj vprašanj o časovnici Povzdignjenja in Dogodku. Dejali ste, da je bila polna luna 7. maja sprožilo, s pomočjo katerega je nadangel Metatron aktiviral naše Osončje v portal Povzdignjenja, povezanega z galaktičnim središčem, z izjemo sublunarnega prostora in samega planeta Zemlje, ki mora do določene mere ostati ublažena. Ali to pomeni, da se je preostali del Sončnega sistema začel povzdigovati? In kdaj se bosta sublunarni prostor in Zemlja lahko povezala s tem portalom Povzdignjenja?

Cobra: Ne bom rekel, da se je preostanek Sončnega sistema začel povzdigovati, ampak bi rekel, da je preostali del Sončnega sistema začel nežno oddajati energije povzdignjenja proti planetu in sublunarnemu prostoru, zato da se tu lahko prične transformacija. In transformacija v sublunarnem prostoru se lahko začne šele, ko bo prišlo do nekaterih definitivnih zmag flote Galaktične Konfederacije proti Drakoncem, kar se še ni zgodilo.

Debra: In nato se bomo lahko povezali s tem portalom?

Cobra: Takrat se bo veliko lažje povezati s tem portalom in občutiti te prihajajoče energije.  

Debra: Po vaši objavi o portalu Povzdignjenja 2025 je bilo nekaj vprašanj s strani bralcev o tem, ali morajo biti trije valovi Povzdignjenja dokončani do zaprtja okna za Povzdignjenje leta 2025 ali se lahko le-ti zgodijo po njem? In ali je mogoče, da se prvi val lahko zgodi pred Dogodkom, še posebej, če se bo Dogodek še naprej vlekel?

Cobra: Ta načrt se je malce spremenil in populacijo na površju planeta bom obvestil o novem načrtu, ko bo za to pravi čas.

Debra: Tega se veselimo! Torej, moje naslednje vprašanje je bilo mišljeno o čistilnem cunamiju, če je to še bil načrt po valovih Povzdignjenja?

Cobra: Da, ko se bo zgodil veliki sončni blisk galaktičnega utripa, bo seveda prišlo do prečiščevalnega cunamija. Temu se ni mogoče izogniti, to se mora zgoditi. To končno očiščenje Zemlje je potrebno, da planet doseže povzdignjeno stanje.

Debra: Samo da razjasnimo za ljudi – nastopil bo sončni blisk Dogodka, vendar bo nato zatem nastopil še večji očiščevalni sončni blisk.

Cobra: Da, pravzaprav imamo dva utripa. Prvi bo sprožil Dogodek, drugi pa bo sprožil planetarno Povzdignjenje.

Debra: Razumem. Ali bo po Dogodku prišlo do nizov naravnih katastrof? Rečeno je bilo, da  lahko mnogo ljudi izgubi svoja življenja. Ali se to škodo lahko upočasni ali se ji izogne?  

Cobra: Ob Dogodku ali kmalu po Dogodku ne pričakujemo kakšnih drastičnih kataklizem, a ko se bomo približevali končnemu, velikemu sončnemu in galaktičnemu blisku, bo vedno več tresenja Zemlje in vse več potresov, ki bodo vodili do končnega trenutka spremembe polov.

Debra: Kaj se bo zgodilo na našem svetu po letu 2025? Ali je res, da ne bomo mogli več živeti na Zemlji v naših fizičnih telesih?

Cobra: Jaz ne bi določil nobenih napovedi za določen datum, ampak po spremembi polov bi rekel, da bodo tu lahko ostali le tisti, ki bodo na Otokih Luči.

Debra: Vem, da ste to že povedali, zato se zopet veselimo vaših svežih novic o teh valovih povzdignjenja. Nekateri ljudje, kot je Sandra Walter, imajo sijoče delce na rokah. Je to eden od simptomov Povzdignjenja?

Cobra: Tega nisem preveril, zato ne morem odgovoriti na to vprašanje. Moral bi videti fotografijo in vse preveriti, nato pa bi lahko odgovoril na vprašanje.  

