Intervju Cobre in Dr. Josepha McNamare s skupino FESIG z dne 01. 07. 2020

 

01. 07. 2020 je FESIG (posebna interesna skupina za brezplačno energijo) organizirala svoje 78. srečanje. V prvem delu zasedanja njihov predavatelj, doktor Joseph McNamara, predstavi tahionsko1 komoro, nato sledi dolgi drugi del, z vprašanji in odgovori s Cobro o situaciji v ozadju, kjer so lutkovni mojstri orkestrirali trenutno vojno zavesti na globalni in galaktični ravni z nivoja Federacije.

http://www.truevisionofpeace.com/fesig.html

https://www.facebook.com/Free.Energy.Special.Interest.Group

Tu je videoposnetek 1. zasedanja 78. srečanja FESIG. 

Spodaj pa je prepis intervjuja Cobre in dr. Josepha McNamare.

Posebna zahvala FESIG-u za tovrstno srečanje in omogočanje objave celotnega prepisa.

Prevode prepisa intervjuja v drugih jezikih najdete tukaj:

Nizozemščina: https://eventnl.wordpress.com/2020/07/29/interview-met-cobra-dr-joseph-mcnamara-1-juli-2020/

Nemščina: https://german.welovemassmeditation.com/2020/07/interview-von-cobra-und-dr-joseph.html

Francoščina: https://french.welovemassmeditation.com/2020/08/interview-cobra-dr-joseph-mcnamara.html

Italijanščina: https://italian.welovemassmeditation.com/2020/07/intervista-di-cobra-e-dr-joseph.html

Japonščina: https://paradism.hatenablog.com/entry/2020/07/interview-of-cobra-and-dr-joseph-mcnamara-by-FESIG-on-july-1st-2020.html

Poljščina: https://meditation539.com/2020/07/28/portal-wywiad-z-cobra-i-dr-josephem-mcnamara-przeprowadzony-przez-fesig-1-lipca-2020/

Romunščina: https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/07/interviul-lui-cobra-si-dr-joseph.html

---- Začetek prepisa ----

Crystal Goh, predsednica in ustanoviteljica FESIG-a, posebne interesne skupine za brezplačno energijo:

Pozdrav vsem skupaj. Dobrodošli na 78. srečanju FESIG. Danes je 1. julij. Dobrodošli v FESIG - posebni interesni skupini za brezplačno energijo, kjer se znanost sreča z duhovnostjo v kontekstu resnice in znanja, da osvobodi človeštvo in spremeni ta planet v raj. Hvala vam. Ok, torej 78. srečanja FESIG se je udeležilo 55 ljudi, torej veliko se nas je pridružilo in tako čudovito je, da ste vsi tukaj. Danes imamo štiri odlične govorce. Dva bosta govorila med prvim zasedanjem, dva pa med drugim. Vmes, preden začnemo z drugo sejo, bomo imeli nekajminutni krajši premor.

Pokazala vam bom naš dnevni red današnje seje. FESIG je posebna interesna skupina za brezplačno energijo, kjer se znanost srečuje z duhovnostjo, pojdite na našo spletno stran in si preberite naše poslanstvo, zakaj to počnemo, zakaj združujemo znanstvenike, raziskovalce, razvijalce in izumitelje brezplačne energije ter zdravilne tehnologije, delimo ideje, razvijamo tehnologijo in se prebijamo preko najbolj oddaljenih meja, da bi izboljšali tehnologijo za človeštvo. Na današnjem dnevnem redu imamo najprej govorce prvega dela, doktorja Josepha McNamaro, ki bo imel 15-minutno predstavitev tahionske komore, nato pa sledi enourni niz vprašanj in odgovorov s Cobro, ker je Cobra izumitelj tahionskih komor. Odgovarjal bo na vprašanja o plejadskih tahionskih tehnologijah, pa tudi o razkritju lutkovnih mojstrov, ki so orkestrirali trenutno vojno zavesti na globalni in tudi galaktični ravni z nivoja Federacije. Torej, vsi zbrani, prepričana sem, da ste pripravili vprašanja, ki jih lahko zastavite, ko bomo prišli do vprašanj in odgovorov s Cobro. V drugem delu bosta naša sogovornika Ralph in Marshal Ring. Ralph je deloval na področjih magnetizma, lebdenja in teleportacije, ki vodijo v realnosti in sodelovanje teleportacije in ezoterične zavesti. Danes bo zelo razburljivo srečanje, toliko zanimivih tematik. Ko bomo opravili z vprašanji in odgovori za Ralpha in Marshala, se bo srečanje nato odložilo na 79. srečanje FESIG, ki bo potekalo 5. avgusta, ko bomo imeli še en niz zelo zanimivih predavateljev. Če bi mi želeli pisali, pišite na crystal@truevisionofpeace.com in na našo spletno stran http://truevisionofpeace.com/fesig.html. Prav. Hvala da ste potrpeli z menoj. Mislim, da je sedaj čas, da predstavim naše govorce.

Torej predstaviti moram prvega govorca, dr. Josepha McNamaro. Dr. Joe je že več kot 20 let zdravnik, začel je na urgenci, se preusmeril na družinsko medicino, nato pa še odprl svojo lastno prakso, poimenovano Cara an Anam, ki v galščini pomeni "Prijatelj duše". Sodeloval je z organizacijo Earth-Keeper, potoval, prirejal predstavitve in pogovore na konferencah Nove dobe in tudi širše. Predstavitve so združevale rigorozno znanost z duhovnim verovanjem in zdravilstvom, zmagovalno kombinacijo, ki nas bo popeljala naprej v zlato dobo. Izdal je knjigo, ki razlaga njegovo inovativno teorijo o Irski kot koloniji Atlantide. Imel bo kratko predstavitev tahionske komore, ki ji bo sledil intervju s Cobro. Torej, besedo predajam vam, dr. Joe, če boste prevzeli mikrofon, jaz pa bom vaš pomočnik pri predstavitvi, pomagala vam bom deliti skupinsko sliko vaše PowerPoint diaprojekcije.

Dr. Joseph McNamara: Ok, zelo dobro. Moj PowerPoint, če ne sledim temu, kar piše na prosojnici samo nadaljujte, ker sem nekatere informacije seveda posodobil. Ja, od tam naprej se lahko pomikate dalje, to je bila moja lanska predstavitev. V redu, nadaljujte naprej. Da, zelo dobro.

V redu. Cobra je tu seveda v središču pozornosti, zato bom svojo predstavitev skušal predstaviti čim krajše.

Tahionska tehnologija je del velikega vala napredka, ki bo v naslednjih letih preoblikoval naša tukajšnja življenja. To je dolgo prerokovana Zlata doba Vodnarja. Mnoge od teh tehnologij so nam bile podarjene preko kontakterjev, ki navezujejo stike s Plejadčani.

Zdaj bom opisal tahione. Gre za subatomske delce, ki potujejo hitreje od svetlobe, ki prepojijo materijo z duhovno Svetlobo, kot je npr. svetloba iz našega galaktičnega središča. Tahionizacija je tehnološki postopek, ki fizikalni materiji vlije povečano količino tahionov in trajno spremeni kvantne lastnosti atomskih jeder, ki sestavljajo to materijo. In tahionizacija je postopek, ki ima patent, to je patentirana tehnologija. Kemična sestava se ne spremeni, zmanjša pa se entropija fizikalne materije, izniči proces staranja in krepi imunski sistem.

Istočasno potekata dva procesa, ki sta si nasprotujoča. Eden je entropija, drugi pa je obraten, sintropija. To entropijo doživljamo v smislu staranja; biološko kompleksnost razvijamo do približno našega 20. leta, potem pa sprožimo običajno nepovratni postopek entropije, ki vodi v smrt fizičnega organizma.

Tahioni so popolnoma varni, saj ne spremenijo kemične sestave snovi in ne ustvarjajo nobene vrste elektromagnetnega polja ali radioaktivnosti.

Tahioni lahko zaradi svojih sintropičnih učinkov popravijo neravnovesja v naših štirih spodnjih telesih: fizičnem, mentalnem, čustvenem in eteričnem. Tahionov ni mogoče zlorabiti, zato dobro sodelujejo z drugimi modalitetami. Tako se počutje in duhovna rast pospešita.

Leta 1977 je Gerald Fein prvič definiral tahione. To se je sčasoma prebilo v javno zavest s pomočjo serije Zvezdne steze in opazili boste, da jih omenjajo v mnogih epizodah in vredno si jih je ogledati še enkrat. Pretvorijo jih… to so subatomski delci, ki potujejo skozi vesolje, pioni2 v atmosferi pa jih pretvorijo v frekvence, potrebne za razvoj, organizacijo in ustvarjanje popolne oblike. Vi ste vezna energija vesolja in vse oblike ustvarjate popolno.

Tahioni nosijo kvantni zapis, osnovno raven ustvarjalne materije in povezujejo fizično materijo z Virom.

Visoko energijski kozmični žarki vstopajo v naše osončje iz medzvezdnega prostora in s seboj nosijo tahione. Nekateri izmed teh delcev dosežejo površje našega planeta skozi hiperdimenzionalno črvino3 preko kremenovega oscilatorja na vesoljskem plovilu Genesis II.

Torej te tahionske komore, ki so zdaj po vsem svetu, so omogočile prihod tahionov iz višjih dimenzij skozi nekaj, kar bom opisal kot karanteno4, v fizično snov. Komore tahione refraktorirajo in jih koncentrirajo preko svete geometrije.

Karantena zelo velik problem, saj nas resnično ločuje od preostalega Osončja in vesolja. Pred približno 26.000 leti, kar je galaktično leto, so temne sile ustvarile karanteno. Karantena se vzdržuje s kvantno anomalijo5, ki je izkrivljen prostorsko-časovni kontinuum na kvantni ravni. Gnostična besedila ta pojav označujejo kot napako.

Komore so kvantni generatorji, ki filtrirajo čas in prostor ter tako razstrupljajo telo, uravnovesijo imunski sistem in uravnotežijo naše čakre.

Plejadčani so glavna skupina, ki interaktira z nami na planetu Zemlja. Oni in druge kozmične civilizacije Svetlobe uporabljajo te tahione kot svoj osnovni vir energije, npr. kot hiperpogonski vir energije za svoje vesoljske ladje, s katerim ustvarjajo hiperprostorske črvine. Uporabljajo jih tudi za zdravljenje in za prenos informacij, v seriji Zvezdne Steze te prenose imenujejo 'podprostorski prenosi'.

Komora, ki jo imam, omogoča prihod tahionov iz višjih dimenzij v fizično materijo, kot sem že prej omenil.

Z uporabo te tehnologije imam kot zdravnik v svojem zdravilnem centru pet let izkušenj. Zbral sem kar precej podatkov, ki so na voljo za raziskave, če je to potrebno. Lahko odgovorim na vprašanja o posebnih težavah, povezanih z motnjami uma, čustev, energijskih ravni in tudi samega fizičnega telesa.

In to je zaključek moje predstavitve. Želel sem ostati kratek in natančen, tako da, če obstajajo posebna vprašanja z medicinskega vidika, lahko odgovorim nanje in Cobra je seveda neverjeten vir za dejansko tehnologijo in znanstveno znanje, ki bodo podprli medicinski vidik.

