Razpoči matrico – vaje za triangulacijo vsadkov


Pred 25.000 leti so temne sile ustvarile karanteno Zemlja in vzele človeštvo za talce. Ustvarile so nadzorni sistem virtualne realnosti, zato da nihče ni mogel pobegniti. Da bi napajale to virtualno stvaritev, so ujele bitja Svetlobe, ki imajo povezavo z Virom,.

Ta nadzorni sistem virtualne realnosti je v določeni meri še vedno delujoč in ga običajno imenujemo Matrica.

Vsadek je ena izmed vrst izmed nadzora, ki jih temne sile uporabljajo za vzdrževanje matrice. Vsadke, ki so kristali, ki jih je moč programirati, so z močnimi elektronskimi napravami vnesli v mentalna, astralna in eterična telesa vsakega človeka na Zemlji. Ti vsadki so ustvarili anomalijo prostor-časovne črne luknje in tako zmedli človeški um in čustva.

Vsaka oseba, ki je inkarnirana na tem planetu, ima tri vsadke, kot je to opisano spodaj. Vsak vsadek vsebuje prepričanja, ki omejujejo našo duhovno evolucijo.

Dva vsadka sta nameščena v predelu čelnega režnja (vsak se nahaja v glavi, malo nad vsako obrvjo). To se imenuje tudi programiranje z vertikalnima vsadkoma, ki ločujeta osebnost od prisotnosti JAZ SEM.


Vsadek v solarnem pletežu se nahaja približno 4 centimetre (širine dveh prstov) nad popkom. To se imenuje tudi programiranje s horizontalnim vsadkom, ki ustvarja razkol pri ženskem in moškem dojemanju spolne energije.


Lokacije vsakega izmed teh vsadkov so na spodnji sliki prikazane kot črne pike.Po navedbah Cobre so Arhonti manipulirali s človeško spolno energijo od poznega atlantskega obdobja in poskušali s tem ustvariti čim večji razcep. To so storili tako, da so ženskam in moškim vsadili drugačne vsadke, kar je ustvarilo psihološko razdelitev in razkol med žensko in moško osebnostjo. Ta primarni razkol iz časa Atlantide je glavni razlog za nesporazume v moško-ženskih odnosih.

Ženskam so vsadili poseben vsadek, ki je ohranil nedotaknjeno povezavo z njihovo dušo dvojčico1, vendar zatrl spolne povezave z vsemi ostalimi moškimi. To je pogojevalo ženske v monogamijo, ko ženske ponavadi projicirajo svojo dušo dvojčico na svojega trenutnega partnerja.

Moškim so vsadili poseben vsadek, ki jim je blokiral povezavo z njihovo dušo dvojčico, vendar omogočil spolne povezave z vsemi ostalimi ženskami. To je pogojevalo moške v poligamijo, ko moški zanikajo obstoj svoje duše dvojčice in se ji izogibajo s tem, da so z mnogimi ženskami.

Poleg tega so ženskam in moškim vsadili vsadek, ki je ločil spolno energijo od energije srca. Obojim so vsadili diametralno nasprotne vsadke, da bi zagotovili maksimalen razcep in konflikt.

Ženskam so vsadili program, ki omogoča samo ljubezen brez seksa. Le v posebnih okoliščinah, kjer so izpolnjeni številni pogoji, se bo ženska počutila dovolj varno, da bo dovolila, da se seksualna energija zlije s njeno ljubeznijo.

Moškim so vsadili program, ki omogoča samo seks brez ljubezni. Le v posebnih okoliščinah, kjer so izpolnjeni številni pogoji, se bo moški počutil dovolj varnega, da bo dovolil, da se ljubezenska energija zlije z njegovim spolnim nagonom.


V preteklih konferencah Povzdignjenja2 je Cobra predlagal vajo triangulacije, pri kateri so vsi prisotni vseskozi pisali sledeči stavek na prazen list papirja, dokler ni bila stran zapolnjena:  

"JAZ SEM Bog, JAZ NISEM Bog"

To bo pomagalo zmotiti vsadke na predelu čelnega režnja. Ko se ta vsadek razgradi, električni ogenj prisotnosti JAZ SEM absorbira vase vso živečo materijo kavzalnega, mentalnega, astralnega, eteričnega, plazemskega ter fizičnega telesa in se lahko od tod projicira v prostorno-časovni kontinuum kot živi hologram dvojnega torusa mavrično oživljenega telesa (Svetlobno telo).


Nato so na drug list papirja vseskozi pisali sledeči stavek, dokler ni bila stran zapolnjena:

"Seks je Ljubezen, Seks ni Ljubezen"

To bo pomagalo pri motnji vsadkov v solarnem pletežu. Ko se ta vsadek raztopi, lahko ozdravimo razliko v ženskem in moškem dojemanju spolne energije. To bo omogočilo pravi namen spolne energije, ki je združitev ženskih in moških polarnosti v Eno, kar je ključ do nesmrtnosti in Povzdignjenja.V preteklosti so obstajali videoposnetki, ki so ponavljajo ta dva stavka s pomočjo vizualnih spodbud, da bi pomagali pri teh vajah triangulacije vsadkov. Žal ti videi niso več na voljo.

Zato smo v ta namen ustvarili nove videoposnetke, ki so na voljo tukaj:(kmalu tudi v slovenščini)

Na internetu je mnogo koristnih vaj/vizualizacij za odstranjevanje vsadkov. Spodaj so povezave do nekaterih vaj:
Zmaga Luči!

-----------------------------------------------------


O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija za konec koronavirusa:


Meditacija za zaustavitev globalnega izbruha koronavirusa na vsake štiri ure:


Meditacija za zaustavitev izbruha Koronavirusa v Italiji na vsake štiri ure:


Meditacija Rože Življenja ob 14:00 uri in na vsake štiri ure ter tudi kolikor pogosto je le možno:


Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:


Meditacija z Boginjo 16:30 uri:


Meditacija za konec koronavirusa ob 17:00 uri:


Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi izredno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.


Opombi prevajalke:

1 duša dvojčica (angl. twin soul) oz. plamen dvojček/ica (angl. twin flame) – oseba (duša), s katero ste skupaj izšli iz Vira in imata 100% ujemanje. Vsaka oseba ima enega plamen dvojčka/ico. Plamen dvojčka/ico oz. dušo dvojčico ne smemo enačiti s sorodno dušo. Vsaka oseba ima več sorodnih duš. Sorodne duše imajo 90% ujemanje in so del dušne družine, ki je skupaj izšla iz Vira.


2 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

Komentarji