NUJNO! NI VELIKO ČASA! Meditacija za pošiljanje bivšega jezuitskega vrhovnega generala Adolfa Nicolása v Galaktično Centralno Sonce [POSODOBLJENO 26. 05. 2020]

POSODOBITEV dne 25. 05. 2020: Na žalost imajo sile Luči težave pri zajetju njegove duše. Arhonti ga ne želijo izpustiti, zato bomo nadaljevali s to meditacijo še tri dni, do 28. 05. 2020. 

Bivši jezuitski vrhovni general Adolfo Nicolás je 20. 05. 2020 umrl v Tokiu, Japonskem.







Sile Luči nas preko Cobre prosijo za pomoč pri pošiljanju Svetlobe in zaščite, zato da se njegovo dušo varno pospremi v roke sil Luči. Ko bo varno voden preko plazemske in eterične ravni, ga bodo zaradi njegovih neodpustljivih grehov proti človeštvu odpeljali v Galaktično Centralno Sonce1. To nas bo pomaknilo naprej po najpozitivnejši časovnici Povzdignjenja2 za planet Zemljo.

Množično meditacijo bomo izvajali danes ob 17:30 uri, nato pa še sledeče tri dni ob istem času. To meditacijo lahko izvajate tudi tako pogosto, kot želite.

POSODOBITEV dne 25. 05. 2020: Na žalost imajo sile Luči težave pri zajetju njegove duše. Arhonti ga ne želijo izpustiti, zato bomo nadaljevali s to meditacijo še tri dni, do 28. 05. 2020.

Za to nujno meditacijo je tu dogodek na Facebooku:


Spodnja preglednica prikazuje čase meditacije za izbrane časovne pasove:

Čas
Časovni pas
Mesto
05:30
HST
Honolulu
08:30
PDT
Los Angeles
09:30
MDT
Denver
10:30
CDT
Čikago
11:30
EDT
New York
12:30
BRT
Rio de Janeiro
15:30
UTC
Reykjavik
16:30
BST
London
17:30
CEST
Ljubljana
17:30
EET
Kairo
18:30
MSK
Moskva
22:30
ICT
Bangkok
23:30
CST
Tajpej
00:30
JST
Tokio
01:30
AEST
Sydney
03:30
NZST
Auckland


Med to meditacijo si moramo predstavljati, kako sile Luči nemudoma zajamejo Adolfa Nicolása, medtem ko prečka plazemsko in eterično raven, da preprečijo, da bi ga Arhonti "rešili'', nato pa si predstavljamo, kako ga takoj pospremijo v Galaktično Centralno Sonce.

Kot glavno orodje pri tej meditaciji bomo uporabili tehniko Budističnih stolpov. Tu je slika, ki prikazuje strukturo Budičnega stolpa:


Tu so navodila meditacije (predlagan čas meditiranja je 15 minut):

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite svoj namen uporabe te meditacije kot orodja za pomoč silam Luči pri spremljanju Adolfa Nicolása v Galaktično Centralno Sonce.

3. Visoko na telesom Adolfa Nicolása si predstavljajte peterokrako zvezdo. Predstavljajte si, kako se ta zvezda lesketa visoko nad njim ter sveti z briljantno belo svetlobo.  

4. Sedaj si predstavljajte, kako beli ogenj AN izžareva iz Galaktičnega Centralnega Sonca skozi vse točke Luči našega Sončnega sistema, nato potuje skozi peterokrako zvezdo ter naprej skozi telo Adolfa Nicolása globoko do središča Zemlje. Ta steber si predstavljajte nekaj minut.




5. Predstavljajte si, kako se iz peterokrake zvezde spušča briljanten vrtinec bele svetlobe ter se pomika spiralno navzdol v smeri urinega kazalca ter nosi dušo Adolfa Nicolása nazaj k peterokraki zvezi na transmutacijo. Ta vrtinec vrteče se bele svetlobe si predstavljajte nekaj minut.

6. Predstavljajte si, kako sile Luči nemudoma zajamejo Adolfa Nicolása med njegovim prehodom skozi plazemsko raven, zato da ga Arhonti ne bi ''rešili'', nato pa si predstavljajte, kako ga nemudoma pospremijo do Galaktičnega Centralnega Sonca.   

Tej meditaciji se mora pridružiti kar se da čim več ljudi, zato jo prosim delite po spletu. Če lahko silam Luči pomagamo nemudoma poslati Adolfa Nicolása v Galaktično Centralno Sonce, bo to velik korak k planetarni osvoboditvi!

Zmaga Luči!

-----------------------------------------------------------------------

O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija za konec koronavirusa:


Meditacija za zaustavitev globalnega izbruha koronavirusa na vsake štiri ure:


Meditacija za zaustavitev izbruha Koronavirusa v Italiji na vsake štiri ure:


Meditacija Rože Življenja ob 14:00 uri in na vsake štiri ure ter tudi kolikor pogosto je le možno:


Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:


Meditacija z Boginjo 16:30 uri:


Meditacija za konec koronavirusa ob 17:00 uri:


Meditacija s Kozmično Centralno Raso 17:15 uri:


Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:


Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.


Opombi prevajalke:

Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

Komentarji