Meditacija Rože Življenja med odprtjem portala Levjih vrat

Vsako leto okoli osmega dne osmega meseca (8. avgust) nastopi kozmična poravnava po imenu ''Portal Levjih vrat'' ali ''Levji Prehod''. Med tem obdobjem pride do povečanega toka kozmičnih energij med fizičnim in duhovnim kraljestvom. 

Letos se bo portal Levjih vrat odprl med 26. 07. 2019 in 12. 08. 2019, višek energije pa bomo občutili 08. 08. 2019.


Lansko leto smo za odprtje portala Levjih vrat organizirali meditacijo Rože Življenja.

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2019/08/meditacija-roze-zivljenja-med-odprtjem.html

Letos bomo meditacijo ponovili, zato da lahko pomagamo manifestirati najpozitivnejšo možno časovnico Povzdignjenja1 za človeštvo in podpreti proces ponovne inverzije pozitivnega omrežja, ki ga izvajajo sile Luči. 

https://zmagaluci.blogspot.com/2020/07/glasba-sfer.html

Izvajanje meditacije Rože Življenja predlagamo za katerikoli čas na dan 08. 08. 2020, ko bodo energije portala Levjih vrat dosegle svoj vrhunec in ob kateremkoli času do zaprtja portala Levjih vrat dne 12. 08. 2020.

Če želite podpreti proces ponovne inverzije pozitivnega omrežja, ste prav tako vabljeni izvajati meditacijo Rože Življenja kolikorkrat pogosto, kot ste temu vodeni, od zdaj pa do konca leta 2020, kot je to predlagal Cobra.  

Za meditacijo Rože Življena ob letošnjem odprtju portala Levjih vrat je tu povezava do dogodka na Facebooku:

https://www.facebook.com/events/298201624854884

Tu pa je povezava to seznama vodenih meditacij v različnih jezikih:

http://bit.ly/2YHw1TQ

V slovenščini:

Navodila:

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Predstavljajte si, kako vaša čakra zvezde duše zažari z briljantno belo svetlobo. Predstavljajte si, kako se ta svetloba v obliki vrtinca spušča navzdol skozi vaše energijsko polje.  

3. Sedaj navedite svoj namen uporabe te meditacije kot orodja za stabilizacijo tranzicije na Zemlji in manifestacijo najbolj pozitivne časovnice Povzdignjenja za vsa živa bitja.  

4. Okoli Zemlje si predstavljajte zlato sfero Rože Življenja, ki se razteza pod površje planeta in tudi navzgor vse do Lunine tirnice. Predstavljajte si, kako sfera Rože Življenja pomaga pri procesu planetarnega osvobajanja in odstranjuje vso temo s površja planeta. Nato si predstavljajte, kako sfera Rože Življenja prečiščuje energetske silnice in vrtince znotraj planetarnega Svetlobnega omrežja. 

5. Predstavljajte si, kako Roža Življenja ustvari harmonijo, zaščito in mir za človeštvo ter ostala živa bitja in še posebno za tiste, ki na planetu ohranjajo Svetlobo.  

6. Sedaj si predstavljajte, kako sfera Rože Življenja obdaja Zemljo in dviguje vibracijo celotnega planeta. Predstavljajte si, kako sfera Rože Življenja manifestira harmonijo in najbolj pozitivno časovnico Povzdignjenja za vsa živa bitja. 

Posebna zahvala Mednarodni skupini Zlatedobe za ustvarjanje tega gifa


Če ste tako vodeni, lahko ob koncu meditacije tudi izrečete sledečo mantro, na glas ali pa potihem:

"V imenu častitljive in mogočne prisotnosti JAZ SEM, izjavljam in poveljujem, da se proces planetarnega osvobajanja nadaljuje na pozitiven, harmoničen in miren način za planet, vsa živa bitja in še posebno za tiste, ki na planetu ohranjajo Svetlobo. Tako naj bo in tako je."


Zmaga Luči!


-----------------------------------------------------------------------

O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija za konec koronavirusa:


Meditacija za zaustavitev globalnega izbruha koronavirusa na vsake štiri ure:


Meditacija za zaustavitev izbruha Koronavirusa v Italiji na vsake štiri ure:


Meditacija Rože Življenja ob 14:00 uri in na vsake štiri ure ter tudi kolikor pogosto je le možno:


Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:


Meditacija z Boginjo 16:30 uri:


Meditacija za konec koronavirusa ob 17:00 uri:


Meditacija s Kozmično Centralno Raso 17:15 uri:


Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:


Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:Donacije skladu Radi Imamo Množične Meditacije

V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.


Skupina zdravljenja Radi Imamo Množične Meditacije  

Vabljeni ste se pridružiti naši skupini zdravljenja, v kateri lahko zdravilce z vsega sveta prosite za zdravljenje. Iščemo tudi kvalificirane zdravilce, da se pridružijo tej skupini v pomoč ljudem, ki potrebujejo zdravljenje.Opomba prevajalke:

1 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

Komentarji