Crystal: Vaših preglednic nisem premikala dovolj hitro.

Dr. Joseph McNamara: Se opravičujem glede tega, sploh jih nisem gledal. Pokril sem večino informacij, zato še naprej premikajte preglednice navzdol, dokler se ne končajo.

Omenil sem karanteno… to so različni kvantni delci povezani z različnimi stopnjami stvarstva… zato le nadaljujte navzdol.

In to so citati različnih ljudi, če se le malo pomaknete nazaj do prejšnjega, ga lahko najdete ... Ne do tistega, ampak do naslednjega. Ja.

Da. V redu. Michio Kaku je v avstralskih medijih citiral: "Bog je matematik, uporablja tahione, ustvarja glasbo, strune, ki odmevajo skozi enajst dimenzij, ki sproščajo prostor in materijo".

Obstaja film z imenom Tomorrowland6, z Hughom Lauriejem, ki je zvezda v njem in on s tahioni zgradi drug svet. Torej je to vedno vredno pogledati.

Prav tako želim poudariti, da obstaja veliko stvari, ki se premikajo hitreje od hitrosti svetlobe, torej tahioni niso edine stvari, ki so hitrejše od svetlobe.

Zavedam se, da sem v svoji predstavitvi govoril o laserjih. Dovolite mi, da tu končam svojo predstavitev, ker v tem delu ni več zares povezana s tahioni, ampak bolj z lasersko tehnologijo.

To je to. Hvala vam.

Crystal: Najlepša hvala dr. Joseph McNamara.

Dr. Joseph McNamara: Hvala, Crystal.

Crystal: Zelo dobra predstavitev tahionskih komor.

Dr. Joseph McNamara: Da.

Crystal: Torej… mislim če imate eno ali dve vprašanji, preden predamo mikrofon Cobri, ki je izumitelj tahionske komore, ki so jo posredovali Plejadčani… No, imamo Margaret, ki je dvignila roko. Želite vklopiti mikrofon dr. Joe, samo dve vprašanji, preden nadaljujemo s Cobro.

Dr. Joseph McNamara: V redu.

Kristal: Čas hiti. Pridi v Margaret, bi govorila? James boste vi prevzeli, če lahko preberete njeno vprašanje s klepeta, ker ne more govoriti preko mikrofona. V redu, naslednji prosim. Ne moremo vas slišati Margaret, oprostite in vprašanja tudi niste vnesli v klepet. Trenutno mislim, da bomo ... Ne želim si preveč prehitevati. James, če mi boste pomagali, ali je kakšno vprašanje v klepetalnici?

James: No imamo nekaj vprašanj s strani Megan: ste bili priča kakšni presenetljivi ozdravitvi? To je od Megan, če imate kakšno neverjetno ozdravitev? 

Dr. Joseph McNamara: Da, iz mojih izkušenj – Cobra bi morda o tem imel drugačno razlago - komora deluje na štiri nižja, kot bi mi temu dejali materialna telesa: mentalno, čustveno, eterično in fizično.

Zdi se mi, da komora zelo zlahka vpliva na višje dimenzijske ravni, na katerih živimo, mentalno ali čustveno.

In tako je še včeraj prišel klient, ki je k meni prihajal na serijo zdravljenj in me zelo navdušeno poklical, rekoč da je šel k svojemu rednemu svetovalcu Shannonu in razložil, da se je njegova razcepljena osebnost, namreč imel je dve osebnosti, zlila. Nikoli mi ni povedal za to, ko je prihajal sem. Vendar je bil zelo vesel, povedal je, da je končno našel mir po dolgih desetletjih resnično nefunkcionalnega bivanja. Torej to je ozdravilo razcep njegove osebnosti in zdaj je ekstatičen, zares je srečen. Počuti se, kot da je prvič v življenju cel. Utrpel je precej otroške zlorabe.

Crystal: Hvala.

Dr. Joseph McNamara: Drugi primer je marinec-veteran, ki je skozi dal vojno v Iraku. Doživel je veliko travm, tako osebno kot zaradi vojne, torej trpel je zaradi hude posttravmatske stresne motnje. Žena mu je rekla, da ne bo pripravljena nadaljevati z zakonom, zato je k meni prišel v obupu. Obiskal je običajne klinike VA, to so ambulante za veterane, če morda ne veste. Mnogi njegovi prijatelji so storili samomore, celo v sami kliniki za veterane. Torej te ranjene bojevnike so dolgo časa trpinčili in z njimi neprimerno ravnali, tako da sem zanj bil njegovo zadnje pristanišče. Po eni seansi je čutil zdravljenje. Jaz mu sam skoraj nisem verjel, toda šel je v gozd, ki je tu v bližini in se odpravil na tek. Rekel je, da že leta ni imel take energije. Rekel je, da je raje fizično pretekel pot, kot da bi jo prehodil. Ustvaril si je novo kariero, je upokojeni marinec in zdaj je postal umetnik. Kot profesionalec izdeluje prelep nakit in ima svojo spletno stran.   

Ta dva primera sta seveda najbolj dramatična, s čustvi. Veliko ljudi sem imel, ki so medtem, ko so bili v komori, doživeli dramatične prizore, ki so jih videli zelo, zelo lucidno.

Bila je ena ženska, ki sploh ni bila kristjanka, ki mi je z zelo solznimi očmi razlagala, da je srečala Jezusa. Zdaj, s tem se lahko strinjate ali ne, toda zanjo je to bilo resnično doživetje, saj ji je entiteta, ki se je opisala kot Jezus, rekla, da je njegova sestra in jaz sem bil zelo ganjen nad njenim neverjetnim spoznanjem, da ima povezavo z njim.

Potem so še drugi primeri, ko je sem prišlo nekaj špansko govorečih strank. Oni imajo kulturo v Mehiki, koder angele in svetnike smatrajo za zelo resnične in tako je gospod v intimnih podrobnostih opisal interakcijo z nekom, ki ga je opredelil kot angela. Večino-  

Crystal: Dr. Joe, (ja) moramo zaključiti, ker mislim, da ljudje lahko grejo na vašo spletno stran, (ja), koder si lahko ogledajo vsa pričevanja, ker ni veliko časa, kot predsedujoča- 

Dr. Joseph McNamara: Ja, hvala. 

Crystal: Moja odgovornost je, da razpolagam s časom. Torej, (Razumem.) ja, imamo čas za Dr. Joe-a, vendar v bistvu lahko nekaj vprašanj prevzame ali Dr. Joe ali Cobra, vendar moram zdaj predstaviti Cobro. 

Dr. Joseph McNamara: Prosim, izvolite. Hvala. Dobro. 

Crystal: Hvala.

Dr. Joseph McNamara: Hvala, Crystal.

Crystal: Hvala vam. Torej predstavila bi Cobro. Cobra počne zares krasno, izjemno delo za človeštvo in vsekakor je zelo znan, a ga vseeno moram predstaviti. Cobra je tajno ime za Preboj kompresije (ang. COmpression BReAkthrough, o.p.), katerega identiteta mora zaradi različnih razlogov za zdaj ostati prikrita. Sodeluje neposredno z Galaktično konfederacijo v okviru uradnega obveščevalnega središča za Zmago Luči v prizadevanjih za pripravo prebujene populacije na površju planeta na spremembo epohe / planetarno osvoboditev. Torej, trenutek preboja kompresije bo nastopil, ko se bosta Svetloba od zgoraj in Svetloba od spodaj srečali točno na površju planeta. Ta pojav se imenuje Dogodek. Dogodek vključuje, vendar ni omejen na množične aretacije kriminalne kabale7, vendar gre tu tudi za večdimenzionalni sprožitveni dogodek, ki bo začel s procesom vstopa v dolgo pričakovano zlato dobo, ko bo vsa tema odstranjena. Človeštvo bo lahko soustvarilo svojo lastno prihodnost. Cobra ni povezan z vojsko ali Drake-om in je lahko ali pa ni del Odporniškega Gibanja. Pomembno je sporočilo in ne sel.

Prav, zdaj pa k Vam, Cobra. Hvala. Imamo tako srečo, da boste govorili tukaj z nami. Hvala vam.

Cobra: Hvala za vaše povabilo, tu je krasna skupina in prečudovita energija.

Crystal: Besedo predajam Vam, James, da boste začeli z vprašanji in odgovori. Kar začnite, prvo vprašanje za Cobro, prosim. 

James: Ok, vsekakor. Prvo vprašanje je: Kakšno je vaše mnenje glede šungitskih kamnov za zdravljenje in njihove uporabe za sestavljanje omrežij, tako kot se to izvaja z kamni Čintamani8

Cobra: Ok, šungit ima precej neverjetne zdravilne lastnosti. Ima sposobnost absorpcije velike količine energije, zato se lahko uporablja za čiščenje človeškega energijskega polja, vendar je njegov namen precej drugačen od namena kamnov čintamani. Čintamani kamni so postavljeni v energetsko omrežje planeta kot del enega največjih projektov Nove Atlantide, ki ga nadzira Sv. Germain, čintamani kamni pa so ključni pri sidranju angelskih bitij, ki zdravijo in prestrukturirajo planetarno energetsko omrežje. Torej namen šungitov je popolnoma drugačen od namena čintamani kamnov.

James: V redu, hvala vam. Naslednje vprašanje je, ali imate sveže novice glede bomb s toplet9 delci?

Cobra: Na to ne morem odgovoriti. Javno izjavo bom podal v eni izmed naslednjih nekaj prihajajočih svežih novic na svojem blogu.

James: V redu. Ok, se pravi greva na naslednje vprašanje, dajte mi trenutek. Torej, ali imate kakšne informacije glede ponovne revalvacije? Ali menite, da je to ponovno vrednotenje valute?

Cobra: Ok, velikokrat sem govoril o finančni ponastavitvi in revalvacija včasih ni predstavljena pravilno. Ne gre samo za prevrednotenje ene valute, to je v bistvu svetovna finančna ponastavitev, ki se bo zgodila, ko bo Odporniško Gibanje vdrlo v  svetovni elektronski finančni sistem. To bo storjeno zato, da se kriminalno kabalo odreže od vseh finančnih sredstev, zato da bo novi finančni sistem pravičen za vse ljudi na površju planeta.  

James: Ok. Se opravičujem, pritisniti moram toliko gumbov, da pridem do vprašanja. Ok. Ja, hvala. Ali tudi vi predvidevate, da se bodo npr. Zim bankovci pretvorili v ena na ena?

Kobra: Ne, ne, ne, to ni del finančne ponastavitve.

James: V redu. In menite, da se bo zgodila NESARA10?

Cobra: Pravzaprav je NESARA del globalne GESARE11, ki je globalni program in le-ta je le del finančnega načrta. To je samo en vidik, vendar ima nekaj pravne podlage, na kateri bo zgrajen nov finančni sistem.

James: Ok, hvala. V redu, torej naslednje vprašanje: kakšne je vaše mnenje o Royal Rifu in miselnem programiranju uma nad materijo?