Debra: Razumljivo. Kakšni zadnji koraki so še vedno nujni, da bi lahko sprožili Dogodek?

Cobra: Prvič je potrebno odstraniti vso drakonsko floto iz sublunarnega prostora, nato pa je na površju planeta potrebno ustvariti pogoje, da se Dogodek lahko zgodi. Torej, ko bo drakonska flota odstranjena, bodo stvari šle precej hitro naprej, nato pa lahko pričakujemo odvijanje Dogodka.  

Debra: In mi lahko pomagamo tako, da ohranjamo svoje lastne vibracije visoke in sodelujemo v množičnim meditacijah, kajne?

Cobra: Oh nedvomno, ker s tem stabiliziramo planetarno omrežje in silam Luči je nato veliko lažje delovati. Lahko so veliko bolj drzni v svojih potezah, ker imamo to situacijo s talci in ko mi kot talci ustvarimo resonančno polje, je nato veliko lažje za njih, da se bolj neposredno prebijejo naprej proti osvoboditvi.  

Debra: Ok, dobro. Zadnjih nekaj minut najinega intervjuja bi rada porabila za pogovor o Sestrstvu Vrtnice, energiji Boginje in tudi o zdravljenju delavcev Luči in človeštva. Nedavno ste spregovorili o tem, kako sta dva ključna človeka sesula vrtinec Boginje na Madžarskem in spremenila časovnico, ki je vplivala na celoten proces osvoboditve. Ali lahko razložite, kako se je to zgodilo?

Cobra: V bistvu najpomembnejši vrtinci… rekel bi vsak vrtinec na planetu ima varuhe. To so ljudje, ki so se rodili z nalogo, da so skrbniki tega posameznega energijskega vrtinca in ko so ključni ljudje kompromitirani, to seveda vpliva na celoten vrtinec in vse ljudi v tej določeni državi in takšni dogodki lahko potencialno spremenijo planetarno časovnico. Te stvari so se v zadnjih 25 ali 30 letih že nekajkrat zgodile. To je eden izmed razlogov, da se je pozitivna časovnica leta 1995 v celoti zrušila. Torej ljudje imajo veliko več moči, kot si mislijo. Ključni ljudje na ključnih lokacijah in ključnih položajih lahko vplivajo na situacije, da gredo na boljše ali slabše. Bil sem priča mnogim takim situacijam. In če ponovno preštudirate zgodovino, boste videli, da ključne odločitve majhnih skupin ljudi določajo, kako bodo stvari na tem planetu potekale.

Debra: Se ta vrtinec da popraviti?

Cobra: Verjetno ja, verjetno se bo odvil določen zdravilni proces, vendar v tem trenutku sile Luči ustvarjajo načrte za reaktivacijo drugega vrtinca, ki bo prevajal energijo Boginje. O tem bom lahko govoril več po naši meditaciji, še posebno če dosežemo kritično število sodelujočih.  

Debra: Dobro, se že veselim tega. Ali je nujno, da je ob času Dogodka na Zemlji vsaj en aktiven vrtinec Boginje?

Cobra: Da. To bo lepo, to bo stvari naredilo veliko lažje.

Debra: In ali so trenutno na planetu aktivni vrtinci Boginje in če obstajajo, če jih je več, ali se povezujejo med seboj? In če je temo tako, kako to storijo?

Cobra: Niso popolnoma aktivni. Obstajajo vrtinci Boginje, za katere skrbijo Sile Luči, Odporniško gibanje, toda na površju planeta, znotraj človeške rase, trenutno ni popolnoma nič aktivnega, kar seveda povzroča problem.

Debra: Seveda, ja. Ali se manjši vrtinci Boginje, ki jih ustvarjamo med lokalnimi sestanki Sestrstva Vrtnice, povežejo in pomagajo prispevati k moči večjega vrtinca?

