Opomnik za meditaciji ob polni Luni in seansi zdravljenja na daljavo z Mojstri Modrosti in zdravilnimi zvezdnimi žarki 6. in 7. maja 2020


Tu je opomnik za seansi zdravljenja na daljavo in meditaciji ob polni Luni, vključno z meditacijo Miru za Sirijo, ki se bodo odvile 6. in 7. 05. 2020:

Mesečni mednarodni seansi zdravljenja na daljavo z Mojstri Modrosti1 in zdravilnimi zvezdnimi žarki

Ob vsaki polni Luni Mednarodna Skupina Zlate Dobe ter japonska ekipa Pripravimo se na Spremembo organizirata dve seansi zdravljenja na daljavo, ki lahko ljudem širom sveta pomagata pri zdravljenju njihovega notranjega bitja in misli. To je darilo, ki ga vsem podarjajo brezplačno.


Ta mesec se bosta dve seansi zdravljenja na daljavo odvili ob sledečih časih:

Prvi dan: Sreda, 06. 05. 2020 od 16:00 do 16:30 ure.

Drugi dan: Četrtek, 07. 05. 2020 od 16:00 do 16:30 ure.

Ob zgoraj navedenih časih lahko obiščete njihov Youtube kanal (spodnja povezava) ter se udeležite njihovega zdravljenja na daljavo.


Brez zadržkov se udeležite katerekoli ali pa obeh seans.

Tu je naš dogodek za seanse zdravljenja na daljavo na Facebooku:


Za več informacij o tem zdravljenju na daljavo prosimo obiščite tudi spodnjo povezavo do spletne strani Mednarodne skupine Zlate dobe:
Meditacija ob polni Luni v četrtek, 07. 05. ob 16:45 uri

Našo tokratno mesečno meditacijo ob polni Luni bomo izvajali 08. 04. 2020 ob 15:45 uri. Ta čas smo izbrali zato, ker se nam ob tem času na dan polne Lune lahko pridruži največ ljudi z vsega sveta.
Ta polna luna v maju ima vpliv duhovnosti, zdravljenja in sočutja zaradi sekstila Merkurja z Neptunom. Na osebni ravni boste postali občutljivejši, a boste tudi lažje razumeli svoja konfliktna čustva. Več o pomenu tokratne polne lune si lahko preberete na spodnji povezavi.


Za meditacijo ob polni Luni je tu dogodek na Facebooku:

https://www.facebook.com/events/2498404403569474

Kratek opis in navodila za  meditacijo ob polni Luni so na voljo na spodnji povezavi:

https://youtu.be/7dMhJcOr-zs

Vodene zvočne meditacije v 15-ih jezikih, pa so na voljo tukaj:


V slovenščini:


Meditacija Miru za Sirijo v četrtek, 07. 05. 2020 at 12:45 uri

Ob točnem času polne Lune dne sredo, 07. 05. 2020 ob 12:45 uri, bomo izvajali tudi meditacijo Miru za Sirijo.

Pomembno je vedeti, da je resnični okultni razlog za konflikt v Siriji bitka za sirski vrtinec Boginje, ki je ena izmed najpomembnejših ključnih energijskih točk planetarnega  energijskega omrežja. Kdor nadzira to energijsko točko, je zelo blizu popolnemu nadzoru večine energijskega sistema silnic2 na planetarnem površju. Kdor nadzira sistem energijskih silnic, ima neposreden dostop do globalne zavesti človeštva.
Kot so tako prosile sile Luči, smo od konca februarja naprej začeli izvajati dnevno meditacijo za prinašanje miru in potrebščin beguncem v Idlibu v Siriji.


Nato je Rusija v začetku marca po diplomatski poti poskusila umiriti napetosti in sčasoma po nekajkratnih pogovorih uspela doseči dogovor z Turčijo.


Premirje trenutno nadzorujeta ruske in turške enote, po konfliktnih področjih Idliba patruljirajo sile iz obeh držav.  

Toda situacija je še vedno zelo kočljiva, turški predsednik Recep Tayyip Erdogan je namreč opozoril, da bodo šli v akcijo, če se bo premirje prekršilo.


Poleg tega izgleda, da vojaški konflikt med izraelsko in sirsko vojsko v zadnjem času narašča. Izraelski helikopterji so z izstrelki napadli številne vojaške lokacije v Južni Siriji. K sreči je škoda teh napadov bila minimalna.   


S pomočjo energije polne Lune lahko na območje Sirije zasidramo več energije Boginje ter tako prispevamo k hitremu razreševanju situacije na najboljši možni način.   

Informacije o tej meditaciji, vključno z navodili, so na voljo tukaj:Za to meditacijo je tu povezava do našega dogodka na Facebooku:Tu pa je povezava do vodenih zvočnih meditacij v 18-ih  jezikih:


V slovenščini:

Prosimo brez zadržkov se še naprej pridružujte meditaciji za Mir v Siriji ter meditaciji za Iran na vsake 4 ure, kot tudi meditacije za prinašanje miru in potrebščin beguncem v Idlibu.  so opisane na spodnjih povezavah. To meditacijo lahko izvajate kolikor pogosto želite.


Meditacija za prinašanje miru in potrebščin beguncem v Idlibu, Sirija: 


Meditacija za Mir v Sirijo: 


Meditacija miru za Iran:Zmaga Luči!


-----------------------------------------------------------------------

O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija za konec koronavirusa:


Meditacija za zaustavitev globalnega izbruha koronavirusa na vsake štiri ure:


Meditacija za zaustavitev izbruha Koronavirusa v Italiji na vsake štiri ure:


Meditacija Rože Življenja ob 14:00 uri in na vsake štiri ure ter tudi kolikor pogosto je le možno:


Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:


Meditacija z Boginjo 16:30 uri:


Meditacija za konec koronavirusa ob 17:00 uri:


Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi izredno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.


Opombi prevajalke:

1 Mojstri Modrosti (ang. Ascended Masters)Povzdignjeni  Mojstri  Modrosti so duše, ki so pridobile mojstrstvo skozi mnoga zemeljska življenja, da bi vodile človeštvo in iz višjih nivojev predstavile (oznanjale) načrt povzdignjenja. Na internetu boste v slovenščini poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension (Ascended Masters).

2 Silnice ali energetske linije, Zmajeve črte (ang. ley lines) – energetsko ''ožilje'' (omrežje) planeta Zemlje. Omrežju zmajevih črt pravimo geometrijsko pravilni matrici energijsko-informacijskih silnic, ki pravzaprav omogočajo življenje na Zemlji. To so podzemeljski energetski kanali, po kate­rih tečejo energije v različnih globinah zemeljske skorje in so različnih dimenzij. Pogosto ta energija prodre na površino zemlje; mesta, na katerih se to zgodi, se imenujejo akupunkturne točke zemlje, če pa je izhod energij na presečiščih večjih ener­getskih kanalov, govorimo o mestih moči. (Delno povzeto po besedilu Energetske točke, Metod Čufar, Jesenice, junij 2010)

Komentarji