Cobra: Lahko malce natančneje vprašate to vprašanje?

James: Ja, verjetno želijo vedeti o Royal Rifu. Ali… mislim, Rifova tehnologija – izgleda, da če bi dandanes uporabili tehnologijo Rife, ne bi zares delovalo, verjetno zato, ker so se frekvence spremenile, ko se je planet navidezno gibal preko galaktične precesije ...

Cobra: Deluje do določene mere, ampak ponovno, na pragu so nove tehnologije, ki bolj ustrezajo novim prihajajočim frekvencam.

James: Ok. Torej naslednje vprašanje se glasi: Ali ste v zadnjih 36 urah od velike meditacije 30. junija opazili, da se je kaj zgodilo?

Cobra: Da, pravzaprav smo uspeli spremeniti časovnico. Dolgoročno bo to za planet imelo drastične, pozitivne posledice, na kvantni ravni so namreč nastali veliki premiki, resnično neverjetni premiki, ki bodo v nekem trenutku sedimentirali proti fizični ravni, toda, rekel bi, da se je na višjih ravneh sprejelo veliko odločitev in velika sprememba je v teku.

James: No, ali predvidevate na primer, da se bodo nemiri poslabšali in da se bomo spustili v finančni kaos? Ali pa menite, da bomo prejeli finančno stimulacijo in bomo v bistvu vsi osvobojeni? Ali pa se bo morda zgodilo nekaj vmes?

Cobra: V naslednjih nekaj mesecih lahko pride do precej nasilja, ker je na površju planeta bilo veliko stvari zatrtih; nabralo se je veliko frustracije in to frustracijo bo treba tako ali drugače sprostiti, toda en del ali en namen te aktivacije je bil minimizirati to sproščanje in brez te aktivacije bi lahko prišlo do globalnih vojn in večjega nasilja. Prizadevamo si, da bi to minimalizirali, tako da ne morem natančno napovedati, kako se bo vse to izšlo, zagotovo pa bo prišlo do sitnosti. Bo nekaj ​​nasilja, nastali bodo protesti, imeli bomo finančno nestabilnost, vendar bodo sile Luči storile vse, kar je v njihovi moči, da zmanjšajo vpliv te transformacije na svetovno družbo. Seveda temne sile manipulirajo s človeškimi čustvi in sprožajo to jezo ter jo manipulativno usmerjajo, to je tudi del enačbe.

James: Ok. Zdi se, da veliko ljudi, kot je Chandler's Sears, gleda v prihodnost in vidi nekaj, kar izgleda kot scenarij iz tretje svetovne vojne oz. absolutni kaos. Ali pravite, da se bo to vse skupaj precej omililo, da ne bomo bili priča nobenemu scenariju iz tretje svetovne vojne?

Cobra: To je načrt temnih sil, one želijo to ustvariti. In vse je odvisno od nas, mislim, še vedno smo v zadnji bitki. Ne morem zagotoviti, da se kaj od tega ne more zgoditi, vendar imamo moč to spremeniti tako, da smo oprezni, da sidramo Svetlobo, kadarkoli je to potrebno in možno. V zadnjih 10-ih letih smo v bistvu večkrat preprečili tretjo svetovno vojno, tako da lahko to še naprej preprečujemo, dokler ne bomo dokončno zmagali.

James: Odlično. Ok, naslednje vprašanje, ki se nanaša na revalvacijo in odpis dolga. Ali imate… ali… če ljudje nimajo več… mislim, ali predvidevate – kaj pa če bi začeli kar s tem: Ali pričakujete, da bo prišlo do odpisa dolga?

Cobra: Ja. Odpis dolga se bo izvedlo v okviru globalne ponastavitve, brez tega ne bomo mogli zagnati novega sistema.

James: In ali menite, da bodo potem določili, da bomo do naših računov dostopali preko naših rojstnih listov? 

Cobra: Ne. Ne.

James: Ok, pa smo izvedeli. V redu, naslednje vprašanje v zvezi s še eno posodobitvijo časovnice o medicinskih posteljah, napredni tehnologiji, regeneracijski tehnologiji: ali veste, v kateri točki bo to dano javnosti? 

Cobra: Vse to bo dano javnosti šele po Dogodku, šele potem, ko bodo temne sile odstranjene, dokler jim nadzor nad finančnim sistemom ne bo vzet iz rok. Dokler bodo nadzorovali finančni sistem in medije, teh tehnologij ni mogoče vpeljati, ker jih bodo zaustavili. Torej najprej je treba odstraniti slabe fante, potem pa bodo sile Luči uvedle napredne zdravilne in druge tehnologije. To je zagotovo.

James: Ok. Vprašanje s Facebooka: ali veste o P'NTI-jih, Ponti, zapisano P z apostrofom, N T I? Oni so tukaj in vzpostavili so prvi stik. Kako so oni vključeni v razkritje?

Cobra: Nikoli nisem slišal za ta kontekst, zato tega ne morem komentirati.

James: Ok, naslednje vprašanje s Facebooka: Thomas želi vedeti, kako je prišlo do singularnosti? Predvidevam, da se nanaša na singularnost umetne inteligence.

Cobra: Singularnost umetne inteligence se ne bo zgodila, to bo preprečeno. To je neke vrste teoretični načrt častilcev umetne inteligence, vendar do tega ne bo prišlo. Ta načrt ima usodno napako, ki je še niso odkrili in spoznali bodo, da stvari ne bodo šle po njihovem načrtu.

James: O, ali se morda nanašamo na možnost, da bi umetna inteligenca v prihodnosti postala pozitivna?

Cobra: Umetna inteligenca se ne bo razvila. Obstaja določena ovira, ki je umetna inteligenca ne more prestopiti in ta ovira bo ustavila evolucijo umetne inteligence.

James: Ok, v redu.

Cobra: Toliko lahko rečem o tem.

James: V redu. Naslednje vprašanje je… izgleda, da se spuščamo v omejitve COVID-a: kdaj bomo lahko potovali? Američanom ni dovoljeno potovati v Evropo. Kdaj se bo to končalo?

Cobra: Glede Amerike ne pričakujem, da se bo potovanje v Evropo odprlo v naslednjih, vsaj treh mesecih ali morda celo več.

James: Ok. Torej, lahko začnete uriti svoje teleportacijske sposobnosti, če želite v kratkem priti v Evropo. Ok, naslednje vprašanje je o meditaciji, ki se je odvila v torek [30. junija]: kakšno prednost so sile Luči pridobile proti temnim silam?

Cobra: Glavna prednost, ki so jo pridobili, je sprememba časovnice. Temne sile imajo svojo izjemno negativno časovnico, ki jo potiskajo v ospredje in želijo manifestirati. Sile Luči so zdaj končno začele pridobivati na prednosti na višjih ravneh in uvajajo pozitivno časovnico. Torej to je bila prelomnica in ta tranzicija leta 2020 v Dobo Vodnarja je, kot ste verjetno že vsi dognali, izjemno nora. Ta tranzicija je izjemno nora enostavno zato, ker obstaja toliko norosti, ki je bila zadušena in jo je treba v zelo kratkem času izpostaviti, sprostiti ter očistiti, zato je vse tako noro.

James: Ok, hvala. Ok, torej, zdaj se bomo pomaknili na govorice o novem angleškem kralju. Kralj Greg Hallett je, kot kaže, John tretji. Kakšno je vaše mnenje? Ali bo razpustil kraljevsko rodovno pripadnost ali bo del istega, starega sistema oz. ali bo od tega kakšna korist? Ali pa bo morda dober in bo del tega?

Cobra: Ne morem potrditi, da so te govorice resnične. Celotne zgodbe ne morem potrditi, da je resnična.

James: V redu. Ni informacij, sem dojel. Razumem. Ok, naslednje vprašanje: Cobra, veliko ljudi skrbi v zvezi s sateliti 5G. Mislim, da ima to veze z Elonom Muskom, ali gre za Starlink? Mislim, da se imenuje ... Oprostite, (Da, da.), ampak ja. In mreža, ki jo nameravajo ustvariti, ali lahko kaj poveste o satelitih in Elonu Musku?

Cobra: Ja. Pravzaprav, veste, Muska so manipulirali pri razvoju tega in ti sateliti dejansko krepijo karanteno z določeno vrsto elektromagnetne ograje in sile Luči načrtujejo to nevtralizirati.

James: Torej bi smatrali, da je Elon Musk verjetno del temne kriminalne kabale?

Cobra: Ne, ni del temne kriminalne kabale, ampak z njim manipulirajo na določenih področjih njegovih dejavnosti.

James: V redu in ali predvidevate, da bo izšla nova tehnologija, morda kvantna tehnologija tuneliranja, zaradi katere bosta 6G in 5G zastareli? Ničesar od tega ne bomo niti videli več.

Cobra: Mislim, to tehnologijo ima seveda vojska in ne vidim, da bi to bilo dano javnosti pred Dogodkom, to je malo verjetno.

James: In to ne samo zato, ker želijo ohraniti omrežje, ampak želijo in verjetno obstajajo še nekateri drugi zlobnejši nameni 5G omrežja. Ali tu govorimo tudi o nadzoru?

Cobra: 5G je v bistvu orožje. To je orožje, ki vpliva na človeško zavest in imunski sistem, zato želijo to razviti. Ne gre za prenos podatkov, tudi celo ne za nadzor. Gre za elektromagnetno polje, ki vpliva, oz. bi rekel, da zavira zavest in zavira imunski sistem.

James: Ok, hvala. V redu, torej naslednje vprašanje: Cobra, ali lahko komentirate povezavo Gosije in Daleja Harderja s pozitivnimi tajgetskimi12 Plejadčani z Youtube kanala Cosmic Disclosure (Kozmično razkritje, o.p.)?

Cobra: Ok, ne bom ju komentiral neposredno, vendar bi rekel, da je na planetu izredno malo ljudi, ki imajo pravo povezavo s Plejadčani. Obstaja veliko ljudi, ki trdijo, da kanalizirajo Plejadčane, vendar bi rekel, da so zanesljivi samo ljudje, ki so imeli fizično doživetje s Plejadčani, ali s Sirijčani ali Arkturčani, ker je ta vez za povezavo nastala v njihovem fizičnem telesu, zato kanaliziranje Plejadčanov običajno ni dovolj za pridobitev zanesljivih informacij.

James: Ja. Mislim, da Gosia… mislim, ona trdi, da ima računalniški terminal, koder komunicira s nekakšnim super računalnikom, povezanim s Plejadčani in viri, s katerimi sem v navezavi, pravijo, da so računalniki delno okuženi s črno maso, vendar tu ne sodim ali obsojam, samo podajam informacije, torej od tega sprejmite, kar želite. Naslednje vprašanje Cobra: ali ste še vedno v stiku z Mihaelom iz RM (OG, o.p.)… verjetno je RM govorica, nisem prepričan –  

Cobra: – Odporniško Gibanje.  

James: Ok.

Cobra: Ja občasno sem v stiku z njim, ne ravno pogosto, toda včasih ja, včasih je vzpostavljena je komunikacija.