Cobra: Ja, seveda, zelo, zato bi spodbudil vse skupine Sestrstva Vrtnice, da se še naprej fizično srečujejo, da skrbijo za svoj vrtinec, meditirajo in delajo vse, za kar so vodene. Na spletni strani Sestrstva Vrtnice so navodila, ki lahko zelo pomagajo.

[Vse fizične skupine Sestrstev Vrtnic lahko poiščete na spodnji povezavi. Prosimo, da se pridružite katerikoli izmed njih in sodelujete v meditacijah:


Debra: Ali pomaga, če niste v skupini, da to izvajate samostojno, ali tudi to pripomore?

Kobra: Seveda pripomore, vendar je bolje, če imate skupino, veliko močnejše bo.

Debra: Ali lahko ta vrtinec nudi zaščito za nas ali našo lokacijo?

Kobra: Za vas in še posebej za vašo lokacijo, sigurno.

Debra: Torej, tudi če to počnete doma, individualno, je to zelo koristno. Kaj lahko poleg zakopavanja Čintamani10 kamnov še storimo, da okrepimo vrtinec Boginje? Ali uporaba izdelkov iz vrtnic za odpiranje srčne čakre in pomirjanje naših čustev, na primer rožno eterično olje ali celo postavljanje vrtnic v naš dom, pomaga? Je to koristno ali obstajajo drugi načini, s katerimi lahko okrepimo ta vrtinec Boginje?

Cobra: To malce pomaga, toda ponovno, rekel bi, da je nekaj meditacij, ki neposredno aktivirajo vrtinec, zapisanih na spletni strani.

Debra: Ok. Torej ni dvoma, da je trenutno na planetu veliko strahu in kaosa - kaj lahko skupine Sestrstev Vrtnic naredijo, da raztopijo strah, ki, kot kaže, napaja ves kaos?

Cobra: Ponovno, vzbudite energijo Boginje; obstaja tudi meditacija, ki jo lahko dejansko izvedete, da prikličete prisotnost Boginje, s katero ste povezani v vašem energijskem polju. To prisotnost lahko prikličete in potem bo ta Boginja sodelovala s svojo energijo, da bi uravnotežila in pozdravila vaše energijsko polje in energijsko polje vaše lokacije.

Debra: Ljudje potrebujejo zdravljenje, torej kakšni so najpomembnejši vidiki, ki so potrebni za začetek zdravilnega procesa in ali lahko ljudje to storijo sami? In kaj lahko pri tem pomaga Sestrstvo Vrtnice?

Cobra: Kar bo postalo bolj dostopnejše sedaj in še posebej po tej meditaciji 30. junija, bodo zdravilne angelske energije in klicanje teh zdravilnih energij lahko zelo pomaga.

Debra: Ok. Številni delavci Luči govorijo o doživljanju neprijetnih stanj v svojem telesu in svojih čustvih ter težjem mirnem meditiranju, njihova osredotočenost pa je izklopljena. Je to posledica povečane energije preboja ali gre za napade s skalarnimi orožji? Ljudje resnično iščejo način, kako najti več notranjega miru?

Cobra: To je en stranski učinek velikega čiščenja. Naokoli leti veliko entitet, veliko je elektromagnetnega onesnaženja in ponovno, več miru boste našli v naravi daleč stran od ljudi in daleč stran od virov elektromagnetnega sevanja. To je ključ, eden izmed pomembnih ključev, s katerim lahko ustvarite več notranjega miru.

Debra: Kaj pa, če nekdo nima možnosti, da bi lahko šel tako daleč? Imate kakšne predloge za to osebo?

Kobra: No, tu so tudi vodna telesa, celo majhno jezero ali reka ali kaj takega lahko pri tem pomaga.

Debra: Ok dobro. Mnogi delavci Luči so zelo utrujeni in premagani zaradi dolgoletnih izzivov, ki se nanašajo na finance, zdravje, strupene razmere in drugo; so ti ljudje v tej točki še vedno sposobni ohranjati svetlobo?