James: Ok. Torej, v redu Cobra. V redu, naslednje vprašanje: ali nam lahko poveste kaj o mestih svetlobe ali mehurčkih svetlobe? Lahko začnete s tem?

Cobra: Ok, ja. Mesta svetlobe, Mehurčki nebes, vsi ti nebeški mehurčki so dejansko območja nove realnosti ... realnosti brez anomalije, ki že nastajajo tudi znotraj karantene, a običajno daleč stran od ljudi in globoko v naravi, kjer ni prisotnega človeka in kjer je prisotne malo anomalije. Ta področja se bodo razširila. Po Dogodku bo dovolj zavesti, da bodo nekateri ljudje začeli oblikovati skupnosti, dušne družine in graditi nova strukturna območja Luči, skupnosti Luči, mesta Svetlobe in ta mesta se bodo širila. To bo ... v nekem trenutku bo to vključilo tudi pozitivni izvenzemeljski stik in ta mesta Svetlobe bodo služila kot mostovi povezovanja; v določeni točki bodo povezali človeštvo s površja planeta z Galaktično konfederacijo.

James: Ali bi smatrali to kot mesta svetlobe ... To, kar so nekateri ljudje fotografirali ... izgledajo kot hologrami znotraj oblakov, npr. v Afriki in na Kitajskem je bilo videti, kot da je tam zgoraj leteče mesto.

Cobra: Pravzaprav je to temu podobno, ker nekatere matične ladje Galaktične konfederacije izgledajo kot kristalna mesta ali mesta Svetlobe in bili so primeri, ko so bili ti vidni v oblakih ali celo na odprtem nebu. To so pred leti dejansko fotografirali v Afriki in na nekaterih drugih krajih.

James: In nekateri trdijo, da bomo v prihodnosti zapuščali svoja mesta in živeli v teh plavajočih mestih, ki letijo po vsem planetu in to bo usoda človeštva. Bi potrdili, da bo temu verjetno tako?

Cobra: Za tiste, ki so se dovolj razvili in so dovolj čisti, bi rekel, da se bodo pridružili tej realnosti mest Luči, preostalo človeštvo pa bo treba evakuirati na druge planete, ko se bo zgodila končna sprememba magnetnega pola. Prepeljali jih bodo, teleportirali ali bi rekel evakuirali, na drug planet, ki bo podpiral njihovo evolucijo, planet Zemlja pa se bo povzdignila na višjo frekvenco in samo tisti, ki se bodo ujemali s to višjo frekvenco, bodo lahko ostali tukaj.

James: In ali predvidevate, da bi se katero od teh plavajočih mest morda spustilo do tal, kjer bodo lahko ljudje vanj vstopili in ga fotografirali, ter objavili slike na internetu?

Cobra: Ja. Po Dogodku, ko se bodo mesta svetlobe na površju planeta razvila dovolj, se bo vzpostavil stik s temi zvezdnimi ploščadami, mesti Luči, ki se bodo spustila. Prišlo bo do stika, ljudje bodo lahko obiskali določena območja teh nebesnih mest, se fotografirali. To bo en velik korak za prebujenje ljudi.

James: Prav in ali predvidevate, da bo kriminalna kabala poskušala ljudem preprečiti vstop v ta mesta ali izbrisala fotografije z interneta?

Cobra: To bi se zgodilo daleč potem, ko kriminalne kabale ne bo več. To bo po Dogodku, pred Dogodkom se to ne bo zgodilo.

James: Razumem. Ok. Tukaj nekdo sprašuje, če lahko opišete, kako se razvija struktura oz. kaj je zaželeno v teh čudovitih mestih? Mogoče, morda… kakšno je življenje v teh mestih?

Cobra: Vse temelji na zavesti, zato to ni fizični obstoj. Tam ste kot duša, ki lahko seveda ustvari fizično ali energijsko telo, toda vse življenje je organizirano iz polja višje zavesti za polje brezpogojne ljubezni in sodelovanja. Torej gre za harmonično družbo, ki v bistvu živi v raju.

James: Odlično. Hvala. Hvala, Cobra. Ok, naslednje vprašanje je od Done, spraševala je o…verjetno o tehnologijah, za katere ste že rekli, da bodo dostopne, ko bo opravljeno s kriminalno kabalo, ampak, saj veste, da nimate zares datuma, kdaj se bo to zgodilo, ker je po mojem vse v toku, ampak želela bi vedeti, če so Čintamani kamni še vedno na voljo?

Cobra: Da, imamo spletno mesto http://www.cintamani.space, koder jih seveda še vedno lahko kupite, če se ste tako vodeni.

James: Ok. Hvala vam. V redu. Ok. Torej, naprej, nekaj teh objav… Ja, nekdo ima posnetek. Ok, naslednje vprašanje: ali bi za lebdenje morali imeti v krvi železo ali več bakra, kot zdravnik pravi 'pomanjkanje železa za gravitacijo'? Če ni gravitacije, ni magnetizma in ali bi morali imeti več bakra, srebra, zlata... ok, to je dolgo vprašanje. Ali bi morali razmisliti o dopolnjevanju z določenimi elementi, da bi se naučili lebdeti?

Cobra: Rekel bi, da to nima nobene zveze z gravitacijo, vendar obstajajo nekateri ... V krvi imamo veliko mikro elementov, ki jih potrebujemo za krepitev imunskega sistema in mislim, da bi doktor Joe bolje odgovoril na to vprašanje, ker je zdravnik.

James: V redu, super. Prav. Ali imate kakšen nasvet za to osebo, ki se želi naučiti lebdenja?

Cobra: Razvijte svojo zavest, to je prva stvar.

James: Prav, ok, tu je odgovor. Ok naslednje vprašanje: kako učinkovit je Bemerjev signal elektromagnetnega polja?

Cobra: Do določene mere, bi rekel.

James: Ok. Greg lahko nadaljuje in obrazloži to vprašanje, če želite zvedeti kaj več.

Cobra: Da.

James: Ok, naslednje vprašanje je od Andreje: kdaj se bo zgodil Dogodek in… oh ja, vsi želijo vedeti, kdaj se bo to zgodilo. Mislim, da tudi izvenzemljani verjetno ne vedo. Je to [res]?

Cobra: Ok, kot ste že dejali, je situacija v toku in tu je tudi svobodna volja, vključenih je toliko dejavnikov, tako da na to vprašanje ne morem odgovoriti.

James: Ja, stavim, da ste to vprašanje dobili že stokrat ali morda tisočkrat, zato vam ga ne bomo več poskušali zastaviti. Torej naslednje vprašanje, Cobra: kakšna je situacija v zvezi s smrtjo? Ali se lahko temu zdaj izognemo?

Cobra: Kako mislite izognemo? To vprašanje morate postaviti natančneje.

James: No, ja, bomo še prišli do tega, vendar predvidevam, da ta oseba verjetno sprašuje o reinkarnacijskem omrežju okoli tega planeta, mogoče, morda je tehnologija na Luni…

Cobra: Ja, ja, tem trikom, tem pastem se je možno izogniti in iti proti Svetlobi, vendar to ni zagarantirano.

James: Ja. Torej… ampak.. mislim, kaj pa načrt povzdignjenja13… verjetno ne bi želeli pobegniti s planeta, ker smo tik pred tem, da...

Cobra: Zdaj je pravi čas, da smo tukaj, mislim, ni popoln čas, tu ni zelo prijetno, je pa zelo pomembno. Zdaj se odvija konec igre, do tega ne bo več prišlo. Zdaj smo v zadnjem dvoboju te igre (ja), ki postaja bolj intenziven, zato se moramo potruditi, da ta planet resnično osvobodimo.

James: Ja in kot delavci Luči smo se vsi javili priti sem, veliko nas je bilo, ogromna čakalna vrsta je bila, da bi se tukaj utelesili, zato ne bi smeli poskušati kaj kmalu pobegniti. Ok, v redu. Naslednje vprašanje Cobra: v Romuniji je obstajala skupina, ki je prek portala na podeželju vzpostavila stik z bitji iz Sirija A14, imenovali so se Galactus. Posneli so film z naslovom 'Konflikt v vesolju' in tudi druge filme. V zadnjih nekaj letih je ta skupina je izginila z interneta, ali lahko to komentirate prosim?

Cobra: O tem nimam komentarja, obstaja veliko skupin po planetu, ki imajo različne stopnje stika in o tem nimam kaj več za povedati, to je ena izmed skupin, ki ima določeno stopnjo stika.

James: V redu, naslednje vprašanje: Cobra, leta 2017 mi je plejadska članica posadke pokazala lebdeče plejadsko plovilo, stisnila mi je roko in z roko pokazala na plovilo. Ali Plejadčani uporabljajo podolgovata plovila v obliki cigare?

Cobra: Ja jih uporabljajo, včasih ja.

James: Ok, v redu. Ok, naslednje vprašanje, gre se za kamnite table iz Georgie. Ok, ali menite, da so te table priznanje tega, kar prihaja? Mislim, da govorijo o zmanjšanju števila planetarnih prebivalcev. Ali menite, da je to mesto kriminalne kabale?

Cobra: Ja, to je pravzaprav načrt kriminalne kabale na vidnem mestu.

James: Ok, v redu.

Cobra: To je zelo očitno, mislim, neposredno.

James: Ok, na naslednje vprašanje: ali lahko govorite o gospodu po imenu Anthony William, ki je medicinski medij? Vse svoje življenje že posluša nek glas in razlaga, s katerimi virusi in kemikalijami se borimo ter kako se očistiti in pozdraviti. Ali veste karkoli o glasu, ki ga posluša?

Cobra: On posluša svoje notranje vodstvo, svoj notranji glas, ki ga ima vsak s svojo dušo.

James: Ok, no on svoj glas imenuje sočutje. Je to izvenzemeljsko bitje? Mislim, rekli ste, da je to njegova lastna duša.

Cobra: Da.

James: Ok, tu je odgovor. V redu, torej in… ljudje, poskušajmo omejiti vprašanja povezana z določenimi posamezniki, podajte vprašanje o planetarnem povzdignjenju, to bo bolje, ampak v redu. Torej, ali bi morali iti… ne vem, kaj je s tem naslednjim vprašanjem… ali bi morali iti k svetli ali modri svetlobi enkrat, ko smo preminili, ko umremo? Ali bi morali biti pokopani 28 dni po smrti, da bi v celoti zapustili telo?

Cobra: Seveda, ko umremo, moramo iti proti Svetlobi. Obstaja veliko dezinformacij, kot npr., da ne bi smeli iti v Svetlobo in to ni res, ker je Svetloba bistvo našega bitja. In če gremo v Svetlobo, bomo čutili pozitivno energijo in prešli skozi tunel na drugo stran. Ni potrebno čakati 28 dni, nekaj dni je dovolj, vendar je dobro počakati približno tri dni, tako lahko eterično telo popolnoma zapusti fizično telo.

James: No, ali lahko komentirate nekaj napredne tehnologije, ki je morda na Luni, ki lahko pobere duše in jih nekaj reinkarnira nazaj na planet?

Cobra: To ne obstaja več.

James: Ok.

Crystal: James, tu moram vskočiti, ker kot hipnoterapevtka na terenu… mislim, Dolores Cannon govori o pasti bele svetlobe in toliko drugih mojstrov je govorilo o pasti bele svetlobe. Kaj je torej ta bela svetlobna past? Ko smo hipnotizirali ljudi s tehnologijo regresije preteklih življenj, ki smo se je naučili v šoli hipnotizma, so šli skozi porodni kanal in nato na drugo stran, v svoje preteklo življenje. In potem, ko se spet vrnili, smo jim rekli, naj pogledajo belo svetlobo, toda Dolores Cannon pravi, da te past bele svetlobe vedno znova in znova ujame v ta reinkarnacijski cikel na tem planetu.

Cobra: Pravzaprav so vsi že ujeti v ciklu reinkarnacije, ker cikel reinkarnacije niso samo na fizični, ampak tudi na višjih ravneh. Ujeti ste na astralni ali na mentalni ravni, ne morete zapustiti planeta. Bela svetloba je samo portal, skozi katerega presežete planjave, svojo zavest premaknete s fizične na eterično raven. To je samo portal, most, tako da se ne strinjam, ne strinjam se s to idejo o svetlobni pasti, s tem konceptom. Ne vem, s tem se ne strinjam.

James: No, Cobra, ali lahko komentirate, kam gredo ljudje, ko umrejo?

Cobra: Gredo skozi tunel, grejo skozi portal in nato gredo na eterično raven in nato čez nekaj časa večina izmed njih odide na astralno raven, ko izpustijo svoje vezave na eterično raven. Nekateri pa gredo še višje, na mentalno raven.

James: Ok, gremo naprej. Ok, ali lahko komentirate črno maso, ki je sintetična umetna inteligenca, mislim, da je to povezano z izvenzemljani... Ali nas to loči od našega višjega dobrega?

Cobra: Ja, lahko, vendar ne bi toliko skrbel za črno maso, to je nekaj, kar bo popolnoma očiščeno in odstranjeno.

James: Ok, ok. Naslednje vprašanje bi bilo, kako se spopasti s tem, toda pravite, da se s tem že spopadajo, v redu. Gremo naprej, naslednje vprašanje je o mini ledeni dobi: ali morda veste, kdaj lahko do tega pride?

Cobra: Ok, cikli, v katerih smo, so tako zapleteni, da je mini ledena doba le en možen scenarij, ker imamo galaktični cikel, kozmični cikel in cikel zemljine precesije, ki se bodo vsi hkrati končali. Torej to je odvisno od tega, kako bodo potekali ti cikli, morda bomo zelo kmalu, v naslednjih nekaj letih, vstopili v mini ledeno dobo, ali pa ne – to je odvisno od tega, kako se bo odvil galaktični cikel in kako se bo v naslednjih nekaj letih razvila naša globalna zavest. Torej v tem trenutku je vse izjemno zapleteno in ekstremno gibljivo.

James: Odlično. Ok, ali lahko komentirate, kako lahko 10% ljudi, ki so budni, pomaga 90% ljudem, ki spijo, da bi videli resnico o lažeh, s katerimi jih hrani vlada/mediji, torej kako lahko ljudje, kot smo mi, ki smo budni, pomagamo tistim, ki spijo?

Cobra: V bistvu s širjenjem informacij, ker ko dovolj ljudi širi informacije prek alternativnih medijev, interneta, družbenih omrežij vsepovsod, bo to dobilo zagon. V nekem trenutku bodo vsi začeli odpirati oči in to se že dogaja. Ta pandemija je mnogim ljudem odprla oči o realnosti, da je situacija bila zrežirana. To je tako jasno in tako očitno, da bi se večina… rekel bi, da vsi, ki se do tedaj še niso prebudili, so se zdaj množično zbudili.

James: In ali vidite več cenzure npr. na YouTubu, Facebooku, Twitterju proti ljudem, ki se trudijo govoriti resnico?

Cobra: Da, to bodo poskušali zelo vsiljevati v naslednjih štirih do šestih mesecih. Resnično si prizadevajo za to, ker obstajajo pomembni časovni mejniki, ki jih bomo dosegli in oni želijo preprečiti, da bi se resnico obelodanilo.

James: Torej predvidevam, da že zaostajajo za svojimi mejniki.

Cobra: Odvisno od perspektive, kriminalna kabala vsebuje različne frakcije z različnimi načrti in one imajo različne poglede na to, kako se stvari razvijajo, vendar bi rekel, da jih malce skrbi.

James: Ja. Kaj pa dejanski… kaj… kaj menite, kakšen bo rezultat za Facebook, Twitter in, saj veste, te, te velikane družbenih omrežjih, ali predvidevate, da bodo preživeli ali jih bodo iztožili iz obstoja?

Cobra: Dejansko se je začela dogajati preobrazba in ljudje začenjajo opažati, da ti velikani družbenih omrežij niso tako nedolžni. Torej to prihaja v svetovno zavest in to bo v neki točki sprožilo čiščenje teh podjetij, le-ta se bodo morala prilagoditi, če bodo želela preživeti, v nekem trenutku bodo morala spremeniti svoje strategije.

James: Ok, hvala. V redu, torej k naslednjem vprašanju. Pa poglejmo, nekdo prosi za sveže novice o skupini Himera15. Ali so še… Oh, nekateri. Ok, ok, kaj pa če začnemo s tem: kaj nam lahko poveste o... Kaj je novega s himerami?

Cobra: No, še vedno so precej aktivne, še vedno so prisotne globoko v vojski, v vesoljskem poveljstvu vojnega letalstva ZDA, znotraj DARPE in nadaljujejo z izvajanjem svojih načrtov, kakršni so bili do sedaj, torej še vedno poskušajo ohraniti neokrnjen status karantene.

James: Ali je skupina Himera povezana tudi z programom Monarh? Obstaja še nekaj drugih skupin, imamo Mobius in nekatere druge planetarne korporacije?

Cobra: Ni povezana neposredno. Skupina Himera se trudi, da se ne bi vmešavala v življenje na površju planeta. Poskušajo se čim manj vmešavati, resnično si želijo biti čim bolj v ozadju.

James: Hmm. Ali tudi vi… ali menite, da je vesoljsko poveljstvo vojnega letalstva ZDA močno infiltrirano ali menite, da se spreminja v pozitivno silo za spremembe?

Cobra: Ta veja je zelo infiltrirana. Glavni namen nastanka vesoljskega poveljstva je kot zadnja priložnost kriminalne kabale, da ubrani planet Zemljo pred Galaktično konfederacijo. To bi želeli uporabiti kot svojo zadnjo obrambno črto, preden prispejo konfederacijske ladje.

James: Torej tu Randy Cramer govori o tem, kako želijo narediti invazijo pod lažno zastavo16, invazijo izvenzemljanov. Ali predvidevate, da bo prišlo do tega ter da bo vesoljsko poveljstvo del tega?

Cobra: Ja, to je pravzaprav načrt kriminalne kabale. Ne vidim ... Ni velike verjetnosti, da bi do tega prišlo, ker se izvajajo kontra načrti, vendar še vedno obstaja majhna verjetnost, da bi do tega lahko prišlo. Temne sile nočejo izvesti te lažne invazije izvenzemljanov, ker bi jih to postavilo v določen slabši položaj. Če torej izvedejo to predstavo, je igra v bistvu končana in tega ne želijo tvegati.

James: Ja, tako ali tako se igrajo z COVID-om. Ok, prav, naslednje vprašanje: če pristane vesoljska ladja, ali bi morali vstopiti vanjo? 

Cobra: Morate čutiti, morate začutiti energijo te ladje s svojim srcem in dušo, vaše notranje vodstvo vam bo povedalo, če je to dobra ladja ali ne. Vi sledite temu vodstvu.  

James: No, če govorimo o različnih izvenzemeljskih rasah… zdi se, vsaj na internetu se zdi, da so Drakonci res na slabem glasu. Ali bi potrdili, da si to zaslužijo ali obstajajo tudi dobronamerni Drakonci?

Cobra: Rekel bi, da je od 80 do 90% Drakoncev zares negativnih. Mislim, obstaja nekaj dobrih drakonskih frakcij, ena izmed njih so Drakonci s Tubana17, ki so pred približno 5000 leti vzpostavili visoko kulturo na Kitajskem. Pravzaprav sem že pred mnogimi leti srečal enega pozitivnega Drakonca, vendar večina jih ni preveč prijazna. Imajo to vojno miselnost, radi se streljajo... niso pozitivna bitja, večina jih ni.

James: Ja in če nadaljujemo s Tubanom, oni so bili zelo vpleteni v program Montauk in niso dobro ravnali z nami. Toda ni nujno, da so vsi tubanci takšni pomojem. Ok, naslednje vprašanje: ali so vsi ogromni pajki skupine Himera zdaj izginili?

Cobra: V sublunarnem prostoru je še vedno nekaj eteričnih pajkov skupine Himera, toda plazemski, vsi plazemski pajki so popolnoma izginili.

James: Ok. Nekdo tukaj pravi, da ste dejali, da se nekateri zelo ogromni pajki še vedno skrivajo na enem od nivojev zunaj Zemlje. Če jih ni več ...

Cobra: Eterični pajki še vedno obstajajo v sublunarnem prostoru. To je prostor med Zemljo in Luno, pozicionirani so tam na določenih območjih.

James: Ko že govorimo o pajkih, ali lahko potrdite, ali obstajajo diamantni pajki?

Cobra: Kako to mislite ''diamantni pajki''?

James: Eksoskelet je diamanten in ogromni so. Mislim, da prihajajo iz Jupitra ali ...

Cobra: Ne, ne, ne.

James: To ni res? Kaj takega ne obstaja? Diamantni pajki? Ok, v redu. Ali imate kakšne informacije, če obstajajo kakšne življenjske oblike pajkov, ki so dobrosrčne in pozitivne?

Cobra: No, obstajajo, vendar je to redko, ni ravno pogosto.

James: Ja, ok, ker obstaja nekaj kontakterjev izvenzemljanov, ki pravijo, da obstajajo ... pajki, ki skačejo, naj bi še posebej ...

Cobra: Ja, to obstaja, vendar je redko.

James: Ok, v redu. Naslednje vprašanje je od Dona: moj učitelj meditacije je pred več kot 50 leti… se opravičujem, že več kot 50 let govori o beli svetlobi v zvezi s kontinuumom zavesti, ki premosti... ki vključuje preseganje nižje astralne ravni na višjo mentalno raven in on ni nikoli omenil nobenega negativnega vidika glede bele svetlobe, ki je pogosto povezana z višjo zavestjo duše. Samo delim te informacije.

Cobra: S tem bi se popolnoma strinjal.

James: Ok, tu je odgovor. V redu. Naslednje vprašanje je od Dala: mi lahko prosim poveste, s katero skupino Plejadčanov ste v stiku?

Cobra: Na to vprašanje ne morem odgovoriti.

James: Ali nam lahko nam namignete, če gre za Tajgetance?

Cobra: Ne gre.