Cobra: No, mogoče ne vedno, toda tu prosimo za 20 minut meditacije. Mislim, da to lahko stori kdorkoli ali skoraj vsakdo. Ne prosim ljudi kot velik general, da se borijo v tej vojni, prosim jih samo, naj meditirajo 20 minut. Rekel bi, da to ni prevelika prošnja.

Debra: Absolutno. Morda ste odgovorili na to - kako lahko najbolje pozdravimo vse napade, ki smo jih doživeli v letih, ko smo se spopadali z izzivi 3D sveta? Ali lahko temu dodate še kaj?

Cobra: Veliko zdravilcev je naokoli in predlagal bi organiziranje planetarnega zdravilnega omrežja, kar še ni storilo. To je samo ideja in ljudje jo lahko organizirajo, kot neke vrste planetarno mrežo zdravilcev, ki so sposobni pomagati v tej situaciji. Ustvari se lahko spletno mesto, ustvari se lahko omrežje, kot je Sestrstvo Vrtnice in to lahko pomaga v tej situaciji.

Debra: Da, posadimo to seme in upajmo, da za nekoga vzklije. Ali lahko zdaj doživimo kakšen vidik 5. dimenzije? Katere tehnike lahko ljudje uporabijo za večje utelešanje svojega Višjega Jaza?

Cobra: O tehnikah ne bom govoril, ker je to zelo individualno. Vsak posameznik ima individualen pristop. Rekel bi, da bodo 5D in višje dimenzionalne energije postajale bolj na voljo z napredovanjem situacije in še posebej, ko bo sublunarni prostor vedno bolj očiščen, se bo veliko lažje povezati s tistimi višjedimenzionalnimi frekvencami.

Debra: To bi bilo čudovito. V preteklosti ste priporočali knjige, kot sta "Kristalno stopnišče" in "Živeti z veseljem" (obe sem prebrala, čudoviti sta), ki sta ponudili informacije in navdih za življenje v teh časih in kaj pričakovati v prihodnosti. Ali nam lahko priporočite še kakšno knjigo?

Cobra: Tistim, ki je še niso kupili, bi priporočil knjigo ''Živeti z veseljem''; da jo dobijo in to bo zelo pomagalo pri trenutnih razmerah.


Debra: Kaj pa še kaj, kar bi nam pomagalo načrtovati za te čase ter pred Dogodkom in po Dogodku, kot je to storila knjiga "Kristalno stopnišče"? Ker, kot sem rekla, smo mnogi prebrali oboje, ali lahko še kaj priporočite?

Cobra: Nič ni dovolj zanesljivega, da bi lahko to priporočil, ker nekateri ljudje, veste, berejo knjige in verjamejo vsemu, kar je tam napisanega, tako da to lahko predstavlja težavo. Trenutno ne najdem ničesar dovolj čistega.

Debra: Vem, da je izziv zato, ker nekateri kanali niso čisti. Torej, da zaključiva, Cobra. Želela bi vas samo vprašati, če kaj predlagate, da delavci Luči naredijo, da se pripravijo na preostali del leta, pa tudi, kaj lahko storimo, da preživimo čas, ki je še ostal do Dogodka? Saj veste, da se lahko držimo, besede upanja ali spodbude bi bile čudovite.

Cobra: Ok. Vem, da so vsi zelo utrujeni, toda v tem trenutku je pomembno, da se ljudje naučijo podpirati drug drugega. Med delavci in bojevniki Luči je bilo veliko notranjih bojev, kar je bilo popolnoma nepotrebno. Mislim, da je čas, da se ljudje naučijo podpirati drug drugega, ker so zdaj vsi zares tako utrujeni. Med seboj se morajo podpirati, sicer ne bo enostavno.

Debra: Prav, da podpirajo drug drugega. In kaj nam lahko poveste v smislu upanja za prihodnost?

Cobra: No, razmere onkraj planetov so se drastično izboljšale, situacija Sončnega sistema je toliko boljša. Kozmične energije, ki prihajajo, so ogromne. Kozmični cikli, ki se zaključujejo, ki so pred koncem in ki se začenjajo, so ogromni. Vse to se mora samo manifestirati do fizičnega. To traja nekaj časa - pravzaprav traja veliko časa - in vsi smo zelo utrujeni, vendar počasi prihajamo na cilj.

Debra: Vem. In najlepša hvala za vso trdo delo, ki ga opravljate. Vem, da Vam tudi ni bilo lahko, zato imamo le veliko zahvale za vaše delo, da nas obveščate in navdihujete. Torej, velika hvala za to, Cobra. Rada bi spomnila vsakogar na množično meditacijo, ki prihaja 29. ali 30. junija, glede tega preverite svoj časovni pas. Ali bi o tej meditaciji želeli deliti z nami še kaj Cobra?

Cobra: Ja, objavljal bom videoposnetke, navodila so že na mojem blogu, odštevalnik časa je že tam. Videoposnetki so že v mnogih jezikih, prihaja jih še več, tako da delite to z ljudmi okoli sebe, širite naokoli, naj to postane znano, mi lahko dosežemo kritično število sodelujočih. Lahko se približamo en korak bližje. To je maraton, vendar prihajamo na cilj.

Debra: Ja, in dajmo znova doseči več kot milijon sodelujočih, zastavimo si ta cilj. Rada bi se zahvalila mojim sestram in bratom iz Sestrstva Vrtnice za pomoč pri zagotavljanju vprašanj in Vam, Cobra, da ste si vzeli čas danes za pogovor z menoj in delili te čudovite informacije, ki jih imate. Zato najlepša hvala!

Cobra: Hvala in zmaga luči!

Debra: Zmaga luči!

-----------------------------------------------------------------------

O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija za konec koronavirusa:


Meditacija za zaustavitev globalnega izbruha koronavirusa na vsake štiri ure:


Meditacija za zaustavitev izbruha Koronavirusa v Italiji na vsake štiri ure:


Meditacija Rože Življenja ob 14:00 uri in na vsake štiri ure ter tudi kolikor pogosto je le možno:


Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:


Meditacija z Boginjo 16:30 uri:


Meditacija za konec koronavirusa ob 17:00 uri:


Meditacija s Kozmično Centralno Raso 17:15 uri:


Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:


Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.Opombe prevajalke:

1 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

2 Povzdignjenje Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

3 kvadrat – v astrologiji ta aspekt povezuje dve nebesni telesi, ki se nahajata 90° drug od drugega, kar je ¼ kroga. Izhaja iz števila Štiri. Štiri predstavlja stvarnost obstoječega sveta, ki je posledica kreativne akcije trojstva. Predstavlja vse zemeljsko, stvarno, materialno. Zemlja ima štiri strani neba, štiri letne čase, štiri prvotne elemente. Kreativnost trojstva je tako vezana na stvarnost zemeljskega obstoja, ki ima svoje stvarne, materialne zahteve. Kvadrat zato ni “lahek” aspekt. Predstavlja izziv, silo, spopad z nekimi zahtevami. Človek lahko zato izrazi svoj potencial preko izziva in spopada z obstoječimi okoliščinami, tako razvija in krepi svojo voljo. Stvari, ki jih predstavljajo planeti, so same po sebi nezmožne harmoničnega oz. medsebojno skladnega delovanja, zato so lahko vir frustracij, blokad, potrebe po nasilni, glasni uveljavitvi, na vsak način predstavljajo izziv. Kvadrat je na nek način kritičen aspekt, vendar zavestno premagovanje ovir pripelje do rasti, napredka in velikih dosežkov. Več na: https://astrologinja.si/aspekti-v-astrologiji/.
4 Erida (tudi 136199 Erida, prej začasno imenovana Ksena) – najmasivnejši znani pritlikavi planet v Osončju. Odkrili so jo 21. oktobra 2003. Kot čezneptunsko telo (TNO) kroži okrog Sonca v območju Vesolja, imenovanem razpršeni disk, in jo spremlja vsaj en naravni satelit, Disnomija. Mike Brown je aprila 2006 sporočil, da ima po meritvah vesoljskega teleskopa Hubble Erida premer okrog 2326 km, kar je rahlo manj od premera Plutona. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Erida_%28pritlikavi_planet%29.