James: Ok, naslednje vprašanje: ko se bo kopreno izničilo, kaj bomo videli ob prebujanju, tu ne maram videti... itd. Ne bomo vprašali tega, pozabimo to. Ok, prav. Na ta vprašanja ne bomo odgovarjali več. Ok ok, naslednje vprašanje. Kdaj ... kdaj bo Odporniško Gibanje navezalo stik z ljudmi, ki so pripravljeni oditi z njimi?

Cobra: Ja, po Dogodku, toda pred Dogodkom populacija na površju planeta preprosto ni pripravljena na interakcijo z Odporom.

James: Ok, nekdo je hotel preiti na to temo: kakšno je vaše mnenje o slovnici sintakse kvantne razčlenitve?

Cobra: Ok, to vprašanje morate vprašati natančneje.

James: Ok. Izgleda, da v klepetalniku nimamo več vprašanj. Če ima kdo še kakšno vprašanje, naj nam ga posreduje. Torej, gremo naprej na Facebook: nekdo rad vedel… da vidimo... Ali imate kakšne informacije o še kakšnih drugih katastrofalnih dogodkih, ki bi nastopili po revalvaciji?

Cobra: Kot sem dejal, po Dogodku bo v nekem trenutku prišlo do galaktičnega pulza, ki bo sprožil Sonce, spremembo polov ter cunami, ki bo več ali manj očistil planet. To bo končno očiščenje planeta.

James: Ok, torej v tej točki… ampak evakuirali nas bodo preden se to zgodi?

Cobra: Ja, človeštvo bo evakuirano tik preden se bo to zgodilo.

James: Prav, v redu. Gremo torej naprej, nekdo bi rad vedel, kdaj bodo targetirani posamezniki / duše ali zvezdni kalčki18, otroci iz programa Montauk, projekta Ibis, inkarnacije Hora19 in Izide20, varno združeni ter zaščiteni in podprti s strani belih klobukov?

Cobra: Ok, to se bo seveda tudi zgodilo, vse dobre stvari se bodo zgodile ob Dogodku in po Dogodku. Pred Dogodkom to ni enostavno, ker kriminalna kabala več ali manj nadzoruje vse na planetu.

James: V redu. Gremo... vrnimo se nazaj k vprašanju, ki je tokrat povezan z reptili: ali obstajajo kakšni pozitivni reptili, ki igrajo vlogo pri razkritju...

Cobra: No, o tem sem bil seznanjen. Obstajala je teza, da obstajajo pozitivni reptili, vendar nikoli nisem naletel na kakšnega ali imel nobenega posrednega stika z njimi. To je težko verjeti, ampak očitno obstajajo tudi pozitivni reptili, vendar jih večina zdaj ni pozitivnih.

James: Ali tu govorimo, mislim, dejali ste, da je 80 do 90% Drakoncev večinoma negativnih. Kaj pa reptilii? O kakšnem razmerju govorimo?

Cobra: Precej preko 95% negativnih.

James: O, vau. Ok, v redu. Torej gremo naprej. Kdaj bo…oh se opravičujem, pravkar sem rekel, ok. Naslednje vprašanje: ali lahko komentirate črno prebujanje super vojakov iz množičnega kaosa? Ali predvidevate črno prebujanje?

Cobra: Ja, prišlo bo do prebujanja, vendar je to občutljiva tema, saj je bila večina super vojakov programiranih s pomočjo travm. Ko se bo te programe sproščalo, bo to treba storiti previdno, tako da se, ko se super vojaki prebudijo, to izvede na pravilen, zdravilen in konstruktiven način. To je zelo občutljiva tema.

James: V redu. Ali torej predvidevate, da se bo recimo v ta del agende novega svetovnega reda pripeljalo nekakšno klonirano vojsko super vojakov?

Cobra: Ne, ne, ne.

James: V redu,. ker je to bilo eno izmed...

Cobra: Ne, to je drugi scenarij. Sile Luči bodo prebudile super vojake, ki so bili prisiljeni v programe, ti pa se bodo nato prebudili in se začeli boriti za Svetlobo.

James: Ja, v redu. Naslednje vprašanje: ali obstaja resnica, da prihajata dva zaporniška planeta zapor za tiste z krivičnimi nameni?

Cobra: Ne.

James: V redu. Torej, kam mislite, da bodo poslali člane kriminalne kabale?

Cobra: Poslali jih bodo v galaktično centralno sonce, kjer se bodo razkrojili in prestrukturirali.

James: Zanimivo, ja, ker me je George Bush starejši kontaktiral med sejo kanaliziranja in rekel, da je v praznini in da se boji, da ne ve, kaj se bo zgodilo z njim. Ali je to galaktično centralno sonce, na katerega ste se nanašali?

Cobra: Ne, ni mogel vzpostaviti stika z vami, ker ne obstaja več.

James: Torej… ja. On je… ok, zdaj ga ni več, ok, razumem. Verjetno je bolje tako, glede na to, kakšno vlogo je odigral, kaj je napravil. Kakorkoli že, tu je naslednje vprašanje: kdaj v letu 2020 bo javnosti na voljo brezplačna energija tipa Tesla? Mislim… mislim, da ste že povedali, da ko bo konec kriminalne kabale in mi… in to… mi ne vemo, kdaj se bo to zgodilo. Ok. Naslednje… je to pravilno? Ali želite pokomentirati brezplačno energijo?

Cobra: No, brezplačna energija, ponovno, to se bo vse zgodilo po Dogodku.

James: Ok, v redu. Imamo eno vprašanje o Q Anonu. Je Austin Steinbart res Q?

Cobra: Odgovor je ne.

James: Ok. Ali lahko komentirate, če je on v prihodnosti Astar Sheran?

Cobra: Odgovor je ne.

James: Ok, naslednje vprašanje, ali je on časovni popotnik ali uporablja kvantni računalnik iz prihodnosti, da bi Trumpu pomagal očistiti politično močvirje?

Cobra: Odgovor je ne.

James: Lahko potrdite, če je on del psihološke operacije21?

Cobra: Ne morem komentirati tega vprašanja.

James: V redu. No, v bistvu ste že namignili. V redu. No, Austinu zdajle ne bom več presojal. Pojdimo naprej in ne postavljajmo več vprašanj o Austinu. Cobra, kaj lahko poleg meditacije in pozitivnih misli, besed in dejanj še storimo za izboljšanje svojega vibracijskega polja v okviru priprav na Dogodek?

Cobra: Dobro je preživeti nekaj časa v naravi in predvsem morate prisluhniti svojemu notranjemu vodstvu, svojemu višjemu jazu in biti brutalno iskreni do sebe. Ne lažite si. Samo bodite iskreni in si priznajte vse, kar si morate priznati. Zanikanje svojih lastnih težav je najbolj razširjena bolezen na tem planetu.

James: Odlično, hvala. Hvala vam. In vsekakor poskusite jesti organsko hrano in se izogibajte cepivom, oz. ali imate pripombe glede cepiv?

Cobra: Mislim, da je to precej očitno, vsi vedo za cepiva, zato mi tega ni treba komentirati.

James: Ja,  ampak, še posebej o cepivu za COVID, ali predvidevate, da bodo poskušali vsiljevati to strategijo?

Cobra: Poskušajo, a kot vidite, jim do sedaj ni uspelo.

James: In ali predvidevate da bodo farmacevtska podjetja kmalu iztožili iz obstoja?  

Cobra: Ne bi rekel, da jih bodo iztožili iz obstoja, vendar obstaja nasprotovanje, ki postaja vse močnejše.

James: Ja. Ok. Ok.

Cobra: Imamo še 10 minut.

James: Ok, z vprašanji smo že pri koncu. Ali lahko komentirate glede Galaktične federacije, ki je očitno reptilom preprečila razkritje o otroškem suženjstvu adrenohroma, ki naj bi združil prebivalstvo proti silam, ki so na poziciji moči… Ok… to... hej Rob… to je tako zmedeno vprašanje, vendar zveni, kot da bi radi vedeli o otroškem suženjstvu in adrenohromu. Ali imate kaj informacij o tem? Predvidevam, da trenutno potekajo množične aretacije?

Cobra: Ne, ne še.

James: Ok, torej te govorice o Ellen DeGeneres, Oprah in tako naprej, da so v hišnem priporu – ali to ne drži?

Cobra: Ne drži.

James: Ker veste, njihove oddaje so bile pred kratkim ukinjene. Je to, ali je to povezano s tem, da so morebiti bili aretirani?

Cobra: Niso še bili aretirani. Oddaje se seveda ukinja, a to še ne pomeni aretacij. Ko se bodo aretacije začele dogajati, bo to prikazano preko javnih medijev, to bo zelo očitno.

James: Ja, toda oddaje so bile odpovedane zaradi tega, kar so storili.

Cobra: Ne, ne.

James: Ali nam lahko podate komentar, zakaj mislite, da so njihove oddaje ukinili?

Cobra: Definitivno ne zaradi aretacij.

James: Ok. V redu. Ok. Torej, gremo na naslednje vprašanje. Po mojem je Black Lives Matter (Življenja Temnopoltih Štejejo, o.p.) bil povod, da se je prebivalstvo združilo proti ljudem na oblasti. Mislim, črni BLM, to je del ActBlue-ja22, to je v bistvu podaljšek Demokratične stranke. Imate še kakšne pripombe glede Black Lives Matter?

Cobra: Rekel bom le, da bi jezuiti radi polarizirali prebivalstvo na skrajno levo in desno. Radi bi imeli dva tabora, ki bi se sovražila med seboj in se borila drug proti drugemu.

James: Ja. Ok. Cobra, ali nam lahko poveste kdo je Q Anon?

Cobra: Ne.

James: V redu, tu je odgovor. Ok, naslednje vprašanje je o kvantnem jeziku. Hmm ... Ok, tega ne bom vprašal. Kakšna je časovnica za veliki Dogodek? Mislim, da smo vas to vprašali že trikrat ali štirikrat... No, časovnica je v toku. Je to pravi odgovor?

Cobra: Ja.

James: Ok, kaj pa znaki, kot so ... Kateri bodo prvi znaki, ki bodo... po mojem oznanjali spremembe, kot je morda prikazovanje slik Atlantide z Antarktike? Mislite, da bomo videli take stvari, Atlantido, ki se dviga iz morja?

Cobra: To se bo vse zgodilo po Dogodku, vsa tista večja razkritja se bodo zgodila takrat.

James: Ok. Kaj počne atlantidska aliansa po meditaciji, ki je potekala 30. junija?

Cobra: Ok, tega še ne morem razkriti. O tem bom govoril v svoji naslednji posodobitvi.

James: V redu. Torej naslednje vprašanje je, kaj se skriva za Soncem?

Cobra: Nič.

James: Ni Nibiru?

Cobra: Ne.

James: Ok, ali Nibiru sploh obstaja?

Cobra: Ne, gre za koncept ... lažen koncept, ki je bil objavljen zato, da se zmede populacijo na površju planeta.

James: Kaj pa Zecharia Sitchin? Ali to pomeni, da je zgodba, ki jo je dobil, bila izmišljena ali...

Cobra: Ja, ja.

James: Ok in ali lahko komentirate zbiranje sužnjev, da bi na planetu rudarili zlato, ali si izvenzemljani zares želijo tega?

Cobra: To ni potrebno, ker imajo tehnologijo za ustvarjanje zlata. Zakaj bi potrebovali sužnje, da bi kopali zlato? To nima smisla.

James: Ja, tu je odgovor. Ok, naslednje vprašanje je s področja prava ... hm ... Ne bomo ... ok, po mojem želijo vprašati o pravni fikciji in dolžniških vrednostnih papirjih sodnega sistema. Mislim, da bi trajalo predolgo, da bi se spustili v to temo... želijo vedeti, ali se pravna fikcija odvija tudi na drugih svetovih, morda bolj v drakonskem imperiju?

Cobra: No, to je bil drakonski koncept, ki je bil vpeljan – v bistvu to ni samo drakonski, ampak tudi orionski23 koncept, ki je bil dan drakoncem in bil uvožen na ta planet. Ta sistem pravne fikcije se bo spremenil, drastično se bo spremenil v naravno in običajno pravo, ki bosta prevzela njegovo mesto. Po spremembi bomo imeli drugačno strukturo.

James: Ok, hvala vam.

Cobra: In tega trenutno ni nikjer drugje, to je edini planet, ki ima ta trenutni sistem.

James: V redu. Naslednje vprašanje: ko bo prišlo do ponastavitve, ali bo to pomenilo, da bo postalo temno, da ne bo hrane in da če bi se morali založiti... po mojem želijo vedeti, ali naj se založimo s hrano?

Cobra: Ko se Dogodek zgodi, boste obveščeni po sistemu obveščanja v kriznih razmerah in dobro vodilo je, da imate dovolj hrane in dovolj gotovine za nakup vsega, kar morate kupiti v teh dneh.

James: Ok in ali predvidevate, da bo George Floyd aretiran? Mislim, ali je, ali je še živ?

Cobra: George?

James: George Floyd. Črnec, ki ga je ubil policaj?

Cobra: No, to je kočljivo vprašanje, na to vprašanje ne bom odgovoril.

James: Ok, ja, ok, v redu. Torej naslednje vprašanje tukaj je, ali bodo pedofili kdaj aretirani? Zdi se, da gredo daleč s preiskovanjem, nato pa nehajo preiskovati, kdo je kdajkoli kaj storil.

Cobra: Seveda jih bodo aretirali, to je del scenarija množičnih aretacij. Ne bom se spuščal v podrobnosti, toda vsi ljudje, ki so storili velike zločine proti človeštvu, bodo stopili pred roko pravice, vsi.

James: Ja. Samo hiter komentar, ljudje, ki so gledali na daljavo24, so pogledali v prihodnost in so jih videli vse ... vse množične aretacije so zapolnile Gitmo, nato pa so izvenzemeljske sile tja samo poslale jedrsko bombo in uničile bazo. Nikogar ni zares brigalo, planet začne praznovati. Ne pravim, da se bo to zgodilo, ampak je možno.

Cobra: Tega ne morem potrditi, vendar je natančen načrt globoko zaupen. Ni besede o točnem načrtu, o tem, kaj se bo kjerkoli zgodilo.

James: Ok. Nekdo sprašuje o tahionskih komorah, ali se le-te krepijo in kako postajajo močnejše?

Cobra: Da, postajajo močnejše. Razlogov za to je veliko, prvi je, da razvijamo tehnologijo. Mi prejemamo plejadska navodila, kako ojačati svojo tehnologijo. Drugi razlog je, da je na planetu vse manj in manj anomalije, to je tudi razlog, zakaj se komore krepijo.

James: Ok. Vprašanje s Facebooka: kdaj bomo mi iz TVP (tajnega vesoljskega programa) v celoti bili javno priznani?

Cobra: Po Dogodku, to je del programa razkritja. V bistvu je vse enako, to se vse nanaša na isto vprašanje. Zdaj živimo v tej stari, dolgočasni realnosti, ko ni razkritja, imamo ta nepošten sistem, ko pa se bodo stvari res začele premikati, bo to precej drastično in eksplozivno. To bo zelo, zelo očitno.

James: In ali predvidevate, da bodo člani TVP prejeli nadomestilo za svoje življenjsko služenje?

Cobra: Da, seveda.

James: Ok, v redu. Ok, to so vsa vprašanja s Facebooka.

Cobra: Mogoče lahko odgovorim še na tri vprašanja.

James: Še tri? Ok. Nekdo hoče vedeti, ali je papež še živ?

Cobra: Ja, je.

James: Ok, ampak, ali lahko, ampak… ok ...

Cobra: To je bilo vprašanje.

James: Ok, naslednje vprašanje; zakaj potemtakem pedofili niso v hišnem priporu?  

Cobra: Ponovno, temne sile še vedno nadzorujejo površje planeta in v bistvu so človeštvo ugrabili za talce, zato bi vsako neposredno dejanje proti temnim članom sprožilo močan odziv. Torej, ko se celotna operacija zgodi, na kakršenkoli način se bo pač zgodila, se bo zgodila na način, ki ne bo ogrožal človeško prebivalstvo na površju planeta.

James: Razumem. Ok, zadnje vprašanje: ali lahko tahionske komore obnovijo telo, kot lahko ... kot lahko medicinske postelje Jareda Rana? Ali imate kakšne informacije o tem?

Cobra: Ne morem potrditi obstoja teh medicinskih postelj, vendar lahko rečem, da tahionske komore ne morejo regenerirati telesa, ne morejo npr. regenerirati okončine, lahko pa zagotovo izboljšajo stanje fizičnega telesa, ker izboljšajo stanje imunskega sistema in lahko dejansko ponovno poravnajo subatomsko strukturo fizičnega telesa s popolnim prototipom.

James: Ok, najlepša hvala Cobra.

Cobra: Ok, hvala za ta intervju. Vsem želim mirnejšo prihodnost in Zmago luči.

Crystal: Najlepša hvala Cobra, da ste se pridružili našemu srečanju, našemu 78. srečanju FESIG. Resnično cenimo, da ste si vzeli čas in odgovorili na vsa ta vprašanja. James, najlepša hvala za sopredsedovanje z menoj, super si bil, vprašanja si vprašal zelo hitro in tudi Cobra je odgovoril zelo hitro. Ker nimamo več nič na sporedu, je zdaj ta 78. seja FESIG zaključena, prvo zasedanje 78. srečanja je zdaj preloženo na drugo zasedanje 78. srečanja. Najlepša hvala. Prosim, ne odhajajte.

---- Konec prepisa ----

 

Zmaga Luči!

 

(*Ekipa SIPFCTEAM se vsem bralcem opravičuje za pozen prevod in objavo intervjuja ter lepo prosi za razumevanje.)

-----------------------------------------------------------------------

 

O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija za konec koronavirusa:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/04/meditacija-za-konec-koronavirusa-ob.html

Meditacija za zaustavitev globalnega izbruha koronavirusa na vsake štiri ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/01/nujno-meditacija-za-zaustavitev.html

Meditacija za zaustavitev izbruha Koronavirusa v Italiji na vsake štiri ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/02/nujno-meditacija-za-zaustavitev-izbruha.html

Meditacija Rože Življenja ob 14:00 uri in na vsake štiri ure ter tudi kolikor pogosto je le možno:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2019/09/meditacija-roze-zivljenja-na-vsake-4-ure.html

Meditacija Miru za Libanon:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/08/nujno-meditacija-miru-za-libanon-na.html

Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditacija-preboja-ob-1500-uri-in.html

Meditacija z Boginjo 16:30 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditacija-boginje-ob-1530-uri-med.html

Meditacija za konec koronavirusa ob 17:00 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/04/meditacija-za-konec-koronavirusa-v.html

Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/10/dnevna-meditacija-budicnih-stolpov-ob.html

Meditacija s Kozmično Centralno Raso 17:45 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2019/02/meditacija-s-kozmicno-centralno-raso.html

Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/p/aktualne-meditacije.html

 

Donacije skladu Radi Imamo Množične Meditacije

V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi izredno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.

 

Skupina zdravljenja Radi Imamo Množične Meditacije 

Vabljeni ste se pridružiti naši skupini zdravljenja, v kateri lahko zdravilce z vsega sveta prosite za zdravljenje. Iščemo tudi kvalificirane zdravilce, da se pridružijo tej skupini v pomoč ljudem, ki potrebujejo zdravljenje.

https://www.facebook.com/groups/672169430262119


 

Opombe prevajalke:

1 tahioni – sub-atomski delci, ki vsebujejo celoten spekter spiritualne Svetlobe. To so bili prvi delci, ki jih je ustvaril Vir/Stvarnik v samem začetku tega vesolja, zato so direktna povezava z Virom in oddajajo pravi originalni načrt stvarstva. To vključuje originalen načrt o vsakem izmed nas, od naše duše (ki je del Vira). Tahioni zmeraj obstajajo istočasno na vseh ravninah, fizični, eterični, astralni, itd. Svetloba nosi informacije, resnico in ko posedujemo pravilne informacije, se lahko naše celotno bitje, vsa naša telesa (fizično, astralno, itd.) ponovno uskladijo s to resnico. Torej tahioni lahko začnejo zdravljenje katerekoli bolezni na fizičnem, mentalnem, čustvenem itd. nivoju.

2 pioni – v fiziki osnovnih delcev je pion (ali pi mezon, označen z grško črko pi: π) katerikoli od treh subatomskih delcev: π0, π + in π. Vsak pion je sestavljen iz kvarka in antikvarka in je zato mezon. Pioni so najlažji mezoni in na splošno najlažji hadroni. So nestabilni: nabiti pioni π+ in − razpadejo po povprečni življenjski dobi 26.033 nanosekund (2.6033 × 10–8 sekund), nevtralni pion π0 pa razpade po precej krajši življenjski dobi 84 atosekund (8.4 × 10−17 sekund). Nabiti pioni najpogosteje razpadejo v mione in muonske nevtrine, nevtralni pioni pa na splošno razpadejo v gama žarke. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Pion in https://en.wikipedia.org/wiki/Pion.

3 črvina ali Einstein-Rosenov most je hipotetična topološka lastnost, ki bi v bistvu bila povezovalna bližnjica dveh oddaljenih točk v prostor-času. Črvina bi teoretično bila zmožna povezovati izjemne razdalje, kot je milijardo let ali več, kratke razdalje nekaj metrov, različna vesolja in različne točke v času. Črvina je podobno kot tunel z dvema koncema, vsak v različni točki v prostor-času. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Wormhole.