5 koprena (angl. The Veil) –  Pred okoli 26 000 leti so Arhonti razglasili, da je ta planet njihova lastnina in vsa njegova živa bitja njihovi talci in sužnji. Za planet so razglasili, da je karantena in vsako vesoljsko plovilo, ki je vstopalo ali izstopalo iz tega planeta, je moralo imeti posebno dovoljenje Arhontov. Arhonti so ohranjali svoj nadzor s posebno tehnologijo, imenovano koprena. Koprena je ograja elektromagnetne frekvence na nižji astralni in še posebno na eterični ravni, ki se razteza maksimalno 13,840 km navzgor in navzdol od površja planeta ter v veliki meri preprečuje Svetlobi prodirati v karanteno Zemlje. S kopreno operirajo ne-fizični Arhonti. To tehnologijo bi najboljše opisali kot eterični HAARP. Ta tehnologija pači strukturo prostor/časa na kvantnem nivoju in tako ustvarja velike težave za pogonske sisteme NLP-jev pozitivnih zunajzemeljskih ras. V preteklosti je koprena močno oteževala napredek pozitivnih izvenzemeljskih ras naproti temu planetu. Več na: https://zmagaluci.blogspot.com/p/koprena.html

6 toplet delci – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz zgornjih (top - t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o zgornjih (top - t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).

7 fazni prehod ali fazna sprememba  (v tehniki tudi fázna preména ali fázna transformácija)  –sprememba, pri katerem termodinamski sistem preide iz ene faze v drugo. Značilna za fazni prehod je nezveznost ene ali več fizikalnih značilnosti, npr. specifične toplote, pri spreminjanju ene od termodinamskih spremenljivk, npr. temperature ali tlaka (najbolj splošno znan fazni prehod je sprememba agregatnega stanja. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Fazni_prehod.

8 tahioni – sub-atomski delci, ki vsebujejo celoten spekter spiritualne Svetlobe. To so bili prvi delci, ki jih je ustvaril Vir/Stvarnik v samem začetku tega vesolja, zato so direktna povezava z Virom in oddajajo pravi originalni načrt stvarstva. To vključuje originalen načrt o vsakem izmed nas, od naše duše (ki je del Vira). Tahioni zmeraj obstajajo istočasno na vseh ravninah, fizični, eterični, astralni, itd. Svetloba nosi informacije, resnico in ko posedujemo pravilne informacije, se lahko naše celotno bitje, vsa naša telesa (fizično, astralno, itd.) ponovno uskladijo s to resnico. Torej tahioni lahko začnejo zdravljenje katerekoli bolezni na fizičnem, mentalnem, čustvenem itd. nivoju.

9 lažna zastava (ang. “false flag event”) – dogodek, ki je ustvarjen pod pretvezo ali ukrepom, pogosto dobrobiti, z namenom doseganja pravega cilja. Je del heglove dialektike, ustvariš problem in ponudiš rešitev. (povzeto s spletne strani: http://www.ubuntuparty.si/?p=925).

10 Čintamani kamen ali Safordit – Tektit  čudovite vijoličasto rjave barve. Prihaja s planeta, ki kroži okoli zvezde Sirij. Safordite najdemo samo na eni lokaciji blizu mesta Saford v Arizoni. Izmed vseh Tektitov je to kamen z najvišjo vibracijsko frekvenco. Safordit pomaga pri raztapljanju vsadkov, vcepljenih miselnih vzorcev iz časa Atlantide. Raztaplja vse miselne vzorce in čustvene blokade ter nas povezuje z zavestjo kozmične ljubezni in božanske milosti. V podzemnem kraljestvu Šambale je Safordit poznan po imenu Činta Mani. Več na: http://www.moldavit.si/safordit.

Komentarji