4 karantena –  Pred okoli 26 000 leti so Arhonti razglasili, da je ta planet njihova lastnina in da so vsa njegova živa bitja njihovi talci in sužnji. Za planet so razglasili, da je karantena in vsako vesoljsko plovilo, ki je vstopalo ali izstopalo iz tega planeta, je moralo imeti posebno dovoljenje Arhontov. Arhonti so ohranjali svoj nadzor s posebno tehnologijo, imenovano koprena. Koprena je ograja elektromagnetne frekvence na nižji astralni in še posebno na eterični ravni, ki se razteza maksimalno 13,840 km navzgor in navzdol od površja planeta ter v veliki meri preprečuje Svetlobi prodirati v karanteno Zemlje. S kopreno operirajo ne-fizični Arhonti. To tehnologijo bi najboljše opisali kot eterični HAARP. Ta tehnologija pači strukturo prostor/časa na kvantnem nivoju in tako ustvarja velike težave za pogonske sisteme NLP-jev pozitivnih zunajzemeljskih ras. V preteklosti je koprena močno oteževala napredek pozitivnih izvenzemeljskih ras naproti temu planetu. Več na: https://zmagaluci.blogspot.com/p/koprena.html

5 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

6 Dežela jutrišnjega dne: Svet onkraj (ang. Tomorrowland) – Futuristični film iz leta 2015. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Tomorrowland_%28film%29.

7 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

8 Čintamani kamen ali Safordit – Tektit  čudovite vijoličasto rjave barve. Prihaja s planeta, ki kroži okoli zvezde Sirij. Safordite najdemo samo na eni lokaciji blizu mesta Saford v Arizoni. Izmed vseh Tektitov je to kamen z najvišjo vibracijsko frekvenco. Safordit pomaga pri raztapljanju vsadkov, vcepljenih miselnih vzorcev iz časa Atlantide. Raztaplja vse miselne vzorce in čustvene blokade ter nas povezuje z zavestjo kozmične ljubezni in božanske milosti. V podzemnem kraljestvu Šambale je Safordit poznan po imenu Činta Mani. Več na: http://www.moldavit.si/safordit.

9 toplet delci – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz zgornjih (top - t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o zgornjih (top - t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).

10 NESARA (slov. NEVIRA) – National Economic Security And Reformation Act (Nacionalno Ekonomsko Varstvo In Reformacijski Akt). To je nabor ekonomskih reform, ki jih je v letu 1990 predlagal ameriški filozof dr. Harvey Francis Barnard. Barnard je trdil, da bi predlogi, ki so vključevali zamenjavo davka na dobiček z davkom na nacionalno prodajo, odpravo sestavljenih obrestnih mer na varna posojila in vrnitev na bimetalno valuto, vodili 0% inflacijo in v bolj stabilno ekonomijo. Predlogi Kongresu niso bili nikoli predstavljeni. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/NESARA.

11 GESARA (slov. GEVIRA) – Global Economic Security And Reformation Act (Globalno Ekonomsko Varstvo In Reformacijski Akt)

12 Tajgeta (19 Tauri) – dvojna zvezda v ozvezdju Bika in del zvezdne kopice Plejad (M45). Tvori jo binarni par zvezd, označen kot 19 Tauri A ter vizualno samostojna zvezda 19 Tauri B. Komponenti zvezde A sta poimenovani kot 19 Tauri Aa (uradno imenovana Taygeta, po kateri je poimenovan celotni sistem) ter 19 Tauri Ab. 19 Tauri A je belo-modra  podvelikanka tipa B z navidezno magnitudo +4,30. Spektroskopsko je binarna zvezda in njeni komponenti imata navidezni magnitudi +4,6 in 6,1. Svoji orbiti opravita vsakih 1313 dni. 19 Tauri B, z navidezno magnitudo 8, naj bi bila rumena zvezda, nekoliko večja in masivnejša od Sonca ter oddaljena dlje od kopice Plejad. Tajgeta je od Sonca oddaljena približno 440 svetlobnih let. Ime je dobila po eni izmed sedmih sester iz znane grške mitologije. Plejade so bile hčerke titana Atlasa in morske nimfe Plejone. Ko je bil Atlas primoran nositi svet na svojih ramenih, je Zevs Plejade spremenil v golobice ter nato v zvezde, da bi pomiril njihovega očeta potem, ko jih je lovec Orion neprestano lovil. Ozvezdje Orion zvezdni kopici Plejadam še dandanes sledi. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/19_Tauri.

13 povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

14 Sirij (α  Velikega Psa (α CMa, α Canis Majoris)) – najsvetlejša zvezda na Zemljinem nočnem nebu. Od Osončja je oddaljen 8,6 svetlobnega leta. S prostim očesom ga vidimo kot eno zvezdo, a je pravzaprav dvozvezdje, ki ga sestavljata zvezda glavnega niza Sirij A in njen šibak spremljevalec, bela pritlikavka Sirij B. Slednji je ena najmasivnejših znanih belih pritlikavk z 98 % mase našega Sonca, katere prostornina pa ne presega Zemljine. Njuna medsebojna razdalja niha med 8,2 in 31,5 AU. (Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Sirij).

15 skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.

16 lažna zastava (ang. “false flag event”) – dogodek, ki je ustvarjen pod pretvezo ali ukrepom, pogosto dobrobiti, z namenom doseganja pravega cilja. Je del heglove dialektike, ustvariš problem in ponudiš rešitev. (povzeto s spletne strani: http://www.ubuntuparty.si/?p=925).

17 Tuban (α  Zmaja (α Dra, α Draconis)) – zvezda (ali zvezdni sistem) v ozvezdju Zmaja. Relativno neopazna zvezda na nočnem nebu severne poloble, je bila v zgodovini pomembna, saj je bila zvezda severnica od 4. pa do 2. tisočletja p.n.št. Čeprav je Johann Bayer dal zvezdi Tuban oznako Alfa, je njena navidezna magnituda 3,65 3.7x šibkejša od najsvetlejše zvezde v ozvezdju, z imenom Eltanin (γ Zmaja (γ Dra, γ Draconis)), katere navidezna magnituda je 2,24. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Thuban.

18 zvezdni kalčki (ang. Starseeds) – izraz opisuje razvita bitja iz drugega planeta, zvezdnega sistema ali galaksije, katerih specifične naloge so pomagati planetu Zemlji in njenim prebivalcem pri porajanju Zlate Dobe. Zvezdni kalčki se inkarnirajo v enake pogoje nemoči in popolne amnezije v zvezi z njihovo identiteto, izvorom in namenom kot zemeljski ljudje (Zemljani - Terani). Vendar so geni zvezdnih kalčkov programirani z ''alarmom'', katerega namen je aktivacija od določenem trenutku njihovega življenja. Prebujanje je lahko nežno in postopno ali pa dokaj dramatično in nenadno. V vsakem primeru se v določeni meri vrne nazaj spomin, kar zvezdnih kalčkom omogoča zavestno izpolniti njihovo nalogo. Okrepljene so tudi njihove povezave s njihovimi višjimi jazi, kar jim omogoča, da jih v splošnem vodi njihovo notranje védenje. Mnogo zvezdnih kalčkov je izurjenih v ''hitrem duhovnem hujšanju''. Zvezdni kalčki se lahko v nekaj letih znebijo toliko omejenih vedenjskih vzorcev in strahov, kot se jih lahko Terani znebijo v nekaj življenjih. To je zato, ker so, v okviru podobnih misij na drugih planetih,  zvezdnim kalčkom dokaj poznane procedure in tehnike dviganja zavesti. Koncepti zvezdnih ladij, medgalaktičnega potovanja, različnih jasnovidnih pojavov in čutečih življenjskih oblik v drugih galaksijah so jim seveda logični.

19 Hor (egipč. Hor, Har, Her ali Heru, gr. Horus, ang. Horus) – bog neba, tudi sonca, vojne in lova, utelešenje faraona. V starih mitih je (kot Hor starejši) brat Ozirisa, Seta, Izide in Neftide, drugi otrok in sin boga zemlje Geba in boginje neba Nut. V kasnejših mitih (kot Hor) postane sin Ozirisa in Izide, (v nekaterih mitih, je njegov oče bog sonca Ra, njegova mati boginja Hator in njegova žena boginja Izida). Upodobljen je bil kot sokol ali kot človek s sokoljo glavo in dvojno krono Egipta. Hor je eden najpomembnejših egipčanskih božanstev, ki so ga častili že v starem Egiptu pa vse do nastopa Rimskega imperija. Eden najbolj znanih egipčanskih simbolov je Horovo oko.  V enem izmed najbolj znanih egipčanskih mitov, naj bi njegov stric Set iz ljubosumja razkosal njegovega očeta Ozirisa. Hor se je z njim spopadel in na koncu zasedel prestol Egipta. Mit naj bi zrcalil združevanje Spodnjega Egipta (Hor) in Zgornjega Egipta (Set), saj so v združenem kraljestvu faraone upodabljali skupaj tako s Setom, kot tudi Horom. V kasnejšem obdobju se pojavi tudi združena oblika obeh bogov, Set-Hor (podobno kot Amon-Ra). Hor ima štiri sinove (v različnih mitih z različnimi boginjami: Hator ali Izido), ki so predstavljali kanoptične žare: Imsety, Duamutef, Hapi in Qebehsenuef.

20 Izida (egipč. Aset, Eset in Iset gr. Isis, ang. Isis) – Egipčanska boginja dneva, življenja, čarovnije, narave, zdravja, modrosti, božanska mati, sestra boginje Neftide, Seta in Hora starejšega, sestra in žena boga Ozirisa, četrti otrok in prva hči boga zemlje Geba in boginje neba Nut. Članica velike egipčanske eneade. Izida je bila v starem Egiptu ena izmed najbolj priljubljenih in čaščenih boginj. Izida je predstavljena tudi kot mati mladega faraona, skupaj z Neftido ga ščitita pred zlom. Izida ima z Ozirisom sina Heru-ja oz. Hora (gr. Horus), boga neba, utelešenje faraona, ki se ga v enem izmed najbolj znanih egipčanskih mitov ne prikazuje kot njenega brata (Horus starejši), ampak kot sina.

21 psihološke operacije (ang. Psy-op) – načrtovane operacije za posredovanje izbranih informacij in indikatorjev poslušalcem za vplivanje na njihova čustva, motive in objektivno razmišljanje  in nazadnje vplivanje na obnašanje vlad, organizacij, skupin in posameznikov. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Psychological_Operations_%28United_States%29.

22 ActBlue – je neprofitna tehnološka organizacija, ustanovljena junija 2004, ki levičarskim neprofitnim organizacijam, demokratom in naprednim skupinam omogoča zbiranje denarja na internetu z zagotavljanjem spletne programske opreme za zbiranje sredstev. Navedeno poslanstvo je "opolnomočiti darovalce z majhnimi dolarji". Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/ActBlue.

23 orion – ozvezdje sedmih zvezd, razporejenih v štirikotnik z nizom treh zvezd na sredini. Tem trem zvezdam pravimo Orionov pas. Videti je, kot da se Orion premika proti zahodu, sledi pa Sirij iz ozvezdja Velikega psa. Orion je med decembrom in marcem najsvetlejše ozvezdje na nebu. V tem obdobju leži na jugu. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Orion_%28ozvezdje%29.

24 gledanje na daljavo – tehnika, znana tudi kot telepercepcija (ang. remote viewing), s katero ljudje z odprtim tretjim očesom vidijo mesta, predmete, ki niso v njihovi neposredni bližini in zaznavajo informacije preko meja prostora in časa. Gledanje na daljavo uporablja principe kvantnega preprelatanja k višje-dimenzijskim planjavam in njegova točnost zavisi od urjenja posameznika, ki to opravlja.

Komentarji